Όντως αυτό που γράφω είναι ξεκάθαρο και απορώ που γίνεται αποπροσανατολιστική συζήτηση γύρω απ' αυτό.Ksenitemenos4 έγραψε:ρε φιλε, δυο σχολια πιο πανω γραφτηκε οτι οπως ο μαρινακης και ο κοκκαλης και καθε κατακαθι που ασχοληθηκε με το ποδοσφαιρο, ετσι και ο ιβαν βλεπει τον ΠΑΟΚ μονο ως την αφορμη και τον τροπο να μπει στην ελλαδα επιχειρηματικα, τι μου λες τωρα οτι κανενας δεν αμφισβητει τις προθεσεις του? επισης σου ξαναλεω οτι δεν μιλαμε θεωρητικα! τα οποια οφελη εχει καποιος δεν ειναι μια αορατη εννοια, ειναι αντικειμενικα και πρακτικα. Σε ποια επενδυση του σαββιδη εως τωρα μπορει να χρησιμοποιησει κανεις το παραδειγμα σου? στις επενδυσεις που ηταν ο μονος ενδιαφερομενος η σε αυτες που εγινε διαγωνισμος και πλειοδοτησε? ε ελεος δηλαδη
Μινγκους, οταν η συζητηση ειναι για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη, τα 100 εκατομμυρια εχουν τεραστια σχεση...το οφελος ειναι σχετικο με το κοστος, αν δεν πληρωνε χρεη και μας ειχε να φυτοζωουμε στη β εθνικη η συζητηση θα ηταν τελειως διαφορετικη...τωρα μιλαμε με βαση τα υπαρχοντα δεδομενα....επισης το θεμα μου δεν ηταν οτι τον εβαλες απλα στην ιδια προταση, ειπες πολυ ξεκαθαρα κατι για τις προθεσεις του να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο...δεν μπορω να ξερω τι εχεις στο μυαλο σου, αυτο που γραφεις ειναι ξεκαθαρο, μην αρχιζεις τωρα τα ναι μεν αλλα σε παρακαλω και για γκεμπελισμους
Δεν καταλαβαίνω επίσης για ποιο λόγο μπαίνετε σε θέση αμυνόμενου. Κανένας δεν είδα να κατηγορεί τον Σαββίδη για κάτι. Αν εγώ πιστεύω ότι έχει οφέλη από τον ΠΑΟΚ, γιατί αυτό είναι κακό; Άλλο και τούτο.
Επενδυτής είναι. Δεν κοιμόταν με τη φανέλα του Κούδα κάτω από το μαξιλάρι. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου το τι τον ώθησε στο να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, αλλά καίγομαι πραγματικά για το πώς θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο όπως υπόσχεται.
Επίσης, όταν μιλάμε για επενδυτές αυτού του βεληνεκούς τα οφέλη μπορεί να αφορούν και μακρόπνοα πλάνα.
Αν η λέξη ''τεράστια'' σε ενοχλεί αναλογικά με τα λεφτά που έχει ρίξει, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πω ότι ναι έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφέλη και ναι, έχει ρίξει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά για ελληνικό σύλλογο.
edit: Και για να ξεκαθαριστεί το ότι έχω στο μυαλό μου όταν μιλάω για τις προθέσεις και σου δημιουργούνται σκιές στα λεγόμενά μου, ας το γράψω για άλλη μια φορά. Θεωρώ ότι μέσω του ΠΑΟΚ απέκτησε πρεστίζ, θέση και στάση σε επιχειρηματικά και πολιτικά κέντρα στην Ελλάδα. Αν θες το ξαναγράφω και μετά για να καταλάβεις ότι μπήκε στην ίδια πρόταση με Κόκκαλη ΚΑΙ οποιονδήποτε άλλον ασχολείται με την μπάλα (συμπεριλαμβανομένων και των κατακαθιων όπως λες αλλά και τον άξιων που δε λες, γιατί μιλάω γενικά και όχι μόνο για Ελλάδα) γιατί όλοι έχουν κάτι στο μυαλό τους, χωρίς αυτό να είναι το ίδιο.