Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

Ksenitemenos4 έγραψε:ρε φιλε, δυο σχολια πιο πανω γραφτηκε οτι οπως ο μαρινακης και ο κοκκαλης και καθε κατακαθι που ασχοληθηκε με το ποδοσφαιρο, ετσι και ο ιβαν βλεπει τον ΠΑΟΚ μονο ως την αφορμη και τον τροπο να μπει στην ελλαδα επιχειρηματικα, τι μου λες τωρα οτι κανενας δεν αμφισβητει τις προθεσεις του? επισης σου ξαναλεω οτι δεν μιλαμε θεωρητικα! τα οποια οφελη εχει καποιος δεν ειναι μια αορατη εννοια, ειναι αντικειμενικα και πρακτικα. Σε ποια επενδυση του σαββιδη εως τωρα μπορει να χρησιμοποιησει κανεις το παραδειγμα σου? στις επενδυσεις που ηταν ο μονος ενδιαφερομενος η σε αυτες που εγινε διαγωνισμος και πλειοδοτησε? ε ελεος δηλαδη

Μινγκους, οταν η συζητηση ειναι για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη, τα 100 εκατομμυρια εχουν τεραστια σχεση...το οφελος ειναι σχετικο με το κοστος, αν δεν πληρωνε χρεη και μας ειχε να φυτοζωουμε στη β εθνικη η συζητηση θα ηταν τελειως διαφορετικη...τωρα μιλαμε με βαση τα υπαρχοντα δεδομενα....επισης το θεμα μου δεν ηταν οτι τον εβαλες απλα στην ιδια προταση, ειπες πολυ ξεκαθαρα κατι για τις προθεσεις του να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο...δεν μπορω να ξερω τι εχεις στο μυαλο σου, αυτο που γραφεις ειναι ξεκαθαρο, μην αρχιζεις τωρα τα ναι μεν αλλα σε παρακαλω και για γκεμπελισμους
Όντως αυτό που γράφω είναι ξεκάθαρο και απορώ που γίνεται αποπροσανατολιστική συζήτηση γύρω απ' αυτό.
Δεν καταλαβαίνω επίσης για ποιο λόγο μπαίνετε σε θέση αμυνόμενου. Κανένας δεν είδα να κατηγορεί τον Σαββίδη για κάτι. Αν εγώ πιστεύω ότι έχει οφέλη από τον ΠΑΟΚ, γιατί αυτό είναι κακό; Άλλο και τούτο.
Επενδυτής είναι. Δεν κοιμόταν με τη φανέλα του Κούδα κάτω από το μαξιλάρι. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου το τι τον ώθησε στο να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, αλλά καίγομαι πραγματικά για το πώς θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο όπως υπόσχεται.
Επίσης, όταν μιλάμε για επενδυτές αυτού του βεληνεκούς τα οφέλη μπορεί να αφορούν και μακρόπνοα πλάνα.
Αν η λέξη ''τεράστια'' σε ενοχλεί αναλογικά με τα λεφτά που έχει ρίξει, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πω ότι ναι έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφέλη και ναι, έχει ρίξει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά για ελληνικό σύλλογο.

edit: Και για να ξεκαθαριστεί το ότι έχω στο μυαλό μου όταν μιλάω για τις προθέσεις και σου δημιουργούνται σκιές στα λεγόμενά μου, ας το γράψω για άλλη μια φορά. Θεωρώ ότι μέσω του ΠΑΟΚ απέκτησε πρεστίζ, θέση και στάση σε επιχειρηματικά και πολιτικά κέντρα στην Ελλάδα. Αν θες το ξαναγράφω και μετά για να καταλάβεις ότι μπήκε στην ίδια πρόταση με Κόκκαλη ΚΑΙ οποιονδήποτε άλλον ασχολείται με την μπάλα (συμπεριλαμβανομένων και των κατακαθιων όπως λες αλλά και τον άξιων που δε λες, γιατί μιλάω γενικά και όχι μόνο για Ελλάδα) γιατί όλοι έχουν κάτι στο μυαλό τους, χωρίς αυτό να είναι το ίδιο.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

δεν την επεσε κανεις στον σικ μπασταρντ, εγω το πεσιμο πιο πολυ στον σικ4 το ειδα στις προηγουμενες σελιδες...ρε φιλε δεν ειναι το ιδιο να λεμε οτι μπηκε στον ΠΑΟΚ ΚΑΙ για επιχειρηματικους λογους εν μερει, και τελειως αλλο αυτο που εγραψες για τους εγκληματιες που εμπαιναν στο ποδοσφαιρο ως τωρα...δεν ειπε κανενας οτι ο ιβαν μπηκε επειδη μεγαλωσε με αφισα του κουδα, αλλα εγω πιστευω οτι για δικους του λογους νοιωθει εντονο δεσιμο με την ομαδα και τα ιδανικα που αντιπροσωπευει...το να τα μειωνουμε ολα αυτα συγκρίνοντας τον με τον μαρινακη, ε συγγνωμη αλλα δεν εχει καμια σχεση με τα επομενα που λες...αν οπως λες εχει ριξει τρομακτικα μεγαλα ποσα, ε αυτοματα τα οφελη δεν μπορει να ειναι τεραστια, οι εννοιες αυτες ειναι αντιστροφως αναλογες εξορισμου πως να το κανουμε...και ξαναλεω μιλαμε με σημερινα δεδομενα, οχι με υποθεσεις για μακροπροθεσμα υποθετικα σχεδια...εαν η νδ τον βοηθουσε στα χρεη θα σου ελεγα ναι, ειχε τεραστια οφελη με το που μπηκε στον ΠΑΟΚ, μεχρι τωρα τον εχουν κλασμενο, ακομα και οι 'καλες σχεσεις' με συριζα ανελ, μονο ενα κοκκαλακι εμμεσα με τα χρεη ειχαν ως οφελος, τιποτα αλλο

εντιτ. ναι αυτο που λες τωρα ειναι διαφορετικο με αυτο που ειπες πριν. φυσικα και ισχυουν αυτα που λες, αλλα η αντιδραση μου ηταν γιατι τα κατακαθια δεν μπηκαν στις ομαδες για πρεστιζ μονο κτλ, μπηκαν και κερδισαν παρα πολλα απο το ποδοσφαιρο...και δεν νομιζω να υπαρχουν αξιοι προεδροι στο ελληνικο ποδοσφαιρο παρα ελαχιστοι σε ποσες δεκαετιες....το παγκοσμιο ποδοσφαιρο γενικα ειναι αλλη ιστορια απο το ελληνικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Πέμ 20 Ιούλ 2017, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Mīngus έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ήταν η πόρτα εισόδου του Σαββίδη στην ελληνική αγορά. Και είναι το όχημα μέσω του οποίου άνοιξε παρτίδες με τον πολιτικό κόσμο, από τους δημάρχους μέχρι τους υπουργούς.
Δεν παίζουν μπάλα μόνο τα λεφτά στα μεγάλα αλισβερίσια. Παίζουν και οι προθέσεις. Και ο ΠΑΟΚ διαμορφώνει προθέσεις. Κι αυτό είναι το τεράστιο όφελος του Σαββίδη.
Από τον Κόκκαλη, τον Σαββίδη, τον Μαρινάκη μέχρι τον τελευταίο τύπο που ασχολείται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η μπάλα είναι μόνο η αφορμή που λένε και τα πετσιά.
Καμμια σχέση Σαββίδης με Κόκκαλη και Μαρινακη μα καμμια.... Εδώ κολλάει η αχαριστία που λέει ο ξενιτεμένος..... Εμένα με καλύπτει ότι έχει πρόθεση να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο δεν είναι λαμογιο πρεζεμπορας και δεν έχει πάρε δώσε με το Ελληνικο κράτος δεν έχει δουλειές με το δημόσιο όπως ο Κόκκαλης ούτε λειτουργεί σαν πιστόλι του κάθε κουμπάρου κουλη όπως ο εσκομπαρινακης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 20 Ιούλ 2017, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Άντε πάλι με τον Μαρινάκη. Καλά είπα ότι μάλλον θα χρειαστεί να το ξαναφράψω. Δε θα σας μάθω εγώ να διαβάζετε. Συζήτηση με βελάκια που παραπέμπουν σε προηγούμενες επεξηγήσεις δε θα συνεχίσω. Και το τι εννοώ έχω γράψει και το ποια θεωρώ ότι είναι τα τεράστια οφέλη έχω γράψει.
Καλώς και τον eorptol. Παίζει να μην έχει διαβάσει τίποτα απ' όσα έγραψα. Αλλά είμαι αχάριστος μωρέ. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Σαφως και εχει καποια παραπλευρα οφελη ο Ιβαν. Και δεν ειναι κακο να το αναφερει κανεις αυτο. Το προβλημα ειναι ομως πως πολλοι στεκονται σε αυτο, το υπερμεγενθυνουν και ως συνεπεια αναφερονται στον Ιβαν σε στυλ οτι ενταξει, δεν μας κανει και καμια χαρη, τη δουλεια του κανει, υποχρεωση του ειναι να βαζει τοσα κι αλλα τοσα.

Γι αυτον τον λογο λοιπον, ρωτησα καποιους που το χρησιμοποιουσαν σε τετοιον τονο το "εχει οφελη", να μας εξηγησουν ποια ειναι αυτα. Απαντησαν εκεινοι, εσπευσαν και δικηγοροι να υπερασπιστουν το δικαιωμα στην απαξιωση, αλλα σοβαρη, τεκμηριωμενη απαντηση δεν δοθηκε. Οι μονες σοβαρες απαντησεις βασιζονται σε υποθετικα μελλοντικα σεναρια. Κατα τ'αλλα, κατι ασαφειες, κατι ειρωνειες, κατι αστειοτητες του τυπου οτι για τον ΟΛΘ πχ, εχει προτεραιοτητα αυτος που κραταει ασπομαυρο κασκολ. Προτεραιοτητα εχει αυτος που θα βαλει ενα ευρω περισσοτερο απο τον αλλον και ας κραταει κασκολ ουρανιο τοξο.

Προσβασεις σε επιχειρηματικα και πολιτικα κεντρα στην Ελλαδα ειχε και πριν την ενασχοληση του με τον ΠΑΟΚ και θα ειχε και αν ερχοταν στην Ελλαδα φορτωμενος εκατομμυρια και ας μην ασχολουταν ποτε με το ποδοσφαιρο. Ενα μεγαλο λαϊκο ερεισμα του δινει ο ΠΑΟΚ, αλλα και αυτο κουτσο ειναι μια και οι στραβοστομηδες που τον αμφισβητουν, πολλες φορες το γυρνανε αναποδα, Επισης, λαϊκα ερεισματα κερδιζει και μεσω διαφορων αγαθοεργιων που κανει συστηματικα και του βγαινει και πιο φθηνα και ειναι και δυνατο ερεισμα αφου πινουν νερο στο ονομα του οικογενειες που εχουν ευεργετηθει, σε αντιθεση με πολλους ΠΑΟΚτσηδες που τον περναν γενεες 14 (αντε παλι με το 14).

Τωρα οποιος κανει οτι δεν καταλαβαινει και οτι ενταξει που ειναι το κακο να πουμε οτι εχει οφελη, απλα προσποιειται. Υπαρχουν 10 διαφορετικοι τροποι να πει κανεις ενα πραγμα. Νομιζω πως ολοι καταλαβαινουν ποια μιρλα ειναι αυτη που στηλιτευεται.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

τίποτε δεν έχω διαβάσει τον κικηρη δεν τον έβαλες μαζί με Ιβάν Μαρινακη Κόκκαλη.... Δεν ξέρεις τον κικηρη mingus ρώτα τους οπαδούς μας στην Ζάμπια
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Mīngus έγραψε:Πρώτον, επειδή ο Γκεμπελισμός εδώ μέσα έχει ξεφύγει.
Ακριβώς. Ένα πράμα να πεις παρερμηνεύεται κατά το δοκούν και αρχίζουν σελίδες επί σελίδων να σε βγάζουν αχάριστο, αγνώμωνα,νοσταλγό Γουμενομπατατούδηδων, αντιΠΑΟΚτσή και στην καλύτερη τρελό.

Αυτή εδώ είναι η Diane Choksondik για όσους την ξέρουν,

Εικόνα

η οποία σχωρεμένη ανταπαντούσε "present them" όταν της την πέφταν οι μαθητές στο South Park.

Κάτι αντίστοιχο θα κάνω από δω και πέρα και επειδή φτάνει με τη λάσπη στον ανεμιστήρα, θα παρακαλούσα όταν πλέον κατηγορείτε συμφορουμίτες για γραφόμενα τους, αν δε σας κάνει κόπο να quotάρετε την ακριβή φράση από την οποία αφορμάστε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Και οι προηγούμενοι πρόεδροι (τρομάρα τους) είχαν κάποια παράπλευρα οφέλη τι πρόσφεραν όμως στον ΠΑΟΚ; αυτά που έδωσε και δίνει ο Ιβάν στον σύλλογο είναι πρωτοφανή όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ.... Γιαυτό τον στηρίζουμε με όσα λάθη κάνει γιατί λάθη έκανε και θα κάνει η απαξίωση είναι απαράδεκτη.... Η το στυλακι..... Έλα μωρέ τι έκανε και σιγά τα λεφτά υποχρεωμένος ήταν και κάτι τέτοιες Μπούρδες
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Mīngus έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:ρε φιλε, δυο σχολια πιο πανω γραφτηκε οτι οπως ο μαρινακης και ο κοκκαλης και καθε κατακαθι που ασχοληθηκε με το ποδοσφαιρο, ετσι και ο ιβαν βλεπει τον ΠΑΟΚ μονο ως την αφορμη και τον τροπο να μπει στην ελλαδα επιχειρηματικα, τι μου λες τωρα οτι κανενας δεν αμφισβητει τις προθεσεις του? επισης σου ξαναλεω οτι δεν μιλαμε θεωρητικα! τα οποια οφελη εχει καποιος δεν ειναι μια αορατη εννοια, ειναι αντικειμενικα και πρακτικα. Σε ποια επενδυση του σαββιδη εως τωρα μπορει να χρησιμοποιησει κανεις το παραδειγμα σου? στις επενδυσεις που ηταν ο μονος ενδιαφερομενος η σε αυτες που εγινε διαγωνισμος και πλειοδοτησε? ε ελεος δηλαδη

Μινγκους, οταν η συζητηση ειναι για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη, τα 100 εκατομμυρια εχουν τεραστια σχεση...το οφελος ειναι σχετικο με το κοστος, αν δεν πληρωνε χρεη και μας ειχε να φυτοζωουμε στη β εθνικη η συζητηση θα ηταν τελειως διαφορετικη...τωρα μιλαμε με βαση τα υπαρχοντα δεδομενα....επισης το θεμα μου δεν ηταν οτι τον εβαλες απλα στην ιδια προταση, ειπες πολυ ξεκαθαρα κατι για τις προθεσεις του να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο...δεν μπορω να ξερω τι εχεις στο μυαλο σου, αυτο που γραφεις ειναι ξεκαθαρο, μην αρχιζεις τωρα τα ναι μεν αλλα σε παρακαλω και για γκεμπελισμους
Όντως αυτό που γράφω είναι ξεκάθαρο και απορώ που γίνεται αποπροσανατολιστική συζήτηση γύρω απ' αυτό.
Δεν καταλαβαίνω επίσης για ποιο λόγο μπαίνετε σε θέση αμυνόμενου. Κανένας δεν είδα να κατηγορεί τον Σαββίδη για κάτι. Αν εγώ πιστεύω ότι έχει οφέλη από τον ΠΑΟΚ, γιατί αυτό είναι κακό; Άλλο και τούτο.
Επενδυτής είναι. Δεν κοιμόταν με τη φανέλα του Κούδα κάτω από το μαξιλάρι. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου το τι τον ώθησε στο να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, αλλά καίγομαι πραγματικά για το πώς θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο όπως υπόσχεται.
Επίσης, όταν μιλάμε για επενδυτές αυτού του βεληνεκούς τα οφέλη μπορεί να αφορούν και μακρόπνοα πλάνα.
Αν η λέξη ''τεράστια'' σε ενοχλεί αναλογικά με τα λεφτά που έχει ρίξει, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πω ότι ναι έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφέλη και ναι, έχει ρίξει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά για ελληνικό σύλλογο.

edit: Και για να ξεκαθαριστεί το ότι έχω στο μυαλό μου όταν μιλάω για τις προθέσεις και σου δημιουργούνται σκιές στα λεγόμενά μου, ας το γράψω για άλλη μια φορά. Θεωρώ ότι μέσω του ΠΑΟΚ απέκτησε πρεστίζ, θέση και στάση σε επιχειρηματικά και πολιτικά κέντρα στην Ελλάδα. Αν θες το ξαναγράφω και μετά για να καταλάβεις ότι μπήκε στην ίδια πρόταση με Κόκκαλη ΚΑΙ οποιονδήποτε άλλον ασχολείται με την μπάλα (συμπεριλαμβανομένων και των κατακαθιων όπως λες αλλά και τον άξιων που δε λες, γιατί μιλάω γενικά και όχι μόνο για Ελλάδα) γιατί όλοι έχουν κάτι στο μυαλό τους, χωρίς αυτό να είναι το ίδιο.
Mingus...Αν θέλεις την γνώμη μου αδερφέ, ξαναβάλε το παλιό σου άβαταρ με τον λευκογενιοφόρο γέροντα...
Ταιριάζει περισσότερο στα γραφόμενα σου, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη...Γράφε συχνότερα... ;)

Ksenitemenos4...Ας μην το κάνουμε λάστιχο ρε man, πιάνοντας το από μια λέξη (ΤΕΡΑΣΤΙΑ), κρίμα κι άδικο είναι...

Παίδες, ο τρόπος γραφής όλων μας σίγουρα παίζει ρόλο και ίσως βοηθούσε να ναι ηπιότερος, συμφωνώ...Αλλά...
:pano: είμαστε όλοι και μάλιστα ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ γι αυτόν, κρίνοντας απ τις ώρες που αφιερώνουμε εδώ!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol1 έγραψε:τίποτε δεν έχω διαβάσει τον κικηρη δεν τον έβαλες μαζί με Ιβάν Μαρινακη Κόκκαλη.... Δεν ξέρεις τον κικηρη mingus ρώτα τους οπαδούς μας στην Ζάμπια
"Τίγκηρη" τραγουδάνε οι Ζαμπιάνοι (κατά το Παρτιζάνοι :D ) Πτολεμαίο...Όχι "κίκηρη"... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

eorptol1 έγραψε:τίποτε δεν έχω διαβάσει τον κικηρη δεν τον έβαλες μαζί με Ιβάν Μαρινακη Κόκκαλη.... Δεν ξέρεις τον κικηρη mingus ρώτα τους οπαδούς μας στην Ζάμπια
κίκιρη μαλάκα.
όλοι μ@λ@κες, μ@λ@κες, μ@λ@κες...
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Πραγματικά όταν γράφονται κάποιες λέξεις κλειδιά ξέρεις ότι είναι θέμα λεπτών να απαντήσουν sic & eorptol :lol:

Κατηγόρησε κάνεις τον Σαββίδη βρε παιδιά; Για ποια αχαριστία μιλάμε; ο Σαββίδης ΝΑΙ έχει προσφέρει και θα προσφέρει για πολλά χρόνια αλλά δεν είναι μόνο η αγάπη που νιώθει για τον ΠΑΟΚ το κίνητρο του.

Τα παιδιά πιο πάνω απλά γράφουν ότι υπάρχουν γεωπολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα για όποιον ασχολείται με ένα ποδοσφαιρικο κλαμπ.Αρθρα υπάρχουν άπειρα στο διαδίκτυο για τους λόγους που επιχειρηματίες άνα τον κόσμο αγοράζουν ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Τέλος δεν υπάρχει σύγκριση Σαββίδη με Μαρινακη-Μελισσανίδη και προφανώς δεν εννοούσε αυτό ο Mingus. Απλά και οι 3 έχουν κάποια συμφέροντα και γι'αυτό ασχολουνται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ίδιοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notorious4 την Πέμ 20 Ιούλ 2017, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

sic-4 έγραψε:Σαφως και εχει καποια παραπλευρα οφελη ο Ιβαν. Και δεν ειναι κακο να το αναφερει κανεις αυτο. Το προβλημα ειναι ομως πως πολλοι στεκονται σε αυτο, το υπερμεγενθυνουν και ως συνεπεια αναφερονται στον Ιβαν σε στυλ οτι ενταξει, δεν μας κανει και καμια χαρη, τη δουλεια του κανει, υποχρεωση του ειναι να βαζει τοσα κι αλλα τοσα.

Γι αυτον τον λογο λοιπον, ρωτησα καποιους που το χρησιμοποιουσαν σε τετοιον τονο το "εχει οφελη", να μας εξηγησουν ποια ειναι αυτα. Απαντησαν εκεινοι, εσπευσαν και δικηγοροι να υπερασπιστουν το δικαιωμα στην απαξιωση, αλλα σοβαρη, τεκμηριωμενη απαντηση δεν δοθηκε. Οι μονες σοβαρες απαντησεις βασιζονται σε υποθετικα μελλοντικα σεναρια. Κατα τ'αλλα, κατι ασαφειες, κατι ειρωνειες, κατι αστειοτητες του τυπου οτι για τον ΟΛΘ πχ, εχει προτεραιοτητα αυτος που κραταει ασπομαυρο κασκολ. Προτεραιοτητα εχει αυτος που θα βαλει ενα ευρω περισσοτερο απο τον αλλον και ας κραταει κασκολ ουρανιο τοξο.

Προσβασεις σε επιχειρηματικα και πολιτικα κεντρα στην Ελλαδα ειχε και πριν την ενασχοληση του με τον ΠΑΟΚ και θα ειχε και αν ερχοταν στην Ελλαδα φορτωμενος εκατομμυρια και ας μην ασχολουταν ποτε με το ποδοσφαιρο. Ενα μεγαλο λαϊκο ερεισμα του δινει ο ΠΑΟΚ, αλλα και αυτο κουτσο ειναι μια και οι στραβοστομηδες που τον αμφισβητουν, πολλες φορες το γυρνανε αναποδα, Επισης, λαϊκα ερεισματα κερδιζει και μεσω διαφορων αγαθοεργιων που κανει συστηματικα και του βγαινει και πιο φθηνα και ειναι και δυνατο ερεισμα αφου πινουν νερο στο ονομα του οικογενειες που εχουν ευεργετηθει, σε αντιθεση με πολλους ΠΑΟΚτσηδες που τον περναν γενεες 14 (αντε παλι με το 14).

Τωρα οποιος κανει οτι δεν καταλαβαινει και οτι ενταξει που ειναι το κακο να πουμε οτι εχει οφελη, απλα προσποιειται. Υπαρχουν 10 διαφορετικοι τροποι να πει κανεις ενα πραγμα. Νομιζω πως ολοι καταλαβαινουν ποια μιρλα ειναι αυτη που στηλιτευεται.
Απαξίωση εγώ δεν είδα. Τουλάχιστον σε όσα post διάβασα.
Αυτό που είδα είναι η προσπάθεια κάποιων, πραγματικά χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, να παρουσιάσουν τον Ιβάν ως οσιομάρτυρα.
Το ποια θεωρώ ότι είναι τα οφέλη του τα έγραψα προσωπικά. Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς κι εγώ κάθε δικαίωμα να συνεχίσω να το πιστεύω.
Στο ενδιάμεσο πιστεύουμε και οι 2 ότι έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, έχει ρίξει ένα σκασμό χρήματα και ότι είναι η μοναδική μας ελπίδα αυτή τη στιγμή.
Γιατί πρέπει πίσω από τη δική μου πεποίθηση ότι όντως έχει μεγάλα οφέλη από την ενασχόλησή του με εμάς, να υπάρχει κάτι σατανικό που υποβόσκει;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εγω δεν βλεπω πουθενα και κανεναν να προσπαθει να παρουσιασει τον Ιβαν ως οσιομαρτυρα. Εξηγω στο ποστ που παραθετεις οτι δεν υπαρχει τιποτα σατανικο στο να γινεται κουβεντα για τα οποια οφελη εχει, αλλα το προβλημα ειναι σε ενα συκγκεκριμενο στυλακι με το οποιο συχνα (οχι παντα) αναφερεται αυτο. Επισης το δικαιωμα σου να πιστευεις οτι πιστευεις δεν βλεπω να αμφισβητηθηκε πουθενα, οποτε δεν βλεπω για ποιον λογο το θετεις στην κουβεντα σαν να συνεβη. Γενικα ξεφτυλιζεις την κουβεντα λεγοντας για οσιομαρτυρες και σατανικα και δικαιωμα στην αποψη.

Εσυ θεωρεις αυτα που θεωρεις οτι ειναι τα οφελη του. Δεν παραθετεις τιποτα χειροπιαστο αλλα απλα εικασιες σου. Ωστοσο, απο την στιγμη που δεν το κανεις με ερειστικο τροπο ή με προσπαθεια να μειωσεις την προσφορα, δεν το βρισκω καθολου ενοχλητικο. Εξηγησα τι θεωρω ενοχλητικο και μπορει μεν να μη συνεβη στις τελευταιες σελιδες, αλλα συμβαινει κατα κορον και εδω και αλλου.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Notorious4 έγραψε:Πραγματικά όταν γράφονται κάποιες λέξεις κλειδιά ξέρεις ότι είναι θέμα λεπτών να απαντήσουν sic & eorptol :lol:

Κατηγόρησε κάνεις τον Σαββίδη βρε παιδιά; Για ποια αχαριστία μιλάμε; ο Σαββίδης ΝΑΙ έχει προσφέρει και θα προσφέρει για πολλά χρόνια αλλά δεν είναι μόνο η αγάπη που νιώθει για τον ΠΑΟΚ το κίνητρο του.

Τα παιδιά πιο πάνω απλά γράφουν ότι υπάρχουν γεωπολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα για όποιον ασχολείται με ένα ποδοσφαιρικο κλαμπ.Αρθρα υπάρχουν άπειρα στο διαδίκτυο για τους λόγους που επιχειρηματίες άνα τον κόσμο αγοράζουν ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Τέλος δεν υπάρχει σύγκριση Σαββίδη με Μαρινακη-Μελισσανίδη και προφανώς δεν εννοούσε αυτό ο Mingus. Απλά και οι 3 έχουν κάποια συμφέροντα και γι'αυτό ασχολουνται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ίδιοι.
Σταματάω να απαντώ αφού σε ενοχλώ, να απαντάω στο τοπικ του προπονητή μας αν διαβάζω ανόητα σχόλια για αυτόν, ότι είναι άσχετος ψεύτης made in China :) :) μου το επιτρέπεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”