Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
Ετσι όπως βλέπω το ρόστερ το θεωρώ δεδομένο και όπως ψυχανεμίζομαι τον καινούργιο προπονητή και θα σου πώ γιατι.BigBaby έγραψε:Μαργαριτης στο 5 ?? Δεν υπαρχει περιπτωση.
1 Αμερικανος στο 4-5 τυπου Χαινς
1 Αμερικανος καθαρο 5αρι (Rim Protector) τυπου Μπιρτς-Ογκαστ.
1 Αμερικανος στον 1 (Pass First) παικτη τυπου Ντρειπερ.
Καταρχήν αποκλείεται να πάρουμε τρεις ξένους ψηλούς, θα πάμε για δύο στην καλύτερη ή για έναν και έναν καλό έλληνα (δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον ικανό να παίξει στον ΠΑΟΚ ελεύθερο εκτός από Τσαιρέλη Καββαδά και Φώτση με τους δύο τελευταίους να αποκλείονται για οικονομικούς λόγους). Ο πέμπτος ψηλός οποιος και αν είναι θα είναι με ασήμαντη συμμετοχή, αποκλείεται να πάρει καλό 4αρι η 5αρι και να αφήσει για πέμπτο Λίνο η Μαργαρίτη για οικονομικούς λόγους.
Ας πούμε οτι παίρνουμε ενα καθαρό πεντάρι και ένα τεσσαροπεντάρι και τους δίνεις μεγάλο χρονο συμμετοχής πχ 25 λεπτά plus στον καθένα με αυτούς τους δύο αν δεν παίξει ο Μαργαρίτης στο πέντε θα έχεις καλύψει 40 λεπτά το πέντε και 10 το τέσσερα που σημαίνει οτι Λίνος ή Μαργαρίτης θα είναι το βασικό σου τεσσάρι. Πιστεύω οτι σαν σενάριο αποκλείεται αν το συνδιάσεις οτι point guard θα έχεις τον Κόνιαρη (απ ότι φαίνεται) ακόμα και αν πάρεις ξένο play maker είναι δύσκολο να παίζει μαζί με Dillard για αμυντικούς λόγους οπότε ...
Εναν ξένο σέντερ screener που να ελέγχει ριμπάουντ και ρακέτα (όσο είναι εφικτό με το μπάτζετ μας)
Εναν ξένο power forward που να παίζει pick and roll και με αξιοπρεπές σουτ από μέση απόσταση (και ότι άλλο μπορούμε να βρούμε στο μπάτζετ μας)
Και άσο που να δημιουργεί όσο είναι αυτό δυνατό με ότι περισσέψει, αν και αν κάναμε υπέρβαση με αθηναίου θα δημιουργούσαμε πρόβλημα στο μισητό σκουλικι χιχιχι γιατί θα έμεναν χωρίς κανέναν αξιοπρεπή έλληνα και με κακό όνομα στην αγορά των μάνατζερ για ξένους....
Προφανώς στο τρία θεωρώ οτι ήδη κλείσαμε χαραλαμπόπουλο αλλιώς θα ανέφερα σαν επιλογές Γιαννόπουλο ίσως Βασιλειάδη αν τα λεφτά που απαιτούνται είναι λίγότερα.
Αυτα . . .
Καλά ο Γιαννόπουλος υπέγραψε τριετές στο Ρέθυμνο σιγα ρε χάρη μη χάσεις την ευκαιρία της ζωής σου . . .
Ο Γιαννοπουλος ανανεωσε.
Εγω εχω την εντυπωση οτι θα παρουμε παικτη τυπου Hogue για 4-5.
Αυτος ο Ορτον που ηταν στην κουλα και μετα πηγε Κυμη πολυ μου αρεσε.
Ειχε γινει και ντραφτ νομιζω....αλλα λογω χαρακτηρα κοπηκε απο το NBA .
ειδα το μαυροβουνιο ελλαδα για το u20..Ας κανουν οτι θελουν με τον Χαραλαμποπουλο αλλα το παιδι δεν εχει να προσφερει τιποτα κυριολεκτικα.Ενας 20χρονος με αθλητικα προσοντα βετερανου.Παιρνει τη μπαλα στο τριποντο και παιζει κωλο κωλο γιατι στα ποδια δεν μπορει να περασει ουτε τη γιαγια μου.
Έκλεισε ελένε, τα βρήκαν με βάζελο.
Ένα διαρκείας λιγότερο φέτος από μένα, θα το κερδίσει το βόλεϊ
Ένα διαρκείας λιγότερο φέτος από μένα, θα το κερδίσει το βόλεϊ
Και εμενα μου αρεσε πολύ ο Ορτον περυσιBigBaby έγραψε:Ο Γιαννοπουλος ανανεωσε.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Θέμα χρόνου είναι να ανακοινώσει επίσημα την τέταρτη μεταγραφή της για φέτος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.
Θέμα χρόνου είναι να ανακοινώσει επίσημα την τέταρτη μεταγραφή της για φέτος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.
- Lacedaemonian
Αυτον τον guαrd γουσταρω να παρουμε
[youtube]UyXTGCculak[/youtube]
[youtube]UyXTGCculak[/youtube]
Προταθηκε και ο Λοουερι (πρωην παικτης του Κοροιβου-Κηφισιας-Αστανα).
Ενας καθαρος ασσος με πολυ γρηγορα ποδια....τρομερος στο 1 με 1 και καλος πασερ.
Με αυτον κλεινουμε τις θεσεις της περιφερειας(αν αποκτηθει) και πλεον ψαχνουμε για 2 ψηλους.
Λοουερι-Τσοχλας
Ντιλαρντ-Ζαρας-Κονιαρης
Τζοουνς-Λινος
Μαργαριτης-Χαραλαμποπουλος
Αμερικανος-Αμερικανος
Βεβαια ο Παπαθεοδωρου θελει και τον Μουρατο που τον ξερει κι αυτον απ τις μικρες Εθνικες ομαδες και εχει μεινει ελευθερος απ τον γαυρο εδω και περιπου 1 μηνα....ακουγεται κι εκει οτι ειμαστε κοντα.
Ενας καθαρος ασσος με πολυ γρηγορα ποδια....τρομερος στο 1 με 1 και καλος πασερ.
Με αυτον κλεινουμε τις θεσεις της περιφερειας(αν αποκτηθει) και πλεον ψαχνουμε για 2 ψηλους.
Λοουερι-Τσοχλας
Ντιλαρντ-Ζαρας-Κονιαρης
Τζοουνς-Λινος
Μαργαριτης-Χαραλαμποπουλος
Αμερικανος-Αμερικανος
Βεβαια ο Παπαθεοδωρου θελει και τον Μουρατο που τον ξερει κι αυτον απ τις μικρες Εθνικες ομαδες και εχει μεινει ελευθερος απ τον γαυρο εδω και περιπου 1 μηνα....ακουγεται κι εκει οτι ειμαστε κοντα.
Μονο καθαρος ασσος δεν ειναι ο Lowery.Ακριβως ιδιο στυλ με τον Ντιλαρντ.Scoring point guard.Ο τυπος ειναι πολυ καλος παικτης αλλα πως στο καλο θα ταιριαξει με τον Ντιλαρντ δεν το βλεπω.Θελουν και οι δυο την μπαλα στα χερια τους.
Παμε και στο αγαπημενο μας θεμα.Συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες μια χαρα θα τον πληρωσουμε τον Χαραλαμποπουλο 50 χιλιαρικα.Οσα επαιρνε και ο Κλαντον η ο Πεινερς δηλαδη.Και του υποσχεθηκε και ο Παπαθεοδωρου βασικο ρολο στην ομαδα.Τρομερο ντιλ,τι να πω.
Παμε και στο αγαπημενο μας θεμα.Συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες μια χαρα θα τον πληρωσουμε τον Χαραλαμποπουλο 50 χιλιαρικα.Οσα επαιρνε και ο Κλαντον η ο Πεινερς δηλαδη.Και του υποσχεθηκε και ο Παπαθεοδωρου βασικο ρολο στην ομαδα.Τρομερο ντιλ,τι να πω.
Παντως στο τουιτερ μιλανε για αλλον παικτη της Αστανα,τον Ουσμαν Κρουμπαλι.
Ξερω οτι η κατάσταση ειναι δύσκολη στο μπάσκετ και ο κοσμος δεν βοηθάει. Θα θελα να ρωτήσω όμως γιατί να μην επενδύσουμε σε δικους μας νεαρους?μια χαρα ειναι ο χαραλαμποπουλος αλλά θα μας βοηθήσει σε τί?να παρουμε πρωταθλημα?κύπελλο ? Ίσως σκέφτομαι χωρίς να υπολογίζω πολλές παραμέτρους αλλα πραγματικά δεν καταλαβαινω την απόκτηση δανεικου
αυτος μαλιστα..πολυ καλη επιλογη.Τοσο καλη που μου φαινεται too good to be true