Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
john4serres έγραψε:η 3η του γαυρου,η κοκκινη, χτυπαει ωραια στο ματι και ειναι ενας απο τους λογους που θελω adidas.
Μόνο ασπρόμαυρο αδερφέ!!!
Κι εγώ δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Να έχεις κόκκινη φανέλα ή γενικά ότι χτυπάει ωραία στο μάτι; Γιατί προφανώς κόκκινη φανέλα δεν φτιάχνει μόνο η Adidas
Οι 2 πρώτες πολυ καλες και δεν θα με χαλαγε να ηταν οι κανονικες. Τώρα αυτη πιο πολυ για ουρανιο τοξο μοιαζει παρα για ΠΑΟΚ! Λιγες ωρες εμειναν για την παρουσίαση
Φανέλα μοντέλο την κάνατε μπουρδέλο!
Ξεφτίλα φανέλες!
Πού πάνε τα λεφτά μας;
Φανέλες made in China!
Η κουμπάρα του Σαββίδη δουλεύει στη μπουτίκ και φταίει για τις φανέλες!
Σκίζω το διαρκείας μου!
Σκίζω τη φανέλα μου!
Σκίζω τα ιμάτιά μου!
Πολύ λεπτές οι ρίγες.
Το μαύρο δεν είναι πολύ μαύρο.
Το άσπρο δεν είναι πολύ άσπρο, αυτό είναι κρεμέ.
Πότε θα πάρουμε 5άρι;
Ο Cimirot τι θέσει παίζει;
Ως πότε παληκάρια θα ζούμε στα στενά;
ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ AJAX ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ!
Όχι Χαραλαμπόπουλος στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά Δάρλας - Moon δεν πειράζει, ήταν πρωτοκλασάτοι παιχταράδες.
Με τι περγαμηνές ήρθε η Σαμολαδά;
Σε XXXXXXXXXXXXXXXXXXXL βγαίνει η φανέλα;
Μην παίρνετε παίχτες που δεν ξέρουμε να τους προφέρουμε το όνομα (Γκρκ)!
Γιατί Mak - Biseswar - Prijovic στις φανέλες και όχι ο Kace;; Άρα πωλείται;
αυτη η εμφανιση που ειναι τωρα στην κεντρικη. αυτη ειναι ΠΑΟΚ. ασε που φαινεται με το ασπρο σορτσακι κ την ασπρη καλτσα ποιος...κανει τακλιν ποιος μαρκαρει και ποιος βαζει τα ποδια του στη φωτια. να ξεχωριζουν οι μαχητες απο τους ατσαλακωτους...
Οι φανέλες που πόσταρε ο Κώστας με άρεσαν αρκετά. Στην γαλαζοπορτοκαλί με αρέσει το χρώμα, αλλά δεν με αρέσουν οι τόσο εμφανείς ρίγες. Θα προτιμούσα να είναι ή πιο λεπτές (και κατακόρυφες), ή να μην υπάρχουν καθόλου.
Μακάρι να είναι τέτοια ή σχετικά παρόμοια (με λεπτότερες και περισσότερες λευκές ρίγες) η "μαύρη" μας εμφάνιση...
Σκέτη Κ Α Υ Λ Α !!!!
Την ριγέ μας φέτος θα την προτιμούσα σαν αυτήν που φορούσαμε την χρονιά '73-'74 που πήραμε το Κύπελλο...
Με λευκό "κουτί" πίσω για τον (μαύρο) αριθμό και φορεμένη με λευκό παντελονάκι και λευκές κάλτσες...