Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Εδώ υιοθετούμε ως ακριβή ο,τι μπαρούφα λένε...Asimos έγραψε:Πως τους αφήνετε και ζουν ανάμεσα σας ρε καρντάσια;
Απόσπασμα από το διαδίκτυο:
Αυτό είναι και η απάντηση στο ερώτημα "γιατί δεν έρχεται ένας μεγάλος προπονητής στην ομάδα"
Γιατί έχει απαξιωθεί το brand name στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!
Πείτε ρε, σας πληρώνει ο Θεοδωρίδης εκεί πάνω ή λήξανε τα χάπια σας; Απαξιώθηκε ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο; Καλοπληρωτής, με παίκτες, με δυνατότητες, με κόσμο; Έχετε επαφή ή κόπηκε το καλώδιο;
Ρε έχετε χαζέψει εντελώς.
Αυτό είναι και η απάντηση στο ερώτημα "γιατί δεν έρχεται ένας μεγάλος προπονητής στην ομάδα"
Γιατί έχει απαξιωθεί το brand name στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!
Πείτε ρε, σας πληρώνει ο Θεοδωρίδης εκεί πάνω ή λήξανε τα χάπια σας; Απαξιώθηκε ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο; Καλοπληρωτής, με παίκτες, με δυνατότητες, με κόσμο; Έχετε επαφή ή κόπηκε το καλώδιο;
Ρε έχετε χαζέψει εντελώς.
Το ignore σώζει . Μετά από ξέρω γω πόσα χρόνια το κάναμε κι αυτό.simba έγραψε:
1,2,3. Νταξ, φτανει. Με ανθρωπους, που σε διαφωνιες καταφευγουν σε πονηρια, παρερμηνειες και υπεκφυγες, δε μπορω ουτε προκειται να συζητησω, και ας εχουμε το ιδιο παθος σε πολλα.
-
επειδη τελικα δεν διαβασα ουτε εγω καποια τεκμηριωμενη απαντηση, μπορει καποιος να εξηγησει τα τεραστια αυτα οφελη του σαββιδη απο την ενασχοληση με τον ΠΑΟΚ? τον παρακαλουσαν να παρει την καταχρεωμενη σεκαπ, ηταν ο μονος που εκανε προταση για το ξενια, πηρε κατι διατηρητεα στο κεντρο που δεν θα αγοραζε ποτε κανεις, ανανεωσε το μακεδονια παλλας που βαρουσε διαλυση και στο λιμανι πλειοδοτησε η κοινοπραξια στην οποια συμμετεχει...δεν νομιζω να χρειαζοταν να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ για να κανει οτιδηποτε απο αυτα....ΑΝ στο μελλον κανει κομμα και ΑΝ χιλια δυο θα μιλησουμε για τεραστια οφελη....ως τωρα δεν βλεπω κανενα ιδιαιτερο οφελος για τα δεκαδες μυρια που εριξε στον ΠΑΟΚ...επισης αν το κυριο μελημα του ηταν να κερδισει απο τον ΠΑΟΚ, πιστευω οτι δεν θα καθοταν να ξεχρεωσει γαμησιατικα αλλων, θα ειχαμε την πορεια της κουλας....
- buffalobill4
ο σαββιδης ειναι κοιμισμενος? καθε αλλο. η ιστορια του δειχνει οτι καταφερε και εκανε τεραστια περιουσια απο το 0. εγω λεω οτι προφανως ο σαββιδης δεν χανει απο τον ΠΑΟΚ. ή εστω οπως το εχει στο μυαλο του θα κερδισει στο μελλον, αν τωρα χανει.
Ignore και λοιδωρηστε ελευθερα. Δεν χρειαζεται πια να ερμηνευετε την καθε μπαρουφα. Οχι πια κοπος, οχι πια δακρυα. Ignore, σωζει! Πες κι εσυ ψευτη εναν προπονητη, εκμεταλλευτη εναν επενδυτη, παλτο εναν ποδοσφαιριστη χωρις ποτε να χρειαστει να το εξηγησεις. Ignore, σωζει.
Ξεχειλισαμε υπερανω εξυπναδα εδω μεσα.
Ξεχειλισαμε υπερανω εξυπναδα εδω μεσα.
- buffalobill4
παντως μονο κακο δεν ειναι να κερδισει απο τον ΠΑΟΚ ο σαββιδης σικ. γινεται να με κανει τυπου πορτο και μπενφικα και να βγαζει εκατομμυρια ενω εγω κανω καλη πορεια στην ευρωπη και παιζω το πρωταθλημα στα ισα?
bill ετσι οπως το λες ειναι, αλλα οσο το κανει σεβομενος την ομαδα και δειχνοντας μαλιστα να την αγαπαει, δεν βλεπω λογο να γινεται θεμα τοσο συχνης αναφορας. Το παραδειγμα του "τιγρη" και του υποβιβασμου της κουλας ειναι ενδεικτικο. Αντιθετως εδω εχουμε εναν ανθρωπο που πηγε κιμπαρικα και ξοφλησε cash τα σπασμενα αλλων που βαραιναν το ονομα του ΠΑΟΚ. Θα μπορουσε καλιστα να το παιξει αλα τιγρης και να το παιζει και σωτηρας που μας ανεβασε απο τη Γ με φορα και παλι θα εξυπηρετουνταν οι σκοποι που αναφερεις.
Δηλαδη τα οποια παραπλευρα οφελη επιδιωκει μεσω του ΠΑΟΚ, δεν τα εχει ως μονο σκοπο και δεν τα επιδιωκει εκμεταλλευομενος στυγνα τον ΠΑΟΚ, αλλα προσπαθωντας να προσφερει γνησια και ειλικρινα ωστε να αποκομισει γνησια και αληθινη συμπαθεια. Αυτο ειναι διαφορετικο απο τον τροπο με τον οποιο παρουσιαζεται συχνα το οτι εχει τεραστια οφελη. Εμεις εχουμε μαθει εδω στη μπανανια πως καποιος που θελει να κερδισει ερεισμα το κανει στανταρ προσπαθωντας να ξεγελασει οτι ειναι αξιος. Μας φαινεται αδιανοητο οτι καποιος θελει να δειξει οντως οτι ειναι αξιος για να κερδισει δικαια το ερεισμα προσφεροντας εργο και οχι ξεγελωντας οτι προσφερει.
εδιτ: στο προηγουμενο μηνυμα σου πηγαινε η απαντηση μου. Συμφωνω στο τελευταιο σου.
Δηλαδη τα οποια παραπλευρα οφελη επιδιωκει μεσω του ΠΑΟΚ, δεν τα εχει ως μονο σκοπο και δεν τα επιδιωκει εκμεταλλευομενος στυγνα τον ΠΑΟΚ, αλλα προσπαθωντας να προσφερει γνησια και ειλικρινα ωστε να αποκομισει γνησια και αληθινη συμπαθεια. Αυτο ειναι διαφορετικο απο τον τροπο με τον οποιο παρουσιαζεται συχνα το οτι εχει τεραστια οφελη. Εμεις εχουμε μαθει εδω στη μπανανια πως καποιος που θελει να κερδισει ερεισμα το κανει στανταρ προσπαθωντας να ξεγελασει οτι ειναι αξιος. Μας φαινεται αδιανοητο οτι καποιος θελει να δειξει οντως οτι ειναι αξιος για να κερδισει δικαια το ερεισμα προσφεροντας εργο και οχι ξεγελωντας οτι προσφερει.
εδιτ: στο προηγουμενο μηνυμα σου πηγαινε η απαντηση μου. Συμφωνω στο τελευταιο σου.
Καθολου κακο δεν ειναι. Το προβλημα ειναι ο τροπος που παρουσιαζεται αυτο σε στυλ οτι ειναι υποχρεωμενος να τα χωνει πιο χοντρα και να μας λεει κι ευχαριστω και δεν του χρωσταμε και τιποτα γιατι τη δουλεια του κανει. Πες μου, εσυ πιστευεις οτι ο Ιβαν με τον ΠΑΟΚ κανει απλα, στυγνα τη δουλεια του;
- buffalobill4
δεν νομιζω ρε σικ καποιος να διαφωνει με αυτα που λες. τα προφανη ειναι. ολοι γνωριζουνε οτι ειναι προφανως επιχειρηματιας αλλα ειναι και συναισθηματικος. τρανο παραδειγμα και με τη σεκαπ που τον φαγανε τ αφτια με τη θρακη και τους τουρκους επενδυτες. μονος του τα ειπε κιολας.
- buffalobill4
αν ρωτας εμενα προσωπικα σικ, εγω σιχαινομαι το νεοπλουτιστικο βλαχοστυλ μας τα τελευταια 5 χρονια. αυτο το ιβαν φερε αυτον, ιβαν φερε τον αλλον, ιβαν κανε το να κανε τ αλλο λες και ειναι κανας νονος μας.sic-4 έγραψε:Καθολου κακο δεν ειναι. Το προβλημα ειναι ο τροπος που παρουσιαζεται αυτο σε στυλ οτι ειναι υποχρεωμενος να τα χωνει πιο χοντρα και να μας λεει κι ευχαριστω και δεν του χρωσταμε και τιποτα γιατι τη δουλεια του κανει. Πες μου, εσυ πιστευεις οτι ο Ιβαν με τον ΠΑΟΚ κανει απλα, στυγνα τη δουλεια του;
ε οχι και δεν νομιζεις καποιος να διαφωνει... εσυ οχι, αλλα μεχρι και στις προηγουμενες σελιδες θα δεις τοποθετησεις που διαφωνουν με αυτην την οπτικη
Ρε σικ έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτά που λες, μην συγχιζεσε, είπες αυτά που πιστεύεις κατανοητά ήταν και σωστά..... Αν κάποιοι δεν συμφωνούν και επιμένουν τι να κάνουμε, άκρη δεν θα βγάλεις.... Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκαιο....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk