goran 64 έγραψε: ...και αρχιφέρτη των αρχιφέρτηδων!!!!![]()
![]()
![]()
ΠΟΡΚΥ-5 = Λόγος οράματος - Αιτία επιτυχίας!!!!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
ρε τι γίνεται..ρε που πάμε
Ν΄ντιαγε λεει ο άλλος..εγω απορώ και πάντα απορούσα..απο που πρωτοβγαίνουν κάποια ονόματα
δηλαδή κάθεται ο καθε αρδ και λεεί ας ρίξω εναν παπά σα να ριχνει το φελό και τον ρίχνει?
αυτό του Ζαμπιωτη απο που πρωτοπροεκυψε? νταξ ακριβότατος ειναι και δεν ξέρω τι θα κάνουνε αλλά αν ειναι να το αγοράσουμε αυτόν η οποιδήποτε άλλον με 3-3.5 μυρια αλλα να ναι διπλοθεσιτης δηλ DM - CB είναι περίπου τα λεφτά που θελαμε να δώσουμε για 2 παιχτες + οτι δίνεις χρόνο σε Πουγγουρα η Σωτηράκη
.αι να ιδουμε τι θα ιδουμε
Ν΄ντιαγε λεει ο άλλος..εγω απορώ και πάντα απορούσα..απο που πρωτοβγαίνουν κάποια ονόματα
δηλαδή κάθεται ο καθε αρδ και λεεί ας ρίξω εναν παπά σα να ριχνει το φελό και τον ρίχνει?
αυτό του Ζαμπιωτη απο που πρωτοπροεκυψε? νταξ ακριβότατος ειναι και δεν ξέρω τι θα κάνουνε αλλά αν ειναι να το αγοράσουμε αυτόν η οποιδήποτε άλλον με 3-3.5 μυρια αλλα να ναι διπλοθεσιτης δηλ DM - CB είναι περίπου τα λεφτά που θελαμε να δώσουμε για 2 παιχτες + οτι δίνεις χρόνο σε Πουγγουρα η Σωτηράκη
και αρχιΒόγλη των αρχιΒόγληδων..kataramenos5 έγραψε:goran 64 έγραψε: ...και αρχιφέρτη των αρχιφέρτηδων!!!!![]()
![]()
![]()
ΠΟΡΚΥ-5 = Λόγος οράματος - Αιτία επιτυχίας!!!!![]()
![]()
πορκε γερά και πιασε τα ζυβια
Αυτο το σκαλωμα παντως των Τουρκων ξαφνικα και η βροχη δημοσιευματων για τον Μποικο ειναι τουλαχιστον ακατανοητα.Μαλλον μετανιωσαν που δεν τον εδωσαν και ψαχνουν γεφυρες αλλα δεν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 19 Ιούλ 2017, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχει καμια σχεση με τον Ζαμπιδη ή απλη συνωνυμια;Apegner έγραψε: αυτό του Ζαμπιωτη απο που πρωτοπροεκυψε?
Και τι μας νοιάζει εδώ οι Ρώσοι γράψανε Μπούρδες για Μακ.... Όλοι οι αρδ ίδιοι είναιjoshua έγραψε:Αυτο το σκαλωμα παντως των Τουρκων ξαφνικα και η βροχη δημοσιευματων για τον Μποικο ειναι τουλαχιστον ακατανοητα.Μαλλον μετανιωσαν που δεν τον εδωσαν και ψαχνουν γεφυρες αλλα δεν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για αυτον τον Chico flores που ειναι και ελευθερος τι λετε? Το βιογραφικο του παντως φαινεται ενδιαφερον.
https://www.transfermarkt.com/chico/pro ... eler/51681
- fiorentinos
Δεν ακούγεται παράλογο πάντως αντί να δώσει από 1,5-2 εκατομμύρια για καθένα παίκτη που έχουμε ανάγκη να πάει να δώσει 4-5 για ένα που παίζει και τις δύο θέσεις.
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί να παίζει σε δύο θέσεις, αλλά δεν παίζει ταυτόχρονα και στις δύο.
+ οτι αν τραυματισει τον πινειςΑποστόληςΑ έγραψε:Μπορεί να παίζει σε δύο θέσεις, αλλά δεν παίζει ταυτόχρονα και στις δύο.
και γω πιο πολυ για λατινο ψηνομαι για 6αρι
το φαντασμα του Πάμπλο βλεπεις
Ειδα παντως και την γκολαρα του Στοχ στο φιλικο με την Μονακο και μελαγχολησα...Απο τους λιγους παικτες που εχω δει στον ΠΑΟΚ και καθε φορα που εστρωνε την μπαλα για σουτ ηξερα οτι θα παει εκει που θελει σε μεγαλο ποσοστο.
ειναι αυτο με τους παλιους καλους παιχτες σαν τις παλιες γκόμενες..που νταξ καλες ειναι οι καινούργιες με το μυστηριο του ανεξερενητου αλλα με τις παλιες ξερεις τι κανανε καλά και γουστάρεις νοσταλτζια φασηjoshua έγραψε:Ειδα παντως και την γκολαρα του Στοχ στο φιλικο με την Μονακο και μελαγχολησα...Απο τους λιγους παικτες που εχω δει στον ΠΑΟΚ και καθε φορα που εστρωνε την μπαλα για σουτ ηξερα οτι θα παει εκει που θελει σε μεγαλο ποσοστο.
ρε φερτε ενα χαφ να ξεκαυλωσουμε..
και ακομα ενα χαφ βασικά
και εναν πορτογάλο
και 3 μπυρες
θα το καψουμε κυρ Στέφανε
χαχαχαsic-4 έγραψε:Εχει καμια σχεση με τον Ζαμπιδη ή απλη συνωνυμια;Apegner έγραψε: αυτό του Ζαμπιωτη απο που πρωτοπροεκυψε?
να σε πώ απο το να φέρουμε τον Ν΄τιαγέ δεν φέρνουμε 4-5 απο αυτους που ανεβάζει ο Παοκστης ταχαμου παπάς στη Ζαμπια?
- ΑποστόληςΑ
Μην (ξανα)ξύνεις πληγές...joshua έγραψε:Ειδα παντως και την γκολαρα του Στοχ στο φιλικο με την Μονακο και μελαγχολησα...Απο τους λιγους παικτες που εχω δει στον ΠΑΟΚ και καθε φορα που εστρωνε την μπαλα για σουτ ηξερα οτι θα παει εκει που θελει σε μεγαλο ποσοστο.
με ποια επιχειρηματικη λογικη να σου φερει το ιδιο γραφειο μανατζερ δευτερο δεξιοποδαρο CB?joshua έγραψε:Για αυτον τον Chico flores που ειναι και ελευθερος τι λετε? Το βιογραφικο του παντως φαινεται ενδιαφερον.