Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tupac

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Tupac »

Τελευταίο ματς 7-5-2017. Ειχε χάσει την θεση του στην βασική ενδεκαδα τον τελευταίο 1,5 μηνα.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Αυτός ο Ριενστρα όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει Τσιάρτας.
Πρέπει όμως να βελτιώσει κι άλλο την τεχνική του στο σουτ και να δυναμώσει αρκετά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O κορμος μας
Ρει
Ζαμπρανο
............
Πριγιοβιτς

(πρεπει να ειναι) ανώτερος των
Χαλκια
Κοντρερας
Γκαρσια
Μουσλιμοβιτς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Οτι δεν εχει καταφερει ο Σαββιδης και η φθορα που εχει υποστει οφειλεται σε ενα ποσοστο της ταξης χαλαρα του 80-90% αποκλειστικα στον ιδιο για αυτο αφησε τον κοσμο του ΠΑΟΚ ησυχο και μην προσπαθεις να δημιουργησεις ενοχες εκει που δεν πρεπει.Ελεος πια βγηκαμε να υπερασπιστουμε τον πονεμενο Σαββιδη...
Θα σε παρακαλούσα πολύ η προστακτική να λείπει
Έχεις τις απόψεις σου και τα θέλω σου και έχω εγώ τα δικά μου
Μπορείς να εκφράσεις οποιαδήποτε διαφωνία σου αλλά μη μου λες εμένα Τι να θελω και τι να γράφω γιατί κάλλιστα μπορώ να κάνω και εγώ το ίδιο με σένα
Εγώ προσωπικά θέλω να φύγει ο Σαββίδης
Εσύ θέλεις 10 μεταγραφές για να ικανοποιηθείς
Και σε ενοχλεί που ο Γιωργάκης γυρνάει τον κόσμο με τα λεφτά του μπαμπά
Οταν λες οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι λιγοι και μαλιστα συγκρινεις αντιδρασεις με αυτες του γαυρου ,θα δεχεσαι κριτικη και μαλιστα αυστηρη.Επιπλεον επειδη το εχεις ξανακανει,οσο αστειο θα ειναι καποια στιγμη εγω να πω οτι δεν ειμαι απαιτητικος και γκρινιαρης, αλλο τοσο αστειο ειναι εσυ να ζητας απο αλλα μελη να σε αφηνουν να λες την αποψη σου χωρις να σου την λενε, ενω εχεις περασει πριονοκορδελα το μισο φορουμ.Τελος οταν βαζεις λογια στο στομα του αλλου,φροντισε να ειναι τα σωστα.Ουδεποτε ζητησα 10 μεταγραφες,6 ζητησα ,αριστερο μπακ,στοπερ,τερμα,6ρι,εξτρεμ,αναπληρωματικο φορ.Αν σου φαινεται τοσο υπερβολικο παω πασο.6 χρονια δεν εχει καταφερει να φτιαξει καλυτερη ΟΜΑΔΑ απο τον πρωτο ουσιαστικα χρονο των ΖΖ και φταιει ο λιγος απαιτητικος λαος του ΠΑΟΚ που ολο ζηταει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Κριτική μπορείς να κάνεις όση θες, προστακτική δεν θα χρησιμοποιείς.ελπιζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

Από την άλλη όταν δεν αισθάνεσαι υποχρεωμένος να προστατέψεις τον μεγαλομέτοχος σου από τον πόλεμο που δέχεται και το μόνο που ξέρεις είναι να ζητάς απ αυτόν δείχνει απλά την παρακμή της κοινωνίας σε αξίες και ήθος
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προστασία τι σημαίνει; Να βγάλουν οι σύνδεσμοι ανακοίνωση; Τη μούρη κρέας θα τους κάνουμε πραγματικά.
Πώς μεταφράζεται πρακτικά; Δεν έχω καταλάβει.
Το να πουληθούν ας πούμε 20.000 διαρκείας; Γιατί αυτό για μένα πρέπει να ναι οπαδικός στόχος υπό οποιαδήποτε συνθήκη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:Κριτική μπορείς να κάνεις όση θες, προστακτική δεν θα χρησιμοποιείς.ελπιζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

Από την άλλη όταν δεν αισθάνεσαι υποχρεωμένος να προστατέψεις τον μεγαλομέτοχος σου από τον πόλεμο που δέχεται και το μόνο που ξέρεις είναι να ζητάς απ αυτόν δείχνει απλά την παρακμή της κοινωνίας σε αξίες και ήθος
Θες τωρα να μιλησουμε σοβαρα για αξιες και ηθος στον επιχειρηματικο κοσμο στον οποιο ανηκει ΚΑΙ ο Σαββιδης τις οποιες θα πρεπει να υπερασπιστει ο απλος λαος? Σιγα μην κανει και πορεια ο λαος του ΠΑΟΚ για τα επιχειρηματικα σχεδια του,αυτο και αν θα ηταν ηθικη καταπτωση.Αν θες να μιλησουμε για την στηριξη αμιγως ποδοσφαιρικα ειτε αυτο λεγεται γηπεδο και εισητηρια,ειτε λεγεται επεισοδια και εγω δεν ξερω τι αλλο πολυ ευχαριστως.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Παιδια για μεταγραφές λεμε μιλάμε εδω......
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχεις δικιο,αν θελει καποιος ας τα μεταφερει η ας τα διαγραψει,το ειπα και το πρωι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

desperando έγραψε:Κριτική μπορείς να κάνεις όση θες, προστακτική δεν θα χρησιμοποιείς.ελπιζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

Προστασία σε ότι έχει σχέση με ΠΑΟΚ.... Ο κουβελος ας πούμε ξεκίνησε από το φιλοξενουμενος ρωσοποντιος για να φτάσει στο τέλος να βρίζει τον ΠΑΟΚ..... Βλέπεις πως τα συνδέουν όλα εκεί χάμω..... Ο κουλης επιτίθεται στον Ιβάν πέρα από τα επιχειρήματικα του κουμπάρου του, του επιτίθεται γιατί ενοχλεί και στα αθλητικά διεκδικεί πλέον ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

eorptol1 έγραψε:

Προστασία σε ότι έχει σχέση με ΠΑΟΚ.... Ο κουβελος ας πούμε ξεκίνησε από το φιλοξενουμενος ρωσοποντιος για να φτάσει στο τέλος να βρίζει τον ΠΑΟΚ..... Βλέπεις πως τα συνδέουν όλα εκεί χάμω..... Ο κουλης επιτίθεται στον Ιβάν πέρα από τα επιχειρήματικα του κουμπάρου του, του επιτίθεται γιατί ενοχλεί και στα αθλητικά διεκδικεί πλέον ο ΠΑΟΚ
Ωραία. Πρακτικά η προστασία πώς μεταφράζεται;
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Πωπω, μας έχετε κάψει τον εγκέφαλο από το πρωί.
Να πάτε άλλου (προστακτική).
Εμ δεν γίνονται μεταγραφές, εμ διαβάζουμε ότι ναναι.
Δεν βγάζουν και καμία αληθοφανή αρδια να'χουμε να ασχολούμαστε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Mīngus έγραψε:
eorptol1 έγραψε:

Ωραία. Πρακτικά η προστασία πώς μεταφράζεται;
Προστασία ίσως είναι λάθος λέξη συμπαράσταση σε ότι έχει έστω έμμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Οτι να ναι τοπικ. Μεχρι και για τα μαγαζια του Ιβαν εδω θα μαλωσετε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

μαλωνουμε σε αλλο τοπικ γι αυτα :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”