ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 11/1 20:15 Προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Πιο μεγαλο διπλο απο αυτο δεν υπαρχει. Το πιστευω πολυ και θα το παιξω και στο στοιχημα. Η ομαδα μας ειναι κομμενη και ραμμενη για ντερμπι και ειδικα για εκτος εδρας. Προερχομαστε απο μεγαλη εμφανιση ενω οι αλλοι εδειξαν δειγματα μικρης ομαδος (που ειναι αλλωστε) στο "ντερμπι" με τον παο.

Και φυσικα, εχουμε και πολυ καλυτερο προπονητη, καλυτερη ενδεκαδα, καλυτερο προεδρο, καλυτερο τεχνικο διευθυντη, καλυτερο Λαο, καλυτερους γιατρους, καλυτερα δοκαρια και γενικα ειμαστε καλυτεροι.

Γι'αυτο και βλεπω διπλο.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Παιδιά με Χουαν φραν και Γεωργέα στα μπακ της ΑΕΚ, Βιερίνια και Σέρτζιο πρέπει κανονικά να κάνουνε πάρτι! Πιστεύω ο Σάντος θα παίξει πολύ από τα πλάγια και με χαμηλές μπαλιές προς την περιοχή από τον ίβιτς στον άξονα για να εξουδετερώσουμε τους ψηλούς ξυλοκόπους Κυριάκο και Μαιστόροβιτς. Σημαντική η επανεμφάνιση του Πάμπλο, καθώς δένει την αμυντικά την ομάδα (έχω παρατηρήσει ότι στα παιχνίδια που λύπει οι αντίπαλοί μας κάνουν αρκετές τελικές στην εστία μας)
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

δν παιζουν μπασινας σκοκο αν δν το μα8ατε...
delmuslimovic

Δημοσίευση από delmuslimovic »

Πραγματικά αν δεν πάρουμε αυτή την αεκ πότε θα την πάρουμε εκεί κάτω?
Λογικά ο Σάντος αν ο Σέρτζιο είναι καλά θα παίξει με:

Χαλκιά,Σνάουτσερ,Κοντρέρας,Μαρκαντώνης,Δάρλα,Βερόν,Γκαρσία,Μπακαγιόκο,Λάκη,Σέρτζιο και Μούσλι!

Στο 70 θα μπει ο Βιερίνια και αν τυχόν στραβώσει το ματς θα μπει ο Μπάκα!

Φέρ΄τε το διπλό οπωσδήποτεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Ή τώρα ή ποτέ!

:!:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Akis o skoulikofagos έγραψε:δν παιζουν μπασινας σκοκο αν δν το μα8ατε...
ο μπασινας μακαρι να επαιζε για μας :lol:

αλλα δεν παιζει και ο σκοκο??????
ΠΑΟΚ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΙ.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

fox 4 έγραψε:Παιδιά, άς χαμηλώσουμε λίγο γιατί τό κακό έρχεται από 'κεί πού δέν τό περιμένεις. Όσο πληγωμένη κι άν είναι η ξαδερφούλα, δέν πάυει νά είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Εξάλλου τό παρελθόν μάς έχει διδάξει ότι πολύ εύκολα από φαβορί γίνεσαι τό θύμα. Ελπίζω νά αντιμετωπίσουμε τό μάτς μέ τήν απαιτούμενη σοβαρότητα πού δέν δείξαμε στό μάτς μέ τίς Σέρρες.
Σωστή η αλεπού, αλλά με Σάντος μην περιμένεις να μην είναι σοβαροί οι παίχτες. Αν μη τι άλλο, γι'αυτό διακρίνεται ο κοουτς.

ΥΓ. Βρε κοριτσάρα μου, τα άρθρα και οι σύνδεσμοι δεν χρειάζονται τόνους (το, τον δεν, σου, της, του, αν, και, που, να, μας κτλ κτλ...) Τα μυαλά μας πονάνε!!

Φιλικά έτσι? no offence!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Vieirinha!!
Προσεχε αυτον τον γεωργεα,δεν θελουμε να σε ξαναχασουμε!

:P
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

novito έγραψε:ή βαλτός είσαι ή μας δουλεύεις....
ανά σελίδα θα γράφουμε τη μεγάλη απώλεια για μας του Μπασινά?? :lol: :lol:
ενταξει ρε συ νοβιτο δν ειδα τις προηγουμενες σελιδες...σιγα
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

agave έγραψε:Αυτοί που "διοικούν", θέλουν φράγκα γιατί χάσανε πολλά και θέλουνε να την κάνουνε. Και έφυγε και ο Μαλέας που μπορεί να το έβλεπε και λίγο οπαδικά. Λαλάκες είναι να μην δώσουν???

Πιστεύω οτι κανα τάλιρο θα τα πάρουμε.
Μακάρι να επιβεβαιωθείς, αλλά πιστεύεις ότι η ΑΕΚ είναι μία ομάδα σαν την Καλαμαριά που να χρειάζεται κάποια χιλιάρικα από μας για να κάνει μεταγραφές;
Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουμε 2.500 (αν πάρουμε) και όχι παραπάνω .. Είπαμε είναι χάλια οικονομικά, αλλά τα χρέη μυρίων δεν μπαίνουν σε τάξη αν τους δώσουμε εμείς 200.000 ευρώ (10.000Χ20 ευρώ).
Μιλάμε για τρελά συμβόλαια και απίστευτο τζίρο .. Αυτά είναι ψίχουλα μπροστά στον ντόρο που θα δημιουργηθεί!
Αγωνιστικά, θα περιμένω να δω τι πληγές άφησε το ματς με τον ΟΦΗ και αν έχουμε κάποιον τραυματισμό στο ενδιάμεσο.
Η λογική λέει ότι θα πάμε με Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Δάρλα, Κοντρέρας, Αντόνιο, Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Βιερίνια (Λάκης), Μουσλίμοβιτς. Μακάρι ..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Θα σε συμφωνησω κι εγω σε ολα με το Γιανκο...προσθετοντας οτι θα ηθελα πολυ να δω, ευνοϊκης ροης των πραγματων και το Σορλεν σαν αλλαγη....
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ο Σορλεν δηλωσε σε καποια Γαλλικη εφημεριδα,οτι θα ντεμπουταρη με την ΑΕΚ.Μαλον εννοει οτι θα ειναι στην αποστολη.Δεν μπορει να ξερει αν θα παιξει.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ναι, σωστα αδερφε....καπου το πηρε και μενα το ματι μου!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σορλέν: "Καλή ευκαιρία ο ΠΑΟΚ"

Στη γαλλική εφημερίδα "10 Sport" μίλησε ο Ολιβιέ Σορλέν, με αφορμή τη μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεν στον ΠΑΟΚ

"Εδώ και έξι μήνες δεν έπαιζα στη Ρεν και δεν έβλεπα αλλαγή. Επρεπε να βρεθεί μία λύση. Είχα μεγάλη ανάγκη για να παίξω. Είχα τις επαφές με τον ΠΑΟΚ, είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ τις εγκαταστάσεις του, συνάντησα τους διοικούντες και συμφωνήσαμε για εξάμηνο δανεισμό. Τον Απρίλιο θα συζητήσουμε για την επέκταση ή όχι της συνεργασίας μας", τόνισε ο Γάλλος μέσος, που αποκάλυψε ότι είχε και πρόταση από τη Χάβρη.

Για τους στόχους του με το "δικέφαλο του βορρά" σημείωσε: "Η αθλητική προοπτική είναι ενδιαφέρουσα. Ο ΠΑΟΚ είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και ο στόχος είναι να βγούμε στην Ευρώπη, κυρίως όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για μένα είναι μία καλή ευκαιρία. Θα μου επιτρέψει να ζήσω και κάτι διαφορετικό από το γαλλικό πρωτάθλημα. Κυρίως, όμως, θα μου δώσει επιπλέον κίνητρο να αποδείξω πράγματα, επειδή εδώ δεν με ξέρουν πολύ. Θα ξαναβρώ τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Είναι καλό να υπάρχει κάποιος που μιλάει γαλλικά. Θα ντεμπουτάρω την επόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ".

Οσο για την αποχώρησή του από την ομάδα της Βρετάνης, δεν έκρυψε την πικρία του: "Είμαι απογοητευμένος που έφυγα από τη Ρεν, επειδή ήμουν πολλά χρόνια εκεί. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για το σύλλογο. Ωστόσο δεν έπαιξα ούτε λεπτό από το ξεκίνημα της σεζόν. Πολλοί άνθρωποι μέσα στην ομάδα δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί δεν παίζω. Είχα πολλές συζητήσεις με τον προπονητή μου γι’ αυτό το θέμα. Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Ξέρει τι πιστεύω. Ξέρει ότι δεν είμαι χαρούμενος από αυτά που έγιναν εκεί τον τελευταίο καιρό. Ο στόχος μου τώρα είναι αν επανέλθω στην καλύτερη κατάστασή μου τους προσεχείς έξι μήνες".

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superlea ... 26185.html
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Σορυ...

Βαλτε μινο στο μετροπολις εχει τον γιωργο Αυτια...

:) :) :)

μαμαει χαχα 2 γκολακια θελει λειε να παιταξουμε σε αεκακι.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

θα πω αυτο που χα πει και στο ματς του πρωτου γυρου, πρεπει να εκμεταλευτουμε το οτι το διδυμο της αμυνας της αεκ καθως και ολη η αμυντικη γραμμη της γενικα(γεωργεας, κυργιακος, μαϊστοροβιτς, χουαν φραν) ειναι πολυ αργη. θα παιξει σημαντικο ρολο η παρουσια του ιβιτς καθως μπορει να σπασει την αμυνα με καθετες πασες και σε συνδυασμο με την ταχυτητα του μουσλι μπορουν να δημιουργηθουν προυποθεσεις για γκολ(ειδικα και με βιεϊρινια θα γινει παρτυ). στον αερα δεν εχουμε και πολλες ελπιδες με τα γομαρια της αεκ. θετικο το οτι δεν θα παιξει ο σκοκο καθως ειναι ο πιο κινητικος παιχτης της. αρνητικο το οτι δεν θα παιξει ο μπασινας γιατι ειναι ο πιο δυσκινητος παιχτης της. αυτα κατ εμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”