Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Μποικο στοικοβιτς Μακ; ότι να ναι οι Αρδ Έλληνες και ξένοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Δηλαδή από όλη τη στιχομυθία ότι θα φύγει ο Σαββίδης γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες είναι κακοί οπαδοί, αυτό θεωρείς μεμπτό; Σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας θα ήταν ένα τίποτα ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. Αυτό είναι το νόημα. Τώρα το όνομα του Σαββίδη το γνωρίζουν σχεδόν 5 εκατομμύρια Έλληνες. Αν δεν ασχολιόταν με το ΠΑΟΚ , αμφιβάλλω αν θα τον ήξεραν 50.000 κόσμου και πολλά λέω.sourmenetes έγραψε:Σορρυ αλλα καπου το εχουμε χασει...giapas έγραψε:Κάνε όνειρα και βάζε φυτίλια
Η οικογένεια Σαββίδη , σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας θα ήταν ένα τίποτα στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ.
Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί στο ποδόσφαιρο είναι αστεία σε σχέση με την εμπορική αξία της ταύτισης πλέον του ονόματος Σαββίδη με αυτό του ΠΑΟΚ.
Αλλο το οτι βοηθαει ο ΠΑΟΚ σαν οντοτητα και αλλο το οτι θα ηταν ενα τιποτα.
Το σχόλιο ότι το έχω χάσει είναι ατυχές θεωρώ.
Είτε συμφωνείς με μια άποψη , είτε διαφωνείς. Δε είναι απαραίτητο η αντίθετη άποψη να το έχει χάσει.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ για να πω τον καημό μου δεν θα έβρισκα άσχημη μια επιλογή παικτών όπως οι:
Alfred N'Diaye (6)
Bibras Natcho (8)
Zambrano και φυσικά
Vieirinha
Θα έλεγα μάλιστα ότι θα είχαμε βάσιμες ελπίδες για την 2η θέση.

Βρε καημό που χει "ο κόσμος μας" να βγούμε δεύτεροι...

Φυσιολογικό όμως, όταν πέρσι ήμασταν τέταρτοι...

agios έγραψε:Εγώ μ αυτούς τους 4 Αποστόλη με την ανακοίνωση τους θα την έβγαζα και θα την κουνούσα μες την Τσιμισκή όλη μέρα στα αμάξια στους περαστικούς.....

Επιδειξία...

- Caballo Viejo
Κάποιο ονόματα που διάβασα για μεταγραφή χαφ είναι λίαν επιεικώς αστεία, όπως και η περίπτωση του Ιταλού στόπερ. Ας ελπίσουμε ότι ο Μίχελ θολώνει τα νερά και στο τέλος θα κάνει μεταγραφές ποιότητας και ουσίας.
- buffalobill4
Άσχετο αλλά νομιζω πως η βαθμολογικη θεση που μένει στο τέλος καθε χρονιας ειναι η τελικη του πρωταθληματος. Τα πλειοφ είναι καταταξης για ευρωπαϊκά εισητηρια
Ούτε με αλυσίδες και λαιμαριά σαν τον Κούντα Κίντε του παλιού τηλεοπτικού σήριαλ...agios έγραψε:Ο Γιεκε γιεκε μουα γιεκε γιεκε Εντυαγιε περσι επαιζε δανεικος πρεμιερ και πριν 1 χρονο δωσαν οι Ισπανοι 8 μυρρια να τον παρουν...δεν υπαρχει περιπτωση.....

Τελικά δεν κατάλαβα αν θα πάρουμε 4 παικταράδες ή φεύγει ο Σαββίδης και το κλείνουμε το μαγαζί
Ειναι περιπου αληθεια αυτο που λες, αλλα τι οφελος εχει απο αυτο; Συγκεκριμενα ομως πες μου, οχι αοριστα του στυλ "δημοφιλια-μπλα-μπλα". Πρακτικα τι οφελη αποκομιζει απο το γεγονος οτι τον ξερει η μιση Ελλαδα (σημειωτεον οτι το μεγαλυτερο ποσοστο τον ξερει ως Ρωσσο-πρακτορα-χαλιφη οπως τον παρουσιαζουν τα μεσα). Αν υποθεσουμε οτι δεν ασχολουταν με το ποδοσφαιρο κι ερχοταν για επενδυσεις στην Ελλαδα, σιγουρα θα δεχοταν πολεμο απο το ντοπιο κατεστημενο. Τωρα που απεκτησε και δημοφιλια εξ αιτιας του ΠΑΟΚ, τον πολεμουν ακομα χειροτερα.giapas έγραψε:Τώρα το όνομα του Σαββίδη το γνωρίζουν σχεδόν 5 εκατομμύρια Έλληνες. Αν δεν ασχολιόταν με το ΠΑΟΚ , αμφιβάλλω αν θα τον ήξεραν 50.000 κόσμου και πολλά λέω.
Ποιο ειναι λοιπον το τεραστιο εκεινο οφελος που του προσφερει αυτη η δημοφιλια η οποια μεχρι στιγμης του εχει κοστισει κανα 100σταρι μυρια; Πηρε καμια συμφωνια λογω του οτι ειναι προεδρος του ΠΑΟΚ; Του ανοιξαν πορτες που δεν θα ανοιγαν αν δεν ηταν προεδρος του ΠΑΟΚ; Ζητησε μηπως απο το λαο του ΠΑΟΚ να του παρασχει στηριξη μεσω πολιτικης πιεσης;
Ενδεχομενως να υπαρχει καποιο οφελος και να μην μπορω να το διακρινω, οποτε πραγματικα θα με βοηθησεις αν μπορεις να μου πεις συγκεκριμενα ποιο θεωρεις εσυ οτι ειναι αυτο το οφελος.
- sourmenetes
- Moderator
Κανεις δεν ανεφερε για κακους οπαδους.εσυ το εκανες θεμα και συ το κανεις θεμα και στα εισητηρια διαρκειας.giapas έγραψε:Δηλαδή από όλη τη στιχομυθία ότι θα φύγει ο Σαββίδης γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες είναι κακοί οπαδοί, αυτό θεωρείς μεμπτό; Σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας θα ήταν ένα τίποτα ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. Αυτό είναι το νόημα. Τώρα το όνομα του Σαββίδη το γνωρίζουν σχεδόν 5 εκατομμύρια Έλληνες. Αν δεν ασχολιόταν με το ΠΑΟΚ , αμφιβάλλω αν θα τον ήξεραν 50.000 κόσμου και πολλά λέω.sourmenetes έγραψε:Σορρυ αλλα καπου το εχουμε χασει...giapas έγραψε:Κάνε όνειρα και βάζε φυτίλια
Η οικογένεια Σαββίδη , σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας θα ήταν ένα τίποτα στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ.
Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί στο ποδόσφαιρο είναι αστεία σε σχέση με την εμπορική αξία της ταύτισης πλέον του ονόματος Σαββίδη με αυτό του ΠΑΟΚ.
Αλλο το οτι βοηθαει ο ΠΑΟΚ σαν οντοτητα και αλλο το οτι θα ηταν ενα τιποτα.
Το σχόλιο ότι το έχω χάσει είναι ατυχές θεωρώ.
Είτε συμφωνείς με μια άποψη , είτε διαφωνείς. Δε είναι απαραίτητο η αντίθετη άποψη να το έχει χάσει.
Δεν το συνεχιζω αλλο.φτανει.
- Sick Bastard
Αμφιβάλεις ότι μπορούμε να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα;Tolaros έγραψε:Τελικά δεν κατάλαβα αν θα πάρουμε 4 παικταράδες ή φεύγει ο Σαββίδης και το κλείνουμε το μαγαζί

Ο N'Diaye δεν υπολογιζεται απο τη βιγιαρεαλ συμφωνα με αυτο το αρθρο και ψαχνουν ομαδα να τον δωσουν
http://www.fichajes.net/noticias/villar ... 70701.html
Επιπλεον συμφωνα με τους τουρκους ο παιχτης θα ενδιαφεροταν να ερθει στην Μπουρσασπορ(επαιζε παλια εκει),οποτε δεν θα ηταν ιδιαιτερα αρνητικος να ερθει στον ΠΑΟΚ
http://www.bursasporluyuz.org/ndiaye-ge ... or-n27524/
http://www.fichajes.net/noticias/villar ... 70701.html
Επιπλεον συμφωνα με τους τουρκους ο παιχτης θα ενδιαφεροταν να ερθει στην Μπουρσασπορ(επαιζε παλια εκει),οποτε δεν θα ηταν ιδιαιτερα αρνητικος να ερθει στον ΠΑΟΚ
http://www.bursasporluyuz.org/ndiaye-ge ... or-n27524/
- ΑποστόληςΑ
Ουτε ο πριγιοβιτς στεριωνε,ουτε ο κρεσποΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν στεριώνει σε ομάδα αυτός.
Nα βαδισουμε στα προτυπα του Αγιαξ.
Να χρησιμοποιησουμε τους δικους μας απο την Κ20 και να τους πλαισώσουμε με 5 ξενους παιχταραδες.
Να παιζουμε 1 συστημα, να το μαθαινουνε απο την Κ20.
Ο Αλσίνα να δουμε τι ρολο θα παιξει. Μετα τον Στανογιεβιτς και αφου λήξει το συμβολαιο του, ίσως ηρθε η ωρα για Ισπανο προπονητη, να συνεργαστει με τον Αλσινα.
Υ.γ.
Εγώ θα τον πουλουσα τον Κλαους γιατί ειναι καλο να πουλας παικτες πριν ληξει το συμβολαιο τους.
Ό,τι πάρουμε καλό είναι.
Να χρησιμοποιησουμε τους δικους μας απο την Κ20 και να τους πλαισώσουμε με 5 ξενους παιχταραδες.
Να παιζουμε 1 συστημα, να το μαθαινουνε απο την Κ20.
Ο Αλσίνα να δουμε τι ρολο θα παιξει. Μετα τον Στανογιεβιτς και αφου λήξει το συμβολαιο του, ίσως ηρθε η ωρα για Ισπανο προπονητη, να συνεργαστει με τον Αλσινα.
Υ.γ.
Εγώ θα τον πουλουσα τον Κλαους γιατί ειναι καλο να πουλας παικτες πριν ληξει το συμβολαιο τους.
Ό,τι πάρουμε καλό είναι.