Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Και τον ΚΡΕΣΠΟ κραζανε οι μεγάλοι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ αλλά μας έβαλε όλους τα γυαλιά!
Αμυντικούς σαν τον Μπελούτσι και τον Ζαμπρανο δεν εχει κανένας στην Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και πρώτος πρώτος εκφράζει ο πολκας

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα χαφ που δεν… επείγουν

ινπαοκ - 18. Ιουλίου 2017 21:06 Γιάννης Σωτηρίου

Σαντίγκου, Κριν και Τάπια έχουν προταθεί εξετάζονται…

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και τουλάχιστο έναν χαφ, όμως προς το παρόν δεν δείχνει να βιάζεται για να κάνει αυτή την επιλογή.

Τις τελευταίες μέρες έχουν προταθεί πολλοί μέσοι και σύμφωνα με τις πληροφορίες της FORZA, τρεις έχουν ξεχωρίσει.

Ο πρώτος, που φέρεται να είναι και πιο ψηλά απ΄ όλους, είναι ο Λορέτ Σαντίγκου. Είναι Κοσοβάρος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σουηδία και έχει παίξει και στην Εθνική Ελπίδων της Σουηδίας. Είναι καθαρό εξάρι, που δε σκοράρει (9 γκολ στην καριέρα του) και παίζει στην τουρκική Κασίμπασα (25 συμμετοχές πέρσι). Νωρίτερα έπαιξε στην Μερσίν και πιο πριν στην Χέλσινγκμποργκ.

Ο δεύτερος είναι ο 22χρονος Περουβιανός Ρενάτο Τάπια. Αυτός είναι οχτάρι, αγοράστηκε από την Τβέντε, αλλά και αυτός πέρσι έπαιξε λίγο (8 συμμετοχές, 1 γκολ), Μετρά ήδη 22 συμμετοχές στην Εθνική του Περού και λέγεται πως τον θέλει και η Κρίσταλ Πάλας.

Ο τέταρτος της λίστας, είναι ένας Σλοβένος, ο 27χρονος Ρενέ Κριν, που ανήκει στην Γρανάδα. Ο Κριν βρέθηκε στα 16 του στα τμήματα υποδομής της Ίντερ, πήγε στην Μπολόνια, επέστρεψε στην Ίντερ, η οποία τον έδωσε δανεικό στην Κόρδοβα και το 2015 τον πούλησε στη Γρανάδα. Μετρά 67 συμμετοχές στην Σέριε Α και 50 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πέρσι έκανε μόλις 12 συμμετοχές γιατί είχε τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν.

Και οι τρεις αυτοί παίκτες, δεσμεύονται με συμβόλαια με τις ομάδες τους, και για διάφορους λόγους (με εξαίρεση τον Σαντίγκου, οι άλλοι δεν είχαν συμμετοχές πέρσι) θέλουν να φύγουν.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κίνηση ακόμη για κάποιον απ΄ αυτούς και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί που θα κινηθεί, αφού ενδεχομένως πέσουν κι άλλες προτάσεις στο τραπέζι. Στην περίπτωση του χαφ, είναι φανερό ότι ιδιαίτερη βιασύνη δεν υπάρχει, καθώς στο σημερινό ρόστερ υπάρχουν επιλογές για τα πρώτα παιχνίδια.

Απ΄ όλους αυτούς, περισσότερο αρέσει ο Σαντίγκου, που έρχεται κι από γεμάτη σεζόν…

πηγή : FORZA
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ΠΑΟΚτσακια στη φορτσα. 1,2,4
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το έβαλα για να γίνει κατανοητό (από όλους) το ποιόν των άρθρων τους. Ξεκίνησαν ήδη την αποδόμηση της ομάδας οι ΑΡΔ της Θεσσαλονίκης.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είχαν βάλει και αυτόν της φεγενορντ ενώ είχε πάει στην Αλκμααρ ήδη,είπαν να καλύψουν τα ίχνη τους,το έκαναν αλλά τους ξέφυγε το τέταρτος που έπρεπε να ήταν τρίτος :lol:
Τι ζώα θεέ μου;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

obanebane έγραψε:Εαν οντως ο Ιταλος ηταν η "πιεση" για τον Ζαμπρανο,απο τη στιγμη που εδωσαν στους αρδ οτι ο Μπελουσι τελος,σημαινει οτι ο Περουβιανος ερχεται.
Μακαρι!!!

Έχει λογικη το σεναριο, θεωρειται 11δατος.

Όσο για το χρηματικο, ας μην σκεφτομαστε ως λογιστες. Πόσο θα κοστισει κλπ, δεν μ ενδιαφερει, ΠΑΟΚ εισαι.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Μια χαρά ίσχυε του Μπελούσι, αν δεν υπήρχε τέτοια γκρίνια από όλον τον κόσμο σήμερα που έμεινε ελεύθερος λογικά θα έκλεινε κιόλας. Αλλά όπως και στην περίπτωση Λουτσέσκου η άποψη του κόσμου μέτρησε. Καλώς ή κακώς δεν ξέρω, θεωρητικά κακό είναι αυτό. Γιατί αν δεν ίσχυε μιλάμε για ακόμα έναν κακό επικοινωνιακό χειρισμό, που ενώ μια βδομάδα είναι φανερό το κλίμα για αυτή τη μεταγραφή δεν διαψεύδεται. Όπως διαψεύστηκε του Μακ σε μια ώρα μέσα.
Ελπίζω πάντως να έχουν κάποια περίπτωση στα τελειώματα και να μην πιάσει αύγουστος. Κι ας μην είναι παιχταράς, σωστός επαγγελματίας να είναι και να μη μπαίνει στην κατηγορία του παλαιμάχου.
Για τα χαφ, από τα τρία ονόματα που έχουν διαρρεύσει θεωρώ τον Τάπια την καλύτερη περίπτωση κι ελπίζω να ισχύει και να ναι αυτός η επιλογή μια και είναι και 6 και 8, αν και το βλέπω δύσκολο λόγω τιμής. Αυτό στην περίπτωση μίας μεταγραφής. Αν πάρουν και 6άρι και 8άρι (λέμε τώρα, όνειρα..) θα προτιμούσα ένα πιο καθαρό εξάρι κι ένα καθαρά δημιουργικό 8άρι που να σκοράρει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δηλαδη για τον κρεσπο που υπηρχε γκρινια γιατι δεν απορριφθηκε η περιπτωση;;για μπισεσβαρ;;
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

o κόλκας λες και "συντονιστηκε" με paokmania
σαν να με διαβαζω ήταν το σημερινό άρθρο :lol:

θα μπερδευτεί κανένας συνοπαδός του Paokmania και θα του γράψει το κλασικό"μας τα έκανες τσουρέκια ρε παλαιολόγε απο πέρσι,το πες μια,το πες δυο φτάνει " :lol:
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Αυτό το φρούτο τι αρδια είναι πάλι???

http://www.gazzetta.gr/football/article ... tiv-moshas

ΜΗ δίνουμε Κ κλικ

Σημερινό δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Sport Express», αναφέρει ότι η Ζενίτ και η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι σε συζητήσεις για το δανεισμό του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μετακίνηση του Μακ από τη Ζενίτ στον ΠΑΟΚ έχει γίνει χωρίς να έχουν πέσει οι υπογραφές στα συμβόλαια, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν το δανεισμό, και ο Σλοβάκος μπορεί να καταλήξει τελικά στη Λοκομοτίβ, η οποία θα πληρώσει όλο το συμβόλαιό του και θα ενδεχομένως θα εξαγοράσει και τη ρήτρα του.
johnys999

Αυτό με τον Κρέσπο έχει γίνει καραμέλα. Πρώτον, η γκρίνια με τον Κρέσπο υπήρξε αφού έκλεισε, δεν είναι το ίδιο. Δεύτερον, το μεγαλύτερο μέρος της γκρίνιας προήλθε από μια εξαγγελία στη συνέντευξη τύπου ότι θα αποκτηθεί ένας αμυντικός. Τότε δεν είχε κλείσει ακόμα ο Βαρέλα και το δίδυμο Κρέσπο Τζαβέλλας με αλλαγή Μαλεζά φαινόταν προβληματικό στους περισσότερους. Και θα ήταν. Όταν αποκτήθηκε ο Βαρέλα η γκρίνια τελείωσε. Και τρίτον, αν ο Κρέσπο είναι τόσο καλός όπως πολλοί γράφουν εδώ μέσα γιατί ψάχνουμε εντεκαδάτο αμυντικό? Γιατί προφανώς θέλουμε καλύτερο παίχτη εκεί. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακός παίχτης, μια χαρά παίχτης είναι, όχι όμως και ο σούπερ ντούπερ όπως συχνά αναφέρεται.
Πέρα απ αυτό, εγώ έδωσα τη δική μου ερμηνεία των γεγονότων γιατί μου φαίνεται η πιο λογική. Από κει και πέρα κάθε γνώμη σεβαστή.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

johnys999 έγραψε:Μια χαρά ίσχυε του Μπελούσι, αν δεν υπήρχε τέτοια γκρίνια από όλον τον κόσμο σήμερα που έμεινε ελεύθερος λογικά θα έκλεινε κιόλας. Αλλά όπως και στην περίπτωση Λουτσέσκου η άποψη του κόσμου μέτρησε. Καλώς ή κακώς δεν ξέρω, θεωρητικά κακό είναι αυτό. Γιατί αν δεν ίσχυε μιλάμε για ακόμα έναν κακό επικοινωνιακό χειρισμό, που ενώ μια βδομάδα είναι φανερό το κλίμα για αυτή τη μεταγραφή δεν διαψεύδεται. Όπως διαψεύστηκε του Μακ σε μια ώρα μέσα.
Γιατι ρε φιλε το γραφεις σαν να ειναι δεδομενο? Επειδη το ειπε ο μ@λ@κ@ς ο ΑΡΔ? Εισαι μεσα στην ΠΑΕ και το ξερεις? Αμα μπορεις να το αποδειξεις πες κι εμας.

Πως μου την σπαει ρε π***** αυτο το καθε παπαρια που λενε οι αρδ αμεσως να το περνουμε ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Γιατι οπως ξερουμε η ΠΑΕ μονο παπα μας πουλαει και οι ΑΡΔ μονο αληθειες λενε.
johnys999

Φίλε μου αν δεν το πάρω δεδομένο πρέπει να δεχτώ ότι η παε βλέπει το όνομα του Μπελούτσι γραμμένο παντού και κάθεται μια βδομάδα απαθής να τη βρίζει σχεδόν όλος ο λαός σε κάθε σάιτ (υποθέτω και ραδιόφωνο, δεν είμαι από Θεσσαλονίκη για να τα ακούω και να έχω γνώμη γι αυτά) για μια φανερά ρισκαδόρικη επιλογή, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ενώ ταυτόχρονα την παπαριά που γράφτηκε για τον Μακ να τη διαψεύδει σε μια ώρα. Η δική μου λογική λέει ότι δεν συμβαίνει αυτό και ισχύει αυτό που έγραψα. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει, εγώ την άποψή μου γράφω και δεν θέλω να πείσω κανέναν γι αυτή.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

simba έγραψε:Γμσε τα μπιλτατε, πολυ σωστο το παράδειγμα! Δεν ξέρω και ποιος ειναι ο ορος γι'αυτο..
"Ηθικές δολοφονίες" ; η μόδα των τελευταίων 15 ετών, πάντως πρεπει να παραδεχτούμε ότι στα παρασκήνια των θεμάτων προπονητή κ τερματοφύλακα ο Μιχελ στις συνέντευξεις του τους επιβεβαίωσε κατα πολυ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”