Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
Χρόνος πράγματι μπόλικος και οι θέσεις που πονάμε προφανέστατες σε όλους, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Αν υπάρχει μία ανησυχία είναι γιατί επί Ιβάν ποτέ ή σπάνια χτυπήσαμε φλέβα χρυσού Αύγουστο μήνα περιμένοντας τις προσφορές. ΟΙ καλές μας επιλογές έρχονται συνήθως από νωρίς. Καλά όλα αυτά θεωρητικά είναι, η ομάδα μπορεί να έχε ήδη λοκάρει και μεις να μην έχουμε ιδέα
Και για να μην είμαι οφ τόπικ, ο Στάνος μια χαρά τα είπε και πέταξε το μπαλάκι εκεί που πρέπει. Το πρωτάθλημα θέλει λίγα μύρια παραπάνω
Αν υπάρχει μία ανησυχία είναι γιατί επί Ιβάν ποτέ ή σπάνια χτυπήσαμε φλέβα χρυσού Αύγουστο μήνα περιμένοντας τις προσφορές. ΟΙ καλές μας επιλογές έρχονται συνήθως από νωρίς. Καλά όλα αυτά θεωρητικά είναι, η ομάδα μπορεί να έχε ήδη λοκάρει και μεις να μην έχουμε ιδέα
Και για να μην είμαι οφ τόπικ, ο Στάνος μια χαρά τα είπε και πέταξε το μπαλάκι εκεί που πρέπει. Το πρωτάθλημα θέλει λίγα μύρια παραπάνω
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι φετος δηλωθηκαν πολυ ξεκαθαρα πραγματα,δε μπορουν να βαφτισουν ποιοτικη προσθηκη παιχτη επιπεδου Τιαμ.Sera4 έγραψε:το τι θελουμε με το τι κανουμε καποιες φορες δε συμβαδιζουν...και περισυ θελαμε καποια πραγματα αλλα -πλην αλλων- καταληξαμε με τον μπαμπα τιαμ για παραδειγμα και παιζαμε μισο χρονο χωρις επιθετικο...obanebane έγραψε:Αν κινηθουμε για δυο παιχτες που η αξια τους ειναι στο επιπεδο Μακ,Ρει η και λιγο παραπανω δεν θα ειμαστε ευχαριστημενοι;
Αυτα ειναι δεδομενα ρε παιδια,υπαρχουν δηλωσεις και ντοκουμεντα,θελουμε τεσσερις που θα ανεβασουν την ποιοτητα του ροστερ.
Λετε να μην το ξερει ο Σαββιδης,τον Ρει με στραγαλια τον αγορασαμε;
και φετος θελουμε ας πουμε 3 ποιοτικες πινελιες και το υπεδειξαν ολοι αρμοδιοι, αλλα τις αποφασεις οπως ξερουμε τις λαμβανει ενας...δυστυχως -για μενα- αλλα ειναι κατι που θα πρεπει να αποδεχτουμε πλεον...
οποτε καταληγουμε σταν πολυ ωραιο τροπο με το οποιο το εθεσε ο στανο το ζητημα
Ο οποιος Τιαμ δεν ηρθε περυσι ως λυση 11αδας,ηρθε για να πλαισιωσει τον Κλαους.
Μολις ειδαν οτι ο Κλαους δεν,πηραν τον Πριγιο τον Γεναρη,ειχε πεταξει το πουλι βεβαια αλλα η αληθεια ειναι οτι ο Ιβιτς πιστευε οτι μπορουσε να σταθει βασικος ο Κλαους στην αρχη της χρονιας.
- Notorious4
Δεν περίμενα τόσο μεγάλη αντίδραση γι'αυτό που έγραψα και δεν το παίρνω πίσω.Φετος ίσως να είναι και η μοναδική χρόνια που μπορούμε να πούμε πως Ναι πάμε για πρωτάθλημα αν και ο γαύρος είναι αρκετά ενισχυμένος. Έχουμε ένα καλό ροστερ.Εχει ομοιογενεια και θέλει πινελιές που όπως όλα δείχνουν θα γίνουν. Και από την άλλη ενώ η ομάδα θέλει έναν προπονητή μαέστρο μας φέρνουν κάποιον που είναι χαμενος στην Άπω Ανατολή και ψεύδεται ότι έχει δει όλους τους αγώνες της ομάδας και στο όσο χρόνο είναι στην ομάδα δεν υπάρχει ούτε 1 θετικό στοιχείο.Ναι είναι νωρίς αλλά δεν έχουμε το παραμικρό περιθώριο για λάθη.θα είμαι αυστηρός και απαξιωτικός μέχρι να αποδείξει την αξία του αν την αποδείξει βεβαίως.Υπομονη δεν υπάρχει , τέλος.Καθε χρόνο η ομάδα κάνει μισό βήμα μπροστά ενώ μια ΑΕΚ βυθισμένη στην Γ ήρθε και πήρε κύπελλο την πρώτη χρονιά και την δεύτερη πήγε τελικό και προκριματικά τσλ. Φτάνει πια με την καραμέλα της υπομονής και της στήριξης.ΠΑΟΚ είμαι και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόσωπα.Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα.
Φτανει πια με την καραμελα της στηριξης ΙΟΥΛΙΟ μηνα!!!!!!!!!
Και δεν παιρνει πισω το "προπονητης made in china" αλλα εχει να προσθεσει και οτι ειναι ψευτης και χαμενος στην Απω Ανατολη. Και θα ειναι ΠΑΟΚομετρο δηλαδη να πω οτι μου γυρνανε τα αντερα απο αηδια με αυτον τον τυπο;
Και δεν παιρνει πισω το "προπονητης made in china" αλλα εχει να προσθεσει και οτι ειναι ψευτης και χαμενος στην Απω Ανατολη. Και θα ειναι ΠΑΟΚομετρο δηλαδη να πω οτι μου γυρνανε τα αντερα απο αηδια με αυτον τον τυπο;
- Notorious4
Για να σου γυρνάνε τα άντερα μάλλον έχεις πρόβλημα φίλε να το προσέξεις είσαι και σε κρίσιμη ηλικία.
το ονομα σε χαλαει νοτοριους που δεν ειναι γνωστο.αν κανεις ενα ψαξιμο γι αυτους που ειναι χαμενοι στην απω ανατολη θα χαζεψεις.για τους μισους θα καναμε υποδοχες στα αεροδρομια.αυτο φυσικα δε θα αλλαζε το γεγονος οτι τοσα χρονια προπονουν κινεζους ποδοσφαιριστες κ πηγαν για την πορτοφολα.
δεν υπερασπιζομαι το στανογιεβιτς ομως.περιμενω κ εγω να δω.δεν μπορω να καταλαβω ομως τι περιμεναμε να αλλαξει τοσο θεαματικα στην προετοιμασια.περσι καταφεραμε οτι καταφεραμε με ενα κεντρο προβληματικο.που στο πηραν κ ο γιχανσον με το σιμοες και κατι κουρμπεληδες με χουλτ κλπ.τι θα αλλαζε ξαφνικα στην προετοιμασια.εκανε δοκιμες με ενα συστημα που ξερει κ του εχει βγει στο παρελθον κ δε φαινεται να καθεται.το αναγνωρισε.παει σε ενα πιο κλασσικο λοιπον κ ερχεται το φιλικο με αξιαξ που εχει καλυτερους παικτες απο εμας και εχει κ μια ηρεμια σαν ομαδα.κανεις ενα διαστημα τραγικο κ ενα ελπιδοφορο.αυτα ειδαμε μεχρι στιγμης.
ως τωρα καμια καταστροφη δεν ειδα.δεν ειναι θεμα υπομονης.προετοιμασια ειναι.να τις χεσω τις πενταρες.ηττες θελω να φαινονται οι αδυναμιες απο νωρις.οχι να τρεχουμε μετα κ να μη φτανουμε.
δεν υπερασπιζομαι το στανογιεβιτς ομως.περιμενω κ εγω να δω.δεν μπορω να καταλαβω ομως τι περιμεναμε να αλλαξει τοσο θεαματικα στην προετοιμασια.περσι καταφεραμε οτι καταφεραμε με ενα κεντρο προβληματικο.που στο πηραν κ ο γιχανσον με το σιμοες και κατι κουρμπεληδες με χουλτ κλπ.τι θα αλλαζε ξαφνικα στην προετοιμασια.εκανε δοκιμες με ενα συστημα που ξερει κ του εχει βγει στο παρελθον κ δε φαινεται να καθεται.το αναγνωρισε.παει σε ενα πιο κλασσικο λοιπον κ ερχεται το φιλικο με αξιαξ που εχει καλυτερους παικτες απο εμας και εχει κ μια ηρεμια σαν ομαδα.κανεις ενα διαστημα τραγικο κ ενα ελπιδοφορο.αυτα ειδαμε μεχρι στιγμης.
ως τωρα καμια καταστροφη δεν ειδα.δεν ειναι θεμα υπομονης.προετοιμασια ειναι.να τις χεσω τις πενταρες.ηττες θελω να φαινονται οι αδυναμιες απο νωρις.οχι να τρεχουμε μετα κ να μη φτανουμε.
Γεια σου ρε Notorious ψευτη, οπαδε απο τα lidl, χαμενε στην κακοηθεια και την ασχετοσυνη σου.
Υπαρχει κανενας υποκριτης μηπως να ενοχληθει απο τους χαρακτηρισμους μου προς τον Notorious?
Εν τω μεταξυ με ολο αυτο το καραγκιοζιλικι απαξιωσης που παρελαυνει, στρεβλωνονται μεσα μας και οι ιδιες μας οι αποψεις. Εχω κι εγω τους ενδοιασμους μου για την επιλογη Στανογεβιτς αλλα με την αηθη επιθεση ασχετοσυνης που δεχεται απο παντου (αρδ και συνοπαδους), μπαινουν στην ακρη οι ενδοιασμοι γιατι η κακοηθεια αυτη ειναι σημαντικοτερη απο την οποια λαθος επιλογη.
Υπαρχει κανενας υποκριτης μηπως να ενοχληθει απο τους χαρακτηρισμους μου προς τον Notorious?
Εν τω μεταξυ με ολο αυτο το καραγκιοζιλικι απαξιωσης που παρελαυνει, στρεβλωνονται μεσα μας και οι ιδιες μας οι αποψεις. Εχω κι εγω τους ενδοιασμους μου για την επιλογη Στανογεβιτς αλλα με την αηθη επιθεση ασχετοσυνης που δεχεται απο παντου (αρδ και συνοπαδους), μπαινουν στην ακρη οι ενδοιασμοι γιατι η κακοηθεια αυτη ειναι σημαντικοτερη απο την οποια λαθος επιλογη.
όπως το είπες το σάιτ είναι οπαδικό δεν είναι φόρουμ της ΠΑΕ και των υπαλλήλων του ΠΑΟΚ.sic-4 έγραψε:Φτανει πια με την καραμελα της στηριξης ΙΟΥΛΙΟ μηνα!!!!!!!!!
και κριτική θα ασκείτε και καμιά υπερβολή θα ακούγεται, όπως σε όλους τους οπαδικούς κύκλους.
παρέθεσε επιχειρήματα και όχι αηδίες και έντερα για συνοπαδούς σου.
δεν αγαπάς περισσότερο τον ΠΑΟΚ από τον διπλανό σου για να θες την φίμωση του.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πρόσωπα αλλά αυτά τα πρόσωπα θα μας πάνε μπροστά η όχι με το να τους απαξιωνουμαι και ειρωνευομαστε και μάλιστα τόσο νωρίς είναι απαράδεκτο....με αυτούς θα πετύχουμε η όχι χρέος μας να τους στηρίξουμε..... ΠΑΟΚ έγινες επί Σαββίδη και σου τελείωσε η υπομονή; τα προηγούμενα χρόνια τι έκανες; εδώ μια επο παλεύουμε να αλλάξουμε και φέτος θα γίνει επιτέλους και εσύ έχασες την υπομονή σου; επί γουμενου ας πούμε τι έπρεπε να αυτοκτονησουμε ομαδικώς;Notorious4 έγραψε:Δεν περίμενα τόσο μεγάλη αντίδραση γι'αυτό που έγραψα και δεν το παίρνω πίσω.Φετος ίσως να είναι και η μοναδική χρόνια που μπορούμε να πούμε πως Ναι πάμε για πρωτάθλημα αν και ο γαύρος είναι αρκετά ενισχυμένος. Έχουμε ένα καλό ροστερ.Εχει ομοιογενεια και θέλει πινελιές που όπως όλα δείχνουν θα γίνουν. Και από την άλλη ενώ η ομάδα θέλει έναν προπονητή μαέστρο μας φέρνουν κάποιον που είναι χαμενος στην Άπω Ανατολή και ψεύδεται ότι έχει δει όλους τους αγώνες της ομάδας και στο όσο χρόνο είναι στην ομάδα δεν υπάρχει ούτε 1 θετικό στοιχείο.Ναι είναι νωρίς αλλά δεν έχουμε το παραμικρό περιθώριο για λάθη.θα είμαι αυστηρός και απαξιωτικός μέχρι να αποδείξει την αξία του αν την αποδείξει βεβαίως.Υπομονη δεν υπάρχει , τέλος.Καθε χρόνο η ομάδα κάνει μισό βήμα μπροστά ενώ μια ΑΕΚ βυθισμένη στην Γ ήρθε και πήρε κύπελλο την πρώτη χρονιά και την δεύτερη πήγε τελικό και προκριματικά τσλ. Φτάνει πια με την καραμέλα της υπομονής και της στήριξης.ΠΑΟΚ είμαι και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόσωπα.Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 17 Ιούλ 2017, 13:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
tsou έγραψε:όπως το είπες το σάιτ είναι οπαδικό δεν είναι φόρουμ της ΠΑΕ και των υπαλλήλων του ΠΑΟΚ.sic-4 έγραψε:Φτανει πια με την καραμελα της στηριξης ΙΟΥΛΙΟ μηνα!!!!!!!!!
και κριτική θα ασκείτε και καμιά υπερβολή θα ακούγεται, όπως σε όλους τους οπαδικούς κύκλους.
παρέθεσε επιχειρήματα και όχι αηδίες και έντερα για συνοπαδούς σου.
δεν αγαπάς περισσότερο τον ΠΑΟΚ από τον διπλανό σου για να θες την φίμωση του.
Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα? Εγω να παραθεσω επιχειρηματα; Ο αλλος να μας λεει made in China και ψευτης και χαμενος στην Ανατολη, αλλα εγω πρεπει να παραθεσω επιχειρηματα; Τσου ρε.
Εσυ γιατι θες τη φιμωση μου; Αγαπας περισσοτερο τον Notorious απο μενα; Αντε γιατι θα μας τρελανετε με τη μονοφθαλμια με φαινεται.
ακου εκει... τον πειραξαν τα αντερα τον τσου... Αυτα ειναι αηδιες λεει, θελει επιχειρηματα.
Τα made in China και τα ψευτης και χαμενος ειναι επιχειρηματα ε; Ρε θα τρελαθουμε τελειως; Μπαναρετε με καμια βδομαδα γιατι θα σπασω το pc.
Τα made in China και τα ψευτης και χαμενος ειναι επιχειρηματα ε; Ρε θα τρελαθουμε τελειως; Μπαναρετε με καμια βδομαδα γιατι θα σπασω το pc.
να τος και και ο φίλος μου ο εορπτολ.
χαχαχαχα ρε εορπτολ αλήθεια καλοπροαίρετα και φιλικά αφού έχουμε μιλήσει αρκετές φορές εδώ.
όταν κάποιοιος λέει οτιδήποτε αρνητικό για οποιονδήποτε του ΠΑΟΚ έχεις βάλει ειδοποίηση στο κινητό ή απλά το διαισθάνεσαι και μπαίνεις να τον υπερασπιστείς;
έχεις αξιοζήλευτο χρόνο απόκρισης στην οποιαδήποτε κριτική ή απαξίωση όπως λες.
χαχαχαχα ρε εορπτολ αλήθεια καλοπροαίρετα και φιλικά αφού έχουμε μιλήσει αρκετές φορές εδώ.
όταν κάποιοιος λέει οτιδήποτε αρνητικό για οποιονδήποτε του ΠΑΟΚ έχεις βάλει ειδοποίηση στο κινητό ή απλά το διαισθάνεσαι και μπαίνεις να τον υπερασπιστείς;

tsou έγραψε:να τος και και ο φίλος μου ο εορπτολ.
ασε ρε τις ειρωνεις για τον εορπτολ και πες μας για τα επιχειρηματα του Νοτοριους που εσπευσες να υπερασπιστεις μετα την ειδοποιηση που ελαβες εσυ στο κινητο σου
- sourmenetes
- Moderator
Κανε μας τη χαρη αδελφε...ειλικρινα κανε μας τη χαρη..Notorious4 έγραψε:Δεν περίμενα τόσο μεγάλη αντίδραση γι'αυτό που έγραψα και δεν το παίρνω πίσω.Φετος ίσως να είναι και η μοναδική χρόνια που μπορούμε να πούμε πως Ναι πάμε για πρωτάθλημα αν και ο γαύρος είναι αρκετά ενισχυμένος. Έχουμε ένα καλό ροστερ.Εχει ομοιογενεια και θέλει πινελιές που όπως όλα δείχνουν θα γίνουν. Και από την άλλη ενώ η ομάδα θέλει έναν προπονητή μαέστρο μας φέρνουν κάποιον που είναι χαμενος στην Άπω Ανατολή και ψεύδεται ότι έχει δει όλους τους αγώνες της ομάδας και στο όσο χρόνο είναι στην ομάδα δεν υπάρχει ούτε 1 θετικό στοιχείο.Ναι είναι νωρίς αλλά δεν έχουμε το παραμικρό περιθώριο για λάθη.θα είμαι αυστηρός και απαξιωτικός μέχρι να αποδείξει την αξία του αν την αποδείξει βεβαίως.Υπομονη δεν υπάρχει , τέλος.Καθε χρόνο η ομάδα κάνει μισό βήμα μπροστά ενώ μια ΑΕΚ βυθισμένη στην Γ ήρθε και πήρε κύπελλο την πρώτη χρονιά και την δεύτερη πήγε τελικό και προκριματικά τσλ. Φτάνει πια με την καραμέλα της υπομονής και της στήριξης.ΠΑΟΚ είμαι και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόσωπα.Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα.
Η αεκ πηρε το κυπελλο.
Ποιο κυπελλο πηρε;;;
Το κλεμμενο απο τον ΠΑΟΚ;;
Θα εισαι απαξιωτικος για τον προπονητη.δυστυχως θα εχεις ζητημα και στο λεω ευθεως.ειναι και εναντια στους κανονες του φορουμ και εναντια στην ιδεολογια του.
Χωρις να εχουμε δει κατι μεμπτο στραβοστομιαζουμε.
Συναμα τον αποκαλεις και ψευτη.
"Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι προσωπα αλλα ειναι ιδεα".
Εσυ γιατι τοτε εισαι απαξιωτικος με τα προσωπα χωρις κιολας να χεις αρκετο δειγμα γραφης;;;
- sourmenetes
- Moderator