9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
να τον εχουμε προσγειωμενο, ειναι που ειναι λιγο "γαμαω" (κ καλα κανει), αν αρχιζει τωρα αυτα ο ατζεντης του, θα τον "χασουμε".
- Παλαιολόγος
αυτο το καλοκαιρι δνε πιστευω πως θα τον παρει καποιος
10% αν θυμαμαι καλα
10% αν θυμαμαι καλα
μου φαινεται πολυ περιεργο οταν με το ζορι εχει κλεισει 6μηνο εδω να βγαινει και να λεει τετοια πραγματα!τα θεωρω πολυ υποπτα.
- Kostas_Peraia4
Mόλις μίλησα με έναν άνθρωπο που ήταν μέσα στο deal του Πρίγιοβιτς μόλις ήρθε.
Λοιπόν η ρήτρα είναι και επίσημα στα 10 εκατομμύρια και όχι στα 7 όπως κακώς ακούστηκε
Λοιπόν η ρήτρα είναι και επίσημα στα 10 εκατομμύρια και όχι στα 7 όπως κακώς ακούστηκε
- teo4giannitsa
- GiorgosAtha
Εμπρός Αητέέέέ...Kostas_Peraia4 έγραψε:Mόλις μίλησα με έναν άνθρωπο που ήταν μέσα στο deal του Πρίγιοβιτς μόλις ήρθε.
Υ.Γ. Κοίτα να δεις τον Πρίλοβατς ρε...Που "δεν έχει τίποτε παραπάνω απ τον Κλάους" κατά τον Ορφ@νό...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αρδ ειδικά εσείς που κάνετε διακοπές στην Ολλανδία, ξεστραβωθειτε και στρωθειτε στη δουλειά, όπως ο Περαίας,! Παράσιτα!
Και φυσικά τα μπράβο μου στον Κώστα για την έρευνα του! Πάντα επιτυχίες, φίλε!
Και φυσικά τα μπράβο μου στον Κώστα για την έρευνα του! Πάντα επιτυχίες, φίλε!
Ξέρετε τι μ άρεσε περισσότερο-ιδιαίτερα χθες στον κοτσίδα μας?
Ο τρόπος που αντέδρασε όταν έχασε εκείνο το σίγουρο γκολ στο πρώτο ημίχρονο...
Εκεί, μ αυτόν ακριβώς τον τρόπο του (τα βαλε με τον εαυτό του και μόνο) με σιγούρεψε ότι θα σκοράρει...
Μεγάλο πλεονέκτημα του φορ η αυτοπεποίθηση-αυτοεκτίμηση...Ας τα βλέπουν κάποιοι να μαθαίνουν...
Υ.Γ. Δεν ξέρω πόσες φορές μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος σε φάσεις σαν του Μακ που σούταρε στο σημαιάκι!!
Ο τρόπος που αντέδρασε όταν έχασε εκείνο το σίγουρο γκολ στο πρώτο ημίχρονο...
Εκεί, μ αυτόν ακριβώς τον τρόπο του (τα βαλε με τον εαυτό του και μόνο) με σιγούρεψε ότι θα σκοράρει...
Μεγάλο πλεονέκτημα του φορ η αυτοπεποίθηση-αυτοεκτίμηση...Ας τα βλέπουν κάποιοι να μαθαίνουν...
Υ.Γ. Δεν ξέρω πόσες φορές μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος σε φάσεις σαν του Μακ που σούταρε στο σημαιάκι!!
Προσωπικη αποψη μου ειναι οτι δεν δινονται αυτα τα χρηματα για τον Πριγιοβιτς.Kostas_Peraia4 έγραψε:Mόλις μίλησα με έναν άνθρωπο που ήταν μέσα στο deal του Πρίγιοβιτς μόλις ήρθε.
Οπως ποτε δεν δοθηκαν τα χρηματα της ρητρας για Αθανασιαδη που και αυτος εβαζε 15 γκολ το χρονο στο πρωταθλημα για πολλες χρονιες και οχι μια.
Στο εξωτερικο επιθετικοι χωρις ταχυτητα και προσωπικη ενεργεια δεν βλεπω να εκτιμουνται τοσο οσο εδω στην Ελλαδα.
Ο Πριγιοβιτς ειναι παρα πολυ αποτελεσματικο φορ περιοχης, οπως ηταν και ο Αθανασιαδης καποτε.
Οι παιχτες αυτοι ευνοονται οταν παιζεις με μικροτερους αντιπαλους και εισαι συνεχεια στην επιθεση και παιρνουν πολλα παρε βαλε απο συμπαιχτες.
Σε μεγαλους αγωνες που θελεις απο τον επιθετικο να παιξει στον χωρο εχουν θεματα.
Στα πλει οφ νομιζω εμεινε χωρις γκολ ο Πριγιοβιτς με ΑΕΚ και ΠΑΟ. Οπως και στον τελικο κυπελου και σε ολα αυτα τα παιχνιδια δεν ειχε και καθολου συμμετοχη στο παιχνιδι.
Σιγουρα ο Πριγιοβιτς ειναι καλυτερος παιχτης απο Αθανασιαδη αλλα υπαρχουν και αρκετα κοινα μειονεκτηματα που τα παραβλεπουμε επειδη σκοραρει.
Οπως παραβλεπαμε και τα μειονεκτηματα του Αθανασιαδη οταν σκοραρε.
Σύγκριση (έστω του κάποτε καλού) Κλάους με Πρίγιοβιτς, με αποτέλεσμα να βρίσκονται "κοντινοί"...
Μάλιστα...
Διαφωνώ κάθετα, μιας και τα χαρακτηριστικά του Πρίγιο, κίνηση δίχως μπάλα, κοντρόλ, δύναμη, τεχνική, πάσα, ακόμα και ο τρόπος του one touch γκολ, είναι πολύ ανώτερα όπως βλέπω τώρα από κείνα του Κλάους που θυμάμαι!
Αν συνεχίσει έτσι, τα 8 μύρια θα φανούν πολύ λογική τιμή, έστω κι αν δεν παίζουμε C.L. για να πάρει υπεραξία...
Υ.Γ. Όταν η μπάλα δεν φτάνει στο φορ γιατί οι χαφ υστερούν των αντιπάλων, χρειάζεται φορ άνω των 40-50 μυρίων για να φτιάξει φάσεις για γκολ από μόνος του, δεν αρκεί ένας των 10 για να το κάνει...
Μάλιστα...
Διαφωνώ κάθετα, μιας και τα χαρακτηριστικά του Πρίγιο, κίνηση δίχως μπάλα, κοντρόλ, δύναμη, τεχνική, πάσα, ακόμα και ο τρόπος του one touch γκολ, είναι πολύ ανώτερα όπως βλέπω τώρα από κείνα του Κλάους που θυμάμαι!
Αν συνεχίσει έτσι, τα 8 μύρια θα φανούν πολύ λογική τιμή, έστω κι αν δεν παίζουμε C.L. για να πάρει υπεραξία...
Υ.Γ. Όταν η μπάλα δεν φτάνει στο φορ γιατί οι χαφ υστερούν των αντιπάλων, χρειάζεται φορ άνω των 40-50 μυρίων για να φτιάξει φάσεις για γκολ από μόνος του, δεν αρκεί ένας των 10 για να το κάνει...
- Petros1988
Παικταρά μου εσύ φέτος θα κάνεις τουλάχιστον 20 γκολ με ανεβασμένους Τζάλμα Μακ Ενρίκε στα ακρα θα κάνεις παπάδες γιατι απλά είσαι παικταράς!Αν σου πάρουνε και εναν αλλον επιθετικό να σε ξεκουράζει έχει καλώς!Αλλα σε καμια περίπωση δεν μπορούνε να σε αντικαταστήσουνε Κλάους Κουλούρης!Είναι πολύ λίγοι!