παλίκαρε Ντοριάν!!!!
Dorian Leveque
Re: 6. Dorian Leveque
Έχω μια απορία.
Αυτόν στην Γαλλία δεν τον έβλεπαν άλλοι;
Μακάρι να είναι υγιής
SM-G935F
Μακάρι να είναι υγιής
SM-G935F
- Petros1988
Λοιπόν τον έχω παρακολουθήσει και στην Γκινγκαμπ και στα μέχρι τώρα φιλικά μας!Δε θέλω να πω μεγάλη κουβέντα αλλα φένεται καταρχήν πιο τεχνίτης απο Λέοβατς και πιό ευκίνητος ξέρει καλά τη θέση!Παρα πολύ καλή μεταγραφή αν και νωρίς ακόμη φαρμάκια οι σέντρες του!Θα φανεί αν θα παίζει 2 αριστερός μπάκ η βασικός!Μπράβο Μίχελ με τις Ακρες σου που έφερες τετιο αριστερό μπάκ!
Ταχυδυναμικος μοακ για σούπα λιγκ ειναι οτι πρεπει ν Α συνήθως ξεχωρίζουν
Μπαλα δεν ξερει ιδιαίτερα αλλα πρώτη ασιστ τσε (και στα κρητικά) βλεπουμε τη συνέχεια
Μπαλα δεν ξερει ιδιαίτερα αλλα πρώτη ασιστ τσε (και στα κρητικά) βλεπουμε τη συνέχεια
- back in black
Θα ζοριστεί ο Κροάτης με δαυτον. Έχει πολύ περιεργο σουλούπι, αδύνατα πόδια, ψιλόλιγνα, για ποδοσφαιριστής και δυσανάλογα φαρδιά πλάτη και ώμοι. Δειχνει αρκετά γρήγορος και κοντρολαρισμένος . Να είναι γερός πρώτα και να δούμε τι μπορεί να προσφέρει. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάντως θετικές.
- kataramenos5
Τι να δουν ρε οι αμπαλοι?Εδω εμεις ξετρυπωσαμε Στανο απο Κινα.pilotos έγραψε:Έχω μια απορία.
SM-G935F
Και με Τζαλμα περσι τριβαμε τα ματια μας στα φιλικα και μετα...
Εβλεπαν οτι ειναι καλος παικτης, με στοιχεία, αλλα η μεγαλη επιρρεπεια σε τραυματισμους δε μπορούσε να περασει απαρατήρητη και προφανώς επαιξε σημαντικο ρολο.
Τπτ, υγιης ναναι μονο και εχει να δωσει αρκετά!
Τπτ, υγιης ναναι μονο και εχει να δωσει αρκετά!
Φαινεται πιο κοντρολαρισμενος και τεχνιτης απο Λεοβατς,εχει καλη σωματοδομη για physical game,απλα ειναι πιο αργος απτον Κροατη.Αν ο Λεοβατς υπερισχυσει του Λεβεκ,μου φαινεται θα ειναι λογω ταχυτητας
Παντως μακαρι να φτασουμε σε σημειο να μην μας απασχολει ποιος παιζει αριστερο μπακ,δηλαδη να εχουμε 2 σχεδον ισαξιους παικτες.Μεγαλο πλεονεκτημα που δεν το ειχαμε περσι,οταν ελλειπαν τα 2 βασικα ακραια μπακ μας.
Παντως μακαρι να φτασουμε σε σημειο να μην μας απασχολει ποιος παιζει αριστερο μπακ,δηλαδη να εχουμε 2 σχεδον ισαξιους παικτες.Μεγαλο πλεονεκτημα που δεν το ειχαμε περσι,οταν ελλειπαν τα 2 βασικα ακραια μπακ μας.
- ΑποστόληςΑ
Ο λεβεκ θα μας κάνει χαρούμενους φέτος.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
pilotos έγραψε:Έχω μια απορία.
Μακάρι να είναι υγιής
SM-G935F
5 παιχνίδια έπαιξε πέρυσι λόγω τραυματισμών, ποιος να τον δει? Κανείς δεν τον είδε, ούτε οι δικοί μας, πρόταση μάνατζερ λογικά είναι που ως τώρα αφήνει ελπίδες. Για να είναι πάντως στο ρόστερ γαλλικής ομάδας σημαίνει ότι δεν είναι κακός παίχτης, ζητούμενο μεγάλο το πόσο καλός είναι και κυρίως αν θα είναι υγιής.
Δεν μπορεί τοσους σκαουτερ έχουμε περιμέναμε τους μάνατζερ; δεν είχαμε άποψη γιαυτον;
Και ο Βίβιαν σε ροστερ γαλλικής ομάδας ήταν....
Και ο Βίβιαν σε ροστερ γαλλικής ομάδας ήταν....