Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Sick Bastard έγραψε:(παρ)άκουσα Μπελούτσι και μπήκα

Να (παρ)ακούς συχνότερα please...

-
Πάντως σκανάροντας τον Bellusci μπορώ να πώ πώς είναι καλός παίκτης...Όντως οι Οπαδοί της Λίντς έχουν θέμα και δεν ξέρω ακριβώς γιατί πάντως είναι γρήγορος και νευρίκος στις κινήσεις του ξέρει να πέρνει βάθος και να βγαίνει πρώτος στην μπάλα σίγουρα θα βοηθήσει...Και εγώ τον Ζαμπράνο θέλω ο οποίος ειναι ορισμός του commanding cb και θα μπορούσαν να κάνουν δίδυμο και μαζί αλλά σίγουρα προσθέτει στοιχεία που λείπουν
δεν ξερω ιτ λεει ο γκρινιαρης, αλλα ο μπελουσι ειναι πολυ καλος παιχτης. περυσι στην εμπολι πηγε αρκετα καλα ενω με τη κατανια ξεχωριζε στο ιταλικο πρωταθλημα! Βέβαια, θα ήθελα περισσότερο τον αλήτη τον περουβιανό αλλά... ειναι πολλά τα λεφτά, όντως...
κατα τα αλλα, θελω 2 παιχτες. οχι ντελικάτους σαν νατχο κτλ. θελω δυο δυνατους, γρηγορους και αλητες.
η ομαδα περυσι εδειξε οτι εχει τεχνικη, τακτικη, ταχυτητα. Λιγο δυναμισμό θελω.. προχθές τον Κάτσε τον λυπήθηκε η ψυχούλα μου..

κατα τα αλλα, θελω 2 παιχτες. οχι ντελικάτους σαν νατχο κτλ. θελω δυο δυνατους, γρηγορους και αλητες.
η ομαδα περυσι εδειξε οτι εχει τεχνικη, τακτικη, ταχυτητα. Λιγο δυναμισμό θελω.. προχθές τον Κάτσε τον λυπήθηκε η ψυχούλα μου..
Εγω θελω κάτι πολυ καλύτερο απο Σιλα και Μπελλουσι που ακούγονται για τις θεσεις Cb και χαφ. Καλή και η δυο αλλα οχι κατι το ιδιαίτερο.
Πολύ καλύτερο από Μπελουτσι δεν υπάρχει. Σε παρόμοιο επίπεδο έχουμε Γιοχσνσον ή Θερον.
Γουσταρω τακλιν στην καροτιδα απο τον αλητηριο τον Ιταλο.
Ολα τα λεφτα στο χαφ λαιμαι.
Ολα τα λεφτα στο χαφ λαιμαι.
- ΑποστόληςΑ
Ναι το γραφει και στο παοκ24 οτι το αγκαθι ειναι πως ο Ζαμπρανο δε θελει να δοθει δανεικος, θελει κανονικη μεταγραφη.