16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Άβαταρ μέλους
ARMY
Δημοσιεύσεις: 3677
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Δημοσίευση από ARMY »

Αυτή είναι η ιστοσελίδα του ΛΙΝΟ ή κάνω λάθος???? http://www.lino16.com
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Gerard04
Δημοσιεύσεις: 592
Εγγραφή: Παρ 13 Ιουν 2008, 13:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη,Τούμπα

Δημοσίευση από Gerard04 »

Ναι αυτη ειναι... Ναι παμε για το 3ο το καλο! :) :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos
Δημοσιεύσεις: 4329
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:50

Δημοσίευση από Falegkos »

Έφυγε το μηνυματακι :)
Άβαταρ μέλους
Gerard04
Δημοσιεύσεις: 592
Εγγραφή: Παρ 13 Ιουν 2008, 13:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη,Τούμπα

Δημοσίευση από Gerard04 »

Εγω εστειλα το ιδιο 2 φορες (κατα λαθος). Θα τον τρελανουμε :) :)
Άβαταρ μέλους
ARMY
Δημοσιεύσεις: 3677
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Δημοσίευση από ARMY »

Μήπως πρέπει να στείλουμε όλοι να τον τρελάνουμε??????
Άβαταρ μέλους
Falegkos
Δημοσιεύσεις: 4329
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:50

Δημοσίευση από Falegkos »

http://www.lino16.com/videos/htm/gols_lino.htm

Θα βαλει κανα τετοιο φαουλακι στην τουμπα να μας τρελάνει?
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το αργότερο την Τετάρτη στην Τούμπα για ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του..
Άβαταρ μέλους
Steenage
Δημοσιεύσεις: 2383
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:51
Τοποθεσία: Vorras

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα

Απο Exedra
Άβαταρ μέλους
Steenage
Δημοσιεύσεις: 2383
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:51
Τοποθεσία: Vorras

Δημοσίευση από Steenage »

Οριστική συμφωνία για Λίνο

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος Λίνο καθώς ο δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτο όπου τον παραχώρησε με την μορφή δανεισμού.

Ο αριστερός εξτρέμ αποτελεί επιλογή του Φερνάντο Σάντος και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με την αντίστοιχη της Πόρτο για τα δικαιώματα του παίκτη.

Μάλιστα το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους "δράκους" λήγει το καλοκαίρι και έτσι σε περίπτωση που ο παίκτης πέισει με τις εμφανίσεις του, τότε θα αποκτηθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις 16:00 ο Ζήσης Βρύζας θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για Πορτογαλία προκειμένου να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες και να οριστικοποιηθεί και επίσημα η συμφωνία.

Την Τρίτη, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στην συμπρωτεύουσα μαζί με τον Λίνο που θα έχει την πρώτη του επαφή με τη νέα του ομάδα.

http://www.sport24.gr/html/ent/702/ent.268702.asp



Λίνο: "Ήρθα για να μείνω"


Ο Βραζιλιάνος μπακ, μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Φερνάντο Σάντος, το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο "Extrasport", ο Βραζιλιάνος Λίνο, τόνισε: "Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ότι έχει σαν στόχο μια θέση στην Ευρώπη. Γνωρίζω τον Φερνάντο Σάντος ενώ μέσω του διαδικτύου έχω βρει πληροφορίες για την ομάδα και την Θεσσαλονίκη.

Έχω μάθει ότι το κλίμα στο γήπεδο είναι ζεστό και φανατισμένο, χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε τέτοια ατμόσφαιρα διότι μου αρέσει. Δεν έρχομαι μόνο για έξι μήνες, φιλοδοξώ να μείνω περισσότερο, για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια μικρή παρένθεση αλλά θέλω να καθιερωθώ και να παραμείνω για χρόνια. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Σάντος, με ικανοποιούν οι στόχοι που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ αλλά με έπεισε και το γεγονός ότι και ο ίδιος ο προπονητής έχει φιλοδοξίες και γνωρίζει καλά τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γνωρίζω ότι στην Ελλάδα αγωνίζονται παίκτες όπως ο Ντιόγκο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα Το θέμα είναι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται και όχι τους παίκτες. Μια ομάδα που είναι στη δεύτερη θέση και μάχεται για το πρωτάθλημα, δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και προσπαθεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Αυτή η λογική μου αρέσει και μου ταιριάζει. Έρχομαι για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ όσο περισσότερο μπορώ αλλά και για την καριέρα μου. Αν οι στόχοι μας είναι κοινοί, τότε όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ τον Βιεϊρινια για τα καλά λόγια που είπε για μένα. Έχω ήδη πάρει τις πληροφορίες που μου χρειάζονται για την ομάδα και έχω πάρει την απόφαση μου.

Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, είμαι σοβαρός επαγγελματίας, θα συνεργαστώ άψογα με όποιον μου ζητηθεί να συνεργαστώ, θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δείξω σοβαρότητα και επαγγελματισμό, δεν είναι σωστό να υπόσχεσαι πολλά πράγματα. Είναι καλύτερο όλα να φαίνονται στο γήπεδο και όχι στα λόγια"

http://www.sport24.gr/html/ent/721/ent.268721.asp
nikos123
Δημοσιεύσεις: 1017
Εγγραφή: Σάβ 05 Ιαν 2008, 00:37
Τοποθεσία: ptolemaida

Δημοσίευση από nikos123 »

καλως ορισες
Άβαταρ μέλους
adam04
Δημοσιεύσεις: 964
Εγγραφή: Πέμ 16 Οκτ 2008, 17:17
Τοποθεσία: Κατερινη

Δημοσίευση από adam04 »

Νικο να στειλουμε το αβαταρ σου στο αεροδρομειο για τα καλοσωρισματα

:)
alexei
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 10:18

Δημοσίευση από alexei »

Λίνο: «Κλείνω προς Στεάουα»
nikos123
Δημοσιεύσεις: 1017
Εγγραφή: Σάβ 05 Ιαν 2008, 00:37
Τοποθεσία: ptolemaida

Δημοσίευση από nikos123 »

adam04 έγραψε:Νικο να στειλουμε το αβαταρ σου στο αεροδρομειο για τα καλοσωρισματα

:)
κανενα προβλημα adam :) :) :)
alexei
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 10:18

Δημοσίευση από alexei »

καλα θελουν να μας τρελλανουν? ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ θα ερθει ο Λινο
Άβαταρ μέλους
fidel
Δημοσιεύσεις: 1187
Εγγραφή: Παρ 28 Νοέμ 2008, 12:59

Δημοσίευση από fidel »

οπου τον στειλει η πορτο, εκτος και αν ο βρυζας βρηκε λαβρακι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”