Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Δημοσίευση από Rizla »

ΑΣτα αυτα για τον Κλαους πες μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για τον Κλαους τι να πουμε;
αν δεν φυγει φετος θα βγαλει 10 γκολ περίπου και θα κανει ανανέωση με 40 τα εκατο μειωση.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αμα βαλει 10 γκολ ο Κλαους (δεν μετρανε τα αυτογκολ) εγω θα σε κερασω ενα μπουκαλι Μπελβεντερε σε οποιο μαγαζι γουσταρεις μαζι με τις γκομενες.
Και αυτο ειναι δεσμευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Πέμ 13 Ιούλ 2017, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δε γουσταρω μπελβεντερε

τα υπολοιπα θα τα βρουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Παρε τις γκομενες τοτε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ξεκουραστα θα τη βγαλω σημερα
rainmaker έγραψε: Αντιλαμβάνομαι την καλοπροαίρετη ατάκα "όλοι χαζά λέμε " και το σέβομαι, αλλά μια δεκαετία σχεδόν προσπαθούσαμε να δούμε έναν ΠΑΟΚ σοβαρό. Και στο μετρό π αξίζει να γράφουμε εδώ μέσα ώστε να λέμε τον πόνο μας, εκφράζω την κόπωση μου για έναν ΠΑΟΚ π στα χαρτιά έχει σοβαρεψει, όλοι λένε ότι δουλεύει επαγγελματικά αλλά ακόμα εγώ προσωπικά βλέπω κάθε χρόνο παλινωδίες παρά την ανοδική τάση π εξασφαλίζουν τα 80 εκατομμύρια μετοχικό κεφάλαιο. Θεωρώ ότι έπρεπε να είμαστε ήδη από προπερσι ΠΟΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΙ και σταθεροί ως σύλλογος.
skalon έγραψε:Δεν κάνουν τα συστήματα "απρόβλεπτο" το παιχνίδι μίας ομάδας, αλλά το ρίσκο που αποδέχεται να πάρει ο προπονητής και η ατομική ποιότητα (ιδίως στο 1 με 1) των παικτών. Από ποιότητα παικτών, θεωρώ ότι πέρσι είμασταν 2 -3 βήματα πιο μπροστά από όλους.
Ωστόσο, προσωπικά δεν νομίζω ότι έφταιγε ο Ίβιτς για το στραπάτσο στο τέλος. Η ομάδα πήρε τα ρίσκα που έπρεπε όλη τη χρονιά και μέχρι το Μάρτιο μια χαρά πήγαιναν όλα. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε τις διαιτησίας που μας έκαψαν, στη συνέχεια είχαμε και 1-2 αγώνες που κυριολεκτικά η τύχη μας έκλεισε την πόρτα, αλλά γενικά η ομάδα και ΠΟΛΥ καλή μπάλα έπαιζε και αποτελέσματα έπαιρνε.
Είναι αλήθεια ότι ο Ίβιτς δεν πήρε πολλά ρίσκα, αλλά δεν χρειαζόταν περισσότερα. Είναι κάτι σαν να στρώνεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Στην αρχή πρέπει και να το στρώσεις, αλλά και να το μάθεις.
Άλλα πράγματα συνέβησαν στο τέλος και η ομάδα παρουσίασε ότι παρουσίασε.
Rizla έγραψε:Αν δεν φταίει ο Ιβιτς για τα πλει οφ ποιος φταίει; οι παίχτες; ο Ιβαν; ποιος;
Λογικα οι παικτες ηξεραν οτι δε θα συνεχισει ο Βλαντο.Οι πρωτοι ειναι που το μυριζονται και λογικα χαλαρωσαν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εκλεισε. :D
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πως το ηξεραν οτι δεν θα συνεχισει;
οταν λετε κατι να το ολοκληρώνετε.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Άνοιξε κουβέντα σε άσχετο topic, αλλά ας το συνεχίσουμε...

Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου τυχαίο αυτό που γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο!
Με Στέφενς ξεκινήσαμε σούπερ, παραλίγο να αποκλείσουμε Σάλκε και να πάμε ομόλους CL. Καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και από το Δεκέμβριο και μετά όλη η ομάδα (με πρώτο και καλύτερο το Στέφενς) ξενέρωσε.
Με Άγγελο ήμασταν +5 το Δεκέμβριο και μετά ΓΚΡΕΜΟΣ!
Με Τούντορ, εντυπωσιακό ξεκίνημα, κυριαρχικό ποδόσφαιρο, και μετά ξεκίνησαν να βγαίνουν τα προβλήματα του συστήματος, οι ελλείψεις στο ρόστερ, κλπ.
Φέτος, ξεκινήσαμε αργά, αλλά σταθερά. Στην αρχή ήμασταν πίσω και λόγω περσινής τιμωρίας, αλλά και λόγω "παράξενου" ξεκινήματος (συνδυασμός κορακιών και ατυχίας). Από Νοέμβριο και μετά η ομάδα ΠΕΤΑΞΕ και έκανε εγωπραγματικά πράγματα! Και εκεί μετά άρχισε η πτώση!

Δεν βλέπετε το ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΜΟΤΙΒΟ σε όλα αυτά!
Όταν η ομάδα αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη για το κατεστημένο, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ συνομοτεί εναντίον της (για να κλέψω τη γνωστή ατάκα). Και όταν λέω ΣΥΜΠΑΝ, καταλαβαίνετε πολύ καλά ποιους εννοώ. Τελευταίο "χτύπημά" τους σήμερα, που πέρα από κάθε λογική και χωρίς το παραμικρό αίσθημα ντροπής αθώωσαν το γαύρο για την ιστορία με τον Πλατανιά!
Όταν η ομάδα δείχνει να έχει το πάνω χέρι, έρχεται το "πάνω χέρι" και αρχίζει να μας ρίχνει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη, όσπου να ξενερώσουν οι πάντες...
Χαρακτηριστικά, ακόμα και από το χθεσινό το φιλικό, σε "γνωστό" site, υπήρξε άρθρο για "τον παλαιστή τον Μάτος, που ακόμα και σε φιλικά κάνει τσαμπουκάδες και προκαλεί αντιπάλους" .....!!!! (συνοδευόμενο φυσικά από τη φωτογραφία που τπυς βόλευε...).

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα! Θα ήθελα να τους γράψουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας και να κατεβάσουμε ομάδα ΚΑΤΣ... να παίζουμε μαζί τους και να τους ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ στο ξύλο! Πρωτάθλημα ούτως ή άλλως, απ' ότι φαίνεται δεν θα δούμε...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Με αυτην την λογικη Σκαλον, δικαιολογουμε τα παντα δεν παει έτσι.
Αυτες τις αορατες δυναμεις εγω προσωπικα δεν τις καταλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Εγώ πάλι είναι σαν να βλέπω αυτή τη στιγμή την αποβολή του Στοχ όταν 2 "πρωτοπαλήκαρα" του θρήνου του την έπεσαν στη σέντα του γαυροτήγανου,
είναι σαν να βλέπω αυτή τη στιγμή το "πέναλτυ-3 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή" που σφύριξε ο κόρακας στην Τρίπολη, στον αμέσως επόμενο αγώνα μετά τη μεγάλη νίκη του ΑΑ και το +5,
είναι σαν να βλέπω αυτή τη στιγμή το κοράκι να βγάζει 2 κίτρινες στον Ουάρντα σε 5 ' χωρίς να έχει κάνει καν φάουλ.

και φυσικά βλέπω και πολλά άλλα! Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αόρατο σε όλα αυτά.

Αν τώρα αυτά εσύ τα νομίζεις μεμονωμένα συμβάντα ή ανθρώπινα λάθη, δεν μπορώ να πω τίποτα.
Ελπίζω όμως και εύχομαι ολόψυχα να είμαι ΕΓΩ λάθος!!!! Διαφορετικά δεν φαίνεται ελπίδα σωτηρίας.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ σκαλωσα και είμαι με skalon, γιατί ο rizla, δεν κερνάει τσιπούρα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Δεν είχαμε καλή εικόνα στα φιλικά. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στο σύστημα που θέλει τους εσωτερικούς χαφ σκυλιά, τρεχαλατζήδες αλλά και μπαλαδόφατσες τον έναν και μοναδικό τέτοιο δεν τον είδαμε στο χορτάρι και μιλάω για ΤΣΙΜΙΡΟΤ που είναι το παλικάρι ? αντ' αυτού είδαμε τον κάτσε να τρέχει απίστευτα χιλιόμετρα και να έχει 1 άντε 2 κοψίματα και δεν ξέρω εγώ πόσα λάθη.
Δεν έχω καταλάβει επίσης το ρόλο του συστήματος !!!! Τι ρόλο παίζει ? το 4-4-2 σε ευθεία ή ρόμβο το 5-3-2 το 4-3-3 ?
Το θέμα είναι η ομάδα να ρολάρει να έχει πολύ καλό τρανζισιον και φυσικά να μορεί να παίξει συνδιαστικό ποδόσφαιρο ακόμα και υπο πίεση το πως θα είναι η διάταξει δεν παίζει καθόλου ρόλο.
Εγω στα 2 φιλικά δεν είδα πέρα από την φάση του γκολ και αντε μια δυο ακόμα που να αλλάξαμε 3 πάσες και αυτό με την πιεση της Φελνο της Ολλανδίας.Το μυστικό είναι μα μπορείς να κτατάς την μπάλα με σιγουριά και να μην φέρνεις την άμυνα και τον τερμα προ εκπλήξεων.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ γιατί οι παίκτες μας δεν καταφέρνουν να «βρεθουν» μεταξυ τους κάτι που έκαναν πολύ καλά πέρυσι.
Εγω συνεχίζω να πιστευω πως το ροστερ μας είναι για μεγάλα πράγματα και δεν έχουν παρα να γίνουν ΟΜΑΔΑ (και πέρυσι σε πολλά παιχνίδια το 'εκαναν πολύ καλά)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Εγώ σκαλωσα και είμαι με skalon, γιατί ο rizla δεν κερνάει τσίπουρα.

SM-G935F
:shock: :shock:

Μαααα...Κερνάει ολόκληρο μπουκάλι Μπελβεντέρε αν θυμάμαι καλά...Και όχι μόνο... 8-)

Rizla έγραψε:Αμα βαλει 10 γκολ ο Κλαους (δεν μετρανε τα αυτογκολ) εγω θα σε κερασω ενα μπουκαλι Μπελβεντερε σε οποιο μαγαζι γουσταρεις μαζι με τις γκομενες.
Και αυτο ειναι δεσμευση.
:oops: :oops:

Μόλις πρόσεξα όμως σε ποια μόνο περίπτωση και ότι είναι (μάλλον για να τον καλοπιάσει) σε μπλε... :D :opaokara:

Υ.Γ. Έτσι γιομίζει ο τόπος trols με φαίνεται... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Rizla έγραψε:Πως το ηξεραν οτι δεν θα συνεχισει;
οταν λετε κατι να το ολοκληρώνετε.
Δηλωσεις Ιβαν Σαββιδη 31/5/2017
"Ο Ίβιτς ήταν πρώτος που από την αρχή των playoffs ζήτησε να φύγει. Ήταν ο πρώτος που ανέβηκε σε μένα και είπε. Ο αδελφός μου έχει παιδιά και εγώ φοβάμαι για αυτούς."

Τι δεν καταλλλαβαινεις ,τι δεν καταλλλλαβαινεις?
Λες να μη πηραν χαμπαρι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”