Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
https://m.tuttomercatoweb.com/europa/es ... nza-994110
Εδω λεει οτι παει για συμφωνια με μπελουσι.
Δεν πολυπιστευω.κατι λεει για γερμανια ενω εμεις βρισκομαστε ολλανδια.
Παραμυθαδες τους βλεπω..
Υ.γ.λεει οτι συναντηθηκαν με υπευθυνους στη γερμανια αλλα και οτι η ομαδα βρισκεται γερμανια.
Παραμυθαδες τους βλεπω..
Υ.γ.λεει οτι συναντηθηκαν με υπευθυνους στη γερμανια αλλα και οτι η ομαδα βρισκεται γερμανια.
- paoki_sweden
Bre ton Toudora! Exase apo omada pou fetos anevike stin A Ethniki. Xaxaxaxaxa Gary se megali omada piges......
sourmenetes έγραψε:https://m.tuttomercatoweb.com/europa/esclusiva-tmw-paok-s-finito-incontro-con-ag-bellusci-la-trattativa-avanza-994110
Παραμυθαδες τους βλεπω..
Ε,δεν είναι και μακριά

Ώραια λοιπόν.
Τώρα π φαίνεται να επιστρέφουμε σε κάτι π πριν ένα μήνα θεωρούνταν δεδομένο, ακόμα κι αν επιστρέφουμε επειδή πίεσαν τον κοουτς η μασονική στοά και τα Νεφελίμ, φέρτε επιτέλους ένα ΠΑΙΧΤΑΡΑ στα χαφ, ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ αμυντικό και τον Αντελίνο και πάμε να τα τιναξουμε όλα στον αέρα με μπαλαρα
Τώρα π φαίνεται να επιστρέφουμε σε κάτι π πριν ένα μήνα θεωρούνταν δεδομένο, ακόμα κι αν επιστρέφουμε επειδή πίεσαν τον κοουτς η μασονική στοά και τα Νεφελίμ, φέρτε επιτέλους ένα ΠΑΙΧΤΑΡΑ στα χαφ, ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ αμυντικό και τον Αντελίνο και πάμε να τα τιναξουμε όλα στον αέρα με μπαλαρα
Εκατσα κ ειδα το ματς με την Φενλο σε 3 δοσεις απο χτες, και ειδα οτι ο Κάτσε εχασε πολλες μονομαχιες. Δυστυχώς οσο φιλοτιμος και να ναι, δεν τον βοηθαει η σωματοδομη του στο 6. Για να παίξει 8αρι δεν εχει τα απαραίτητα επιθετικα προσοντα. Για μενα πρεπει να παραχωρηθει.
Αν ειναι να κάνουμε οικονομία στο στοπερ και να παρουμε Μπελουσι, προκειμενου να τα χωσουμε για 6αρι, εγω συμφωνω.
Αν ειναι να κάνουμε οικονομία στο στοπερ και να παρουμε Μπελουσι, προκειμενου να τα χωσουμε για 6αρι, εγω συμφωνω.
και τα δυο γκολ που τρώει η γάλατα ειναι κλασσικά τουντορ
κανένας δεν ξερει απ τους παιχτες τι παιζει που μαρκάρει που κινείται τι πρέπει να κανει κτλ κτλ
ο μακραν μεγαλύτερος καρκίνος που πέρασε απ τον ΠΑΟΚ
κανένας δεν ξερει απ τους παιχτες τι παιζει που μαρκάρει που κινείται τι πρέπει να κανει κτλ κτλ
ο μακραν μεγαλύτερος καρκίνος που πέρασε απ τον ΠΑΟΚ
ace1979 έγραψε:Οχι τον Ιταλό κατσερ γαμω την καταδίκη μου
σε καναν τη χάρη με το ρει μην εισαι πλεονεκτης
πόσο πολυ θελω το ζαμπρανο ρε γμωτο και εγω εις να ξέρεις αλλα φοβάμαι οτι θα μας φέρουν την απομίμηση του καναβαρο
Ο Αντελινο αν έρθει θα κάνει πλάκα. Τι πιο αργός και μαλακιες. Τρεις ταχύτητες κάτω η σούπα μας από την Γερμανία. Δεν υπάρχει καλύτερη μεταγραφή από αυτήν.
Και το βασικότερο είναι ότι νοιώθει.
Και το βασικότερο είναι ότι νοιώθει.
- PaokPatraG4
Και εγώ Ζαμπρανο θέλω ρε ace αλλά δύσκολα το κόβω....Πάντως εάν έρθει Μπελούσι τότε κανω την καρδιά μου πέτρα και περιμένω μια ΧΑΦΑΡΑ.....ace1979 έγραψε:Οχι τον Ιταλό κατσερ γαμω την καταδίκη μου
- PaokPatraG4
Κομήτης μακαρονάς;;;;!!!!!MANIAKOS έγραψε:Εμενα δε με Χάλεϊ ο μακαρονας

- PaokPatraG4
Πλάκα πλάκα έτσι όπως φαίνεται στα βιντεάκια δεν έχεις και άδικο....MANIAKOS έγραψε:ΝΑι πετάει φωτιές κ ο ιταλος κ καταστρέφει οτι βρει μπροστα του

- Kostas_Peraia4
Μόλις επικοινώνησα με τον ατζέντη του Μπελούσι.
Δεν υπάρχει συμφωνία.Αυτό που με είπε είναι πως απλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται
Δεν υπάρχει συμφωνία.Αυτό που με είπε είναι πως απλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται