Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από giapas »

K_geo έγραψε:εγω, ανβ ξερω ενα πραγμα, ειναι οτι εμεις για ακομα μια χρονια ειμαστε βυθισμενοι σε μια ΤΕΧΝΗΤΗ εσωστρεφεια, μιλαμε για συστηματα για το ποιοι και αν παλευουν και αλλα γλαφυρα, την ώρα που οι χαμω ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να κανουν τα δικά τους. Σήμερα έσβησαν τη ποινή του γάβρου για τα γεγονότα με πλατανιά, χθες άφησαν 7 αγωνιστικές τη δική μας ποινή.

εμείς αυτό που αναρωτιόμαστε είναι αν το 442 ειναι συμμετρικό, ασσύμετρο και γενικά πόσα καντάρια μπάλα ξέρουμε όλοι μαζί, ένα μάτσο άμπαλοι.

ας συνεχίσουμε λοιπόν να ζούμε στη φούσκα μας..
Δηλαδή αν δεν αναρωτηθούμε αν είναι συμμετρικό το 442 , ο γάβρος δε θα έσβηνε τη ποινή;
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:Συντάσσομαι με τον Μπιλ...

:pano:

Συνεταξαμην

Αποτασσεσαι τον .....σατανα?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

giapas έγραψε:
K_geo έγραψε:εγω, ανβ ξερω ενα πραγμα, ειναι οτι εμεις για ακομα μια χρονια ειμαστε βυθισμενοι σε μια ΤΕΧΝΗΤΗ εσωστρεφεια, μιλαμε για συστηματα για το ποιοι και αν παλευουν και αλλα γλαφυρα, την ώρα που οι χαμω ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να κανουν τα δικά τους. Σήμερα έσβησαν τη ποινή του γάβρου για τα γεγονότα με πλατανιά, χθες άφησαν 7 αγωνιστικές τη δική μας ποινή.

εμείς αυτό που αναρωτιόμαστε είναι αν το 442 ειναι συμμετρικό, ασσύμετρο και γενικά πόσα καντάρια μπάλα ξέρουμε όλοι μαζί, ένα μάτσο άμπαλοι.

ας συνεχίσουμε λοιπόν να ζούμε στη φούσκα μας..
Δηλαδή αν δεν αναρωτηθούμε αν είναι συμμετρικό το 442 , ο γάβρος δε θα έσβηνε τη ποινή;
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ;
τεραστια.

εχει να κανει με το τι θελουν να συζηταμε και το τι γινεται οση ωρα εμεις συζηταμε "χαζομαρες" (για να το θεσω ευγενικα).

μια χαρα τους βολεψε η εσωστρεφεια που (ξανα) μπηκαμε...

τεσπα. ο καθενας οπως το βλεπει δεν μπορω να επιβαλλω κοινη οπτικη. ειναι λαθος.

υγ: και ΟΧΙ, δεν φταιει καμια διοίκηση κτλ. αυτή δείχνει ότι αντιμετωπίζει τους..σκοπέλους (πχ φυγή ιβιτς) προσπαθώντας παράλληλα να συνεχίζει την εξέλιξη. είμαστε 20 ημέρες μετά την ένερξη της προετοιμασίας και έχουμε ΗΔΗ βγάλει τα συμπεράσματα (που μας πλάσαραν μερικοί, αυτό το πιστεύω ακράδαντα)...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μερικοί και εμένα, με μηδενική προϋπηρεσία στο ποδόσφαιρο, να επέλεγε η διοίηση για προπονητή, θα λέγατε γάτα ο τάδε. Τεράστια επιτυχία. Λαβράκι.

Τώρα θα απαξιώσουμε το υλικό μας, όπως κάναμε επί Τούντορ. Θα ξεγυμνωθεί διαβάζω.

Με Ίβιτς, προπονητή εμπειριας Κ20, η ομάδα μάζεψε 64 βαθμούς, έχοντας νωρίς μείνει εκτός πρωταθλήματος (λόγω κακής αρχής, -3, διαιτησίας και έλλειψης φορ). Άρα παρά το μειωμένο κίνητρο, κατάφερε να μαζέψει 64 πόντους, έχοντας περάσει στους 32 στην Ευρώπη. 64 πόντους, έχοντας για βασικό φορ τους Κουλούρη και Κλάους, αλλά και έχοντας πουλήσει τον καλύτερο παίκτη στην επίθεση στα μισά της σεζόν. Φέτος με Εξτρεμάρα τον Μακ για όλη τη σεζόν και με Πρίγιοβιτς, δε θα πρέπει να θεωρούμε ότι πρέπει να μαζέψουμε 68+ βαθμούς? + Ότι πήραμε τέρμα ποιότητας. + ότι η ομάδα έδεσε ή θα έπρεπε να δέσει περισσότερο, έχοντας μια σεζόν στην πλάτη της. + Το ότι οι νεαροί Πέλκας, Τσίμιροτ κ.λπ θα είναι βελτιωμένοι θεωριτικά. Φυσικά οι μεταγραφές δεν τελειώσανε, οπότε περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη αναβάμθιση. Πάντως χωρίς καμία επιλεον προσθήκη, με το Αριστερο μπακ που πήραμε, Λημνιό, Μακ, Ρέι, και εγκληματισμένους τους Ενρίκιε, Πρίγιοβιτς αλλά και τους Μίεσβαρ, Σάκχωφ που αργήσανε να δέσουνε, δεν επιτρέπεται να δώσουμε δικαιολογίες για συγκομοιδή κάτω από 68 βαθούς σε 30 αγωνιστικές.

Εγώ δεν κάνω καμία κριτική στον προπονητή. Αυτός τίμια δήλωσε ποιος είναι και τι παίζει. Η επιλογή του δεν έγινε από τον ίδιο. Κάποιοι τον φέρανε να συνεχίσει πάνω στο δεμένο σύνολο που μάζεψε 64 πόντους, με τις συνθήκες και ελλείψεις που προανέφερα. Το υλικό μας μια χαρα ήταν, και καλύτερο έγινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 13 Ιούλ 2017, 16:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Rizla έγραψε:Γραφαμε εδω μεσα ενα πετυχημενο για τον καρπουζά, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως...
go home, just go κατι τετοιο...

go village, αλλά μάλλον κάποιος πεινούσε κ ζητούσε village chicken.

go veligrade mister ούτε καν beograd
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Απο εσενα 2 πραγματα ζηταω..

Ισορροπιες και διαχειριση του ροστερ.

Εκει θα κριθεις ..

Τα υπολοιπα για τα συστηματα και τις λοιπες μπουρδες ειναι παπαριες για να ασχολουνται οι δημοσιογραφοι που το 90% ειναι ασχετοι απο τακτικη και ποδοσφαιρο.

Απο οτι μαθαινω εισαι εξυπνο παλικαρι.. και ετσι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα.. ;)
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Δεν ειναι κακο το οτι ο ανθρωπος δοκιμασε να παιξει αυτο που ειχε στο μυαλο του και δεν του βγηκε. Το σημαντικο ειναι πως καταλαβε οτι κατι παει στραβα και φαινεται πως θα το αλλαξει. Αν δε δοκιμασεις κατι,δεν μπορεις να ξες στα σιγουρα. Οποιος προπονητης ελεγε πχ να βαλει δεξι μπακ τον βιερινια οταν επαιζε στον ΠΑΟΚ θα τον παιρναμε με τις ντοματες.Τωρα ειναι αυτονοητο οτι παιζει δεξι μπακ γτ καποιος το δοκιμασε και ειδε οτι δουλευει.Οποτε κανενα προβλημα οσον αφορα τους πειραματισμους. Το μονο που ελπιζω ειναι να ξερει να εφαρμοσει το 4-3-3 και να μην το χρησιμοποιησει σαν εις ατοπον απαγωγη επειδη δεν λειτουργουν αυτα που ειχε εξαρχης στο μυαλο του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Πέμ 13 Ιούλ 2017, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν μεσα σε 15 ημερες προετοιμασιας καταλαβε οτι..δεν του βγαινει το συστημα που θελει να εφαρμοσει, καλυτερα να φυγει αυριο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν καταλαβε οτι τσινανε και οι παικτες Γκεο?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατι; υπαρχει καποια τετοια ενδειξη; μετα απο 15 ημέρες προετοιμασίας; :shock: :roll: και αν τσινανε οι παιχτες, τοτε να τους τσινησει και αυτος. ούτε γκαρσίες εχουμε, ούτε μπερετα είναι..

εγω βλεπω οτι μετα απο καθε αγωνα, δυο με τρεις ερωτησεις "ρεπορτερ" ηταν για το συστημα, οτι μιλουσες με εναν ανθρωπο και αντι για καλημερα σε ελεγε συστημα...

και μεταξυ μας;

δεν πιστευω να το αλλαξει, απλα θα το..προσαρμοσει. 8-) άλλωστε το 442 ειναι πανεύκολα μεταβλητό σύστημα..

το θεμα ειναι να ερθουν οι δυο παιχτες που λειπουν απο τη χημεια της ομαδας και θα προσδωσουν περισσοτερο δυναμισμο (αυτο το στοιχειο πιστευω λειπει) στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ θα πω πως ο προπονητής που βλέπει τί γίνεται και προσαρμόζεται ανάλογα δείχνει να έχει @ρχιδι@.

Δεν λέω πως με το 4-4-2 δεν θα έπαιζε κάποια στιγμή μπάλα η ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος να περιμένουμε πότε θα προσαρμοστούν οι παίκτες.

Οπότε μπράβο στον κόοουτς από εμένα.

Ρέι-Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο-Λέοβατς-Τσίμιροτ-Σάκχοφ-Μπίσεσβαρ-Μακ-Ενρίκε-Πρίγιοβιτς.

Απλά η καλύτερη 11αδα του πρωταθλήματος. Ιδανική για το 4-2-3-1. Για εμένα ονειρεμένη.

Με πάγκο: Γλύκος, Στόπερ (μεταγραφή), Λεβέκ, Πέλκα , Τζάλμα, Κάνιας, Κλάους.

Και υπάρχουν ακόμη Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης, Μαλεζάς, Κάτσε, Ζάιρο, Πούγγουρας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω θα εβαζα λεβεκ..κατι μου βγαζει ο τυπος..τον βλεπω πιο ταχυδυναμικο,πιο μπαλαδορο πιο παικτη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κ εμένα μ αρέσει.
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Καλά έκανε και άλλαξε το σύστημα. Μέχρι να κλείσουν οι μεταγραφές θα έχει στρώσει και η ομάδα και αυτοί που θα έρθουν θα μπολιαστουν ευκολότερα.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχω δει καμία αναφορά για δουλειά στις στημένες φάσεις. Στην Ελλάδα τα περισσότερα ματς εκεί κρίνονται.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οι χθεσινές. Δηκωσεις περιείχαν κ παραπονα Γιάν τη μη απόκτηση χαφ όπως τον θλει ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”