Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χθες. Και του είπα να βάλει καλό αντηλιακό...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ορίστε, τα φιλοπανθηρικά του αισθήματα πλέον αποκαλύθφηκαν ξεδιάντροπα... Από μπλε έγινε κόκκινος!

Κάποιοι είμαστε πάντα μπλε...τα βλέπουμε όλα μπλε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!

Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για όλους μας...

:pano: στα εύκολα, Π.Α.Ο.Κ.άρα στα δύσκολα!!!! :opaokara: :nairepaok: :opaokara:
Μπαρκαρούτσος

Καλημέρα σε όλους!

Μια ερώτηση για τους ΠΑΕΠΑΟΚτσήδες...

Γιατί τόση πρεμούρα με το ποιος θα έρθει, ποιος θα φύγει και τι σύστημα θα παίξουμε; Δηλαδή όλα τα άλλα τα λύσαμε;;

Φάγαμε 7 αγωνιστικές χωρίς οπαδούς, μας πετσοκόβουν παντού, οι δικαστές εκδικάζουν με ερυθρόλευκα κασκόλ, εισαγγελείς σουλατσάρουν και πανηγυρίζουν σε κόκκινα γήπεδα, διαιτητές σφυρίζουν ό,τι γουστάρουν, ο χοντρός και ο αφραγκούζος κοιμούνται αγκαλιά σε πρασινοκόκκινα σεντόνια και εμείς ψάχνουμε αν θα παίξει αριστερό μπακ ο Leveque, ο Δάρλας ή ο Ιωσηφίδης;;

Μη μιλήσω στα άλλα αθλήματα τι γίνεται... Στο volley νταηλίκι με τους τελικούς, χάντμπολ ανδρών σε έκλεψαν είσοδο στα play-offs.. Και τα τμήματα του Α.Σ. μαζί με Κ.Α.Ε. και Τ.Α.Π. να παρακαλάνε επιτυχημένους ταβερνιάρηδες, βιομηχάνους, ιδιοκτήτες ιντερνέτ καφέ, για καμιά χορηγία 1000€ μπας και βγάλουμε τα μεταφορικά των παικτών και τους δώσουμε ένα κρουασάν στο πούλμαντο;;

Δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα... Ολόκληρος Berbatov και δεν έπαιξε ποδόσφαιρο, γιατί δεν ήξερε να τον διαχειριστεί ο Tudor...
Μη τρελαίνεστε με αυτό...κάνει διακοπές και προετοιμασία η ομάδα, κάν'τε κι εσείς.. Εμένα κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ησυχάζει η ψυχή μου!

Το παραπάνω κείμενο μπορεί να μη βγάζει κανένα απολύτως νόημα και να μην έχει συνοχή, γιατί έχει μια ώρα που κουτουλάω από τη νύστα...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είσαι ο Θεός της ρινης

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

RoMaN έγραψε:Ορίστε, τα φιλοπανθηρικά του αισθήματα πλέον αποκαλύθφηκαν ξεδιάντροπα... Από μπλε έγινε κόκκινος!

Κάποιοι είμαστε πάντα μπλε...τα βλέπουμε όλα μπλε...
Μια ζωή κόκκινα Και μπλε, Πανιολε ολε ολέ

(Για καλό το είπες το τελευταίο; :P)
Μπαρκαρούτσος

Πέτρο, ζαλίζομαι.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Αυτό που με τρώει από χθες:
Ο Γκλέτσος ήταν μπλε. Μετά γίνεται πάλι μαύρος (διατηρώντας τις δυνάμεις του) και τώρα -μπαμ- έγινε κόκκινος.
Αυτές οι αλλαγές είναι μέρος της εκπαίδευσής σας; Το μαύρος - μπλε - μαύρος με όπλα - κόκκινος είναι κάτι σαν ράιτ οφ πάσατζ; Μουμπλε, μουμπλε...

Κανονικά θα περίμενα το Ζαντό να γίνει κόκκινος, πριν εκφράσω τις απορίες μου, αλλά δεν το βλέπω. 37 χρόνια μπλε έχει μείνει. Αν γίνει πάλι μαύρος πάει να πει πως δεν είναι πλέον μοντ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

teo4giannitsa έγραψε: Ο Γκλέτσος
Banned
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Χα! Το περίμενα.
Παιδιά, μου έριξε μπαν για 9 μήνες. Είμαι χάκερ όμως γι'αυτό και μπορώ να σας γράψω. Προσοχή στους αντμιν.
Κάτσε να σβήσω τα κουκις να μη με εντοπίσει...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Απλά αναρωτιέμαι, δίχως να χω και καμιά πρεμούρα να μάθω (ειδικότερα "στου...κοτσίδη το κεφάλι" :mrgreen: ) άμεσα:

Οι αλλαγές χρωμάτων λειτουργούν κάπως σαν τις ζώνες στο καράτε, :?
καταμετρώντας/αυξάνοντας την δυνατότητα του χρωματισμένου σε BAN...αντί των αντίστοιχων DAN? :roll: :D

pgetsos έγραψε:
RoMaN έγραψε:Ορίστε, τα φιλοπανθηρικά του αισθήματα πλέον αποκαλύθφηκαν ξεδιάντροπα... Από μπλε έγινε κόκκινος!
Μια ζωή κόκκινα Και μπλε, Πανιολε ολε ολέ.
Σιδερο-δι-κέφαλος...Γκετσόπουλε!!!! ;) :opaokara: :opaokara: :pano: :pano: :nairepaok: :nairepaok:
Προσθέτω και το "πάνθηρα", για να αποτελεί πληρέστερη ευχή, για σένα των ιδιαιτέρων κυανέρυθρων αισθημάτων απο παιδί έως σήμερα, που με περισσή ειλικρίνεια ομολογώ πως παραδέχεσαι ανέκαθεν!!!! :)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ευχαριστώ Γρηγόρη

Εκεί μέσα μεγάλωσα, εκεί μέσα έμπαινα και κυνηγούσα τους παίχτες μας μπας και πάρω καμία φανέλα :mrgreen: Ε καταλαβαίνεις...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Να είσαι καλά... 8-)
Τα χουμε πει και ξέρω... ;)
Φυσικά καταλαβαίνω Πετράν...Δεν γεννήθηκα δεινόσαυρος (ηλικιακά) που είμαι τώρα...Ήμουν κι εγώ παιδί... :mrgreen:

Υ.Γ. Αν και τόσο καιρό μετά, ομολογώ ειλικρινά πως δεν θυμάμαι καλά αν αυτό συνέβη πριν ή μετά το 7ήμερο κοσμογονικό πάρτυ του Θεού και την πρεμιέρα των πρωτόπλαστων... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!

Παρασκευή και 14... :shock:

Μια μέρα είναι, θα περάσει... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ να περάσουμε!