Aleksandar Stanojevic
- Παλαιολόγος
Re: Aleksandar Stanojevic
Καλα ρε παιδια ,η ομαδα τελειώνει την προετοιμασία της και ο τυπος αποφασίζει να αλλάξει το σύστημα γιατι η ομαδα Εχει τα χαλια της ,πάμε καλα?τι φρουτο ειναι αυτο?
- PaokPatraG4
Απλά χαραμιστηκε όλη η προετοιμασία σε λάθος σύστημα....Και μάλλον έφαγε και τίποτα ακυρα στο μεταγραφικό που ζητούσε παίχτες στο κέντρο και μάλλον πάμε σε γνωστά λημέρια του 4-3-3ace1979 έγραψε:Καλα ρε παιδια ,η ομαδα τελειώνει την προετοιμασία της και ο τυπος αποφασίζει να αλλάξει το σύστημα γιατι η ομαδα Εχει τα χαλια της ,πάμε καλα?τι φρουτο ειναι αυτο?
- ΑποστόληςΑ
Τίποτε δεν χαραμίστηκε. Η ομάδα προετοιμάζεται και ο προπονητής οφείλει να δοκιμάσει και να κρίνει ποιο σύστημα κουμπώνει καλύτερα.
- PaokPatraG4
Πάντως κάτι 4-4-2 κάτι 3-4-3 με τους υπάρχοντες δεν κουμπώνουν ούτε με σφαίρες....ΑποστόληςΑ έγραψε:Τίποτε δεν χαραμίστηκε. Η ομάδα προετοιμάζεται και ο προπονητής οφείλει να δοκιμάσει και να κρίνει ποιο σύστημα κουμπώνει καλύτερα.
Τόσοι προπονητές υπάρχουν στον πλανήτη από το επίπεδό του και πιο πάνω, έπρεπε να επιλέξουμε έναν που δεν παίζει το 4-2-3-1 κ 4-3-3? Το 80% των προπονητών παίζουν αυτά τα συστήματα. Η ομάδα μας το έχει αφομιώσει καλά τόσο καιρό, έχουμε ένα που καλό υλικό, που δυνάμωσε πολυ με Μακ, και κάνεις χαρακίρι? Πραγματικά μόνο για χαβαλέ είναι η φάση. Δεν αξίζει να χαλιέμαι ούτε να παίρνω στα σοβαρά άλλο τις αποφάσεις της ομάδας. Να δούμε λίγο μπαλίτσα να περάσει η ώρα και να λέμε κάθε Οκτώβρη τουχρόνου θα πάμε για πρωταθλημα - στήριξη στο πρότζεκτ - εξαλλου ακόμη δεν ξηλώθηκε η παράγκα και έχεις μισή σεζόν λουκέτο την Τουμπα (δώσε δικαιολογίες). Χαβαλέ έχουν και τα προβλέψιμα σχόλια αυτών που έχουν συνηθήσει (ίσως βολεύονται συναισθηματικά δεν ξέρω) τόσο στη μετριότητα. Κάπως έτσι έχουμε θεοποιήσει έναν μέτριο ΤΔ, έχοντας ως προκατόχους του πραγματικά ανέκδοτα (ΖΒ - Τσιστιακόφ).
Ξέρω ήδη τι θα λέει ο καθένας μετά τα φιλικά, μετά τα Ευρωπαϊκά, μετά τον Οκτώβρη και σίγουρα όταν η διαφορά από το γαύρο θα είναι στο +10. Η ομάδα της δικαιολογίας.
Ξέρω ήδη τι θα λέει ο καθένας μετά τα φιλικά, μετά τα Ευρωπαϊκά, μετά τον Οκτώβρη και σίγουρα όταν η διαφορά από το γαύρο θα είναι στο +10. Η ομάδα της δικαιολογίας.
- ΑποστόληςΑ
Ανάλογα με τους παίκτες που διαθέτει η ομάδα μπορεί να της ταιριάζει ή να μην της ταιριάζει ένα σύστημα. Αυτή τη στιγμή το 4-4-2 δεν φαίνεται να ταιριάζει. Αλλά δεν είμαι στο μυαλό του προπονητή.
- Παλαιολόγος
Δεν τελειώνει η προετοιμασία στις 12/7. Υπαρχει χρόνος να δουλέψει και το 4-2-3-1 που στο κατω κατω ειναι και ενα σύστημα που η ομαδα το ξέρει.
Ειχα πει και για Τουντορ και για Ιβιτς οτι τα χειρότερα χαρακτηριστικά που μπορει να εχει ενας προπονητης ειναι το κολλημένο μυαλο και η ξεροκεφαλια. Αυτος φαίνεται να μην τα εχει. Ας περιμένουμε να δούμε.
Απλα ας τον βοηθησει και η ΠΑΕ με έναν αμυντικό και μια χαφαρα επιτέλους.
Ειχα πει και για Τουντορ και για Ιβιτς οτι τα χειρότερα χαρακτηριστικά που μπορει να εχει ενας προπονητης ειναι το κολλημένο μυαλο και η ξεροκεφαλια. Αυτος φαίνεται να μην τα εχει. Ας περιμένουμε να δούμε.
Απλα ας τον βοηθησει και η ΠΑΕ με έναν αμυντικό και μια χαφαρα επιτέλους.
Άμα ψωνιζεις απο Κίνα αυτά παθαίνεις...Δικαιολογιες δεν υπαρχουν πλεον ομως.vs40 έγραψε:Τόσοι προπονητές υπάρχουν στον πλανήτη από το επίπεδό του και πιο πάνω, έπρεπε να επιλέξουμε έναν που δεν παίζει το 4-2-3-1 κ 4-3-3? Το 80% των προπονητών παίζουν αυτά τα συστήματα. Η ομάδα μας το έχει αφομιώσει καλά τόσο καιρό, έχουμε ένα που καλό υλικό, που δυνάμωσε πολυ με Μακ, και κάνεις χαρακίρι? Πραγματικά μόνο για χαβαλέ είναι η φάση. Δεν αξίζει να χαλιέμαι ούτε να παίρνω στα σοβαρά άλλο τις αποφάσεις της ομάδας. Να δούμε λίγο μπαλίτσα να περάσει η ώρα και να λέμε κάθε Οκτώβρη τουχρόνου θα πάμε για πρωταθλημα - στήριξη στο πρότζεκτ - εξαλλου ακόμη δεν ξηλώθηκε η παράγκα και έχεις μισή σεζόν λουκέτο την Τουμπα (δώσε δικαιολογίες). Χαβαλέ έχουν και τα προβλέψιμα σχόλια αυτών που έχουν συνηθήσει (ίσως βολεύονται συναισθηματικά δεν ξέρω) τόσο στη μετριότητα. Κάπως έτσι έχουμε θεοποιήσει έναν μέτριο ΤΔ, έχοντας ως προκατόχους του πραγματικά ανέκδοτα (ΖΒ - Τσιστιακόφ).
Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα ( έστω και στα λόγια), οποτε ο Στανογεβιτς χλωμακι να βγάλει των κεκλεισμενων
αμα κάνει 2-3 γκέλες (κι αν κρίνω απο τα φιλικα ως τώρα στο τσεπάκι τις έχει)
Η ένσταση μου είναι οτι η ομάδα δεν έχει αφομοιωσει κανένα σύστημα
αφου και πέρσι γιο γιο μας έκανε το ποκ...
- pisakaipoupoula
καταλαβαίνετε ότι αυτά τα φιλικά είναι για πειράματα έτσι?
τώρα αν πάει σε επίσημο με 4-4-2 με τον έναν του κέντρου να ναι ο Κάτσε και ο άλλος ο Σάχοφ τότε αλλάζει το πράγμα, απλά δε νομίζω να προσλάβαμε χαζό προπονητή.
Το ότι θέλουμε χάφαρο ειδικά στο 6 και σιγά σιγά μετριότητες τύπου Κάτσε ν αποτελέσουν παρελθόν είναι δεδομένο και για τον ίδιο.
τώρα αν πάει σε επίσημο με 4-4-2 με τον έναν του κέντρου να ναι ο Κάτσε και ο άλλος ο Σάχοφ τότε αλλάζει το πράγμα, απλά δε νομίζω να προσλάβαμε χαζό προπονητή.
Το ότι θέλουμε χάφαρο ειδικά στο 6 και σιγά σιγά μετριότητες τύπου Κάτσε ν αποτελέσουν παρελθόν είναι δεδομένο και για τον ίδιο.
Εως και παλτά θα έλεγα, αλλα έστω κι έτσι 2 πασες πρεπει να αλλαζουν στα φιλικα τουλαχιστονvasilis.A έγραψε:Οι 7 στους 11 θεωρούνται μέτριοι...άρα δεν φταίει μονο το σύστημα....
δεν ειμαι απαιτητικος να το κανουν και στα επισημα....
Aleksandar Stanojevic έγραψε: Έχουμε στην ομάδα τους παίκτες για να παίξουμε με τρεις χαφ, αν θέλουμε να παίξουμε με δύο τότε θα πρέπει να έχουμε έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά, από αυτά που διαθέτουν οι υπάρχοντες.
πες μου συνοπαδέ, τι δε καταλαβαίνεις
- kataramenos5
Αυτα με μονη ενσταση για το μετριο ΤΔ .Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο, θελει χρονο(και επιλογες ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ) για να τον κρινουμε.Η επιλογη Πριγιο παντως δειχνει οτι εχει δυνατοτητες ο Λουμπος.vs40 έγραψε:Τόσοι προπονητές υπάρχουν στον πλανήτη από το επίπεδό του και πιο πάνω, έπρεπε να επιλέξουμε έναν που δεν παίζει το 4-2-3-1 κ 4-3-3? Το 80% των προπονητών παίζουν αυτά τα συστήματα. Η ομάδα μας το έχει αφομιώσει καλά τόσο καιρό, έχουμε ένα που καλό υλικό, που δυνάμωσε πολυ με Μακ, και κάνεις χαρακίρι? Πραγματικά μόνο για χαβαλέ είναι η φάση. Δεν αξίζει να χαλιέμαι ούτε να παίρνω στα σοβαρά άλλο τις αποφάσεις της ομάδας. Να δούμε λίγο μπαλίτσα να περάσει η ώρα και να λέμε κάθε Οκτώβρη τουχρόνου θα πάμε για πρωταθλημα - στήριξη στο πρότζεκτ - εξαλλου ακόμη δεν ξηλώθηκε η παράγκα και έχεις μισή σεζόν λουκέτο την Τουμπα (δώσε δικαιολογίες). Χαβαλέ έχουν και τα προβλέψιμα σχόλια αυτών που έχουν συνηθήσει (ίσως βολεύονται συναισθηματικά δεν ξέρω) τόσο στη μετριότητα. Κάπως έτσι έχουμε θεοποιήσει έναν μέτριο ΤΔ, έχοντας ως προκατόχους του πραγματικά ανέκδοτα (ΖΒ - Τσιστιακόφ).
Περα απ το γεγονος οτι φεραμε ενα προπονητη που παιζει κατι διαφορετικο απ οτι επαιζε μεχρι τωρα η ομαδα και το οτι το υλικο δε ταιριαζει σα αυτο που θελει ο Στανο, ας εχουμε στο μυαλο μας οτι τετοιου ειδους αλλαγες θελουν χρονο( 4-5 μηνες )ωστε να προσαρμοστει η ομαδα.Σε 20 μερες δε γινεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.