Dorian Leveque
- paokovios1974
Re: 6. Dorian Leveque
λιρα εκατο στα 2 ματς που επαιξε μεχρι στιγμης. Ακομα ειναι νωρις για τελικες εντυπωσεις,αλλα εξελισεται σε πολυ εξυπνη μεταγραφη
Alastor έγραψε:λιρα εκατο στα 2 ματς που επαιξε μεχρι στιγμης. Ακομα ειναι νωρις για τελικες εντυπωσεις,αλλα εξελισεται σε πολυ εξυπνη μεταγραφη
Σωστα .Πολυ εξυπνη μεταγραφη οντως, απο τον καιρο του Ναγκμπε νομιζω..
Από τα όσα έχει δείξει φαίνεται αθόρυβη μεταγραφή, χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά ουσιαστικότατη.
Ποιοτικός παίχτης, που και μπαλίτσα ξέρει και έχει όλη την αριστερή πλευρά, με πολύ ωραία ανεβάσματα.
Ποιοτικός παίχτης, που και μπαλίτσα ξέρει και έχει όλη την αριστερή πλευρά, με πολύ ωραία ανεβάσματα.
- john4serres
Φαίνεται ελαφρύς, θα κάνει καλύτερη τρίπλα σε 1v1 , θα χωθεί καλύτερα σε κλειστό χώρο από ότι ο Λέοβατς.
Ο Κροάτης έχει όμως περισσότερα τρεξίματα, πολύ σημαντικό για φουλ μπακ.
- teo4giannitsa
Ναι αλλά δεν τον πηραμε για φουλ μπακ.john4serres έγραψε:Φαίνεται ελαφρύς, θα κάνει καλύτερη τρίπλα σε 1v1 , θα χωθεί καλύτερα σε κλειστό χώρο από ότι ο Λέοβατς.
-
Πολυ σοβαρος παικτης, θα βοηθησει πολύ. Μακαρι να βρει ρολο και στις στημενες φασεις.
Με άρεσε πολύ ο λεβεκ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Τώρα εγώ που δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια τον Κροάτη θα έπρεπε να βγω και να φωνάζω παικτούρα Λεβέκ κλπ αλλά με 2-3 αγώνες προετοιμασίας τι συμπέρασμα να βγάλεις; Με μια πρώτη ματιά μ' αρέσει οκ... Φαίνεται σοβαρός και πειθαρχημένος στο χορτάρι... Ακόμα πάντως ο Κροάτης δεν χάνει την θέση του...