33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- abc_o_ karpouzas
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
δεν ξερω για εσας αλλα εγω αυτην με το κοντο το τζιν την ξεκολιαζω
Δον καρπούζα...
Αυτόν τον βλάκα που λες παπαπάνω, όπως κι όλους τους άλλους ακαμάτηδες, δεν τους άκουγα ποτέ...
Ειδικά απ όταν σχωρέθηκε ο Σήφης (signature μου) έκοψα και τον πρωινό καραφλοερπετόπουλο
, αυτόν που άκουγα μπας και βγεί ο "οπαδός του ΠΑΟΚ" να τον βάλει να χτυπάει προσοχές τον κομπλεξικό σκώληκα...
Απ την στήλη του forum "τι λένε τα ΜΜΕ για τον ΠΑΟΚ", στα δεξιά της κεντρικής, το τσίμπησα το ΑΡΔθρο...

Αυτόν τον βλάκα που λες παπαπάνω, όπως κι όλους τους άλλους ακαμάτηδες, δεν τους άκουγα ποτέ...

Ειδικά απ όταν σχωρέθηκε ο Σήφης (signature μου) έκοψα και τον πρωινό καραφλοερπετόπουλο

Απ την στήλη του forum "τι λένε τα ΜΜΕ για τον ΠΑΟΚ", στα δεξιά της κεντρικής, το τσίμπησα το ΑΡΔθρο...

- abc_o_ karpouzas
Το καρπούζας μου ρχεται περισσότερο σαν επώνυμο, γι αυτό τον βάζω στην παραλήγουσα...

- hasio_john
Όχι άλλο κάρβουνο. Έχω βαρεθεί να το ακούω παντού!Dimg4 έγραψε: To despacito ειναι ενα λατιν ραδιοφωνικο κομματι το οποιο εχει κανα 3 δις προβολες και το ζητανε με τρελους ρυθμους οι πελατες. ....
[youtube]eYwHtII2CPE[/youtube]
tsou έγραψε:μήπως να τον δοκιμάζαμε στόπερ;
δεν ξέρεις καμιά φορά.
2 χρονια αυτο φωναζω........
Οσο παταει περιοχη ως φορ αλλο τοσο θ παταει και ως στοπερ. Ο τυπος ΤΕΛΕΙΩΣΕ ποδοσφαιρικα οσο κι αν το αρνειστε οι ρομαντικοι.tsou έγραψε:μήπως να τον δοκιμάζαμε στόπερ;
δεν ξέρεις καμιά φορά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ποδοσφαιρικά, δε νομίζω Ντιμ, αλλά από τον ΠΑΟΚ ναι θα συμφωνήσω
δεν το αρνούμαι. τον παρακολουθώ, ο τύπος βγάζει μια αντίδραση σχολιαρόπαιδου στα κοινωνικά δίκτυα με συνεχείς αναφορές του τύπου έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω, χαβαλέ, τραγουδάκια κτλ. ο κλάους δεν νοιάζεται και το δείχνει. παίρνει αυτό τεράστιο συμβόλαιο που σου παρέχει μια ζωή στην χλιδή και δεν τον νοιάζει κάτι παραπάνω.Dimg4 έγραψε:Οσο παταει περιοχη ως φορ αλλο τοσο θ παταει και ως στοπερ. Ο τυπος ΤΕΛΕΙΩΣΕ ποδοσφαιρικα οσο κι αν το αρνειστε οι ρομαντικοι.tsou έγραψε:μήπως να τον δοκιμάζαμε στόπερ;
δεν ξέρεις καμιά φορά.
από το να βλέπουμε όμως ένα πρώην ποδοσφαιριστή να περιφέρεται ας προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε έστω στο ελάχιστο.
- Παλαιολόγος
να τον στελναμε στο βολευ,μπορει να χει καλη υποδοχη
σκεψεις κανω
σκεψεις κανω
Στέφανε λυπάμαι...λυπάμαι γιατί δούλεψες,ανταμοιφθηκες και τα παρατήσες...
Ξέχασες οτι εισαι ποδοσφαιριστής και Οχι τσαρλατάνος της σόου μπιζ..
Έκλαψα απο χαρά για τα γκολ σου...τωρα πονάω για την κατάντια σου...
Εισαι ακομα μικρός...κάνε κατι σωστό για τον άνθρωπο Αθανασιαδη γιατί ο ποδοσφαιριστής αγνοείται...
Ξέχασες οτι εισαι ποδοσφαιριστής και Οχι τσαρλατάνος της σόου μπιζ..
Έκλαψα απο χαρά για τα γκολ σου...τωρα πονάω για την κατάντια σου...
Εισαι ακομα μικρός...κάνε κατι σωστό για τον άνθρωπο Αθανασιαδη γιατί ο ποδοσφαιριστής αγνοείται...