Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Πρεπει να ληφθουν και αλλες παραμετροι στη συγκριση αδερφε. Π.χ. ο Βρανιες αυτος ο ξυλοκοπος της κουλας αν επαιζε στον ΠΑΟΚ θα τον ειχαν απελασει απο τον πρωτο μηνα.
Εχουμε καει στο χυλο, και εμεις εκει ξανα να προκαλουμε την τυχη μας.
Εχουμε καει στο χυλο, και εμεις εκει ξανα να προκαλουμε την τυχη μας.
Σε ενα ασχετο σχολιο σε ποστ γνωστου ''αξιοπιστου παοκτσηδικου σαιτ'', γραφτηκε το ονομα του luca Marrone της γιουβε, ενος πρωην μεγαλου ταλεντου που επαιζε περσι δανεικος βελγιο αλλα δεν μου προεκυψε απο πουθενα αλλου.
- sourmenetes
- Moderator
Εμενα μου μοιαζει λιγο παραμυθι το ραντεβου με τη μονικα.δεν ξερω γιατι,αλλα λιγο παπατζηδες τους βλεπω τους τυπους.
- SplashBro22
Γενικά βλέπω οι Άγγλοι οπαδοί θέλουν απεγνωσμένα να τον ξεφορτωθούν αυτό τον Bellusci
Καλος πρεπει ν ναι παντως
Βοξιω Παζνταν ζαμπρα κ ιταλος ειναι στο ιδιο στυλ αλλη ποιοτητα βεβαια
Στείλε μου μια φωτογραφία το νέο σου πληκτρολόγιο, να μεταφράζω τί γράφειςMANIAKOS έγραψε:Καλος πρεπει ν ναι παντως
SM-G935F
λογικαpilotos έγραψε:Στείλε μου μια φωτογραφία το νέο σου πληκτρολόγιο, να μεταφράζω τί γράφειςMANIAKOS έγραψε:Καλος πρεπει ν ναι παντως

ή swypαρει

Μάνατζερ Πρίγιοβιτς: «Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονται για τον πελάτη μου»
- BlackBlockAttack
Τρολαρουν στο τουιτερ το λογαριασμο μας για το ποσο παικταρας ειναι και μη τον χασετε για να μας ψησουν...Daddy G έγραψε:Γενικά βλέπω οι Άγγλοι οπαδοί θέλουν απεγνωσμένα να τον ξεφορτωθούν αυτό τον Bellusci