Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Ο τζορτζογλου σκεφτετε να βάλει υποψηφιότητα η εφεδρεία του συστήματος.... Η Κρήτη βγάζει μάγκες αλλά και τους χειρότερους Έλληνες.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά αν και η αναδιοργάνωση του πρωταθλήματος έχει ψηφιστεί από τον Μάρτιο όλα παραμένουν στον «αέρα».
Σύμφωνα με όσα είχε ψηφίσει η Λίγκα τον Μάρτιο ο πρωταθλητής θα έβγαινε μέσω των πλέι οφ από τη νέα κιόλας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα από τις ομάδες που θα τερμάτιζαν στις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογίας που θα συμμετείχαν και στην διαδικασία. Ακόμη υπήρχε πρόβλεψη για μείωση των ομάδων σε 14 από τη σεζόν 2018-2019.
Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στη γενική συνέλευση της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Η προκήρυξη που έχει μοιραστεί στις ομάδες περιλαμβάνει τρία σενάρια. Το πρώτο μιλάει για διεξαγωγή πλέι οφ στις 1-6. Το δεύτερο μιλάει για πλέι οφ στις θέσεις 1-4 ενώ το τρίτο μιλάει για διεξαγωγή της διαδικασίας των πλέι οφ όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, δηλαδή χωρίς τη συμμετοχή του πρωταθλητή.
Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα κάνουν λόγο οι «μικροί» την απειλή τους πράξη. Οι 12 ομάδες (πλην των τεσσάρων μεγάλων) θέλουν ανακατανομή των εσόδων της Λίγκας και αν αυτή δε γίνει δεκτή (σημειώνεται ότι χρειάζεται πλειψηφία 3/4 δηλαδή 12 από της 16 ομάδες) τότε ούτε η διαδικασία των πλέι οφ θα αλλάξει ούτε μείωση των ομάδων θα υπάρξει.
Από τις μέχρι στιγμής προθέσεις των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι θετικές στο ενδεχόμενο της ανακατανομής των εσόδων. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός από την άλλη λένε «όχι» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
κατα τα μέσα απρίλη θα αποφασίσουν. δλδ να τελειώσει η κανονική διάρκεια να δουμε τι και πως και να αποφασίσουμε να μη ζοριζόμαστε..
υγ: με νοβα οκ; ολα καλα; ε ρε γλεντια που θα εχει φετος...
υγ: με νοβα οκ; ολα καλα; ε ρε γλεντια που θα εχει φετος...
- PAOK_Antarctica
Δεν υποτίθεται πως την προηγούμενη Τετάρτη (5/7) θα εκδικαζόταν η υπόθεση του ΠΑΟΚ σχετικά με τα 7 κεκλεισμένων από το διαιτητικό δικαστήριο; Ακούστηκε τίποτα σχετικά;
Ψιλοάσχετο, διαρκείας θα βγάλουμε φέτος; Σαν να αργήσαμε λίγο...
λογικα (γιατι ελλαδα εισαι και λογικη ειναι λιγο..δυσευρετη) περιμενουμε την αποφαση ωστε να εκδωσουμε διαρκειας... 
- ΑποστόληςΑ
πήρε αναβολήPAOK_Antarctica έγραψε:Δεν υποτίθεται πως την προηγούμενη Τετάρτη (5/7) θα εκδικαζόταν η υπόθεση του ΠΑΟΚ σχετικά με τα 7 κεκλεισμένων από το διαιτητικό δικαστήριο; Ακούστηκε τίποτα σχετικά;
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί να ανακοινωθούν και σήμερα, μαζί με την προσφυγή του ΠΑΟ που θέλει η ποινή των -6 να ισχύσει στο πρωτάθλημα 2017-18.
(αμφιβάλλω αν θα έκανε την προσφυγή εάν τον κερδίζαμε στα p.o.)
(αμφιβάλλω αν θα έκανε την προσφυγή εάν τον κερδίζαμε στα p.o.)
παντως η προσφυγη δεν εχει νοημα απτον βαζελο,ισχυριζονται οτι επιβληθηκε η ποινη μετα την ληξη των πλευ οφ,αρα δεν πρεπει να ισχυσει. Με την ιδια λογικη και η ποινη της γριας για τις μη πληρωμες επρεπε να μπει στο επομενο πρωταθλημα και οχι στο υπαρχον,αλλα μπηκε σε αυτο αφου δεν ειχε επικυρωθει η βαθμολογια,απλα τους τσουζει αρκετα ο αποκλεισμος κυπελλου και οι μπυροβολισμοι στο γηπεδο τους και το φυσανε και δεν κρυωνει
Γ@μω την ΕΠΟ σας,τους παρατηρητες σας και τα διαιτητικα σας,7 αγωνιστικες γιατι παιζαμε ξυλο μονοι μας,το στησιμο σας ηταν τελειο,και εγω ο μ@λακας οπαδος του ΠΑΟΚ περιμενω μεταγραφες και να παρω πρωταθλημα.
Τιποτα δε θα γινει,εχω απογοητευθει,καθε χρονο θα βρισκουν και μια αφορμη για να μας ξεσκιζουν,και εμεις μια ζωη τα κοροιδα -μη πω τιποτα πιο βαρυ- εκει να τσιμπαμε το τυρακι και να δινουμε πατηματα.Δυο εκατ. η οικονομικη ζημια σχεδον στη ΠΑΕ και θα δουμε λαιβ πρωταθλημα τα Χριστουγεννα μαζι με τις εκπτωσεις.ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ γ@μω τη τρελα μου
Τιποτα δε θα γινει,εχω απογοητευθει,καθε χρονο θα βρισκουν και μια αφορμη για να μας ξεσκιζουν,και εμεις μια ζωη τα κοροιδα -μη πω τιποτα πιο βαρυ- εκει να τσιμπαμε το τυρακι και να δινουμε πατηματα.Δυο εκατ. η οικονομικη ζημια σχεδον στη ΠΑΕ και θα δουμε λαιβ πρωταθλημα τα Χριστουγεννα μαζι με τις εκπτωσεις.ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ γ@μω τη τρελα μου
Και ημουν σχεδον σιγουρος οτι η ποινη θα πεσει στις 3 ή 4 αγωνιστικες..
μια απ'τις πιο σκανδαλωδεις αποφασεις στην ιστορια..
πω ρε πουστη, πλακιτσα μας κανουν..
μια απ'τις πιο σκανδαλωδεις αποφασεις στην ιστορια..
πω ρε πουστη, πλακιτσα μας κανουν..
- PAOK_Antarctica
Δηλαδή μέχρι τον Νοέμβρη θα τη βγάλουμε μόνο με 3-4 ευρωπαϊκά;
Πωωωω
Πωωωω
Τα τελευταια χτυπηματα των σαπιων που φευγουν ειναι αυτα.
Θα γυρισει ο τροχος που θα παει.
Θα γυρισει ο τροχος που θα παει.
Τα διάρκειας τώρα και να πάρουν όσοι μπορούν..... Πρωτάθλημα με 7 αγώνες χωρίς κόσμο θα πάρουμε κουφαλες
-
john4serres
eorptol1 έγραψε:Τα διάρκειας τώρα και να πάρουν όσοι μπορούν..... Πρωτάθλημα με 7 αγώνες χωρίς κόσμο θα πάρουμε κουφαλες