Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Θέλω να πιστεύω οτι μέχρι τις 15 Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι σε επίπεδο ρόστερ".
μιχελ
μιχελ
- sourmenetes
- Moderator
Προφανως επεσε συρμα γιατι ολοι το ιδιο εβγαλαν την ιδια ωρα για τον αμυντικο.
Ο σκιας τους βγαζει στην ακρη για να κανει τη δουλεια του...

Ο σκιας τους βγαζει στην ακρη για να κανει τη δουλεια του...

- paoki_sweden
So Lubos you are going to present 3 signings in 3-4 days?gergeo4 έγραψε:Θέλω να πιστεύω οτι μέχρι τις 15 Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι σε επίπεδο ρόστερ".
μιχελ

gergeo4 έγραψε:Θέλω να πιστεύω οτι μέχρι τις 15 Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι σε επίπεδο ρόστερ".
μιχελ
με το παλιό;

zepos4 έγραψε:Ο ουαρντα αποκλείεται να παίξει. Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος. Από όλο το αθλητικό κέντρο ποσταρε.......το πάρκινγκ

Παιδια το λεω οτι η πρεμουρα για να γινει κοινοτικός ο ρευ ειναι μαλλον για να έρθει παικτης που δεν θα ειναι κοινοτικός ,βλέπε ζαμπρανο.Ο ουαρντα ηρθε για να ξαναφυγει μαλλον σε καμμιά σεντ τρουιντεν δανεικος σιγα μην μεινει
Συμφωνω με Εις
Καλο ειναι ν αργήσουν κπς κινησεις για να χουμε να ασχολούμαστε
Καλο ειναι ν αργήσουν κπς κινησεις για να χουμε να ασχολούμαστε
Διαφορετικες περιπτωσεις. Αυτοι δεν ηθελαν να λυσουν το συμβολαιο τους. το ακριβως αντιθετο ηθελαν, να μεινουν και να πληρωνονται. Αν ηθελαν να το λυσουν θα το ειχαν κανειsic-4 έγραψε:Ολα οσα λες ειναι αυτα που εχω ακουσει κι εγω. Συνεχιζουν ομως να μην εξηγουν τις περιπτωσεις Τζιωλη, Τζαβελα στην Κ20BlackBlockAttack έγραψε:Εαν παρεις υποθεσεις που εχουν παει στη φιφα ουεφα παικτων με ομαδες για οικονομικες διαφορες μειωση προσωπικοτητας αθετηση συμφωνιων τις περισσοτερες τις εχουν κερδισει οι ποδοσφαιριστες
Οταν αυτος ο παικτης σου ειπε οτι θα φερει προσφορες και η μονη ομαδα που ενδιαφερθηκε παιζει να ειναι η Κερκυρα δε μπορεις να τον εχεις εξω λογω πειθαρχικου παραπτωματος...Του επιβαλεις τις προβλεπομενες ποινες απο τον εσωτερικο κανονισμο τον εχεις στην ομαδα τυπικα για να μην υποβαθμισεις εσυ ο ιδιος το προιον σου και προσπαθεις να τον δωσεις
+++ace1979 έγραψε:Παιδια το λεω οτι η πρεμουρα για να γινει κοινοτικός ο ρευ ειναι μαλλον για να έρθει παικτης που δεν θα ειναι κοινοτικός ,βλέπε ζαμπρανο.Ο ουαρντα ηρθε για να ξαναφυγει μαλλον σε καμμιά σεντ τρουιντεν δανεικος σιγα μην μεινει
Ζαμπρανο διαβαζω απο Ρωσια, δεν φερνουμε μαζι και αυτον τον σκυλο;
https://www.transfermarkt.com/charles-k ... eler/57402
https://www.transfermarkt.com/charles-k ... eler/57402
- Kostas_Peraia4
- ΑποστόληςΑ