Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Μάλιστα,είχα δίκιο δηλαδή όταν έγραφα ότι έγραφα τις προάλλες.
Ότι έχουμε δικαίωμα να δηλώσουμε πέντε μη κοινοτικους και σε Ελλάδα και σε ευρωπη.
Άρα δεν έχει νόημα να διατηρούμε πάνω από πέντε στο ροστερ.
Ότι έχουμε δικαίωμα να δηλώσουμε πέντε μη κοινοτικους και σε Ελλάδα και σε ευρωπη.
Άρα δεν έχει νόημα να διατηρούμε πάνω από πέντε στο ροστερ.
Εσύ νομίζω ότι ήσουν που αναιρεσες τα γραφομενα μου.paokmaniak έγραψε:5 φηλωνεις στην αρχη του πρωταθληματος και μεχρι να ληξει η μεταγραφικη δε μπορεις να αλλαζει ενδιαμεσα (μπορεις τον Ιανουαριο).
Μπορεις δλδ να χεις 10 αλλα να δηλωσεις τους 5 αλλα μεχρι τον Ιανουαριο αυτοι οι 5 θα παιζουν δε θα αλλαζουν
Δε τα έγραψες καλά όμως φίλε μου τότε.
Ποιος ο λόγος να πληρώνει μια ομάδα πάνω από πέντε όταν μόνο πέντε συγκεκριμένοι μπορούν να αγωνίζονται από μεταγραφική περίοδο σε μεταγραφική περίοδο και από γύρο σε γύρο του Γιουρόπα;
Ακυρο,τωρα μολις διαβασα το διευκρινιστικο ποστ που ειχες κανει τοτε,
paokmaniak έγραψε:Aλλο το ροστερ που υπαρχει στην ομαδα και αλλο το ροστερ που δηλωνεις στο ελληνικο πρωταθλημα για να παιξει. Μπορεις να χεις οσους θελει στο ροστερ σου αλλα στο ελληνκο πρωταθλημα να δλησωεις 5obanebane έγραψε:Δεν το ηξερα.paokmaniak έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα με τους ξενους πσοους θα δηλωσεις εχει σχεση οχι ποσους θα εχεις
Και στο ελληνικο πρωταθλημα επιτρεπεται να εχεις οσους θελεις στο ροστερ;
Αυτο εννοω.
- paokmaniak
Μα ξεκαθαρα στο ειχα γραψει καιτοτε.paokmaniak έγραψε:Aλλο το ροστερ που υπαρχει στην ομαδα και αλλο το ροστερ που δηλωνεις στο ελληνικο πρωταθλημα για να παιξει. Μπορεις να χεις οσους θελει στο ροστερ σου αλλα στο ελληνκο πρωταθλημα να δλησωεις 5obanebane έγραψε:Δεν το ηξερα.paokmaniak έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα με τους ξενους πσοους θα δηλωσεις εχει σχεση οχι ποσους θα εχεις
Και στο ελληνικο πρωταθλημα επιτρεπεται να εχεις οσους θελεις στο ροστερ;
Εχει θεμα ποσους δηλωνεις.
Αν εχεις καποιον και δεν τον υπολογιζεις τον αφηνεις αδηλωτο.
obanebane έγραψε:Εχω την αισθηση οτι η ολη υποθεση καθυστερησε τελικα λογω οτι ο Αργεντινος πιανει θεση ξενου.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ερχετε αμεσως μετα τη ληξη της συνεργασιας μας με τον Περειρα.
Βεβαια ακομα ειμαστε +1 απο το επιτρεπτο οποτε σημερα αυριο θα χαιρετησει και ο Αιγυπτιος.
Αυτο ειχα γραψει τοτε και το ειχατε αναιρεσει,τελικα ειχα δικιο,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Γιατι να πληρωνεις καποιον που δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης;
- paokmaniak
Μα ρε εσυ μπανε αυτο που προσπαθησαμε να σου πουμε κ συνεχιζουμε να λεμε ειναι οτι μια μεταγραφη δεν την κανεις περιμενωντας να ελευθερωσεις θεση την κανεις κ μετα ελευθερωνεις... δλδ ντε κ καλα αν δεν ελυνε ο περειρα το συμβολαιο θα την ειχαμε κατειλημεν τη θεση χωρις να τον χρησιμοποιουμε???obanebane έγραψε:obanebane έγραψε:Εχω την αισθηση οτι η ολη υποθεση καθυστερησε τελικα λογω οτι ο Αργεντινος πιανει θεση ξενου.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ερχετε αμεσως μετα τη ληξη της συνεργασιας μας με τον Περειρα.
Βεβαια ακομα ειμαστε +1 απο το επιτρεπτο οποτε σημερα αυριο θα χαιρετησει και ο Αιγυπτιος.
Αυτο ειχα γραψει τοτε και το ειχατε αναιρεσει,τελικα ειχα δικιο,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Αντιστοιχα κ μ τον Ουαρντ αν ο προπονητης ειναι αποφασισμενος να μην τον βαλει κδε βρουμε ομαδα να μην τον δωσουμε δεν τον δηλωνουμε καν.. αφου δε θα παιξει ουτως η αλλως γιατι να καταλαβει θεση ξενου
Το οτι βγαζει κοινοτικο διαβατηριο ο Ρει (και μαλιστα αμεσα) σιγουρα εχει να κανει με το οτι καποιος απο τους παιχτες που θελουμε (πιθανοτατα ο Ζαμπρανο) ειναι ξενος.
Δε χρειαζοταν να βιαστει ο Ρει για να παρει το διαβατηριο,θα μπορουσε να παει στην προετοιμασια και να εκανε αργοτερα τις διαδικασιες που χρειαζονται.
Δε χρειαζοταν να βιαστει ο Ρει για να παρει το διαβατηριο,θα μπορουσε να παει στην προετοιμασια και να εκανε αργοτερα τις διαδικασιες που χρειαζονται.
Ο ουαρντα αποκλείεται να παίξει. Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος. Από όλο το αθλητικό κέντρο ποσταρε.......το πάρκινγκ
Του δινεις ομως μια διαπραγμετευτικη ισχυ να σου παρει κατι παραπανω οταν φυγει,ενω αν δεν ειχες πιασει τις θεσεις ξενων μπορουσες να του πεις εγω σε υπολογιζω για το ροστερ αν θελεις μεινε,με δεδομενο παντα οτι και οι δυο πλευρες ουσιαστικα θελουν να λυσουν τη συνεργασια τους.paokmaniak έγραψε:Μα ρε εσυ μπανε αυτο που προσπαθησαμε να σου πουμε κ συνεχιζουμε να λεμε ειναι οτι μια μεταγραφη δεν την κανεις περιμενωντας να ελευθερωσεις θεση την κανεις κ μετα ελευθερωνεις... δλδ ντε κ καλα αν δεν ελυνε ο περειρα το συμβολαιο θα την ειχαμε κατειλημεν τη θεση χωρις να τον χρησιμοποιουμε???obanebane έγραψε:obanebane έγραψε:Εχω την αισθηση οτι η ολη υποθεση καθυστερησε τελικα λογω οτι ο Αργεντινος πιανει θεση ξενου.
Αντιστοιχα κ μ τον Ουαρντ αν ο προπονητης ειναι αποφασισμενος να μην τον βαλει κδε βρουμε ομαδα να μην τον δωσουμε δεν τον δηλωνουμε καν.. αφου δε θα παιξει ουτως η αλλως γιατι να καταλαβει θεση ξενου
Απο τη στιγμη που εχεις πεντε ξενους και ο Περειρα ειναι ο εκτος,σου λεει ο μανατζερ του θελω 200 απο τα 400 που εχει να παιρνει ο πελατης μου αλλιως δε φευγει και θα κατσει να παρει ολο του το συμβολαιο χωρις να παιζει.
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου,αυτο που γραφω εγω ειναι λεπτομερεια,εχω την αισθηση ομως οτι ειναι σημαντικη.
Δε λεω οτι δε θα μπορουσε να μεινει στο ροστερ ετσι και αλλιως και να παρει ολο του το συμβολαιο αν ηθελε.
Αλλο γραφω,ελπιζω να εγινα κατανοητος.
- PaokPatraG4
Εάν δεν πάρει τελικά ιταλικό διαβατήριο ο Ρέυ υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή;;....Γιατί δεν τον έχουν ανακοινώσει ακόμα τον Ρέυ;;;
χαλαρωσε ο ρευ ψαχνει σπιτι με την γυναικα του ,το ανεβασε στο τουιτερPaokPatraG4 έγραψε:Εάν δεν πάρει τελικά ιταλικό διαβατήριο ο Ρέυ υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή;;....Γιατί δεν τον έχουν ανακοινώσει ακόμα τον Ρέυ;;;
Στα δέκα άτομα που γράφουν , τα 6 θα πουν κάτι κακό και τα 4 θα πουν κάτι καλό, με κακό τρόπο.
Η επιτυχία(κύπελλο) δεν μας έχει χαλάσει. Ανέκαθεν είμασταν ανυπόφοροι.

Η επιτυχία(κύπελλο) δεν μας έχει χαλάσει. Ανέκαθεν είμασταν ανυπόφοροι.

- PaokPatraG4
Ξέρω γω ρε ace άντε να έρθει και ο Ζαμπρανο....Κανένα νέο από twitter για ΠΑΟΚ-Ζαμπρανο-Μπελουσι;;;ace1979 έγραψε:χαλαρωσε ο ρευ ψαχνει σπιτι με την γυναικα του ,το ανεβασε στο τουιτερPaokPatraG4 έγραψε:Εάν δεν πάρει τελικά ιταλικό διαβατήριο ο Ρέυ υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή;;....Γιατί δεν τον έχουν ανακοινώσει ακόμα τον Ρέυ;;;