Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018

Δημοσίευση από goran 64 »

palok έγραψε:αυτός ο μουράτος λέει 15 πόντους, 7 rewbounds, 6 assists, 2 κλεψίματα. lebron?
Όχι...Magic... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ιάσονας έγραψε: Τωρα που μιλάμε για ασο δυο στον ΠΑΟΚ έχοντας το συγκεκριμένο μπατζετ ποσο καλύτερο παικτη απο τον κονιαρη θα παρεις απο Αμερική έχοντας κανει υπέρβαση με ντιλλαρντ με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ειδικά στην άμυνα, ποσο γρηγορα θα προσαρμοστεί και τι νόημα έχει να τον ετοιμάζεις για την επομενη του ομάδα πχ οντουμ.
σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Εντάξει ρε συ, δεν πρέπει να έχει και κάναν Έλληνα η ομάδα για να συνδέεται με τον κόσμο;
τι να δεις άμα παίζουν 6 μαύροι όλο το παιχνίδι;
εγώ λέω βασικά τα νέα παιδιά που έχουμε (Κόνιαρης και Λίνος) κι έχουν μια προοπτική, και πάρε και 4 καλύτερους μαύρους από 6 μετριότερους...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πές μου εσύ πώς συνδέεσαι συναισθηματικά με τον Κόνιαρη που όταν έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο πήγε στον βάζελο, μετά από τραυματισμούς και ανυπαρξία στο παρκέ ήλθε πίσω σε εσένα και αν φτάσει να χτυπήσει την πόρτα της εθνικής θα ξαναφύγει για να πάει στον Χ βάζελο-ολυμπιακό-μπαρτσελόνα. Προσοχή, μη μου ζαλίσετε τα παπάρια πάλι για τη μοίρα των φτωχών, αλλά σιγά μην πάρω και στο γιό μου φανέλα Κόνιαρης (Χ κόνιαρης). Φέρτε μου 6 μαυράκια και θα σου πώ εγώ τί μπάσκετ θα παίζω (και ταυτόχρονα θα παίζει και τα λεπτά που του αναλογούν ο Κόνιαρης).
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

palok έγραψε:πές μου εσύ πώς συνδέεσαι συναισθηματικά με τον Κόνιαρη που όταν έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο πήγε στον βάζελο, μετά από τραυματισμούς και ανυπαρξία στο παρκέ ήλθε πίσω σε εσένα και αν φτάσει να χτυπήσει την πόρτα της εθνικής θα ξαναφύγει για να πάει στον Χ βάζελο-ολυμπιακό-μπαρτσελόνα. Προσοχή, μη μου ζαλίσετε τα παπάρια πάλι για τη μοίρα των φτωχών, αλλά σιγά μην πάρω και στο γιό μου φανέλα Κόνιαρης (Χ κόνιαρης). Φέρτε μου 6 μαυράκια και θα σου πώ εγώ τί μπάσκετ θα παίζω (και ταυτόχρονα θα παίζει και τα λεπτά που του αναλογούν ο Κόνιαρης).
Έτσι.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

palok έγραψε:πές μου εσύ πώς συνδέεσαι συναισθηματικά με τον Κόνιαρη που όταν έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο πήγε στον βάζελο, μετά από τραυματισμούς και ανυπαρξία στο παρκέ ήλθε πίσω σε εσένα και αν φτάσει να χτυπήσει την πόρτα της εθνικής θα ξαναφύγει για να πάει στον Χ βάζελο-ολυμπιακό-μπαρτσελόνα. Προσοχή, μη μου ζαλίσετε τα παπάρια πάλι για τη μοίρα των φτωχών, αλλά σιγά μην πάρω και στο γιό μου φανέλα Κόνιαρης (Χ κόνιαρης). Φέρτε μου 6 μαυράκια και θα σου πώ εγώ τί μπάσκετ θα παίζω (και ταυτόχρονα θα παίζει και τα λεπτά που του αναλογούν ο Κόνιαρης).
Ακριβώς έτσι ρε 6 μαυρακια πρώτα και μετά τον καθε λογής Κονιαρη αν και δεν έχω κάτι με το παιδί και μακάρι να αρπάξει την ευκαιρία και να αναδειχθεί εδώ πέρα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έγινε η κλήρωση του τζαμπολί παρεμπιπτόντως.

Μαζί μας στον όμιλο είναι οι: Gaziantep (Τουρκία), Chalon (Γαλλία), Τenerife (Ισπανία), Νeptunas (Λιθουανία) και Ventspils (Λετονία)και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τις προκριματικές φάσεις.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Ωραίο drive έχει ο Μουράτος!

Το παιχνίδι της U20:
[youtube]VlNiKHMWY28[/youtube]
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Δεν είναι ετσι, και σαν ομάδα δεν είναι ιδιο το όφελος που αναστησες το μπογρη και οπου σταθεί και βρεθεί σε διαφημίζει με τον κουπερ που ουτε η μανα του δε θυμαται οτι ο ΠΑΟΚ του έδωσε το ρόλο με τον οποίο κανει πλεον καριερα στη Γαλλία με τα τριακοσιοπενηνταρια συμβολαια.
Ρε Θωμά τρελοί ειναι λοιπον ολοι οι προπονητές στην ευρωπη που δε βαζουν πενταδες ολο αμερικάνους και το βλέπεις μονο σε τριτοκοσμικές λιγκες τυπου Πολωνία
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Στα 4 Αμερικανακια I draw the line.
Αφελληνισμενη πεντάδα δεν ειναι πενταδα...
Μουράτος κλείνει τι γίνεται;

Α και δεσιμο εχω με ολους τους παικτες της ομαδας μου. Ακομη κι ο γεωσκωληξ Ταπουτος δε με χαλασε.
ΥΓολοι πλην Σουμποτιτς
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άρα λοιπόν δένεσαι με έναν παίκτη όταν βλέπεις οτι σέβεται τα λεφτά που του δίνουνε και τη φανέλα που φοράει. Ανεξάρτητα αν είναι έλληνας ή αρειανός ή από το flint του michigan.

προφανώς για το θέμα 5αδα διαφωνούμε καθετότατα. Τα παραδείγματα άπειρα και σε τεράστιους συλλόγους ακόμα και στο ποδόσφαιρο. Στη μίζερη ΠΑΟΚσήδικη μπασκετική ζωή του μισού μύριου μπάτζετ, ο αμερικανός θα σου κάνει τη διαφορά. και ΜΟΝΟΝ.

PS: Dillard, Hogue κλπ. τους είδαμε ιδίοις όμμασι στο POrtsmouth. Τί έγινε, γιατί κατάληξαν να παίζουν σε άλλους συλλόγους?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Στο ρόστερ αυτη τη στιγμή έχουμε
Τέσσερα γκαρντ κονιαρη,τσοχλα,ντιλλαρντ,ζαρας (σόρρυ παλοκ αλλά δεν παίζει να τον δεις πολύ στο 3)
Και 2 φόργουορντ Λίνος,Μαργαρίτης.
Και έχουμε 5 ανοιχτές θέσεις ξένων.
Αν πάρουμε και ως δεδομένο ( δυστυχώς) ότι θα έρθει ως δανεικός ο χαραλαμποπουλος ,μένουν ανοιχτές οι θέσεις των σέντερ,ένα 4-5αρι και δύο περιφερειακοί ένας ασσος ή δυάρι και ένας περισσότερο τριοδιο.
Πχ ένας κλαντον,ένας ντοζιερ και ένας Τσαϊρέλης στην γραμμή των ψηλών
Και ενας Κάρτερ με έναν οντουμ στην Περιφέρεια
Πιστεύω ότι κάνεις καλή ομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 11 Ιούλ 2017, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Εκλεισε λεει το Λαυριο τον Μουρ του προμηθεα.Ισως το καλυτερο 3αρι για ομαδες στο μπατζετ το δικο μας..Το Λαυριο ρε φιλε,και εμεις παρακαλαμε να ξυπνησει καλα ο Τρακης για να μας δανεισει τον Χαραλαμποπουλο για εναν χρονο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχει ανανεώσει και ο Faye..

Μιας και μιλάμε για δεσίματα, εγώ δένομαι με όποιον καταλαβαίνει τι φανέλα φοράει και προσπαθεί το καλύτερο που μπορεί για αυτόν, την ομάδα (ως πρόσωπα, δηλαδή τον προπονητή και τους συμπαίχτες) και τη φανέλα (άρα και τον κόσμο).

Πχ δεν δέθηκα καθόλου με τον Σχορτσανίτη. Αλλά δέθηκα με Peiners.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ιάσονας έγραψε:
palok έγραψε:Ρε Θωμά τρελοί ειναι λοιπον ολοι οι προπονητές στην ευρωπη που δε βαζουν πενταδες ολο αμερικάνους και το βλέπεις μονο σε τριτοκοσμικές λιγκες τυπου Πολωνία
καταρχάς μπορώ να σου πώ πολύ πρόχειρα τον βάζελο και τη μακάμπι που έχουν 5αδες μόνο αμερικανούς (φυσικά ο Καλάθης είναι αμερικανός-αμερικανοθρεμμένος). ΑΠό την άλλη δεν έχει να κάνει με την 5αδα. Σου δίνεται η δυνατότητα για 6 ξένους. Πλέον 6 αμερικανούς κάτι που σε βοηθάει να πάρεις έναν παίκτη των 2.5 χιλιάδων το μήνα (λιγότερα από όσα παίρνει ο τσόχλας) και να βγεί ντίλαρντ (τόσα τον πήρε ο απόλλωνας). Ο Χ έλληνας παίκτης των 2.5 χιλιάδων το μήνα θα είναι ο έλληνας παίκτης ο οποίος θα μαρκάρει τον ελ αμίν ξερω γω και θα φάει 20 συνεχόμενους πόντους σε iso-close out επίθεση. ο βάζελος και ο γαύρος που μπορούν να πάρουν τους καλύτερους έλληνες, γιατί παίρνουν αμερικανούς?

πάρε εσύ 6 ξένους με καλά πόδια, αθλητικά προσόντα και σουτ απεξω και βάλε βασικο τον κόνιαρη με τον μαργαριτη,
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”