Όχι...Magic...palok έγραψε:αυτός ο μουράτος λέει 15 πόντους, 7 rewbounds, 6 assists, 2 κλεψίματα. lebron?

Όχι...Magic...palok έγραψε:αυτός ο μουράτος λέει 15 πόντους, 7 rewbounds, 6 assists, 2 κλεψίματα. lebron?
σηκώνω τα χέρια ψηλά.Ιάσονας έγραψε: Τωρα που μιλάμε για ασο δυο στον ΠΑΟΚ έχοντας το συγκεκριμένο μπατζετ ποσο καλύτερο παικτη απο τον κονιαρη θα παρεις απο Αμερική έχοντας κανει υπέρβαση με ντιλλαρντ με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ειδικά στην άμυνα, ποσο γρηγορα θα προσαρμοστεί και τι νόημα έχει να τον ετοιμάζεις για την επομενη του ομάδα πχ οντουμ.
Έτσι.palok έγραψε:πές μου εσύ πώς συνδέεσαι συναισθηματικά με τον Κόνιαρη που όταν έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο πήγε στον βάζελο, μετά από τραυματισμούς και ανυπαρξία στο παρκέ ήλθε πίσω σε εσένα και αν φτάσει να χτυπήσει την πόρτα της εθνικής θα ξαναφύγει για να πάει στον Χ βάζελο-ολυμπιακό-μπαρτσελόνα. Προσοχή, μη μου ζαλίσετε τα παπάρια πάλι για τη μοίρα των φτωχών, αλλά σιγά μην πάρω και στο γιό μου φανέλα Κόνιαρης (Χ κόνιαρης). Φέρτε μου 6 μαυράκια και θα σου πώ εγώ τί μπάσκετ θα παίζω (και ταυτόχρονα θα παίζει και τα λεπτά που του αναλογούν ο Κόνιαρης).
Ακριβώς έτσι ρε 6 μαυρακια πρώτα και μετά τον καθε λογής Κονιαρη αν και δεν έχω κάτι με το παιδί και μακάρι να αρπάξει την ευκαιρία και να αναδειχθεί εδώ πέρα.palok έγραψε:πές μου εσύ πώς συνδέεσαι συναισθηματικά με τον Κόνιαρη που όταν έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο πήγε στον βάζελο, μετά από τραυματισμούς και ανυπαρξία στο παρκέ ήλθε πίσω σε εσένα και αν φτάσει να χτυπήσει την πόρτα της εθνικής θα ξαναφύγει για να πάει στον Χ βάζελο-ολυμπιακό-μπαρτσελόνα. Προσοχή, μη μου ζαλίσετε τα παπάρια πάλι για τη μοίρα των φτωχών, αλλά σιγά μην πάρω και στο γιό μου φανέλα Κόνιαρης (Χ κόνιαρης). Φέρτε μου 6 μαυράκια και θα σου πώ εγώ τί μπάσκετ θα παίζω (και ταυτόχρονα θα παίζει και τα λεπτά που του αναλογούν ο Κόνιαρης).
Δεν είναι ετσι, και σαν ομάδα δεν είναι ιδιο το όφελος που αναστησες το μπογρη και οπου σταθεί και βρεθεί σε διαφημίζει με τον κουπερ που ουτε η μανα του δε θυμαται οτι ο ΠΑΟΚ του έδωσε το ρόλο με τον οποίο κανει πλεον καριερα στη Γαλλία με τα τριακοσιοπενηνταρια συμβολαια.palok έγραψε:πές μου εσύ πώς συνδέεσαι συναισθηματικά με τον Κόνιαρη που όταν έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο πήγε στον βάζελο, μετά από τραυματισμούς και ανυπαρξία στο παρκέ ήλθε πίσω σε εσένα και αν φτάσει να χτυπήσει την πόρτα της εθνικής θα ξαναφύγει για να πάει στον Χ βάζελο-ολυμπιακό-μπαρτσελόνα. Προσοχή, μη μου ζαλίσετε τα παπάρια πάλι για τη μοίρα των φτωχών, αλλά σιγά μην πάρω και στο γιό μου φανέλα Κόνιαρης (Χ κόνιαρης). Φέρτε μου 6 μαυράκια και θα σου πώ εγώ τί μπάσκετ θα παίζω (και ταυτόχρονα θα παίζει και τα λεπτά που του αναλογούν ο Κόνιαρης).
καταρχάς μπορώ να σου πώ πολύ πρόχειρα τον βάζελο και τη μακάμπι που έχουν 5αδες μόνο αμερικανούς (φυσικά ο Καλάθης είναι αμερικανός-αμερικανοθρεμμένος). ΑΠό την άλλη δεν έχει να κάνει με την 5αδα. Σου δίνεται η δυνατότητα για 6 ξένους. Πλέον 6 αμερικανούς κάτι που σε βοηθάει να πάρεις έναν παίκτη των 2.5 χιλιάδων το μήνα (λιγότερα από όσα παίρνει ο τσόχλας) και να βγεί ντίλαρντ (τόσα τον πήρε ο απόλλωνας). Ο Χ έλληνας παίκτης των 2.5 χιλιάδων το μήνα θα είναι ο έλληνας παίκτης ο οποίος θα μαρκάρει τον ελ αμίν ξερω γω και θα φάει 20 συνεχόμενους πόντους σε iso-close out επίθεση. ο βάζελος και ο γαύρος που μπορούν να πάρουν τους καλύτερους έλληνες, γιατί παίρνουν αμερικανούς?Ιάσονας έγραψε:palok έγραψε:Ρε Θωμά τρελοί ειναι λοιπον ολοι οι προπονητές στην ευρωπη που δε βαζουν πενταδες ολο αμερικάνους και το βλέπεις μονο σε τριτοκοσμικές λιγκες τυπου Πολωνία