Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Τωρα ρε συ ειναι κουβεντα αυτη; "αμφισβητεις οτι...".
Το λες σαν δεδομενο ετσι αοριστα επειδη καπου το ακουσες. Ναι κι εγω καπου το ακουσα αυτο, αλλα στα δυο παραδειγματα που σου αναφερω φαινεται ξεκαθαρα οτι υπαρχουν τροποι αντιδρασης χωρις να μπορει να σε τρεξει ο αλλος ΜΑΛΛΟΝ.
Οπως και να 'χει το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω τι ακριβως παιζει και γι αυτο ρωταω. Οπως φαινεται κι εσυ δεν γνωριζεις τι ακριβως παιζει αλλα αντι να ρωτας λες ατακες του τυπου "αμφισβητεις οτι...". Ε ναι, αμφισβητω οτι. Αντε απεδειξε μου το αντιθετο εσυ που δεν αμφισβητεις.
Το λες σαν δεδομενο ετσι αοριστα επειδη καπου το ακουσες. Ναι κι εγω καπου το ακουσα αυτο, αλλα στα δυο παραδειγματα που σου αναφερω φαινεται ξεκαθαρα οτι υπαρχουν τροποι αντιδρασης χωρις να μπορει να σε τρεξει ο αλλος ΜΑΛΛΟΝ.
Οπως και να 'χει το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω τι ακριβως παιζει και γι αυτο ρωταω. Οπως φαινεται κι εσυ δεν γνωριζεις τι ακριβως παιζει αλλα αντι να ρωτας λες ατακες του τυπου "αμφισβητεις οτι...". Ε ναι, αμφισβητω οτι. Αντε απεδειξε μου το αντιθετο εσυ που δεν αμφισβητεις.
Στο Αγρίνιο ειχαν βάλει εναν-δύο Αιγυπτίους σοβαρούς ανθρώπους από δίπλα για να τον συμμαζευουν λίγο. Μπάλα ξέρει αλλά αντιεπαγγελματιας φουλ. Καλύτερα δανεικός.
Αυτα ρε γαμωτο δεν τα ηξεραν οι δικοι μας πριν πανε και τον παρουν; Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να παρεις τετοιες πληροφοριες, ιδιως οσον αφορα το ιδιο σου το πρωταθλημαΑιτωλος έγραψε:Στο Αγρίνιο ειχαν βάλει εναν-δύο Αιγυπτίους σοβαρούς ανθρώπους από δίπλα για να τον συμμαζευουν λίγο. Μπάλα ξέρει αλλά αντιεπαγγελματιας φουλ. Καλύτερα δανεικός.
- BlackBlockAttack
Εαν παρεις υποθεσεις που εχουν παει στη φιφα ουεφα παικτων με ομαδες για οικονομικες διαφορες μειωση προσωπικοτητας αθετηση συμφωνιων τις περισσοτερες τις εχουν κερδισει οι ποδοσφαιριστες
Οταν αυτος ο παικτης σου ειπε οτι θα φερει προσφορες και η μονη ομαδα που ενδιαφερθηκε παιζει να ειναι η Κερκυρα δε μπορεις να τον εχεις εξω λογω πειθαρχικου παραπτωματος...Του επιβαλεις τις προβλεπομενες ποινες απο τον εσωτερικο κανονισμο τον εχεις στην ομαδα τυπικα για να μην υποβαθμισεις εσυ ο ιδιος το προιον σου και προσπαθεις να τον δωσεις
Οταν αυτος ο παικτης σου ειπε οτι θα φερει προσφορες και η μονη ομαδα που ενδιαφερθηκε παιζει να ειναι η Κερκυρα δε μπορεις να τον εχεις εξω λογω πειθαρχικου παραπτωματος...Του επιβαλεις τις προβλεπομενες ποινες απο τον εσωτερικο κανονισμο τον εχεις στην ομαδα τυπικα για να μην υποβαθμισεις εσυ ο ιδιος το προιον σου και προσπαθεις να τον δωσεις
Βρε γκοραν ίσα ίσα που εκτιμάει την επαγγελματική σου κατάρτιση για αυτο κάνει πλάκα με αυτό. Αλλιώς δεν θα το έκανε.. Διάβασε το πιο χαλαρά και θα καταλάβειςgoran 64 έγραψε:Αποστόλη...
Επειδή το τρολάρισμα σου θίγει άμεσα και ευθαρσώς (ΚΑΙ) την επαγγελματική κατάρτιση μου, θεωρώ πιο τίμιο και γενναίο από μέρους σου, μετά την συγγνώμη που ζήτησες, να κάνεις και μια τροποποίηση των δύο posts σου αφαιρώντας τα επίμαχα προσβλητικά λόγια-σημεία...
Τότε φυσικά και θα γίνει δεκτή η συγγνώμη σου, εφ όσον δηλώνεις ότι δεν κατάλαβες καλά και σε πιστεύω...
Ολα οσα λες ειναι αυτα που εχω ακουσει κι εγω. Συνεχιζουν ομως να μην εξηγουν τις περιπτωσεις Τζιωλη, Τζαβελα στην Κ20BlackBlockAttack έγραψε:Εαν παρεις υποθεσεις που εχουν παει στη φιφα ουεφα παικτων με ομαδες για οικονομικες διαφορες μειωση προσωπικοτητας αθετηση συμφωνιων τις περισσοτερες τις εχουν κερδισει οι ποδοσφαιριστες
στην εποχη που ο καπιταλισμος ζει και βασιλεύει δεν δύναται να μεμψιμοιρούμε για ενα εκ των βασικών γραναζιών του όλου..οικοδομήματος..
δλδ τον..μεσάζοντα.
ΠΑΝΤΟΥ υπάρχει ένας μεσάζων..
δλδ τον..μεσάζοντα.

ΠΑΝΤΟΥ υπάρχει ένας μεσάζων..
ίσως η παε πρεπει να σκεφτεί την έκδοση εισιτηρίου με αρίθμηση γιατί έχει πλακώσει κόσμος που θελει να καπελώσει τον μίχελ.
δεν γίνεται αυτό το χάος. πρέπει να μπει μια τάξη.. μια σειρά ρε παιδί μου...
τι άναρχη κατάσταση είναι αυτή πια;

δεν γίνεται αυτό το χάος. πρέπει να μπει μια τάξη.. μια σειρά ρε παιδί μου...
τι άναρχη κατάσταση είναι αυτή πια;

Τι έχω διαβάσει εδώ μέσα σήμερα... Αν το ρεπορτάζ του αρδ είναι σωστό, ο Τιτσιακόφ, που τώρα δουλεύει σε μια εταιρία σχετική με την διοργάνωση του Μουντιάλ, έχει αναλάβει την διαμεσολάβηση σε όλα τα μεταγραφικά παζάρια του Σαββίδη στη Ρωσσία (π.χ. είχε συνάντηση και για Οτσόα στη Μόσχα). Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται στα της Ρωσσικής επικράτειας. Πως αυτό μας επηρεάζει αρνητικά δεν καταλαβαίνω, ούτε επιστροφές κυρ-Νίκου ούτε καπέλωμα Λούμπος βλέπω (ο τελευταίος μάλιστα έχει διευκρινίσει πρόσφατα ότι αναλύει και εγκρίνει περιπτώσεις ποδοσφαιρικά και προτείνει την αγορά και το κλείσιμο στην διοίκηση).
Σιγά το κσπέλωμα μωρέ Ιάσωνα...Sekeris4 έγραψε:Ηταν η σειρα ......................... να καπελωσει τον μιχελ.

Ένα τζόκεϊ τον φόρεσαν κι αυτό γιατί είχε κόντρα τον ήλιο ως τερματοφύλακας...

Περιμενει στην ουρά και ο 'δεκαπεντε χιλιαδες και μία' κρατωντας μια 'τυροπιτα'...Συμβολικο? 

- sourmenetes
- Moderator