Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από goran 64 »

Apegner έγραψε:
gamt έγραψε:
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Συνοπαδοί μου, αυτό για τον Νάτχο, το άκουσα κι εγώ μόλις πριν λίγο, ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο για την απόκτησή του...!!! Μακάρι! Θα έχουμε τέλειο κέντρο...!!!
Εμπρός αητέ Πορκότατε..
Νατχο και δεν ειμαι καλά

πέρα απο την πλάκα..ακόμα δεν έχω καταλάβει αυτά τα ονόματα που ακουγονται απο τους οπως λέμε εδω μέσα ΑΡΔ
πως βγήκαν στην φόρα και τα σχολιάζουμε
απο την μια οταν κάποιος πρωτομπαίνει στο φόρουμ ως νεοπας μας βλέπει συνέχεια να αναφερόμαστε στους δημοσιογραφους ως ΑΡΔ αλλά απο την άλλη μας βλέπει να σχολιάζουμε πληροφορίες που η εκάστοτε εφημεριδα ραδιοφωνο κτλ βγάζει φήμες..
κάπου κουτουλάνε αυτα τα 2..
εννοείται πως πέρα απο τον Κώστα που δινει μαχες κτλ και κάποιες υπερσπανιες inside infos κάποιων παιδιών εδω μέσα ολοι μιλάμε για αυτούς που φημολογουν οι ΑΡΔ αρα τι φάση..
no worries είτε είναι παπάδες ειτε αρχιμανδρίτες..μακάρι χίλιες φορές εννοειται να ρθουν οι παίχτες που λέμε
αν το εχει πάρει απόφαση ο Ιβαν ..να φέρει Ζαμπράνο Νατχο και Βιερίνια..θα ρθουνε αυτοί ή άλλοι παρόμοιας αξίας
εξ αλλου η πρώτη μεταγραφή του Ρευ δείχνει οτι αυτό που λέγανε οτι θα κάνουν 4-5 ποιοτικές μεταγραφές ισχύει τίγκα
Παροδικό είναι αδερφέ, μην μασάς... :D :opaokara:
Έχουμε λαλήσει απλά απ την ζέστη και την αμεταγραφία... 8-)
Θα μας περάσει σύντομα και θα τους ξαναβρίζουμε, να σαι βέβαιος... ;)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

efthimis_paok έγραψε:Οι συγκρίσεις αυτές και οι προσεγγισεις με τα ποσά του tranfermatkt και τις πιθανές 11αδες μου θυμίζουν το: ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, αρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι.
Και δεν μηδενίζω την προσπάθεια έκδοσης συμπερασμάτων.
Εχεις δίκαιο σε αυτο που λες , το ανέφερα κιολας οτι ειναι δεν παιζει ιδιαίτερο ρολο
Και πως οι ενδεκάδες ειναι κατα προσέγγιση ;)
Απλα αυτο ειναι το 1/3 απο αυτο που εχω γράψει
Τα αλλα δυο στοιχεία πως τα κρίνεις ; Όσο αφορα τον Μ.ο ηλικίας και το ανύπαρκτο ελληνικό
Στοιχείο μεσα την ομαδα
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

zarathustra79 στανταρακι :D

navigator11Ας μη βιαζόμαστε να γράφουμε τέτοια όμορφα, φίλε μου! Αγάλι αγάλι ... θα σκάσουν και τα καντήλια! Αλίμονο!! Δε θα πρέπει να επιτρέψουμε την ... αλλοίωση του dna μας!!

Παροδικό είναι αδερφέ, μην μασάς... :D :opaokara:
Έχουμε λαλήσει απλά απ την ζέστη και την αμεταγραφία... 8-)
Θα μας περάσει σύντομα και θα τους ξαναβρίζουμε, να σαι βέβαιος... ;)[/quote]
Είμαι τόσο βέβαιος όσο οτι δεν θα πεφτε ο Κομποτιακος..
αιντα εκει στην Παε θα μας χαλάσετε τι σκηνικά ειναι αυτά ? ακου να μην έχουμε μιρλα ποιοι εμείς ?ωρε που παμε?
Καλώς ήρθε ο Rey με τις ακτίνες τις x-ray τώρα που το μπαγίοκο ρεει κοίτα που είμαστε ωραίοι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Θα το τεντώνουμε και θα μαστε ωραίοιιιιιιιιιιιιιι...................
μέσα στην Tούμπα τον σεντόνι με τον Reyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Φέρε και τον καρλος το τσακάλι να γουσταρουμε
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

''Ρευ Ρευ Ρευ η καρδιά μου που έμεινε μόνη και κλαίει....''
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Johnsim έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:Οι συγκρίσεις αυτές και οι προσεγγισεις με τα ποσά του tranfermatkt και τις πιθανές 11αδες μου θυμίζουν το: ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, αρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι.
Εχεις δίκαιο σε αυτο που λες , το ανέφερα κιολας οτι ειναι δεν παιζει ιδιαίτερο ρολο
Τα αλλα δυο στοιχεία πως τα κρίνεις ; Όσο αφορα τον Μ.ο ηλικίας και το ανύπαρκτο ελληνικό
Στοιχείο μεσα την ομαδα
Ο μέσος όρος ηλικίας δεν σημαίνει τίποτα και το Ελληνικό στοιχείο που ευτυχώς εκλείπει είναι στα υπέρ μας.
Άβαταρ μέλους
Evgenios1978

Δημοσίευση από Evgenios1978 »

Αγαπητε Αγιε ΙΒΑΝ
Σε παρακαλω φερε ΖΑΠΡΑΝΟ,
ΝΑΤΧΟ &
ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ

Γιατι και γω θελω Πρω(κ)ταθλημα
απο τον Σεπτεμβριο....
....συγνωμη τον Δεκεμβριο εννοουσα......
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Odi έγραψε:
Johnsim έγραψε:
Στοιχείο μεσα την ομαδα
Ο μέσος όρος ηλικίας δεν σημαίνει τίποτα και το Ελληνικό στοιχείο που ευτυχώς εκλείπει είναι στα υπέρ μας.

αυτο με το ελληνικο στοιχειο ξαναπες το. Μακαρι να κολλησει στο 0 ο αριθμος. Και μπορεις να το καταλαβεις απτο γεγονος πως οι μονοι παικτες στην Εθνικη μας που θα μας ανεβαζαν επιπεδο ειναι τα CB και κανενας αλλος.Φαντασου οσοι δεν παιζουν στην εθνικη
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Συμφωνώ με τους από πάνω.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ας εχουμε ενα μετρο ρε παιδια. ουτε τη φρενιτιδα του να παιζουν 11 απο τις ακαδημιες δεν μπορουμε να στηριξουμε στην παρουσα φαση ουτε ομως να παρακαλαμε να μην εχουμε ελληνα.

και ο σταφυλιδης σου ανεβαζει επιπεδο (ασχετα που ειναι πλεον απλησιαστος) ακομα και ο (καποτε καλος) κονες (εχω χασει τα ιχνη του) βασικος επαιζε οπως ειμαστε τωρα στο κεντρο γιατι ειχε και το τρεξιμο και το σουτ και την πασα. κατα τ αλλα ναι σαν ελλαδα πασχουμε στο μεσοεπιθετικο κομματι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Johnsim ,

τα στοιχεία που αναφέρεις είναι αρκετά ενδιαφέροντα και αντικατοπτρίζουν μια διάσταση του συσχετισμού δυνάμεων των ομάδων , άσχετα αν μας αρέσει ή όχι. Εννοείται πως στο χορτάρι ένας παίκτης των 5 εκατομμυρίων ίσως αποδειχθεί καλύτερος από έναν των 10 εκατομμυρίων , οι πιθανότητες όμως είναι υπέρ του 10άρη.

Πέρυσι όταν η χρηματιστηριακή αξία είχε πλησιάσει πολύ ( ιδίως μετά τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα) υπήρξαν -σωστά- αρκετά δημοσιεύματα που τόνιζαν την ενίσχυση του ΠΑΟΚ και την αντίστοιχη αποδυνάμωση του γαύρου και το πώς αυτή αποτυπώνονταν πλέον και στο τρανσφερ. Τότε λοιπόν υπήρχε ένα κλίμα ευφορίας , τότε μας άρεσαν τα νούμερα έστω σε αυτή τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων. Τώρα που η ψαλίδα άνοιξε πάλι εφαρμόζουμε το γνωμικό με την αλεπού και τα όσα δε φτάνει.

Η διαφορά που έχει το τρανσφερ για μένα πρώτα από όλα δείχνει την ισχύ του brand name του gay σε σχέση με το δικό μας και των άλλων μεγάλων εντός των συνόρων. Προς θεού , δεν αντικατοπτρίζει τη πραγματική αξία της ομάδας στο γήπεδο και το πολύπλοκο τρόπο που αυτή επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες - διαιτησία, προπονητής , διοίκηση , κόσμος , τύχη κλπ. Δείχνει όμως το ότι ο ίδιος παίκτης , αξίζει πιο πολύ όταν παίζει στο γκει παρά σε εμάς. Κι είναι φυσιολογικό αυτό , με βάση το τσουλου , τα δίκτυα των μανατζερ κλπ κλπ. Παρά το χάντικαπ αυτό , δε πρέπει να παραβλέπουμε αυτόν τον δείκτη και να προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο γίνεται.

Στο κομμάτι της ηλικίας , εγώ βλέπω ένα υγιές και με αγωνιστικές και οικονομικές προοπτικές ροστερ. Τόσο για εμάς, όσο και για αυτούς. Λίγο παραπάνω για αυτούς. Μάλλον πολύ παραπάνω για αυτούς , λόγω του δικτύου που έχουν αναπτύξει με μανατζαραίους. Αλλά θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Τέλος , όσον αφορά την Ελληνική παρουσία νομίζω χρειαζόμαστε δουλειά. Ο γκει έχει αναπτύξει ( με τη βοήθεια της εο ) μηχανισμό υπεραξίας των Ελλήνων του. Που είναι μια χαρά αξιοπρεπείς παίκτες , αλλά συνολικά σαν οργανισμός τους προστατεύει ιδανικά. Δείτε το ντόρο με τη κακή χρονιά του Φορτούνη και του Κλάους αντίστοιχα. Επίσης τη θεώρηση του (εντυπωσιακά βελτιωμένου) Πέλκα με την αντίστοιχη του Ρέτσου. Δυστυχώς σε αυτά τα θέματα ο γκει λειτουργεί σε πιο επαγγελματικά πρότυπα από εμάς. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι , η εο παίζει τρομερό ρόλο και λειτουργεί πυροσβεστικά στις αγωνιστικές αρρυθμίες .. με αυτό το ρόλο ο γκει αντέχει να μη παίζει ο Φορτούνης καλά . Ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε τη τραγική χρονιά του Κλάους και φυσιολογικά τραβάμε τα βυζιά μας ομαδικά. Σε βάθος χρόνου όμως ,το τράβηγμα βυζιών δε βγαίνει σε καλό.

Φέτος , με 50ρησια ΕΠΟ ελπίζω ότι θα αρχίσουν να αποτυπώνονται οι πραγματικές αξίες των παικτών. Πχ απέναντι στη κούλα αν και δεν έχω δεδομένα , σίγουρα είμαστε σε πολύ καλή θέση.
Σίγουρα , η ίδια κουβέντα απέναντι στο γκει σε 2-3 χρόνια από τώρα θα είχε πολύ μεγαλύτερο πρακτικό ενδιαφέρον.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

αν ειχαμε CF πέρυσι απο την αρχη εκτος απο το πρωτάθλημα θα ειχαμε και CL η έστω PO CL.

Ευτυχώς βάλανε μυαλό.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ωχ ωχ,μπηκα να διαβασω κανα νεο,και με αυτους τους παιχτες που γραφονται πρεπει να επαθα ενα μικρο εγκεφαλικο.Μακαρι να ισχυουν,ξεφευγουμε παρα πολυ προς το καλυτερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”