Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

O Giuseppe Bellusci την σεζον που μας περασε εκανε 33 παιχνιδια πρωταθληματος με την Εμπολι εχει χρηματιστηριακη αξια 2 εκ ευρω και ηταν συμπαικτης με τον Uroš Ćosić που πηρε το χανουμι με 14 συμμετοχες στο πρωταθλημα και 2 στο κυπελλο/αξια 700.000 ευρω
Η αεκ με αυτον παει για το πρωταθλημα συμφωνα με τους αρδ των αθηνων και τους οπαδους της και εμεις δε θελουμε να τον παρουμε τον αλλον γιατι ειναι κακο παιδι και αν ερθει(δε το βλεπω) παιζει να τον βγαλουμε και αχρηστο η να του χρεωσουμε κανα φονο...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ρε σεις αυτός ο Ιταλός δεν ξέρω εάν είναι αυτό που ψάχνουμε αλλά σκοτώνει και την μάνα του...Καπου διάβασα ότι μανουριαζει παντού.....

Υ.Γ. Ένα άλλο προσόν του βλέποντας από τα βίντεο ότι κατεβάζει και μπάλα με τσαμπουκα βέβαια...Πολύ πετσα ο άτιμος!!!!!

:lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokPatraG4 την Κυρ 09 Ιούλ 2017, 11:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο δεληγιανιδης απο περυσι ειχε δειξει οτι ειναι ετοιμος παικτης.
Το ροστερ εχει ελαφρυνει ιδιαιτερα απο περυσι και θεωρω πως θα ελαφρυνει κι αλλο.

Ειμαστε στην πρωτη βδομαδα μεταγραφων.πολλοι θα φυγουν δανεικοι και ισως καποιοι πουληθουν.καλα το παει το ξεσκαρταρισμα ανεβαζοντας συναμα την ποιοτητα.

Ηδη ειμαστε ενισχυμενοι στη θεση 1 και στον επιθετικο τομεα.
Σιγουρα υπαρχουν παικτες ειναι ρολιστες και δεν μπορουν να ανεβασουν την ποιοτητα αλλα θα τους χρειαστουμε σε πιο μικρα ματς.

Καλα παει το πραμα.
Θεωρω πως και το ντιλ με αντελινο θα γινει προς το τελος της μεταγραφικης περιοδου.
kos

Δημοσίευση από kos »

Για τον ιταλο μονο που βλεπω μια καρτα ανα δυο παιχνιδια ειμαι αρνητικος. Ειδικα αν σκεφτει καποιος ποσο πιο ευκολα βγαινουν οι καρτες στην ελλαδα. Πρεπει να ειναι πολυ καλος σε ολα τα υπολοιπα για να πεις οτι αξιζει το ρισκο
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

desperando έγραψε:Ο δεληγιαννιδης έχει τόσο καλά χαρακτηριστικά που είναι κρίμα να μην πάρει φέτος 15-20 ματς,όπως επίσης και ο πουγγουρας όπου και στα δυο φιλικά έδειξε ότι άνετα μπορεί να είναι το 4ο στόπερ της ομάδας και γιατί προτιμήθηκε έναντι του χατζη.

Κάποιοι έχετε στο μυαλό σας ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες....ε αυτό δεν γίνεται σε καμία ομάδα.

Το ρόστερ της ομάδας είναι υπερπλήρες και το μόνο που χρειάζεται για να γίνει η υπέρβαση είναι μια χαφαρα καλύτερη απ αυτούς που έχουμε και ένα στόπερ για παρτενέρ του βαρέλα
Ακριβώς αυτά χρειάζονται και με αυτή την σειρά, συν έναν ακόμα χαφ μικρότερης αξίας για ροτέισιον.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Οι ακαδημίες κατά την άποψή μου έχουν νόημα σε 2 περιπτώσεις: Πρώτον, όταν βγάζουν παίχτες πρώτης γραμμής που για να καθιερωθούν θα πρέπει να πάρουν παιχνίδια, άρα η ομάδα θα πρέπει να κάνει μια έκπτωση στην ποιότητα του ρόστερ για να τους αναδείξει (πράγμα που στον ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ότι πλέον δε μπορεί να γίνει) ή να υπάρχει ένα δίκτυο δανεισμών, που φέτος κάτι δείχνει να δημιουργείται ή δεύτερες ομάδες που στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο σωστό να γίνουν και μάλλον δεν θα γίνουν. Και δεύτερον το πρωτάθλημα να έχει αρκετές ομάδες που αγοράζουν ώστε και το χαμηλότερης κλάσης ταλέντο να μπορεί να πουληθεί και να φέρει κάποιο κέρδος. Αυτό γίνεται σε προηγμένα πρωταθλήματα αλλά όχι στο δικό μας.
Για την πρώτη περίπτωση έχει αποδειχτεί ότι δε βγαίνουν παίχτες. Το γιατί είναι κάτι που θα περίμενα να απασχολεί σοβαρά αλλά δε βλέπω κάτι τέτοιο. Εγώ σαν απλός οπαδός βλέπω τα τελευταία χρόνια να βγαίνουν παίχτες χωρίς συγκεκριμένη θέση, πχ Δελη, Κίτσιου, Πέλκας, με μέτρια σωματοδομή και μέτρια τακτική παιδεία. Ελπίζω στον Ισπανό για καλύτερη συνέχεια. Όπως και να χει, το 1+ μπάτζετ το χρόνο δε δικαιολογείται με τίποτα, εκτός αν παίζουν και θέματα δημοσίων σχέσεων, εξυπηρετήσεων ή είναι τόσο σημαντικά για τη διοίκηση τα κύπελλα στις κ15 κλπ. Το 1/3 απ αυτά να πήγαινε σαν χορηγία στα άλλα σπορ θα ήταν καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Και να μην ειναι ο μπελουτσι,θέλουμε κάποιο ψυχακια πιδω στην αμυνα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Το ότι κάποιων το κριτήριο για έναν παίκτη είναι τα τιτιβισματα των κοκκινομαγουλων με ξεπερνά.
Είναι φυσιολογικό να γράφονται τα μύρια όσα από τα αγγλακια για τον παίκτη γιατί δεν μπορεί η κουλτούρα τους να αντέξει αυτό το ταμπεραμέντο.

Πραγματικά αν αυτός ο παίκτης έρθει στον ΠΑΟΚ θα κλείσει την καριέρα του εδώ και θα γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κάτι τέτοιο θέλω στην άμυνα, αυτό που λείπει είναι ένας τρελός,ένα κακό παιδί
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

johnys999 έγραψε:Οι ακαδημίες κατά την άποψή μου έχουν νόημα σε 2 περιπτώσεις: Πρώτον, όταν βγάζουν παίχτες πρώτης γραμμής που για να καθιερωθούν θα πρέπει να πάρουν παιχνίδια, άρα η ομάδα θα πρέπει να κάνει μια έκπτωση στην ποιότητα του ρόστερ για να τους αναδείξει (πράγμα που στον ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ότι πλέον δε μπορεί να γίνει) ή να υπάρχει ένα δίκτυο δανεισμών, που φέτος κάτι δείχνει να δημιουργείται ή δεύτερες ομάδες που στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο σωστό να γίνουν και μάλλον δεν θα γίνουν. Και δεύτερον το πρωτάθλημα να έχει αρκετές ομάδες που αγοράζουν ώστε και το χαμηλότερης κλάσης ταλέντο να μπορεί να πουληθεί και να φέρει κάποιο κέρδος. Αυτό γίνεται σε προηγμένα πρωταθλήματα αλλά όχι στο δικό μας.
Για την πρώτη περίπτωση έχει αποδειχτεί ότι δε βγαίνουν παίχτες. Το γιατί είναι κάτι που θα περίμενα να απασχολεί σοβαρά αλλά δε βλέπω κάτι τέτοιο. Εγώ σαν απλός οπαδός βλέπω τα τελευταία χρόνια να βγαίνουν παίχτες χωρίς συγκεκριμένη θέση, πχ Δελη, Κίτσιου, Πέλκας, με μέτρια σωματοδομή και μέτρια τακτική παιδεία. Ελπίζω στον Ισπανό για καλύτερη συνέχεια. Όπως και να χει, το 1+ μπάτζετ το χρόνο δε δικαιολογείται με τίποτα, εκτός αν παίζουν και θέματα δημοσίων σχέσεων, εξυπηρετήσεων ή είναι τόσο σημαντικά για τη διοίκηση τα κύπελλα στις κ15 κλπ. Το 1/3 απ αυτά να πήγαινε σαν χορηγία στα άλλα σπορ θα ήταν καλύτερα.
Ξεχνάς βέβαια ότι ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ ( δηλαδή που παίζουν Ευρώπη) είναι υποχρεωμένες να δηλώνουν 8 γηγενής εκ των οποίων τουλάχιστον 4 από τις ακαδημίες τους.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ οι περισσότεροι Έλληνες που θα δηλώσει στην Ευρώπη είναι από τις ακαδημίες του.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

desperando έγραψε:Το ότι κάποιων το κριτήριο για έναν παίκτη είναι τα τιτιβισματα των κοκκινομαγουλων με ξεπερνά.
Είναι φυσιολογικό να γράφονται τα μύρια όσα από τα αγγλακια για τον παίκτη γιατί δεν μπορεί η κουλτούρα τους να αντέξει αυτό το ταμπεραμέντο.

Πραγματικά αν αυτός ο παίκτης έρθει στον ΠΑΟΚ θα κλείσει την καριέρα του εδώ και θα γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κάτι τέτοιο θέλω στην άμυνα, αυτό που λείπει είναι ένας τρελός,ένα κακό παιδί

Αυτο είπα και πριν,θέλουμε ένα γκαρσια σε βερσιόν αμυντικού να βαράει και την μάνα του
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Σφαγέας, έχει κάνει φόνο, βαράει και τη μάνα του, ψυχάκιας, κακό παιδί !!!
Κάπως έτσι αρχίζουν οι καψούρες.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

78 κιτρινες σε 246 ματς. Πως βγαινει το 1 κιτρινη ανα 2 παιχνιδια;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

desperando έγραψε:Το ότι κάποιων το κριτήριο για έναν παίκτη είναι τα τιτιβισματα των κοκκινομαγουλων με ξεπερνά.

Τι είδα από τα βίντεο...Βγαίνει πρώτος στην μπάλα,ανεβάζει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση με τσαμπουκα,πολύ δυνατός στις μονομαχιες και γενικά είναι αμυντικός με τσαγανο που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομάδα...Εάν είναι αυτός ισως τον έχουν δει Μιχελ-Στανογεβιτς και ξέρουν κάτι παραπάνω....Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Θέλει έναν τύπο με τσαμπουκά αρκεί να το ελέγχει όπως έκανε ο Πάμπλο από την δεύτερη χρονιά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Despe δεν το ξεχνάω καθόλου ούτε λέω ότι δεν πρέπει να έχουμε ακαδημίες. Απλά θα ήθελα να βγάζουν παίχτες με καλύτερες προοπτικές στοιχίζοντας λιγότερα λεφτά. Δεν έχουμε πρωτάθλημα με έσοδα που θα μας επιτρέπουν να παίζουμε μόνο με λεγεωνάριους και δε νομίζω ότι το θέλει κανένας αυτό αλλά αν σκεφτούμε τι προσφέρει ο ΠΑΟΚ στους νεαρούς σε σχέση με άλλες ομάδες και τι δίκτυο συλλογής ταλέντων υπάρχει το τελικό αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια είναι λίγο, πώς να το κάνουμε. Ξαναγράφω, ελπίζω ότι ο Ισπανός θα φέρει γνώση και αποτελέσματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”