
http://www.hitc.com/en-gb/2017/07/03/le ... is-return/
Μακριααα
Γιατί μακριά ? το σφαγέας εμένα με καλύπτει.paok87 έγραψε:Δειτε το twitter του Ιταλου, του την πεφτουν οι οπαδοι της Leeds, αν καταλαβαινω καλα οτι αρνηθηκε να παιξει (ορισμενοι τον λενε και σφαγεα λογω του τροπου παιχνιδου του)
Μακριααααα
kos έγραψε: αυτος ο ΠΑΟΚ χωρις ενα σουπερ χαφ και ενα αρχηγικο στοπερ θα μοιαζει με πορσε χωρις ηλεκτρικα παραθυρα και με μεταλλικες ζαντες.
Έλα ρε ΠΟΡΚΑΡΕ...Αναβίωσε τις ελπίδες μας για σωτηρίααααα!!!!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Την απόκτηση του 30χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ, ύψους 1,90 εκατ. Nicolas Pallois από την Μπορντό παλεύει ο Λούμπος Μίχελ για τον ΠΑΟΚ, σε συνεννόηση πάντα με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς...!
με Yugo Zastava μοιάζει όχι με Porschekos έγραψε:καταλαβαινω οτι η ερωτηση ειναι για μια μεταγραφη και δεν εχω ψηφισει γιατι εαν κατσω να σκεφτω θα μου φαει καμια ωρα να αποφασισω εαν θελω χαφ ή στοπερ.
παντως το να μην παρει αυτος ο ΠΑΟΚ δυο παικτες πρωτης γραμμης σε αυτες τις θεσεις ειναι παραλογο. δυο παικτες πρωτης γραμμης χωρις να μιλαμε για αντικατασταση τσιμιροτ. σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για 1 στοπερ + δυο χαφ.
αυτος ο ΠΑΟΚ χωρις ενα σουπερ χαφ και ενα αρχηγικο στοπερ θα μοιαζει με πορσε χωρις ηλεκτρικα παραθυρα και με μεταλλικες ζαντες.
Όντως λίγο αμήχανο... κάποιος απ'τους δύο (η και οι δύο) γράφουν ό,τι τους κατέβει (προτίμησα να είμαι κόσμιος)goran 64 έγραψε:Νιώθω μόλις ότι βρίσκομαι στην αμήχανη στιγμή του οπαδού, ο οποίος διαβάζει πρώτα απ τους σαλιαμάλιαδες24 να γράφουν με περισσή σιγουριά πως η επόμενη μεταγραφή του Π.Α.Ο.Κ. θα είναι κεντρικός αμυντικός (μπλα μπλα μπλα) και μετά από λίγο απ το πουτανόβα σπορτς ότι θα γίνουν ακόμα τρεις μεταγραφικές κινήσεις για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ, οι οποίες αφορούν σε δεύτερο τερματοφύλακα, μεσοεπιθετικό και δεξί μπακ...![]()
Υ.Γ. Κάτι τέτοιες ώρες θυμάμαι το τραγούδι του σχωρεμένου Αντώνη Βαρδή: " 'Εχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώώώώ......................Θα εκραγώώώώ, θαααα εκραγώώώώώώώ"!!!!![]()
kos έγραψε: αυτος ο ΠΑΟΚ χωρις ενα σουπερ χαφ και ενα αρχηγικο στοπερ θα μοιαζει με πορσε χωρις ηλεκτρικα παραθυρα και με μεταλλικες ζαντες.