Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από Taseos »

goran 64 έγραψε:
Taseos έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Αντε τον φάγαμε και αυτόν με τα σχόλια για μπερετα παρελάσεις κλπ όπως κάναμε για όλους τα τελευταία χρόνια.... Ο ιβιτς μόνο άντεξε..... Κατά τα άλλα οι αρδ δημιουργούν κλίμα το κλίμα σε αυτό το τοπικ το βλέπουμε; και έχουμε δυναμικές εισόδους στο φόρουμ που κάνουν κατευθείαν ντου στον προπονητή....
Παιρνεις μια ομαδα ψιλοστρωμενη. Που θελει απλα χειρουργικες παρεμβασεις. Κ πας κ της αλλαζεις οξα τα συστηματα. Κ το δηλωνεις κιολας. Ενω υποτιθεται οτι σε πηραν για να συνεχισουν το προτζεκτ κ την φιλοσοφια ιβιτς. Μακαρι να πετυχει. Μακαρι.
Taseos...Δηλαδή ρε αδερφέ τι ακριβώς γράφεις-ισχυρίζεσαι για να καταλάβουμε?
Κρίνοντας μάλιστα απ αυτά που ακούς και βλέπεις μέσα σε 15-20 μέρες, στην προετοιμασία κιόλας, έτσι?

Ότι ο Στανόιεβιτς συμφώνησε να ρθει για να συνεχίσει την ομάδα από κει που την βρήκε και αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του άλλαξε μυαλά εντελώς?

Καλύτερα δεν είναι να περιμένουμε τα φιλικά με τον Άγιαξ και την Ανόρθωση, να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές μας και μετά να δούμε και να κρίνουμε, τι παίζει, πώς το παίζει, αν το παίζει καλά ή όχι και όλα τα σχετικά?

Πρέπει να τα προβλέπουμε δηλαδή όλα αυτά?
Το βρίσκεις σωστότερο του να περιμένουμε λίγο?
Γιατι ρε συ γκοραν, αν πω την αποψη μου σε ενα φορουμ θα πεσει εξω η ομαδα; ο προπονητης που εχουμε ειπε επισημα οτι θα παιζει 442. Αυτο κρινω. Οχι αν εχασε απο την γανδη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Taseos...

Ο τρόπος κάνει την διαφορά, ειδικά μέσω γραπτού λόγου μέσα σ ένα forum...

Ελπίζω να το χεις υπ όψιν σου αν και δεν το έχω διαπιστώσει... 8-)

Υ.Γ. Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. είναι δημόσιο πρόσωπο! Εμείς άγνωστα άτομα πίσω από ένα πληκτρολόγιο... :roll:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πάντως απ'αυτά που είδαμε στο πρώτο φιλικό,το 4-4-2 που θέλει να παίξει ο Στανόγεβιτς,ελάχιστες διαφορές έχει από το πολυαγαπημένο μας 4-2-3-1.

Στην ουσία στο πρώτο ημίχρονο είχε Ενρικέ και Πέλκα στα πλάγια και στο δεύτερο Μπίσεσβαρ και Κάμπος.Δηλαδή ο ένας θα είναι καθαρός εξτρέμ και ο άλλος εξτρεμοχάφ. Μ'αυτόν τον τρόπο ανα πάσα ώρα και στιγμή το σύστημα μπορεί να γυρίσει σε 4-2-3-1.

Είναι παααααααααρα πολύ νωρίς για να κρίνουμε.

Και εκτός αυτού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!

Δουλεύει σε απόλυτη συνεργασία με τον Μίχελ,που αν δεν κάνω λάθος τον εμπιστευόμαστε ολοι!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Kostas_Peraia4 έγραψε: Δουλεύει σε απόλυτη συνεργασία με τον Μίχελ,που αν δεν κάνω λάθος τον εμπιστευόμαστε ολοι!!!
Ε όχι κι όλοι, π.χ ο ρίζλα, θέλει να τον φάει και του σκάβει τον λάκο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Gospi έγραψε:Σπανια ασκω κριτικη σε προπονητη τοσο νωρις...
Αλλα, εχω αμφιβολια για το κατα ποσο μπορει να αφομιωθει απο τους παιχτες το 4-4-2 σε 20 μερες ωστε να φερει αμεσα αποτελεσματα και πολυ περισσοτερο αν μπορει να εμφανιστει ανταγωνιστικη και συμπαγης η ομαδα στην διαρκεια του ελλ..πρωταθληματος.
Μακαρι να τα καταφερει.
Ενα δευτερο στοιχειο που θεωρω αρνητικο ειναι η αμεση αποπομπη τοσων νεαρων παιχτων χωρις να τους δοθει ουσιαστικη ευκαιρια να τους δουμε.
Δεν γινεται να δινουν ολοι ευκαιριες σε 18χρονους και εμεις να τους διωχνουμε. Κι αν εχει δικιο καλως, αλλα αν εχει αδικο οδηγει στην εξοδο περιουσιακα στοιχεια του συλλογου.
Ελπιζω να ειναι ολα αυτα με την συνφωνη γνωμη του Μιχελ και των σκαουτερ, και να μην δουμε παιχτες μας να φευγουν και να διαπρεπουν αλλου.

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αδερφέ Gospi...
Θα σου θυμίσω ότι το 3-5-2 του Τούντορ αφομοιώθηκε πρόπερσι, απ τους τότε παίχτες μας (δεν νομίζω να ήταν περισσότερο έξυπνοι απ τους τωρινούς), μέσα σε μικρότερο χρονικό διάστημα των 20 ημερών και μάλιστα σαν αποτέλεσμα είχε κάτι 6άρες και κάτι 5άρες σε ευρωπαΪκές ομάδες, άσχετα το πόσο αδύναμες ήταν αυτές...

Όσο γι αυτό που αναρωτιέσαι, για την αποπομπή κάποιων νεαρών μας και το αν είναι σύμφωνος ο Μίχελ μ αυτές τις συγκεκριμένες κινήσεις, πιστεύεις ότι αν έμενε ο Ίβιτς, θα απομακρύνονταν διαφορετικοί παίχτες από τώρα?

Υ.Γ. "Η υπομονή είναι αρετή"...Όλοι είμαστε σκασμένοι, αλλά σωστότερο είναι να περιμένουμε λίγο θαρρώ... ;)

Υ.Γ. 2...Όσο για το ΠρωΚτάθλημα...Άλλα είναι πολύ σημαντικότερο να αλλάξουν, απ ό,τι το ρόστερ μας... :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 08 Ιούλ 2017, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

στα θετικα του που ειδε πελκα στο 8 και τον δοκιμασε
ανεβαζοντας την ομαδα στο β μερος του φιλικου

μια ανησυχια εχω μην πουν με πελκα τσιμιροτ και σακχοφ ειμαστε οκ στο 8
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Όπως οι Πριγιο, Ενρίκε που ήρθαν μεσοχρονα έμαθαν το 4 3 2 1, έτσι και φέτος θα μάθουν το φόρ φόρ φακιν του
Άβαταρ μέλους
goran 64

Παλαιολόγε, θα σε ρωτήσω ευθέως κάτι αδιάκριτο και συμπάθα με, αλλά αν θέλεις απάντησε για να καταλάβω...

Τα θετικά του προπονητή μας είναι όσα συμφωνούν με τις δικές σου επιθυμίες και τα αρνητικά οσα διαφωνούν?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

goran 64 έγραψε:
Gospi έγραψε:Σπανια ασκω κριτικη σε προπονητη τοσο νωρις...
Αλλα, εχω αμφιβολια για το κατα ποσο μπορει να αφομιωθει απο τους παιχτες το 4-4-2 σε 20 μερες ωστε να φερει αμεσα αποτελεσματα και πολυ περισσοτερο αν μπορει να εμφανιστει ανταγωνιστικη και συμπαγης η ομαδα στην διαρκεια του ελλ..πρωταθληματος.
Μακαρι να τα καταφερει.
Ενα δευτερο στοιχειο που θεωρω αρνητικο ειναι η αμεση αποπομπη τοσων νεαρων παιχτων χωρις να τους δοθει ουσιαστικη ευκαιρια να τους δουμε.
Δεν γινεται να δινουν ολοι ευκαιριες σε 18χρονους και εμεις να τους διωχνουμε. Κι αν εχει δικιο καλως, αλλα αν εχει αδικο οδηγει στην εξοδο περιουσιακα στοιχεια του συλλογου.
Ελπιζω να ειναι ολα αυτα με την συνφωνη γνωμη του Μιχελ και των σκαουτερ, και να μην δουμε παιχτες μας να φευγουν και να διαπρεπουν αλλου.

Αδερφέ Gospi...
Θα σου θυμίσω ότι το 3-5-2 του Τούντορ αφομοιώθηκε πρόπερσι, απ τους τότε παίχτες μας (δεν νομίζω να ήταν περισσότερο έξυπνοι απ τους τωρινούς), μέσα σε μικρότερο χρονικό διάστημα των 20 ημερών και μάλιστα σαν αποτέλεσμα είχε κάτι 6άρες και κάτι 5άρες σε ευρωπαΪκές ομάδες, άσχετα το πόσο αδύναμες ήταν αυτές...

Όσο γι αυτό που αναρωτιέσαι, για την αποπομπή κάποιων νεαρών μας και το αν είναι σύμφωνος ο Μίχελ μ αυτές τις συγκεκριμένες κινήσεις, πιστεύεις ότι αν έμενε ο Ίβιτς, θα απομακρύνονταν διαφορετικοί παίχτες από τώρα?

Υ.Γ. "Η υπομονή είναι αρετή"...Όλοι είμαστε σκασμένοι, αλλά σωστότερο είναι να περιμένουμε λίγο θαρρώ... ;)

Υ.Γ. 2...Όσο για το ΠρωΚτάθλημα...Άλλα είναι πολύ σημαντικότερο να αλλάξουν, απ ό,τι το ρόστερ μας... :shock:
Γκοραν μου, στο θεμα της αφομιωσης μπορει να εχεις δικιο. Απλα εμενα ο προβληματισμος μου εχει να κανει με το κατα ποσο οι παιχτες μας, και κυριως τα χαφ μας εχουν τα χαρακτηριστικα που απαιτουνται για να εφαρμωστει σωστα και αππδπτικα το 4-4-2, αλλα και κατ επεκταση με το κατα ποσο το 4-4-2 μπορει να αποτελεσει ενα αποτελεσματικο συστημα απεναντι σε ομαδες που παιζουν το 4-2-3-1 ή 4-3-3 και μαλιστα χτυπουν στις αντεπιθεσεις.
Μακαρι να κανω λαθος, γτ αλλιως θα κλαιμε ακομη μια χρονια χαμενη.
Και το χειροτερο ειναι πως οσο καλος κι αν ειναι ο Στανογεβιτς, δεν παυει να υπηρετει διαφορετικο πλανο απο αυτο π ειχε η ομαδα, γεγονος που ερχεται σε πληρη αντιθεση με της εξαγγελιες περι διατηρησης του πλανου και συνεχειας αυτου.
Ναι εμπιστευομαι τον Μιχελ, αλλα δεν στηριζω ποτε τυφλα.

apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Παλαιολόγε πες μου πως είναι αστείο αυτό που γράφεις για την απόδοση του Πέλκα στο 8. Αν είναι θα γελάσω. Εάν δεν είναι αστείο... θα κλαίω από τα γέλια. Συγνώμη κι όλας.

Πάμε παρακάτω...

Για το 4-4-2 προτείνω υπομονή. Μπορεί και να λειτουργήσει καλά με τους υπάρχοντες παίκτες. Μην κρίνουμε από τόσο νωρίς. Είναι πρόωρο.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

καλος ηταν apple
φανηκε εξαλλου η διαφορα απο ημιχρονο σε ημιχρονο σε αυτην την θεση
Άβαταρ μέλους
goran 64

Gospi...βρε αδερφέ μου, κοίτα να δεις...

Με Κοροβέση αριστερό χαφ, Κίτσιου δεξί, Κάτσε, Τζιόλη και Πέλκα στα χαφ αποκλείσαμε Λοκομοτίβα, Μπρόντμπι και Τρνάβα...

Αν σου λέει κάτι η ποιότητα όλων αυτών έναντι των φετινών-σημερινών μας, τότε δεν έχω άλλον αντίλογο... 8-)

Ελπίζω να συνεννοούμαστε για το τι ακριβώς εννοώ και τυφλά δεν στηρίζω ούτε τον εαυτό μου, να ξέρεις... ;)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κωστα, αν έχει απειροελαχιστες διαφορες απτο 4-2-3-1 (που δεν εχει, λογω του 2ου φορ στην επίθεση, ειδικα σε φαση αμυνας), τοτε θα γινοταν λογος για 4-2-3-1 που απλα σε φαση επίθεσης, που και που, μετεξελίσσεται σε 4-4-2 (οπως και συμβαινει συχνα)
:mrgreen:

Aboleutoi, ο Ενρικε ουτε 10 φορες δν το επαιξε στη Ρεν..
Εξαλλου, μεταξυ των 2 σχηματισμων, τα εξτρεμ (εκτος κ αν αναλαμβανουν ρολο Μπις) και το βαρυ φορ, μικρες αλλαγες εχουν στο gameplay τους..
Και στην τελικη, μιλωντας για τις θεσεις κλειδια οπως ειναι των κεντρωων, του 2ου φορ και του ενος εξτρεμ, δεν ειναι μονο θεμα αφομοιωσης αλλα και δυνατοτητας.

Και επειδή εχει περάσει οτι ο Μακ επαιξε ως 2ος επί Ιγκορ (και διεπρεψε)..
17 ματς ειχε ως 2ος, με 5 γκολ-1 ασιστ και πολλα αφαντα μπερδεμένα βραδια..
Στα υπόλοιπα επαιξε κορυφη (και τα 3-4 που επαιξε με Μυστα, και τα 2 με ντορτμουντ που ο μπερμπα επαιξε 10αρι, τετοια λογιζονται) και εκει διακριθηκε..

Anw

Υ.Γ. Γκοραν, π@π@κια αφομοιωθηκε απτους παίκτες του Ιγκορ. Μεσα στη σεζον οι 3 πελαγοδρομουσαν πισω, γίναμε προβλεψιμοι στα πλάγια γιατι ο 3ος δεν ανεβαινε (και λογω τρομερης επιβαρυνσης των ακραίων), ηρθαν και οι θλασεις και τετελεσται. Απλα στην αρχη ήμασταν πυραυλοκινητοι λογω γκαρι-μακ και early start σε σχεση με αντιπάλους στο ελλαντα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Simba...Και στο Ευρώπι σιρόπι πυραυλοκίνητο ήμασταν στην αρχή... ;)
Αν και οι παίχτες μας αποδείχτηκαν μετά πολύ αγύμναστοι για το 3-5-2, εξ ου και οι άπειρες θλάσεις φυσικά... :shock:
Κι ο γιατρός μας, που ήταν κομπογιανίτης of course... :o
Κι ο Τούντορ ο χαϊβανάς που τους πίστευε πολύ παραπάνω απ όσο άξιζαν μέχρι κάποια στιγμή κάποιους... :oops:
Μετά που κατάλαβε, το ριξε στα παρεάκια για ουίσκια... :evil:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Με απορία διαβάζω πως και ο Κωνσταντινίδης είναι προς την έξοδο γιατί δεν κάνει στον καινούργιο προπονητή που δεν τον χρησιμοποιεί πλέον ούτε στις προπονητικά διπλά...Τι να πω!! Κρίμα για αυτό το παιδί...Επίσης Κάκκο, Δημητριάδη και Πατράλη δεν δοκιμάστηκαν ούτε μια φορά...Τέσπα...Όσο για τον Κλάους απορώ τι μπορούν να περιμένουν από αυτόν...Έχει καθαρά πορεία Σαλπιγγίδη που κάθε χρόνο ήταν χειρότερος...Πως δηλ. μπορεί να αναγεννηθεί???Εκεί ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να επενδύσει σε έναν πολύ καλύτερο επιθετικό...Μέχρι και τον Γιάννου τον θεωρώ πιο επικίνδυνο από τον Κλάους..Πάρε έναν Αραούχο να τους κλείσεις τα στόματα και συνθέτεις μια τριπλέτα επιθετικών που θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο...Λέμε τώρα... :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”