Μακάρι να αξίζουν κατά την εκτίμηση του Στανόιεβιτς και να πάρουν τις ευκαιρίες τους μένοντας στο ρόστερ...
Θετική η αρχική εντύπωση και για τον Λεβέκ, έκανε αυτά που βλέπαμε στα βιντεάκια του...Τίμια μεταγραφή...

+μφωνώ!!!goran 64 έγραψε:Πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής απ τους "μικρούς" Δημητρίου και Δεληγιαννίδη, για μένα προσωπικά...
Μακάρι να αξίζουν κατά την εκτίμηση του Στανόιεβιτς και να πάρουν τις ευκαιρίες τους μένοντας στο ρόστερ...
Θετική η αρχική εντύπωση και για τον Λεβέκ, έκανε αυτά που βλέπαμε στα βιντεάκια του...Τίμια μεταγραφή...
Σε μια συζήτηση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με Έλληνα γνωστό προπονητή σε τριτοτέταρτες ομάδες της Superleague, απεκόμισα ότι η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ο κύριος παράγοντας, που στην ηλικία από 16-18 τα ταλέντα καίγονται (στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει και επιτυχία στις εξετάσεις) και για αυτό το λόγο προτιμούν οι προπονητές έτοιμους 23άχρονους από το εξωτερικό παρά να επενδύσουν στους δικούς μας 20άχρονους που έχουν μεγάλα "ποδοσφαιρικα" κενά.johnys999 έγραψε:Μια απλή σύγκριση της ταχύτητας και της δύναμης των 19χρονων της Γάνδης (που δεν είναι και τα πρωτοκλασάτα ταλέντα) με τους δικούς μας είναι αρκετή για να καταλάβουμε τη διαφορά επιπέδου και στις μικρές ηλικίες με τις εξελιγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Ελπίζω ο Ισπανός να διορθώσει τα πράγματα. Πάντως από τους μικρούς ο Δημητρίου μου άρεσε. Κάκκο και Δημητριάδης δε νομίζω ότι θα παίξουν ποτέ στον ΠΑΟΚ αν δεν δουλέψουν πολύ το σώμα τους, ο Κοροβέσης δεν ξέρω γιατί είναι ακόμα στην ομάδα.
εγω να πω την αληθεια προτιμω δεληγιαννιδη για δεξι μπακ απο κωνσταντινιδι που αβανταρεται οσο λιγοι εδω μεσα.Καθε φορα που παιζει δειχνει πραγματα το παιδι,μακαρι να τον κρατησουν και να ξεκουρασει σε αρκετα παιχνιδια χαμηλου κινδυνου τον Ματοςgoran 64 έγραψε:Πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής απ τους "μικρούς" Δημητρίου και Δεληγιαννίδη, για μένα προσωπικά...
Κι ομως ο Κοροβεσης κόστισε 380.000€ ενώ του έγινε 3ετες συμβολαιο με 250.000€ ετησίως.johnys999 έγραψε:ο Κοροβέσης δεν ξέρω γιατί είναι ακόμα στην ομάδα.
συγγνωμη αλλα αυτο μου ακουγεται παρα πολυ αστειο...προετοιμασια για πανελληνιες 16χρονων που εχουν βλεψεις για επαγγελματικη καριερα ?!! εδω δεν μπορουν να αρθρωσουν πεντε λεξεις, ποια προετοιμασια για πανελληνιες ρε παιδια....ισα ισα που αν εδιναν λιγο παραπανω βαρος στη μορφωση μονο καλο θα τους εκανε στην καριερα τους...θα απεφευγαν παρα πολλα λαθη....ασε που και μεχρι τα 16 που δεν 'προετοιμαζονται για πανελληνιες' παλι ειναι ετη φωτος πισω απο τους αντιστοιχους ξενους σωματικα και ποδοσφαιρικα...seaman έγραψε:Σε μια συζήτηση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με Έλληνα γνωστό προπονητή σε τριτοτέταρτες ομάδες της Superleague, απεκόμισα ότι η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ο κύριος παράγοντας, που στην ηλικία από 16-18 τα ταλέντα καίγονται (στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει και επιτυχία στις εξετάσεις) και για αυτό το λόγο προτιμούν οι προπονητές έτοιμους 23άχρονους από το εξωτερικό παρά να επενδύσουν στους δικούς μας 20άχρονους που έχουν μεγάλα "ποδοσφαιρικα" κενά.johnys999 έγραψε:Μια απλή σύγκριση της ταχύτητας και της δύναμης των 19χρονων της Γάνδης (που δεν είναι και τα πρωτοκλασάτα ταλέντα) με τους δικούς μας είναι αρκετή για να καταλάβουμε τη διαφορά επιπέδου και στις μικρές ηλικίες με τις εξελιγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Ελπίζω ο Ισπανός να διορθώσει τα πράγματα. Πάντως από τους μικρούς ο Δημητρίου μου άρεσε. Κάκκο και Δημητριάδης δε νομίζω ότι θα παίξουν ποτέ στον ΠΑΟΚ αν δεν δουλέψουν πολύ το σώμα τους, ο Κοροβέσης δεν ξέρω γιατί είναι ακόμα στην ομάδα.
Επομένως ΣΥΡΙΖΑ. ΟΧΙ εξετάσεις...![]()
![]()
![]()