Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
- paokovios1974
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
Θα ηθελα να δω πανω απο 2-3 ποστ συμπερασματων για το συστημα..logios έγραψε:Το ότι εμείς βγάλαμε συμπεράσματα για ένα σύστημα που , όπως είπε ο προπονητής , το "παίξανε" σε 1-2 προπονήσεις με ξεπερνάει.
Δεν λέγεται κριτική, ούτε γκρίνια, είναι απλά ανοησία !!!
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017
Συμφωνω κι εγω για Λεβεκ, φενεται οτι θα ειναι το βασικο αριστερο μπακ.
Νομιζω οτι απο πλευρας ποιοτητας/κλασης, ενρικε και μπισε ειναι ξεκαθαρα ενα κλικ πανω απο τζαλμα, πελκα, ζαιρο και πρεπει να ειναι οι βασικοι.
Αυτο φυσικα απο πλευρας ταλεντου χωρις να αναλογιζομαστε τακτικες επιλογες γιατι τακτικα δυσκολα αφγνεις τζαλμα εξω.
Καλυτερη θεωριτικα ενδεκαδα αυτη τη στιγμη:
Ρευ
Ματος,Κρεσπο,Βαρελα,Λεβεκ
Ενρικε,2 απο Σακχοφ/Κανιας/Τσιμιροτ, Μπισεσβαρ
Μακ,Πριγιοβιτς
Νομιζω οτι απο πλευρας ποιοτητας/κλασης, ενρικε και μπισε ειναι ξεκαθαρα ενα κλικ πανω απο τζαλμα, πελκα, ζαιρο και πρεπει να ειναι οι βασικοι.
Αυτο φυσικα απο πλευρας ταλεντου χωρις να αναλογιζομαστε τακτικες επιλογες γιατι τακτικα δυσκολα αφγνεις τζαλμα εξω.
Καλυτερη θεωριτικα ενδεκαδα αυτη τη στιγμη:
Ρευ
Ματος,Κρεσπο,Βαρελα,Λεβεκ
Ενρικε,2 απο Σακχοφ/Κανιας/Τσιμιροτ, Μπισεσβαρ
Μακ,Πριγιοβιτς
- desperando
- Επικοινωνία:
Συμπεράσματα για παίκτες που παίξανε σήμερα εναν σχηματισμό που τον δούλεψαν ελάχιστα γράφτηκαν πολλά πάντωςsimba έγραψε:Θα ηθελα να δω πανω απο 2-3 ποστ συμπερασματων για το συστημα..logios έγραψε:Το ότι εμείς βγάλαμε συμπεράσματα για ένα σύστημα που , όπως είπε ο προπονητής , το "παίξανε" σε 1-2 προπονήσεις με ξεπερνάει.
Δεν λέγεται κριτική, ούτε γκρίνια, είναι απλά ανοησία !!!
Περαν της εμμονης στην ευκολη απαξιωση του ζαιρο, την αποθεωση Λεβεκ και τα κλασικα σχολια των 2 σεσημασμενων
, παλαιολογο-αποστολη, τα πραγματα κυμανθηκαν σε πολυ νορμαλ για την εποχη επιπεδα 
Εγω ενα πραγμα δυσκολευομαι να καταλαβω...
ΕΦΟΣΟΝ παρχουν 1-2 συστηματα που:
1.Η ιδια (κατα 90%) ομαδα εχει δουλεψει και παιξει για πανω απο 1 χρονο
2.Που ταιριαζουν καλυτερα με αυτους τους παικτες που υπαρχουν σημερα στην ομαδα
3.Εχει αποφερει καρπους κατα ενα μεγαλο βαθμο
ΓΙΑΤΙ κανουμε πειραματα και μαλιστα προσπαθωντας να αλλαξουμε τα παντα.Δλδ δεν ειναι οτι κραταμε 4 3 3 και παραλληλα δουλευουμε μηπως μας βγει και το 4 4 2.
Η ειναι τοσο μεγαλος προπονητης ο στανογιεβιτς που δουλευει ετσι και μονο ετσι,η πιστευει τοσο πολυ σε αυτο το συστημα η βλεπει κατι που δε βλεπουμε η στραβα αρμενιζουμε
Νομιζω η ομαδα για πρωτη φορα ΕΧΕΙ υλικο για πρωταθλημα ...ας μη τα γκρεμισουμε μονοι μας .
Νομιζω οταν εχεις μπροστα πριγιο ενρικιε μακ μπισε τα βασικα χρειαζονται και αυτοματος πιλοτος...
ΓΙΑΤΙ κανουμε πειραματα και μαλιστα προσπαθωντας να αλλαξουμε τα παντα.Δλδ δεν ειναι οτι κραταμε 4 3 3 και παραλληλα δουλευουμε μηπως μας βγει και το 4 4 2.
Η ειναι τοσο μεγαλος προπονητης ο στανογιεβιτς που δουλευει ετσι και μονο ετσι,η πιστευει τοσο πολυ σε αυτο το συστημα η βλεπει κατι που δε βλεπουμε η στραβα αρμενιζουμε
Νομιζω η ομαδα για πρωτη φορα ΕΧΕΙ υλικο για πρωταθλημα ...ας μη τα γκρεμισουμε μονοι μας .
Νομιζω οταν εχεις μπροστα πριγιο ενρικιε μακ μπισε τα βασικα χρειαζονται και αυτοματος πιλοτος...
- desperando
- Επικοινωνία:
Προσωπικά αυτή την εμμονή στην αλλαγή σχηματισμου την φοβάμαι λίγο.
Στην αρχή πιστευα ότι θα ήταν πιο διαλεκτικός στις στο θέμα του σχηματισμού, αλλά κάθε φορά που μιλάει μου βγάζει την άποψη ότι θα ζήσει και θα πεθάνει με τις ιδέες του ( όχι παράξενο για σέρβο)
Στην αρχή πιστευα ότι θα ήταν πιο διαλεκτικός στις στο θέμα του σχηματισμού, αλλά κάθε φορά που μιλάει μου βγάζει την άποψη ότι θα ζήσει και θα πεθάνει με τις ιδέες του ( όχι παράξενο για σέρβο)
- kataramenos5
Μα αφου ....Indio έγραψε:Εγω ενα πραγμα δυσκολευομαι να καταλαβω...
Η ειναι τοσο μεγαλος προπονητης ο στανογιεβιτς που δουλευει ετσι και μονο ετσι,η πιστευει τοσο πολυ σε αυτο το συστημα η βλεπει κατι που δε βλεπουμε η στραβα αρμενιζουμε![]()
![]()
![]()
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1270 ... tanogevitsΟ Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο Λούμπος Μίχελ που έκανε τις τελικές συζητήσεις με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς με δηλώσεις του στο metrosport.gr υποστήριξε μεταξύ των άλλων πως ο 43χρονος Σέρβος τεχνικός, είναι ένας προπονητής με μεγάλη προοπτική.
Αναλυτικά δήλωσε τα εξής:
«Πριν από μερικές ημέρες συναντηθήκαμε και μου έκανε μία παρουσίαση, πως θέλει να δουλέψει στον ΠΑΟΚ. Θεωρούμε πως είναι ένας προπονητής που θα δώσει συνέχεια στο έργο του Ιβιτς.
Παντως αυτο το 3-4-3 θα ηταν κ γαμω τα συστήματά αν γινόταν να το κανουμε 3-5-3
Σαν το χάντμπολ έστω οταν επιτεθομαστε να ανεβαίνει ο τερματας ξέρω γω να πούμε...
Σαν το χάντμπολ έστω οταν επιτεθομαστε να ανεβαίνει ο τερματας ξέρω γω να πούμε...
Αυτο πέρσι Δημήτρη. Εμείς κάθε χρόνο αλλάζουμε εμφάνιση κ σύστημα γιατι νομίζουμε πως πανε πακέτο 
Τι να πω το εγραψα και παραπανω η ομαδα αυτη καλως ή κακως για 1 και χρονο επαιζε το 4-3-3 και το επαιζε καλα.
Οταν με δυο τρεις προσθηκες καλως ποδοσφαιριστων σε καθε γραμμη δημιουργεις το πιο πιοτικο ροστερ του πρωταθληματος δεν αδικεις τον ιδιο σου τον ευατο αλλαζοντας την περσινη χημεια;
Ο προπονητης καλα κανει και θελει να περασει αυτο που αυτος νομιζει καλυτερο. Αν ερχοταν και ελεγε θα παιξω οτι ακριβως επαιζε ο Ιβιτς μπορει να λεγαμε τωρα τα εντελως αντιθετα "δεν εχει προσωπηκοτητα" και "δεν θα προσπαθησει καν να κανει το δικο του παιχνιδι".
Και μπορει πραγματικα το ροστερ να μπορει να παιξει και το 4-4-2 και το 3-4-3 και ολα αλλα το θεμα ειναι να μην χαθει σημαντικος χρονος για την προσαρμογη των συστηματων.
Αυτη ειναι η αποψη μου και πιστευω οτι στην τελικη θα δουμε και το 4-3-3 στα κοντα, και το ελπιζω κιολας.
Ρει
Ματος-Μεταγραφη-Βαρελα-Λεβεκ
Κανιας-Τσιμιροτ-Μπισεσβαρ
Μακ-Πριγιοβιτς-Καμπος.
Οταν με δυο τρεις προσθηκες καλως ποδοσφαιριστων σε καθε γραμμη δημιουργεις το πιο πιοτικο ροστερ του πρωταθληματος δεν αδικεις τον ιδιο σου τον ευατο αλλαζοντας την περσινη χημεια;
Ο προπονητης καλα κανει και θελει να περασει αυτο που αυτος νομιζει καλυτερο. Αν ερχοταν και ελεγε θα παιξω οτι ακριβως επαιζε ο Ιβιτς μπορει να λεγαμε τωρα τα εντελως αντιθετα "δεν εχει προσωπηκοτητα" και "δεν θα προσπαθησει καν να κανει το δικο του παιχνιδι".
Και μπορει πραγματικα το ροστερ να μπορει να παιξει και το 4-4-2 και το 3-4-3 και ολα αλλα το θεμα ειναι να μην χαθει σημαντικος χρονος για την προσαρμογη των συστηματων.
Αυτη ειναι η αποψη μου και πιστευω οτι στην τελικη θα δουμε και το 4-3-3 στα κοντα, και το ελπιζω κιολας.
Ρει
Ματος-Μεταγραφη-Βαρελα-Λεβεκ
Κανιας-Τσιμιροτ-Μπισεσβαρ
Μακ-Πριγιοβιτς-Καμπος.
Εμενα παλι στο νου μου ,με βαση το ροστερ και για να "χωρεσουν" 2 απο τους ποιοτικοτερους παικτες μας(Μακ και Μπισεσβαρ),ο αντιπαθης ρομβος φανταζει το ιδανικοτερο.
Βεβαια απο την αλλη ακυρωνεις τα εξτρεμ σου..