Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
axristeas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από axristeas »

DimitrisS έγραψε:Θεωρω πραγματικα υγεια το γεγονος οτι η ομαδα παραμενει σχεδον ιδια με περσι.

Ποτε ηταν το τελευταιο καλοκαιρι που καναμε κατω απο 5 μεταγραφες;
Αυτο με το δωνη
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Σεβαστείτε την διαφορετική άποψη ρε σεις.. Κάπως πρέπει να έχουν βήμα και τα τρολ απο μουτροπολις που μπαινουν για να τσιγκλανε.. :twisted: :twisted:

Πέραν του άκρως ΠΑΟΚτσηδικου ¨στα παπαρια μου οι παιχτες, εγω γουστάρω την ομαδα¨ κάποιες σκόρπιες σκέψεις,

-θεωρώ την επιλογή ρευ ως την ενδεδειγμένη λόγω αρκετών παραγόντων.

-πιστεύα μέχρι και πριν λίγο καιρό ότι ο βιερίνια θα έρθει, αλλά τώρα όχι, και εύχομαι να μην γυρίσει γιατί μόνο κακό έκανε η επιστροφή ποδοσφαιριστή σε μεγάλη ηλικία. Θα απομυθοποιηθεί και θα χαλάσει τις καλές σκέψεις που τον συντροφεύουν. Απλά δηλαδή ότι μπορούμε να πάρουμε/βρούμε κάποιον που θα τον αναπτύξουμε εμείς όπως έγινε με βιερί στα 23, με ροντρίγκες και μακ κτλ κτλ..

-Μακάρι να μην φύγει ο Μαλεζάς, διότι είναι παίχτης που νιώθει, δεν προκάλεσε ποτέ στα εσωτερικά της ομάδας, ίσα ίσα που συνεισφέρει στα αποδυτήρια.

-Αν εξαιρέσεις το θέμα του τερματοφύλακα, το πάμε αρκετά καλά και ποιοτικά.. Παραδόξως το ίδιο συμβαίνει και με τις αποδεσμεύσεις. 8-)

-Κατά την άποψη μου καλό θα ήταν να αποχωρήσουν φέτος, αλλά μόνο με καλές προτάσεις (με κεφαλαία οι ενεργοι)
ΤΣΙΜΙΡΟΤ(καλή περίπτωση ηλικιακά και θεωρώ ότι έπιασε ταβάνι σε μας),Κατσε, Κοροβέσης, Ζάϊρο(δεν έχουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω), ΚΛΑΟΥΣ (μεγάλο συμβόλαιο αναλογικά με συνεισφορά).
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

barlow4 έγραψε:
SplashBro22 έγραψε:Στο poll και εγώ Ρέι ψήφισα γιατί χρηματιστηριακά είναι καλύτερη επιλογή και έχει μέλλον. Από εκεί και πέρα αν πιστεύετε ότι είναι καλύτερος του Οτσόα ποδοσφαιρικά, συγγνώμη αλλά μάλλον κάνετε λάθος. Αρχικά μιλάμε για παίκτη με τεράστιο IQ που έχει τρομερή έξοδο στο κενό γήπεδο (όχι στα στημένα). Εξαιρετικές τοποθετήσεις για να κλείσει οπτική γωνία και απίστευτα ρεφλέξ από τα καλύτερα στον κόσμο. Στα θετικά ότι ήταν ο καλύτερος 2 φορές σε 2 από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Από την άλλη δεν έχει κάνει ποτέ πρωταθλητισμό εκτός από την Αμέρικα όπου κατέκτησε τον τίτλο και έκανε όνομα. Δε μιλάω από highlights στο youtube. Αυτά. :pano: :pano:
στο 14ο μηνυμα επρεπε να εχει μπαναριστει ο λογαριασμος σου.αλλα αν εχεις μοντς απο τα λιντλ..
Έλα κωθτακη καλησπέρα, μιλάω με κάτι ΠΑΟΚτσήδες και τους λεω ότι ο Οτσοα μπλα μπλα μπλα
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

paokovios1974 έγραψε:Ε οχι και μεσοεπιθετικα ειμαστε καλα.
Μπορεις να βαλεις στοιχημα οτι ο Πριγιο θα επαναλαβει το 3μηνο που εκανε?
εγω σου λεω θα επαναπαφτει στις δαφνες και θα μειναι στασιμος.
Επισης και ο Μακ επειδη εκανε μια καλη χρονια με τον τουντορ δε σημαινει οτι θα συνεχισει απο εκει που το αφησε στον ΠΑΟΚ, μπορει να συνεχισει απο κει που το αφησε στη ζενιτ.
Για κλαους κουλουρη δε χρειαζεται να πω τιποτα, καμπος τα ιδια, ουαρνατ εφυγε, μυστακιδης τραυματιας , πελκας λιγος, μενει ο ενρικε που τρακαρει με τον εαυτο του.
Τωρα που τα ξανασκεφτομαι....
Που παμε μωρε με αυτους μωρε τωρα?, σκατα ειμαστε σκατα.
Φερτε παικταραδες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Φαντάζομαι αστειεύεσαι έτσι;
Αν όχι τότε μάλλον πρέπει να σε δει κάποιος, διαφορετικά ο ΠΑΟΚ δε σου αξίζει...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

barlow4 έγραψε:
SplashBro22 έγραψε:Στο poll και εγώ Ρέι ψήφισα γιατί χρηματιστηριακά είναι καλύτερη επιλογή και έχει μέλλον. Από εκεί και πέρα αν πιστεύετε ότι είναι καλύτερος του Οτσόα ποδοσφαιρικά, συγγνώμη αλλά μάλλον κάνετε λάθος. Αρχικά μιλάμε για παίκτη με τεράστιο IQ που έχει τρομερή έξοδο στο κενό γήπεδο (όχι στα στημένα). Εξαιρετικές τοποθετήσεις για να κλείσει οπτική γωνία και απίστευτα ρεφλέξ από τα καλύτερα στον κόσμο. Στα θετικά ότι ήταν ο καλύτερος 2 φορές σε 2 από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Από την άλλη δεν έχει κάνει ποτέ πρωταθλητισμό εκτός από την Αμέρικα όπου κατέκτησε τον τίτλο και έκανε όνομα. Δε μιλάω από highlights στο youtube. Αυτά. :pano: :pano:
στο 14ο μηνυμα επρεπε να εχει μπαναριστει ο λογαριασμος σου.αλλα αν εχεις μοντς απο τα λιντλ..
Δεν χρειαζεται καν μοντ για να μπαναρεις καποιον με τετοιο αβαταρ. :ugeek:
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Duke_Rolson έγραψε:Σεβαστείτε την διαφορετική άποψη ρε σεις.. Κάπως πρέπει να έχουν βήμα και τα τρολ απο μουτροπολις που μπαινουν για να τσιγκλανε.. :twisted: :twisted:

Πέραν του άκρως ΠΑΟΚτσηδικου ¨στα παπαρια μου οι παιχτες, εγω γουστάρω την ομαδα¨ κάποιες σκόρπιες σκέψεις,

-θεωρώ την επιλογή ρευ ως την ενδεδειγμένη λόγω αρκετών παραγόντων.

-πιστεύα μέχρι και πριν λίγο καιρό ότι ο βιερίνια θα έρθει, αλλά τώρα όχι, και εύχομαι να μην γυρίσει γιατί μόνο κακό έκανε η επιστροφή ποδοσφαιριστή σε μεγάλη ηλικία. Θα απομυθοποιηθεί και θα χαλάσει τις καλές σκέψεις που τον συντροφεύουν. Απλά δηλαδή ότι μπορούμε να πάρουμε/βρούμε κάποιον που θα τον αναπτύξουμε εμείς όπως έγινε με βιερί στα 23, με ροντρίγκες και μακ κτλ κτλ..

-Μακάρι να μην φύγει ο Μαλεζάς, διότι είναι παίχτης που νιώθει, δεν προκάλεσε ποτέ στα εσωτερικά της ομάδας, ίσα ίσα που συνεισφέρει στα αποδυτήρια.

-Αν εξαιρέσεις το θέμα του τερματοφύλακα, το πάμε αρκετά καλά και ποιοτικά.. Παραδόξως το ίδιο συμβαίνει και με τις αποδεσμεύσεις. 8-)

-Κατά την άποψη μου καλό θα ήταν να αποχωρήσουν φέτος, αλλά μόνο με καλές προτάσεις (με κεφαλαία οι ενεργοι)
ΤΣΙΜΙΡΟΤ(καλή περίπτωση ηλικιακά και θεωρώ ότι έπιασε ταβάνι σε μας),Κατσε, Κοροβέσης, Ζάϊρο(δεν έχουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω), ΚΛΑΟΥΣ (μεγάλο συμβόλαιο αναλογικά με συνεισφορά).

Συμφωνώ με τα περισσότερα, εκτός της αποχώρησης ΖΑΪΡΟ (ίσως χρειαστεί μια δεύτερη ευκαιρία ως Back-up στο νέο σύστημα που προσπαθεί ο προπονητής), αλλά και του ΤΣΙΜΙΡΟΤ (..μόνο αν υπάρξει προσφορά μεγαλύτερη των 3εκ).
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

janellsis έγραψε:
Επισης και ο Μακ επειδη εκανε μια καλη χρονια με τον τουντορ δε σημαινει οτι θα συνεχισει απο εκει που το αφησε στον ΠΑΟΚ, μπορει να συνεχισει απο κει που το αφησε στη ζενιτ.
Για κλαους κουλουρη δε χρειαζεται να πω τιποτα, καμπος τα ιδια, ουαρνατ εφυγε, μυστακιδης τραυματιας , πελκας λιγος, μενει ο ενρικε που τρακαρει με τον εαυτο του.
Φαντάζομαι αστειεύεσαι έτσι;
Αν όχι τότε μάλλον πρέπει να σε δει κάποιος, διαφορετικά ο ΠΑΟΚ δε σου αξίζει...
Τρολαρει ο παοκοβιος αδερφε. Μαλλον ειρωνευομενος ενα μηνυμα νωριτερα που λεει περιπου τα ιδια χωρις ομως να τρολαρει.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το σίγουρο είναι ότι ΑΝ η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι..... :) :)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gamt έγραψε:
eorptol1 έγραψε:

Πολύ σωστός αλλά.....

Το ξαναστέλνω, γιατί μάλλον έκανα μ@κ@κία:
Ας χαρούμε ρε παιδιά την μεταγραφική περίοδο μια φορά. Χωρίς εντάσεις/ενστάσεις κλπ. Μια χαρά πάει η ομάδα.
Υ.Γ.: ..από το nickname σου καταλαβαίνω ότι μάλλον ήμαστε πατριωτάκια.
Καιλαρια;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

sic-4 έγραψε: Τρολαρει ο παοκοβιος αδερφε. Μαλλον ειρωνευομενος ενα μηνυμα νωριτερα που λεει περιπου τα ιδια χωρις ομως να τρολαρει.
Εσυ τώρα είσαι ο ΠΑΟΚοβιος;
Πως ξέρεις οτι τρολλαρει;
και για ποιο λόγο να ειρωνευτεί συνοπαδό;
Το παλικάρι εκθετει τις βάσιμες ανησυχίες του και εσυ πετας την εξυπνάδα σου.
Αλλα εσείς οι "διοικητικοί" ετσι είστε να μην ακουστει η αντιθετη αποψη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πεστα.Tον ειχα καταλαβει εγω αυτον τον sic-4
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

Ωραίο αυτό, όποιος έχει διαφορετική γνώμη από σένα (σημειωτέον χωρίς να προσβάλλει/βρίζει) ή τρολάρει ή πρέπει να φάει μπαν.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τρολάρισμα είναι παίδες.

Ειρήνη υμίν.

Μπείτε στο youtube να δείτε ΠΑΟΚ.

Στο ημίχρονο μπείτε στο ράδιο, θα απολύσω τον Στανόγεβιτς.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

kataramenos5 έγραψε:Πεστα.Tον ειχα καταλαβει εγω αυτον τον sic-4

Τα λεω...ποιος μ' ακουει...
Αμεσως πεταχτηκε κι ο μπλε τρολαρισμα τρολαρισμα...
Καταλαβαινεις....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

SplashBro22 έγραψε:Ωραίο αυτό, όποιος έχει διαφορετική γνώμη από σένα (σημειωτέον χωρίς να προσβάλλει/βρίζει) ή τρολάρει ή πρέπει να φάει μπαν.
Δε καταλαβες.Δε φταιει η γνωμη σου.Το αβαταρ σου φταιει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”