Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Odi έγραψε:Πάλι καλά δεν έκαναν το λάθος να δώσουν ένα κάρο λεφτά στον Οτσόα.

Κοντός τερματοφύλακας, έχει παίξει μόνο σε μέτριες και κακές ομάδες, μηδενική έξοδος.

Ο Ρέυ φαίνεται καλύτερη επιλογή.

οντως αν και εχει δεχτει πολλα γκολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 07 Ιούλ 2017, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Θα εχεις Βιερινια,Πριγιο,Μακ,Καμπος,Μπισε,Ενρικε και εσεις κοιτατε το τερμα;
Ασε που με τον φετινο Βαρελα η μπάλα θα φθάνει στο τερμα μόνο απο γυρισμα του Τζιωλη...
Άβαταρ μέλους
edgecrusher

Δημοσίευση από edgecrusher »

Νομίζω ότι το πόσα γκολ έχει δεχτεί δεν είναι αφαλές κριτήριο από μόνο του. Θα πρέπει να δούμε παράλληλα και πόσα ήταν τα σουτ προς την εστία (και από ποια σημεία), πόσα γκολ ήταν από πέναλτυ (σε σύνολο χτυπημάτων) κλπ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα μπροστα ειμαστε γαμησε τα

πριγιο, μακ, ενρικε, μπισεσβαρ, τζαλμα, ζαιρο, κλαους, πελκας, κουλουρης, μυστακιδης, αν ερθει και κανενας χοντροκολης πορτογαλος θα γινει αλεο!
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

K_geo έγραψε:καλα μπροστα ειμαστε γαμησε τα

πριγιο, μακ, ενρικε, μπισεσβαρ, τζαλμα, ζαιρο, κλαους, πελκας, κουλουρης, μυστακιδης, αν ερθει και κανενας χοντροκολης πορτογαλος θα γινει αλεο!

λημνιός φυσεκι ωρε μανα μου
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τελικά έχει scouting ομάδα ο ΠΑΟΚ ή όχι;
Μήπως έχει και έρχονται παίκτες όπως ο Ρευ και ο Πρίλοβατς;
Συν τους υπόλοιπους περσινούς, έστω και ελεύθερους;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα το μπροστα ειμαστε γαμησε τα ειναι σχετικο.Ειναι γαμησε τα με την προυποθεση πως ο Κλαους θα αναστηθει διαφορετικα δεν εχουμε αλλο φορ κορυφης πλην του Πριγιοβιτς.Ο Κουλουρης ειναι μαλλον γαματα παρα γαμησε τα...Περιμενουμε να δουμε αν ο Τζαλμα και ο Ζαιρο θα εχουν ουσια στο παιχνιδι τους και αν ο Ενρικε θα μοιαζει με κανονικο ποδοσφαιριστη και οχι τον Ταζμανια.Ο Μυστακιδης περιμενουμε να επιστρεψει απο σοβαρο τραυματισμο και τελος ο Μακ πως θα κουμπωσει στο 4-4-2 και αν θα μοιαζει στον Μακ της πρωτης η της δευτερης χρονιας.Γενικα τα ΑΝ ειναι παρα πολλα και πολυ μεγαλο το ευρος των προσδοκιων που μπορουν να κυμανθουν απο τεραστιες εως αστο καλυτερα...Εγω λεω πως χρειαζεται απαραιτητα ενας παικτης επιπεδου Βιερινια,ενας παικτη που νιωθεις μια σιγουρια στο τι μπορει να προσφερει.Ο μονος ισως ΠΛΗΡΗΣ παικτης που μπορεις να αποκτησεις.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Πω, πω, μίρλα ρε παίδες!
Αφήστε να ανακοινωθεί ο τερματάς και έχουμε όλο τον χρόνο (καλοκαίρι) μπροστά μας για να δούμε τι μας χαλάει ή αν τελικά μας φτιάχνει κάτι με το ρόστερ μας.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εγω ξερω οτι απο αυτους θα πάρω 50+πλας χωρις τον Βιειρινια,που θα προσφερει τουλαχιστον αλλα 10 οποτε παμε στα 60+ βαλε και καμια 10αρια απο τους υπολοιπους παμε στα 70+.
Δεν ειμαστε κι ασχημα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πάντα υπάρχει το αν παντού και σε όλα ποτε δεν ξέρεις ο παίκτης που πέρσι έκανε παπάδες τα κάνει και φέτος η θα είναι χώμα.... Υποθέτουμε με τα δεδομένα που έχουμε και όχι τα αν.....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

joshua έγραψε:Καλα το μπροστα ειμαστε γαμησε τα ειναι σχετικο.Ειναι γαμησε τα με την προυποθεση πως ο Κλαους θα αναστηθει διαφορετικα δεν εχουμε αλλο φορ κορυφης πλην του Πριγιοβιτς.Ο Κουλουρης ειναι μαλλον γαματα παρα γαμησε τα...Περιμενουμε να δουμε αν ο Τζαλμα και ο Ζαιρο θα εχουν ουσια στο παιχνιδι τους και αν ο Ενρικε θα μοιαζει με κανονικο ποδοσφαιριστη και οχι τον Ταζμανια.Ο Μυστακιδης περιμενουμε να επιστρεψει απο σοβαρο τραυματισμο και τελος ο Μακ πως θα κουμπωσει στο 4-4-2 και αν θα μοιαζει στον Μακ της πρωτης η της δευτερης χρονιας.Γενικα τα ΑΝ ειναι παρα πολλα και πολυ μεγαλο το ευρος των προσδοκιων που μπορουν να κυμανθουν απο τεραστιες εως αστο καλυτερα...Εγω λεω πως χρειαζεται απαραιτητα ενας παικτης επιπεδου Βιερινια,ενας παικτη που νιωθεις μια σιγουρια στο τι μπορει να προσφερει.Ο μονος ισως ΠΛΗΡΗΣ παικτης που μπορεις να αποκτησεις.

Συγνώμη, αλλά με αυτή την λογική περιμένεις και ΑΝ ο Βιερίνια έχει επανέλθει από τους τραυτματισμούς του και ΑΝ θυμάται πως να παίζει ως εξτρέμ και όχι μπακ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακάρι να παίρναμε το στόπερ της Legia Warzsawa, Michal Pazdan. Ένας σύγχρονος Contreras.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

και ΑΝ ο Βιερινια ειναι ο Βιερινια της πρωτης χρονιας στον ΠΑΟΚ;
και αν ο Κλαους ειναι ο Κλαους προ 3ετιας;
και αν ο Κουλουρης μεταμορφωθει σε Λεβαντοφσκι;
πολλα τα ΑΝ
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Το να υπάρχουν δαφορετικές γνώμες στο δίλλημα "Οτσόα ή Ρέυ" δεν είναι ούτε κακό ούτε παράλογο.
Και οι δύο φαίνονται πολύ καλές επιλογές. Δεν νομίζω ότι κανένα μας δεν θα τον χαλούσε αν ερχόταν είτε ο ένας, είτε ο άλλος.

Τώρα και εμένα ο Ρέυ μου φαίνεται καλύτερη επιλογή γιατί:
- Ο σωματότυπός του είναι εκπληκτικός (όχι μόνο σε σύγκριση με τον Οτσόα, αλλά και με όλους τους άλλους).
- Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος τερματοφύλακας. Πέραν του όγκου του, έχει πολύ δυνατές εκτινάξεις, βγαίνει με μεγάλη ευκολία σε εξόδους, είναι πολύ γρήγορος, φαίνεται πολύ ψύχραιμος και καλός με τη μπάλα στα πόδια, έχει καλή πάσα και γενικά δεν φαίνεται να υστερεί πουθενά.
- Έχει πολύ μεγάλες προοπτικές, δεδομένης της ηλικίας του, αλλά και της εθνικότητάς του. Ειδικά με κλήση στην εθνική του, τόσο η υπεραξία που θα πάρει, αλλά και το πρεστίζ που θα προσδώσει στον ΠΑΟΚ θα είναι υπέρογκα.
- Αν αληθεύουν τα νούμερα που έχουν βγει, αποδεικνύται φθηνότερος του Οτσόα.
- Φέρεται, αν και τερματιφύλακας, να έχει ηγετικά προσόντα. Αρχηγός σε νεαρή ηλικία στην ομάδα του, εμπνέει του συμπαίκτες του και λατρεύεται από τους φιλάθλους.

Από την άλλη, ενώ σέβομαι απόλυτα την ποδοσφαιρική αξία του μεξικανού, "φοβάμαι" γιατί η συμπεριφορά του στις διαπραγματέυσεις δείχνει να μην έχει σε ιδιαίτερη υπόληψη τον ΠΑΟΚ. Μάλλον τον βλέπει σαν την "κίνα" της Ευρώπης. Αν έρθει δηλαδή θα έρθει μόνον για τα λεφτά, τα οποία δεν θα έπαιρνε σε καμία άλλη ομάδα της Ευρώπης.Αυτό από μόνο του δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά σε συνδυασμό με την ηλικία του και τη συμπεριφορά του στις διαπραγματεύσεις, διαβλέπω ότι θα έρθει για για διακοπές, προκειμένου να πάρει το εφάπαξ του από τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Παρ 07 Ιούλ 2017, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχω και εγω τους φοβους μου για τον Βιερινια αλλα δεν παυει να ειναι ο μονος απο οσους αλλους αναφερθηκαν που εχει παιξει στο υψηλοτερο επιπεδο, εφτασε στην καλυτερη εντεκαδα γερμανικου πρωταθληματος και εγινε πρωταθλητης ευρωπης, δεν μπορω να τον βαλω στην ιδια ζυγαρια με τον Ενρικε και τον Τζαλμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”