Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από barlow4 »

Νομίζω δεν ισχυει.δεν καπαρώνουν θέση αν δεν τους δηλώσεις.αυτοί θα έμεναν στο ράφι.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

obanebane έγραψε:Εχω την αισθηση οτι η ολη υποθεση καθυστερησε τελικα λογω οτι ο Αργεντινος πιανει θεση ξενου.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ερχετε αμεσως μετα τη ληξη της συνεργασιας μας με τον Περειρα.
Βεβαια ακομα ειμαστε +1 απο το επιτρεπτο οποτε σημερα αυριο θα χαιρετησει και ο Αιγυπτιος.
Ελπιζω το κοστος της αποκτησης Ρει να μην ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την αποκτηση παιχταρα στο κεντρο.
Δεν θελω ουτε να ακουω για δανεικους,τον Μακ δεν ττον βαζω καν σε αυτη την κατηγορια,ηρθε κυριως επειδη γουσταρε ο ιδιος.
Καντε καμια προσευχη να μας χαμογελασει η τυχη με την επιλογη του κεντρωου,θα κρινει πολλα αυτος ο παιχτης.

Συμφωνώ απόλυτα.
Χρειάζονται πλέον ψαγμένες επιλογές για ΣέντερΜπακ και 6/8άρι.
......and the finish of summer transfer window >>>>>>>> VIERININHA!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μία ανάσα από τον Ρέι ο ΠΑΟΚ!

INPAOK - 07. Ιουλίου 2017 11:11 Μάνος Τσαλγατίδης

Οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ήταν σε… δίλημμα, καθώς έπρεπε να αποφασίσουν ανάμεσα στους Γκιγιέρμο Οτσόα και Ροντρίγκο Ρέι για την θέση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK τελικά αυτή την… κούρσα για δύο την κέρδισε ο Αργεντίνος τερματοφύλακας της Γοδόι Κρουζ!

Αν και ο Μέμο Οτσόα φαινόταν το φαβορί, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» μέτρησαν το γεγονός πως ο Μεξικανός θα αργήσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ πλέον αναμένεται να ενεργοποιήσει άμεσα την συμφωνία που έχει με τον Ροντρίγκο Ρέι να κινηθεί για την απόκτηση του.

Στον Δικέφαλο θεωρούν πως ο 26χρονος είναι μία περίπτωση τερματοφύλακα, που μπορεί να εξασφαλίσει την ηρεμία κάτω από τα δοκάρια για αρκετά χρόνια.
Δεν νομίζω να είχαν δίλημμα. Ο παίκτης ήταν κλεισμένος και προσπαθούσαν να ρίξουν το κασέ της Γοδόι...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

barlow4 έγραψε:Νομίζω δεν ισχυει.δεν καπαρώνουν θέση αν δεν τους δηλώσεις.αυτοί θα έμεναν στο ράφι.

Α, ναι; ΟΚ...Δεν το ήξερα αυτό. "Κρεμάς το δελτίο" όπως λέμε και είσαι ΟΚ δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Δεν υπαρχει θεμα με τους ξενους πσοους θα δηλωσεις εχει σχεση οχι ποσους θα εχεις
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Αυτος ο Zoran Tosic που λενε οτι ενδιαφερόμαστε ειναι πολύ παικταράς
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δεν το λέω με βεβαιότητα.αλλά έτσι φαντάζομαι.δεν είναι κρέμασμα δελτίου.νομίζω είναι φυσιολογικό κάποιοι παίκτες να μην κολλάνε στα πλάνα κάποιου προπονητή κ να μην υπολογίζονται.τους ενημερώνεις έγκαιρα κ αν δε βρουν ομάδα απλά προπονούνται μέχρι να βρουν.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Έκλεισε ο εκλεκτός; Τελειωσαμε με το τέρμα;
Με τον χαφ ακομα τιπότα οι ανίκανοι; Ας τον παρουμε τον σεπτέμβρη που θα εχουμε αποκλειστει.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Tupac έγραψε:Αυτος ο Zoran Tosic που λενε οτι ενδιαφερόμαστε ειναι πολύ παικταράς

Αποκλειεται να ενδιαφερομαστε για εξτρεμ, παιχταρας ο τυπος αλλα ειναι εξτρεμ.
Δεν χρειαζομαστε κι αλλο εξτρεμ θα φθασουμε τα 10 σε λιγο :D
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ας μη με επαιρνε προχθες ο λουμπος τηλ να μου πει "ρε μλκ τζεο πατα ενα poll στο φορουμ να δουμε τι και ποιον να παρουμε τερμα" και ακομα θα περιμενατε να αποφασισουν.. :lol: :mrgreen:

κατα τα αλλα, εγω ήμουν..οτσοικος μεχρι τα μπουνια (αυτον ξερουμε αυτον εμπιστευομαστε) αλλα τα στοιχεια που συνοδευουν τον Ακτίνα είναι αν μη τι άλλο ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά!!
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

GiorgosAtha έγραψε:Λοιπόν... ΑΝ κλείσει ο Rey... το πιο πιθανό σενάριο είναι να είχε κλείσει εδώ και καιρό ο "Βασιλίας" και απλά να υπήρχε συμφωνία κυρίων να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Copa Libertadores με την ομάδα της οποίας ήταν ένας από τους ηγέτες. Καθόλου κακό και περίεργο αφού κάτι παρόμοιο είχαμε κάνει και εμείς με τον Lucas στα προκριματικά του Europa πριν μερικά χρόνια.
Αν ισχύει αυτό καταλαβαίνετε πως όλα τα δημοσιεύματα περί Ochoa, Lodigin, Σερβοβουλγάρων κτλ. πιθανόν να ήταν π@παρίες των ΑΡΔ επείδη έχει κοπεί το "δωράκι" και δεν έχουν τι να γράψουν ή/και "τυράκι" της ΠΑΕ ωστε να ασχοληθεί με την ησυχία της... και εμείς ως οπαδοί να χαλαρώσουμε λιγάκι.
ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ -και μας- LUBOS!

+++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μια χαρα καλοκαιρακι φαινεται. κλεισαμε τρυπα στο αρ.μπακ, κλεισαμε ενα φορ ολκης και..πολυαγαπημενο, κλείνουμε απο ότι φαίνεται ένα τέρμα που αν μη τι άλλο δίνει ελπίδες.

μας μένει ενα χαφ και ενα σεντερ μπακ. ουτε..χαλαρα (οπως μερικοι αρδ πανε να περασουν) ουτε..βιαστικα (οπως μερικοι αρδ θα ηθελαν να συμβει).

οπως πρέπει, οταν πρέπει, στην τιμή που πρέπει και τον παίχτη που πρέπει...

για ψεχτειτε να δουμε κανα αριστεροποδαρο χαφακι πλακα πλακα. δεν εχω καποια..πληροφορια, απλα ενστικτο μου λεει οτι θα προτιμηθει αριστεροποδαρο χαφ... μη ρωτατε το γιατι, ενστικτο λεμαι.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

K_geo έγραψε:μια χαρα καλοκαιρακι φαινεται. κλεισαμε τρυπα στο αρ.μπακ, κλεισαμε ενα φορ ολκης και..πολυαγαπημενο, κλείνουμε απο ότι φαίνεται ένα τέρμα που αν μη τι άλλο δίνει ελπίδες.

μας μένει ενα χαφ και ενα σεντερ μπακ. ουτε..χαλαρα (οπως μερικοι αρδ πανε να περασουν) ουτε..βιαστικα (οπως μερικοι αρδ θα ηθελαν να συμβει).

οπως πρέπει, οταν πρέπει, στην τιμή που πρέπει και τον παίχτη που πρέπει...

για ψεχτειτε να δουμε κανα αριστεροποδαρο χαφακι πλακα πλακα. δεν εχω καποια..πληροφορια, απλα ενστικτο μου λεει οτι θα προτιμηθει αριστεροποδαρο χαφ... μη ρωτατε το γιατι, ενστικτο λεμαι.
οντως πάει πολύ καλά αυτη η μεταγραφική περίοδος φτου φτου να μην μας ματιάσουν..δεν ξέρω πόσα χρόνια εχει να γίνει αυτό..να έχουμε κορμό και να έχουμε λίγες και ποιοτικότατες ενισχύσεις..τα ερωτηματικά παραμένουν για τον προπονητή και για το 4-4-2..αλλά φαίνεται αλεπουδιάρης ο Στανό.θα πράξει οτι χρειάζεται για να πάρει ξανά πρωτάθλημα με ασπρόμαυρα.αν όντως εχει κλείσει ο Ρει με μια στοπερούκλα και εναν Χαφαρο είμαστε θεόκομπλε..και λογικά κάπου εκεί στο τέλος αυγουστου οι Γερμαναράδες θα μας δώσουν τον Αντρε προκειμένου να μη χάσουν τα λεφτά που μπορούν να πάρουν + αυτά που θα χάσουν πλερώνοντας τα 2.2 του συμβολαίου του..αρα εχουμε 2 μηνες μονο για 2-3 παιχτες μαξιμουμ..άρα εναν παίχτη καθε 3 βδομάδες και αν ..πωωωω
πως θα περάσει αυτό το καλοκαίρι..τι θα χουμε να λέμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ασε, εγω πιο πολυ αγχωνομαι για το ποτε θα δουμε ΠΑΟΚ στην Τουμπα παρα για τις μεταγραφες κτλ που δειχνουν οτι θα βρουν το δρομο τους
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

paokmaniak έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα με τους ξενους πσοους θα δηλωσεις εχει σχεση οχι ποσους θα εχεις
Δεν το ηξερα.
Και στο ελληνικο πρωταθλημα επιτρεπεται να εχεις οσους θελεις στο ροστερ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”