Είπα μήπως φιλοτιμηθείς και αναφερθείς σε παλιά σου χρέη, αλλά ατύχησα (ξανά).pgetsos έγραψε:Τα δύο μας η οι Αθηναίοι;
Για το δεύτερο τα παράπονα στον Πόντιο μας
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Να σαι καλά ρε Δημητρό και καλά κουράγια...paokovios1974 έγραψε:Εγω πηζω δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια νοσοκομεια μωρα γαλατα , και σεις μου τα ριξατε στα τσιπουρα.
ου ναμου χαθειτε σουρουκλεμεδες.
![]()
![]()
![]()
![]()
Να στε καλα παιδια ελπιζω συντομα να μπορεσω να λασκαρω γιατι μου λειψατε
Υ.Γ. Την επόμενη λέω να κανονίσω για tour ψητών-κρασιών κατά Σέλι μεριά για να βολέψει κι εσένα...
- paokovios1974
Ποιο σελι? Στην ψαροπούλα για θαλασσινά μην μασάτεgoran 64 έγραψε:Να σαι καλά ρε Δημητρό και καλά κουράγια...paokovios1974 έγραψε:Εγω πηζω δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια νοσοκομεια μωρα γαλατα , και σεις μου τα ριξατε στα τσιπουρα.
ου ναμου χαθειτε σουρουκλεμεδες.
![]()
![]()
![]()
![]()
Να στε καλα παιδια ελπιζω συντομα να μπορεσω να λασκαρω γιατι μου λειψατε![]()
Υ.Γ. Την επόμενη λέω να κανονίσω για tour ψητών-κρασιών κατά Σέλι μεριά για να βολέψει κι εσένα...![]()
Θα βολεψει και το λαο γιατι θα το βρειτε ευκολοτατα στον περιφεριακο ειναι(εχουμε και μεις απ αυτο).
Ημερα 3.5 σε Keto Diet (παχυναμε και μεις λιγακι φετος
)
Εχω ηδη απωλεια 1.5 κιλο αλλα ξερω οτι ειναι σχεδον καθαρα νερο, μιας και αυτη η διαιτα σε κανει να αποβαλεις πολυ νερο. 3 μερες σερι τρωω κατα μεσο ορο 1300 θερμιδες, πολυ λιγες για αντρας 1.86 αλλα περιεργως δε νοιωθω καθολου πεινα, λογικο ισως λογω οτι οι 400 απο αυτες ειναι καθαρα πρωτεινη και οι υπολοιπες λιπιδια
Εχω μπει σιγουρα σε κετοση ηδη.
Εχει κανεις εμπειριες απο παρομοια κετονικη διαιτα;
Εχω ηδη απωλεια 1.5 κιλο αλλα ξερω οτι ειναι σχεδον καθαρα νερο, μιας και αυτη η διαιτα σε κανει να αποβαλεις πολυ νερο. 3 μερες σερι τρωω κατα μεσο ορο 1300 θερμιδες, πολυ λιγες για αντρας 1.86 αλλα περιεργως δε νοιωθω καθολου πεινα, λογικο ισως λογω οτι οι 400 απο αυτες ειναι καθαρα πρωτεινη και οι υπολοιπες λιπιδια
Εχει κανεις εμπειριες απο παρομοια κετονικη διαιτα;
1.60€ σου χρωσταω βρε αχαιρευτε, μονο και μονο για τα μπαν που σε εχω γλυτωσει θα επρεπε να με κερνας καθε μηνα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Είπα μήπως φιλοτιμηθείς και αναφερθείς σε παλιά σου χρέη, αλλά ατύχησα (ξανά).pgetsos έγραψε:Τα δύο μας η οι Αθηναίοι;
Για το δεύτερο τα παράπονα στον Πόντιο μας
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη κι επιμονή στον καθημερινό μας αγώνα...

Με υγεία, δύναμη κι επιμονή στον καθημερινό μας αγώνα...
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλό ΠΣΚ!
Αύριο κατεβάζω την οικογένεια στην Τήνο. Θα επιστρέψω φυσικά την Κυριακή...
Αύριο κατεβάζω την οικογένεια στην Τήνο. Θα επιστρέψω φυσικά την Κυριακή...
- kataramenos5
Πετρο...τι ειναι η διαιτα?pgetsos έγραψε:Εχει κανεις εμπειριες απο παρομοια κετονικη διαιτα;
Αν αληθεύουν όσα έχω ακούσει, σε λίγο θα σε παίρνουν....μυρωδιά εύκολα. Δεν θα κρατήσει πολύ, όμως.pgetsos έγραψε:
Το στόμα λες. Ισχύει. Δε θα την έλεγα άσχημη τη μυρωδιά αλλά "περίεργη", σήμερα έχει μειωθεί ήδη πάντως Αφού χθες προχθές.
Εχω βαλει στοχο 2 κιλα τον μηνα αλλα με τις θερμιδες που παιρνω με κοβω και για λιγο παραπανω, θα ενημερωσω αρχες αυγουστου μετα τις διακοπες που αναθεμα πως θα καταφερω να την διατηρησω 1 βδομαδα τη διαιτα 
Συνηθως την συνιστουν για ατομα με πολλα κιλα για χασιμο, εγω 6-7 θελω να χασω οποτε εχω καποιες αμφιβολιες ακομα.
Συνηθως την συνιστουν για ατομα με πολλα κιλα για χασιμο, εγω 6-7 θελω να χασω οποτε εχω καποιες αμφιβολιες ακομα.
-
john4serres