Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Όχι βέβαια.PaokPatraG4 έγραψε:Και για αυτο υπευθυνος ειναι ενας....Ο Λουμπος που κανει το αυτονοητο και κραταει στεγανα στην προσπαθεια να γινουν οι μεταγραφες και να μην ακουγονται τα ονοματα που ενδιαφερουν και να λεγονται αρλουμπες...Δεν υπαρχουν πλεον οι Inside info και αρδιες πανε και ερχονται...ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό πιστεύω κι εγώ, αλλά ο απλός οπαδός είναι έρμαιο στην παραπληροφόρηση, η οποία ανθεί γιατί δεν υπάρχει πληροφόρηση.
Θα μπορούσε όμως το γραφείο τύπου της ΠΑΕ να εκδίδει καθημερινά 2-3 δελτία τύπου.
Ακομα περιμενουμε μια απαντηση απο το μεγαλυτερο παιδι οταν ειχε βγει δημοσια πριν 2-3 χρονια και ειχε πει οτι θα βγει να μιλησει στο τελος της σεζον για το τι γινεται πραγματικα στον ΠΑΟΚ.Και το μεγαλυτερο παιδι προκαλει με την σταση του τον τελευταιο χρονο,δεν ειναι το θεμα οτι εκανε μια χαλια χρονια,το θεμα ειναι οτι εδειχνε πως δεν τον νοιαζει η εικονα του στον αγωνιστικο χωρο οπως δειχνει μεχρι σημερα.Ζωαρα και τα 700 τσεπη.berry έγραψε:απο τη μια θελουμε τον ΠΑΟΚ οικογενεια. απο την αλλη το μεγαλυτερο παιδι που...εστω ειναι και το καλυτερα αντιμετωπισιμο δε διαφωνω...να το πεταξουμε εξω απο το σπιτι. τελικα...οι οπαδοι θελουμε ή δε θελουμε την ποδοσφαιρικη μας ομαδα οικογενεια;
Συγνωμη για το off απο ολους,αλλα καλο ειναι μαζι με τον ΠΑΟΚ να μεγαλωνουμε και εμεις οι οπαδοι.Μπορεις να τον δωσεις δανεικο ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ σε μια ομαδα πληρωνωντας το μισο συμβολαιο και αμα πιασει να τον πουλησεις τουλαχιστον 1.5 εκατομμυριο.
- PaokPatraG4
Φανταζεσαι να τα παρει ο Λουμπος και να αρχισει τα δελτια τυπου καθημερινα;;;!!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι βέβαια.PaokPatraG4 έγραψε:Και για αυτο υπευθυνος ειναι ενας....Ο Λουμπος που κανει το αυτονοητο και κραταει στεγανα στην προσπαθεια να γινουν οι μεταγραφες και να μην ακουγονται τα ονοματα που ενδιαφερουν και να λεγονται αρλουμπες...Δεν υπαρχουν πλεον οι Inside info και αρδιες πανε και ερχονται...ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό πιστεύω κι εγώ, αλλά ο απλός οπαδός είναι έρμαιο στην παραπληροφόρηση, η οποία ανθεί γιατί δεν υπάρχει πληροφόρηση.
Θα μπορούσε όμως το γραφείο τύπου της ΠΑΕ να εκδίδει καθημερινά 2-3 δελτία τύπου.

Φανταζεσαι να τα παρει ο Λουμπος και να αρχισει τα δελτια τυπου καθημερινα;;;!!!!!
[/quote]
χαχαχα..στο τσακα τσακα τσακα..
ειναι η σιωπή πριν τη καταιγίδα λες?

χαχαχα..στο τσακα τσακα τσακα..
ειναι η σιωπή πριν τη καταιγίδα λες?
Μηπως καθυστερει η ανακοινωση τερματοφυλακα λογω Μπρικτς;Γιατι αμα δεν συμφωνει να σπασει το συμβολαιο του,δινουμε για τερματοφυλακες λιγο πανω απο 1.000.000 ευρω αν δεν κανω λαθος.Αμα παρουμε τον Ρει πληρωνωντας και την ομαδα 1.7 εκατομμυρια+ το συμβολαιο,καπως ξεφευγει το πραγμα.
Η πλάκα ειναι να φυγει ο μιχελ απο Ολλανδία και να μην εχει κλείσει ο τερματας εκει να δεις γλέντια
Από εσωτερική πληροφορία μου μεταφέρθει ότι ο Σκιάς τα έχει βρει με το παπά που θα νυμφεύσει τον Οτσόα, να του πασάρει για υπογραφή τη σχετική σελίδα του συμβολαίου μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά του γάμου. Μετά θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.
Ίδωμεν
Ίδωμεν
Λάθος σε είπαν,εγω έμαθα οτι ο σκιάς θα μεταμφιεστεί παπας και αντί για τα στεφανοχαρτια θα του δώσει να υπογράψει 3ετες συμβόλαιο και όταν το υπογράψει θα τον φορτώσουν 3 ασβερκοι του ιβαν για ολλανδια
Εγω έμαθα οτι ο Μιχελ έπεισε τερματοφύλακα που βρίσκεται ήδη Θεσσαλονικη να ταξιδέψει άμεσα στην Ολλανδία και ειναι ο .......
ace1979 έγραψε:Λάθος σε είπαν,εγω έμαθα οτι ο σκιάς θα μεταμφιεστεί παπας και αντί για τα στεφανοχαρτια θα του δώσει να υπογράψει 3ετες συμβόλαιο και όταν το υπογράψει θα τον φορτώσουν 3 ασβερκοι του ιβαν για ολλανδια

Καλο!
- Petros1988
Που το έμαθες ρε συ πέτραν?Petros1988 έγραψε:Ερχονται μαζεμένες ανακοινώσεις μαθαίνω.....!![]()
![]()