Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
skalon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από skalon »

Πάντως βλέποντας ποιοι παίκτες είναι τώρα στην αποστολή, μόνον 10 από αυτούς (από σύνολο 33) ήταν στον ΠΑΟΚ τη διετία που του Μακ.
Έχοντας πλέον και νέο προπονητή και επιτελείο, μάλλον θα χρειαστεί "αρκετό" χρόνο προσαρμογής, και αυτός!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Πιστέυω παιδιά οτι περιμένουμε Οτσόα και στο τέλος θα δικαιωθούμαι και θα ρθει!Με Μακ Οτσοα μια στοπεραρα και μια χαφαρα(ανεξαρτήτως Τσιμιροτ)Πάμε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ!!!Και το κερασάκι στην τούρτα ο ΒΙΕΡΗΝΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

vs40 έγραψε:Ένα άλλο που δε μου άρεσε είναι το πως δήλωσε ότι παίζει ο κόουτς. Είπε agressive, direct 4-4-2 με ψηλά τη γραμμή του οφσάιτ και πίεση ψηλά. Επιθέσεις 12 δευτερολέπτων αντί για 20 επί Ίβιτς. Βουτηρο στο χωμί δηλ των λιμών της σούπερλιγκ. Η λίγκα μας θέλει υπομονή στο παιχνίδι. Το direct ποδόσφαιρο ωφελεί τις ομάδες που πάνε στις αντεπιθέσεις και θέλουν να κάνουν γρήγορα την επίθεσή τους. Ομαδα κατοχής με γρήγορες επιθέσεις και direct ποδόσφαιρο = χύμα στο κύμα, αχταρμάς, μετά νεύρα και άγχος στο 0-1. Ο αντίπαλος απλά έχει άπειρες ευκαιρίες να σε χτυπήσει στην κόντρα. Τον προκαλείς μάλιστα. Πραγματικά προβλέπω να κάνουμε προπονηταρά τον κάθε αντίπαλο κόουτς που θα μας παίρνει τα σόβρακα. Θα ρίχνουμε και ενίοτε ένα 6-0 και θα λέμε μπαλάρα, ενώ ο τίτλος θα έχει ήδη κριθεί. Μεγαλύτερο fail από το direct 4-4-2 δεν υπάρχει. Αν παίζαμε έτσι με Φιορεντίνα, θα μαζεύαμε όσα και ο γαύρος από Γιούβε τότε. Επί Μπάγιεβιτς μια χαρά το έπαιζε το 4-4-2 ο γκέι στην Ελλάδα, αφού καθαρίζανε πίσω τα κοράκια και φυσικά τα γνωστά πέναλτι όταν ζορίζονταν στο γκολ. Μόλις έβγαινε Ευρώπη τον κερνούσανε όλες οι ομάδες 5άρες!
με γρηγορες επιθεσεις ομως,πιεση και τεχνιτες εκει μπροστα θα κανεις και πολυ περισσοτερες φασεις
το προβλημα ειναι ο αξονας

αν δεν παρει 8,πιθανον και κοφτη και στοπερ
που θα βγουν πρωτοι στις διεκδικησεις φετος,θα ειναι τρομερα γρηγοροι ωστε να βγαζουν την ομαδα μπροστα,αλλα και οταν χανεται η μπαλα να πεφτουν γρηγορα στον αντιπαλο ή να καλυπτουν χωρο

θα μας γλεντησουν ΑΠΑΝΤΕΣ
αν τους παρει ομως τοτε ισως δουμε την κορυφαια ομαδα ΠΑΟΚ της ιστοριας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

vs40 έγραψε:Κάναν προπονητή που να παίζει το 4-2-3-1 προλαβαίνουμε να φέρουμε? Προσωπικά δεν κατάλαβα αυτή την αλλαγή πλεύσης. Δυστυχώς πάμε σε πείραμα με το καλύτερο υλικό από το 1990 και μετά (ίσως). Αυτό το 4-4-2 πέθανε. Βρες μου Edgar Davids στα χαφ και παίξτο, αλλά και πάλι ακριβώς σε εκείνη την εποχη πέθανε το κλασικό συμμετρικό 4-4-2. Τουλάχιστον πήραμε τον Μακ που θα δέσει σε σχήμα με 2 επιθετικούς. Πειράματα σε ομάδα έτοιμη για πρωτάθλημα, δεν το κατάλαβα. Βασικά θεωρούσα τον ΠΑΟΚ φαβορί, αν έκανε 2-3 κινήσεις αλλά Μακ. Τώρα τις κάνουμε, και μας θεωρώ πάλι αουτσάιντερ. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και λυπάμαι για αυτήν. Να πω ψέμματα μόνο και μόνο για να είμαι θετικός δε το κάνω.
Πάνε πες το στον σιμεονε να δούμε πόσο δυνατά μπορεί να γελάσει
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eγω στο φιλικο ειδα οτι το 4-4-2 εδωσε μεγαλυτερο πλατος και αφησε περισσοτερους χωρους στο κεντρο για τους παικτες μας. Οι οποιες αδυναμιες εχουμε στα χαφ υπαρχουν με οποιοδηποτε σχηματισμο αφου ειναι θεμα παικτων.

Το θεμα δεν ειναι ο σχηματισμος στα χαρτια, ειναι το ποσοι παικτες "συμμετεχουν" σε καθε φαση του παιχνιδιου. Με ιβιτς και καλα 4-3-3 αλλα οι τρεις μπροστα φευγαν μπροστα, τα πλαγια μπακ φευγαν μπροστα, το δεκαρι εφευγε μπροστα και μετα αντε κανε εσ υαναπτυξη απο πισω με 3-4 παικτες αμα σου την πεσει ο αντιπαλος στο κεντρο με 6. Εφτανε η μπαλα φορες σε μεσο μας και ειχε 6 αντιπαλους απο γυρω και παικτη δικο μας εψαχνες με το κυαλι.

Το θεμα ειναι το τι ΟΔΗΓΙΕΣ εχουν οι παικτες. Αν ξεκινας με 4-4-2 αλλα ο ενας πλαγιος παιζει σαν εξτρεμ και ο αλλος συγκλινει και κανει το δεκαρι ε 4-3-3 παιζεις ουσιαστικα. Και 3-6-1 να παιξεις στη θεωρια δεν θα κυριαρχησεις στο κεντρο αν απο τους 6 οι 5 δεν πατανε στην ουσια στο κεντρο.

Τεσπα, θα στο γηπεδο στα δυσκολα θα φανει η υποθεση.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

desperando έγραψε:
vs40 έγραψε:Κάναν προπονητή που να παίζει το 4-2-3-1 προλαβαίνουμε να φέρουμε? Προσωπικά δεν κατάλαβα αυτή την αλλαγή πλεύσης. Δυστυχώς πάμε σε πείραμα με το καλύτερο υλικό από το 1990 και μετά (ίσως). Αυτό το 4-4-2 πέθανε. Βρες μου Edgar Davids στα χαφ και παίξτο, αλλά και πάλι ακριβώς σε εκείνη την εποχη πέθανε το κλασικό συμμετρικό 4-4-2. Τουλάχιστον πήραμε τον Μακ που θα δέσει σε σχήμα με 2 επιθετικούς. Πειράματα σε ομάδα έτοιμη για πρωτάθλημα, δεν το κατάλαβα. Βασικά θεωρούσα τον ΠΑΟΚ φαβορί, αν έκανε 2-3 κινήσεις αλλά Μακ. Τώρα τις κάνουμε, και μας θεωρώ πάλι αουτσάιντερ. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και λυπάμαι για αυτήν. Να πω ψέμματα μόνο και μόνο για να είμαι θετικός δε το κάνω.
Πάνε πες το στον σιμεονε να δούμε πόσο δυνατά μπορεί να γελάσει
Σωστος ο Despe για το συστημα με τα δυο 6αρια του Σιμεονε αλλα εμεις δεν εχουμε τετοια 6αρια...Βασικα πασχουμε στα 6αρια...
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

Είναι νωρίς να κρίνουμε το σύστημα που θα επιλέξει ο προπονητής να παίζει η ομάδα χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές.
kos

Δημοσίευση από kos »

βιτολο γκαρσια θελετε κουφαλες :opaokara:
αλλα ξεχασα, ο παυλος δεν παταει περιοχη :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ζήτημα Ντέσπε σήμερα να υπάρχουν στον πλανήτη μια παλάμη ομάδων που να παίζουν έτσι αποτελεσματικά το 4-4-2 όπως ο Σιμεόνε, του οποίου το 4-4-2 είναι πολύ πιο συμπαγές btw. Αν η ομάδα είχε χτιστεί εδώ και 2-3 χρόνια στο 4-4-2 και το συνεχίζαμε, δε θα μίλαγα. Το υλικό μας εκτός του ότι είναι για 4-2-3-1 δεν ωφελεί η αλλαγή, γιατί αυτό έμαθε η ομάδα να παίζει. Ούτε του Σάντος του είχε βγει η αλλαγή, μάλιστα σε παρεμφερές σύστημα, και φυσικά δεν ξεχνώ τη σεζόν Τούντορ.

Πραγματικά είναι άλλος πλανήτης το 4-4-2 (δε μιλάω για ρόμβο) από το 4-2-3-1. Νομίζω ότι μπορούμε μέσα σε αγώνες να παίζουμε 3-4-3, 3-4-1-2 για μικρά διαστήματα, αλλά το να βασίζει ομάδα κατοχής 70%, το παιχνίδι της σε 4-4-2 direct είναι λάθος κατ'εμέ. Ο Σιμεόνε δεν παίζει τέτοια επίπεδα κατοχής επίσης. Το μεγαλύτερο φάουλ είναι το να αχρηστεύσουμε τον Μπίσεσβαρ. Πάνω του είναι το θέμα να χτιστεί η ομάδα. Έπειτα υπάρχει και το 4-3-3 να τον ξεκουράσεις με 2 οκτάρια μέσα. Βασικά πέρυσι είχαμε τους τέλειους σχηματισμούς για το υλικό μας από έναν προπονητή που μας ήξερε καλά, όπως και το πρωτάθλημά μας.

Αν ήταν όλα τέλεια, θα μου πεις γιατί δεν ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα?
Ε πέρυσι δεν είχαμε Μακ στα εξτρεμ, πρώτα από όλα, ούτε κανονικό φορ για 6-7 μήνες. Ένας προπονητής δεν είναι όμως μόνο για το σύστημα. Είναι όλες οι λεπτομέρειες, τα αντανακλαστικά του, το ροτέισον, η εμπειρία, η επικοινωνία, η εφαρμογή τακτικής, το τέμπο. Είναι όλα αυτά δηλ που κάνανε πρωταθλητή Ευρώπης το Σάντος, αλλά και τόσο πετυχημένο στην Εθνική Ελλάδος.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Νομίζω γίνεστε πολύ δογματικοί. Μόλις ένα φιλικό πρόλαβε να δώσει η ομάδα και διαβάζοντας την κριτική νιώθω οτι ήρθε η καταστροφή.

Αν λοιπόν η atletico δεν είναι ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορείς να καταφέρεις με το 4-4-2, εγώ έχω και ένα ακόμη που μάλλον είναι πιο χαρακτηριστικό: Partizan 2010-2012.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

skalon έγραψε:Πάντως βλέποντας ποιοι παίκτες είναι τώρα στην αποστολή, μόνον 10 από αυτούς (από σύνολο 33) ήταν στον ΠΑΟΚ τη διετία που του Μακ.
Έχοντας πλέον και νέο προπονητή και επιτελείο, μάλλον θα χρειαστεί "αρκετό" χρόνο προσαρμογής, και αυτός!
Με τον Lucas έπαιξαν μαζί μόλις δύο αγώνες, αλλά μια χαρά βρισκόντουσαν από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ας περιμένουμε να δούμε πάνω από ένα φιλικό προπόνησης για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Αν έχει κολλήματα ο προπονητής, ευελιξία ή ο,τι άλλο. Προσωπικά, αδυνατώ να πιστέψω ότι δε θα έχει συζητηθεί υπερδιεξοδικά το εν λόγω ζήτημα μεταξύ Μιχελ και του Σέρβου προ της πρόσληψής του! Δεν έχω πειστεί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάτι χαλβαρδων για την αφόρητη ανικανότητα του Σλοβάκου! Σόρρυ ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν πάρουμε και Χατσερίδη, δεν θα περνάει τίποτε εναέριο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

zarathustra79 έγραψε:Νομίζω γίνεστε πολύ δογματικοί. Μόλις ένα φιλικό πρόλαβε να δώσει η ομάδα και διαβάζοντας την κριτική νιώθω οτι ήρθε η καταστροφή.

Αν λοιπόν η atletico δεν είναι ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορείς να καταφέρεις με το 4-4-2, εγώ έχω και ένα ακόμη που μάλλον είναι πιο χαρακτηριστικό: Partizan 2010-2012.
Καμιά κριτική πάνω στο φιλικό. Απλά σήμερα βρήκα χρόνο και τα έγραψα. Στο φιλικό μια χαρά 4άρα ρίξαμε. Το direct ποδόσφαιρο δεν κολλάει καθόλου στη Σουπερλιγκ, ούτε το 4-4-2. Στο Σέρβικο πρωτάθλημα και η Κ20 του ΠΑΟΚ μπορει να παίξει.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
skalon έγραψε:Πάντως βλέποντας ποιοι παίκτες είναι τώρα στην αποστολή, μόνον 10 από αυτούς (από σύνολο 33) ήταν στον ΠΑΟΚ τη διετία που του Μακ.
Με τον Lucas έπαιξαν μαζί μόλις δύο αγώνες, αλλά μια χαρά βρισκόντουσαν από την αρχή.
Δεν θέλω να πω κάτι μεμπτό, απλά να δείξω ότι η ομάδα άλλαξε πάρα πολύ πέρσι.
Γενικά η ομάδα αλλάζει πάρα πολύ κάθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια.

Και αυτό δεν είναι καλό για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
Ακόμα και φέτος, έχουμε μέχρι σήμερα 3 μεταγραφές, θα κάνουμε άλλες 3-4 (όπως δείχνουν τα πράγματα), και εξακολουθούμε να "γκρινιάζουμε" για ελλιπές ρόστερ και για καθυστερήσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”