Ότι να 'ναι!!!!!
-
Διακρίνω μεγάλη απασχόληση με ζαρζαβατικά και φρούτα.....Επί της ουσίας ουδέν!
Κρίμα. Εδώ κυρίες και κύριοι δεν είναι απλώς ότι ναναι....είναι η μετουσίωση του ότι νάναι....
Όσο για τους αποπροσανατολισμούς, την κακόγουστη προπαγάνδα και την ανούσια μπουρδολογία με σκοπό την συλλογή ψήφων και αποκοπή αυτών από το κίνημά μας, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Κρίμα. Εδώ κυρίες και κύριοι δεν είναι απλώς ότι ναναι....είναι η μετουσίωση του ότι νάναι....
Όσο για τους αποπροσανατολισμούς, την κακόγουστη προπαγάνδα και την ανούσια μπουρδολογία με σκοπό την συλλογή ψήφων και αποκοπή αυτών από το κίνημά μας, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- aspromauri
Καταρχήν να δώσω του αγωνιστικούς και ειδικά τους ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ μου χαιρετισμούς στον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ (και μελλοντικό κυβερνήτη) PLATON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια ... τα οποία "ενόχλησαν" κάποιον!!!!novito έγραψε:ρε Πρόεδρε δε ξηγιέσαι σωστά....Platon έγραψε:...
ΥΓ: Ασπρομαυρη...τα σεβη μου...εισαι φοβερη και ειμαι περηφανος για σενα !!!! Ετσι !!!!
εδώ καθημερινώς έδινα ατελείωτες μάχες, την ώρα που η δεσποινίς ασπρόμαυρη ... ναι, θα το πω ... έψαχνε τρόπο να κάνει κονέ με κάποιον μπαλαδόρο εκ Αργεντινής....ονόματα δε λέμε, αλλά....
υ.γ. Πλάτων welcome back αδερφέ και καλή χρονιά

Κατα δεύτερον ... απλά να προσθέσω ότι η "δεσποινίς ασπρόμαυρη" (ονόματα δεν λέμε

- aspromauri
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ... και μην το ξεχάσω ...
Επειδή θα ξημερώσει μεγάλη μέρα ... μεγάλη γιορτή ... και ειδικά για έναν μοναδικό άνθρωπο ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ... ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ... που του εύχομαι να κερδίζει ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ και να ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ !!!!!!!
Να σε χαιρόμαστε DR DREAMWARRIOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή θα ξημερώσει μεγάλη μέρα ... μεγάλη γιορτή ... και ειδικά για έναν μοναδικό άνθρωπο ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ... ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ... που του εύχομαι να κερδίζει ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ και να ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ !!!!!!!
+1.000.000.000.000.000.000,00aspromauri έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑ ... και μην το ξεχάσω ...
AN KAI τα είπε όλα το κορτσόπον, θα ευχηθω και εγω αυριο!!!

Τις θερμότερες και ειλικρινείς ευχές μου στον αδερφό και κατά περίστασην και.. συναγωνιστή Ντρημ, για τη γιορτή του.
Χρόνια πολλά και πολύχρονος αδερφέ.
Με υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία..
ΥΓ. Ρε Φάνη, πως τα κατάφερες γιορτή και γενέθλια σε 1 24ωρο???
ΥΓ2. Μήπως προτρέχουμε μία μέρα ρε παιδιά???? χαχαχα
Χρόνια πολλά και πολύχρονος αδερφέ.
Με υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία..
ΥΓ. Ρε Φάνη, πως τα κατάφερες γιορτή και γενέθλια σε 1 24ωρο???
ΥΓ2. Μήπως προτρέχουμε μία μέρα ρε παιδιά???? χαχαχα