Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Ο μάνατζερ του Ρει ειπε πριν λιγο στο μετροπολις οτι εχουν συμφωνήσει σε ολα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κι εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούμε να παίξουμε με τρίτο χαφ στο κέντρο. Καμία σχέση με 442 δεν έχει το ρόστερ μας. Χτες για παράδειγμα απέναντι σε αδύναμη ομάδα οι γραμμές ήταν πολύ μακριά, το κέντρο άδειο, κάλυψη στα πλάγια μπακ δεν υπήρχε. Και διέκρινα ένα γενικότερο μπέρδεμα στους πλάγιους μέσους, γιατί απλούστατα δεν είναι πλάγιοι μέσοι, πλην Κάμπος, που όμως είναι για τα θηρία, ανούσιος και άτεχνος μέχρι αηδίας. Πρώτο φιλικό, οκ, δεν είναι για συμπεράσματα, υπάρχουν σημάδια όμως ότι κάτι δεν κολλάει με τη χημεία.
Σίγουρα θα προτιμούσα η ομάδα να παίξει γρήγορο μοντέρνο πιεστικό ποδόσφαιρο παρά το αργό βαρετό προβλέψιμο που έπαιζε πέρυσι και γι αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι αν γυρίσουμε σε πιο safe τρόπο παιχνιδιού θα είναι καλύτερα. Όμως έχω γενικά την εντύπωση ότι για να παίξουμε αυτό που θέλει ο Στανόγεβιτς πρέπει στην ουσία να παραδεχτούμε
κάποια περσινά λάθη στο σχεδιασμό, που κατά τη γνώμη μου στοίχισαν ένα εύκολο πρωτάθλημα, πράγμα που αποκλείεται να γίνει. Ότι δηλαδή ο Κάμπος βαριά βαριά κάνει μόνο για συμπληρωματική λύση πάγκου, ότι θέλουμε έναν κεντρικό αμυντικό να καθαρίζει τα πάντα ψηλά, ότι θέλουμε καλύτερο και πιο αθλητικό εξάρι από τον Κάνιας, ότι ο Σάχοφ πρέπει να αντικατασταθεί από γρήγορο και τεχνικό παίχτη με ατομική ενέργεια από τον άξονα, ότι κανείς εκ των Ενρίκε, Πέλκα, Μπίσεσβαρ δεν είναι αξιόπιστη λύση στα αριστερά γιατί δεν μπορούν να μαρκάρουν.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσαρμοστεί το υλικό στο σύστημα και το ανάποδο και τι αποτέλεσμα θα βγάλει. Και να τελειώσει επιτέλους το θέμα του τερματά γιατί κούρασε.
Σίγουρα θα προτιμούσα η ομάδα να παίξει γρήγορο μοντέρνο πιεστικό ποδόσφαιρο παρά το αργό βαρετό προβλέψιμο που έπαιζε πέρυσι και γι αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι αν γυρίσουμε σε πιο safe τρόπο παιχνιδιού θα είναι καλύτερα. Όμως έχω γενικά την εντύπωση ότι για να παίξουμε αυτό που θέλει ο Στανόγεβιτς πρέπει στην ουσία να παραδεχτούμε
κάποια περσινά λάθη στο σχεδιασμό, που κατά τη γνώμη μου στοίχισαν ένα εύκολο πρωτάθλημα, πράγμα που αποκλείεται να γίνει. Ότι δηλαδή ο Κάμπος βαριά βαριά κάνει μόνο για συμπληρωματική λύση πάγκου, ότι θέλουμε έναν κεντρικό αμυντικό να καθαρίζει τα πάντα ψηλά, ότι θέλουμε καλύτερο και πιο αθλητικό εξάρι από τον Κάνιας, ότι ο Σάχοφ πρέπει να αντικατασταθεί από γρήγορο και τεχνικό παίχτη με ατομική ενέργεια από τον άξονα, ότι κανείς εκ των Ενρίκε, Πέλκα, Μπίσεσβαρ δεν είναι αξιόπιστη λύση στα αριστερά γιατί δεν μπορούν να μαρκάρουν.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσαρμοστεί το υλικό στο σύστημα και το ανάποδο και τι αποτέλεσμα θα βγάλει. Και να τελειώσει επιτέλους το θέμα του τερματά γιατί κούρασε.
Εγώ που δεν είμαι γκρινιάρης, γίνονται κάπου μαθήματα;CCCP έγραψε: Εκει κρινοντε τα παντα για μενα και για να μη νομιζεις οτι δεν ειμαι κι εγω γκρινιαρης, ειμαι διατεθημενος να περιμενω μεχρι και τελευταια μερα μεταγραφών...
Τι είχε πει ο Μιχελ για τις 10 Ιουλίου;
Να τους διωξουμε ολους,ηταν που ηταν,τωρα που θα παιξουμε πιο απαιτητικο συστημα δεν θα κανουν ουτε για τα σκυλια.
Αρκετα κρατησε αυτο το αστειο,δρομο ολοι.
Αρκετα κρατησε αυτο το αστειο,δρομο ολοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 05 Ιούλ 2017, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Στο φιλικό που είδα (που φυσικά μπορεί να αλλάξει) έπαιζε αρκετά πιο αριστερό χαφ, απ ότι αριστερό εξτρεμ.rainmaker έγραψε:Δεν διαφωνώ στα άλλα που λες ( αν και για μένα ο στόπερ πρέπει να είναι δύο φορές καλύτερος από Κρεσπο)Sick Bastard έγραψε:
Δε νομίζω ότι υπάρχει παίχτης Πέλκας σαν αριστερό χαφ-εξτρέμ, είναι κρίμα πάνω στη βελτίωσή του
να χαντακωθεί εκεί.
ΑΛΛΑ
Αν ο δεν υπάρχει Πελκας χαφ/εξτρέμ τότε απλά δεν υπάρχει παίκτης Πελκας.
Στα άκρα είναι η μόνη θέση στην οποία μπορεί να βγάλει αυτή την κατι-σαν-τεχνικη που έχει, ενώ στον άξονα μονίμως και αδιάκοπα Κούτουλας.
Δεν ξέρει να ζυγίζει τις πάσες του καλά, δεν έχει μακρινή μεταβίβαση, δεν παίρνει μάχη ούτε κατά διάνοια.
Ξέρει μόνο να επιτίθεται κατά μέτωπο κι αυτό μέτρια. Με κάποια καλά και κάποια καλά στοιχεία.
Συνεπώς για μένα είτε εξτρέμ είτε δεύτερος επιθετικός (στυλ Μακ) θα μπορεί να δώσει κάτι.
ΒΕΒΑΙΩΣ εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο χαφ εξτρέμ του παλαιού 442 κάτι το οποίο νομίζω δεν μπορεί να παίξει κανείς παίκτης της ομάδας και ειλικρινά εύχομαι και ελπίζω μέρες τώρα να μην είναι αυτό που θα εφαρμόσει ο Στανογεβιτς γιατί αλλιώς προβλέπω καταστάσεις Μπερετα-Τουντορ. Δεν το βλέπω πολύ πιθανό πάντως
Ο Πελκας είναι δεύτερος/κρυφός/ελεύθερος επιθετικός. Κάτι σε στυλ (πιο ελληνικό) του Μίλερ
Δεν ζυγίζει τις πάσες του, όντως.
Μακρινή μεταβίβαση μέτρια.
Μάχες από πέρυσι πλέον μια χαρά κερδίζει, κάποια γκολ και δικά του και της ομάδας προήλθαν από μάχες που έδωσε με παίχτες κατά πολύ δυνατότερούς του, πχ, η φάση με τον Μολέδο που το Σάκχωφ έκανε το 3-0 στο κύπελλο
Έχει ένα μεγάλο προσόν, που δεν νομίζω ότι το έχει κανένας στην ομάδα για να μη πω και στην Ελλάδα, απ τη γενιά του. Ακολουθεί σχεδόν πάντα, άψογα τη φάση για γκολ κάνωντας σχεδόν πάντα, πολύ σωστή κίνηση.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εγκλωβισμένοι στο 4 4 2. Μία υπέρτατη δύναμη (ελατηρίου) τους αποτρέπει να παίζουν αυτό που ξέρουν.
Διακρίνεται ο Λεβέκ ως τραυματίας.

Διακρίνεται ο Λεβέκ ως τραυματίας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 05 Ιούλ 2017, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- και 1 επισκέπτης
έχουμε φτάσει 380 σελίδες για δύο μεταγραφές που τις ξέραμε ήδη απο πριν. γιατί? αγχωνόμαστε αν θα παρουμε εναν ή δύο Gk, έναν ή δυο ή κανεναν cb, ποσους μεσους (εναν, δυο, 6αρι 8αρι και τα δυο?), ποσους μεσοεπιθετικούς, ποσους επιθετικους, αλλοι θελουν να διωξουμε την μιση ομαδα (κλαους, Κουλουρη, Κατσε, Λημνιο, Μαλεζα, Πουγγουρα,Σακχοφ, Τζαλμα καποιοι απο αυτους που διαβασα εδω μεσα).
Ελαχιστοι ειναι αυτοι που προσεχουν τις δηλωσεις των υπευθυνων... και εξηγουμαι, κ ο Μιχελ κ ο Στανογεβιτς το εχουν πει πολλακις πλεον ότι παμε για τερματοφυλακα και εναν παικτη για καθε γραμμη. οι γραμμες λοιπον ειναι τρεις, αμυνα, κεντρο επιθεση. τωρα αν ο αμυντικος μεσος θεωρειται αλλη γραμμη απο το οκταρι και αλλη απο τον πλαγιο χαφ τί να πω!!!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεταγραφη ΜΟΝΟ σε περιπτωση αποχωρησης καποιου απο το ροστερ (πχ πωληση Τσιμι).
για τις αποχωρησεις που λενε καποιοι να εχετε υποψη ότι πρεπει να δηλωσουμε στην Ευρωπη 4+4 από ακαδημίες. Αυτοί θα είναι οι Μαλεζας , Πουγγουρας, Κωνσταντινιδης, Κατσε, Πελκας, Λημνιος, Κλαους, Κουλουρης και Σιαμπανης. Δλδ 9. αρα χωραει να φυγει το πολυ ενας απο αυτους. θεωρω οτι μελισσας, Δεληγιαννιδης θα πανε δανεικοι. θα πρεπει ομως να αποχωρησει και ένας ακόμα επιθετικογενής παίκτης, ακόμα και μετα την αποχωρηση Ουαρντα. 11 ειναι παρα πολλοί για 4 θεσεις...
όσο για τον δευτερο τερματοφυλακα, το βλεπω δυσκολο όσο εχει συμβολαιο ο σερβος. μπορει να τον κρατησουμε μεχρι τον Γεναρη.
το ροστερ δεν θα εχει μεγαλες αλλαγες..
και τελος, ο Βιερινια ειναι εκτός του συγκεκριμενου πλανου. αν ερθει καλως!
ο Σταν ειπε για δυο μεταγραφες χθες ακομα, μαλλον θεωρουσε τελειωμενο του Μακ και το τερμα.
Υ.Γ. σορρυ για το επιθετικο υφος, πωρωθηκα λιγο παραπανω καθως εγραφα!!!
Ελαχιστοι ειναι αυτοι που προσεχουν τις δηλωσεις των υπευθυνων... και εξηγουμαι, κ ο Μιχελ κ ο Στανογεβιτς το εχουν πει πολλακις πλεον ότι παμε για τερματοφυλακα και εναν παικτη για καθε γραμμη. οι γραμμες λοιπον ειναι τρεις, αμυνα, κεντρο επιθεση. τωρα αν ο αμυντικος μεσος θεωρειται αλλη γραμμη απο το οκταρι και αλλη απο τον πλαγιο χαφ τί να πω!!!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεταγραφη ΜΟΝΟ σε περιπτωση αποχωρησης καποιου απο το ροστερ (πχ πωληση Τσιμι).
για τις αποχωρησεις που λενε καποιοι να εχετε υποψη ότι πρεπει να δηλωσουμε στην Ευρωπη 4+4 από ακαδημίες. Αυτοί θα είναι οι Μαλεζας , Πουγγουρας, Κωνσταντινιδης, Κατσε, Πελκας, Λημνιος, Κλαους, Κουλουρης και Σιαμπανης. Δλδ 9. αρα χωραει να φυγει το πολυ ενας απο αυτους. θεωρω οτι μελισσας, Δεληγιαννιδης θα πανε δανεικοι. θα πρεπει ομως να αποχωρησει και ένας ακόμα επιθετικογενής παίκτης, ακόμα και μετα την αποχωρηση Ουαρντα. 11 ειναι παρα πολλοί για 4 θεσεις...
όσο για τον δευτερο τερματοφυλακα, το βλεπω δυσκολο όσο εχει συμβολαιο ο σερβος. μπορει να τον κρατησουμε μεχρι τον Γεναρη.
το ροστερ δεν θα εχει μεγαλες αλλαγες..
και τελος, ο Βιερινια ειναι εκτός του συγκεκριμενου πλανου. αν ερθει καλως!
ο Σταν ειπε για δυο μεταγραφες χθες ακομα, μαλλον θεωρουσε τελειωμενο του Μακ και το τερμα.
Υ.Γ. σορρυ για το επιθετικο υφος, πωρωθηκα λιγο παραπανω καθως εγραφα!!!
μου αρεσει που πριν απο περιπου 15 ημέρες έγραφα για..σύνεση..
400 σελίδες οι μισές για το ανάθεμα... τεσπα.
σήμερα, κλείνει το τέρμα και το φορ/εξτρέμ, δλδ οι 2 απο τις 4 θέσεις που ΟΛΟΙ (όπως λετε/λεμε), όπως το γκαλοπ του παοκμανια λέει κτλ μιλούσαν για ενίσχυση.
Άρα, μας μένει μέχρι τα ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, δλδ περίπου 60 ημέρες απο τώρα, να βρούμε/αποκτήσουμε ένα σεντερ μπακ και ένα χαφ που θα κάνουν διαφορά σε σχέση με το υπάρχον ρόστερ!...
κάπου πήρε το μάτι μου ότι α) ο Στανογεβιτς ζήτησε ενα πιο..aggressive σεντερ μπακ και 2) οτι ξαναεπανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του ελευθερου (;) Χατσερίδη...
θεωρώ ότι το χαφ θα είναι 8/6αρι, όχι 6αρι με την έννοια που το έχουμε στο μυαλό μας (γκατουζο 6αρι δλδ). κατι σε μπροζοβιτς της ίντερ για όσους τον παρακολούθησαν φέτος..
Με αυτές τις προσθήκες: λεβεκ,λημνιο, τερμα, μακ, αμυντικο, μεσο δεν νομίζω κανείς να μπορεί να πει ότι : α) δεν έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις που ΟΛΟΙ ...φωνάζαμε (όπως μερικοί αρέσκονται να λένε) και β) αλλοιώθηκε το ρόστερ της ομάδας σε σχέση με πέρυσι, που ήταν ένα ζητούμενο, δλδ οι λίγες αλλά καλές προσθήκες.
ΣΥΝΕΣΗ, να το ξαναπώ;
ακόμα ειναι 5 Ιουλίου... 400 σελίδες μεταγραφές μλκ μου..
υγ: giorgosAtha που ειναι αυτα τα ωραια που εφτιαχνες με το ροστερ; σε παρασύρανε μου φαίνεται...
400 σελίδες οι μισές για το ανάθεμα... τεσπα.
σήμερα, κλείνει το τέρμα και το φορ/εξτρέμ, δλδ οι 2 απο τις 4 θέσεις που ΟΛΟΙ (όπως λετε/λεμε), όπως το γκαλοπ του παοκμανια λέει κτλ μιλούσαν για ενίσχυση.
Άρα, μας μένει μέχρι τα ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, δλδ περίπου 60 ημέρες απο τώρα, να βρούμε/αποκτήσουμε ένα σεντερ μπακ και ένα χαφ που θα κάνουν διαφορά σε σχέση με το υπάρχον ρόστερ!...
κάπου πήρε το μάτι μου ότι α) ο Στανογεβιτς ζήτησε ενα πιο..aggressive σεντερ μπακ και 2) οτι ξαναεπανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του ελευθερου (;) Χατσερίδη...
θεωρώ ότι το χαφ θα είναι 8/6αρι, όχι 6αρι με την έννοια που το έχουμε στο μυαλό μας (γκατουζο 6αρι δλδ). κατι σε μπροζοβιτς της ίντερ για όσους τον παρακολούθησαν φέτος..
Με αυτές τις προσθήκες: λεβεκ,λημνιο, τερμα, μακ, αμυντικο, μεσο δεν νομίζω κανείς να μπορεί να πει ότι : α) δεν έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις που ΟΛΟΙ ...φωνάζαμε (όπως μερικοί αρέσκονται να λένε) και β) αλλοιώθηκε το ρόστερ της ομάδας σε σχέση με πέρυσι, που ήταν ένα ζητούμενο, δλδ οι λίγες αλλά καλές προσθήκες.
ΣΥΝΕΣΗ, να το ξαναπώ;
ακόμα ειναι 5 Ιουλίου... 400 σελίδες μεταγραφές μλκ μου..

υγ: giorgosAtha που ειναι αυτα τα ωραια που εφτιαχνες με το ροστερ; σε παρασύρανε μου φαίνεται...

5 Ιουλιου
και ο ενας λεει οτι κουρασε ο ΤΦ πρεπει να κλεισει επιτελους, ο αλλος πρεπει να τελειωνει πια το αστειο κλπ...
Επειδη επιλεγουν να ....ενημερωνονται απο ανικανους αγραμματους. Κουρασε λεει του ΤΦ... επειδη ο πετρωτος και πετρουλακης και ο κολκας ξερω γω, γραφουν 10 παπαριες τη μερα για το θεμα επειδη κατι πρεπει να γραψουν για να παρουν κλικ, κουραστηκε ο καταναλωτης τους που καταναλωνει 30 αρδοπαπαριες τη μερα. Και φυσικα, την γκρινια για την κουραση του δεν θα την υποστει ο πετρωτος και ο κολκας, αλλα ο ΠΑΟΚ.
και ο ενας λεει οτι κουρασε ο ΤΦ πρεπει να κλεισει επιτελους, ο αλλος πρεπει να τελειωνει πια το αστειο κλπ...
Επειδη επιλεγουν να ....ενημερωνονται απο ανικανους αγραμματους. Κουρασε λεει του ΤΦ... επειδη ο πετρωτος και πετρουλακης και ο κολκας ξερω γω, γραφουν 10 παπαριες τη μερα για το θεμα επειδη κατι πρεπει να γραψουν για να παρουν κλικ, κουραστηκε ο καταναλωτης τους που καταναλωνει 30 αρδοπαπαριες τη μερα. Και φυσικα, την γκρινια για την κουραση του δεν θα την υποστει ο πετρωτος και ο κολκας, αλλα ο ΠΑΟΚ.
Με τους άχρηστους δεν πας πουθενα φίλε Τζωννυ.johnys999 έγραψε:Κι εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούμε να παίξουμε με τρίτο χαφ στο κέντρο. Καμία σχέση με 442 δεν έχει το ρόστερ μας. Χτες για παράδειγμα απέναντι σε αδύναμη ομάδα οι γραμμές ήταν πολύ μακριά, το κέντρο άδειο, κάλυψη στα πλάγια μπακ δεν υπήρχε. Και διέκρινα ένα γενικότερο μπέρδεμα στους πλάγιους μέσους, γιατί απλούστατα δεν είναι πλάγιοι μέσοι, πλην Κάμπος, που όμως είναι για τα θηρία, ανούσιος και άτεχνος μέχρι αηδίας. Πρώτο φιλικό, οκ, δεν είναι για συμπεράσματα, υπάρχουν σημάδια όμως ότι κάτι δεν κολλάει με τη χημεία.
Ποιος Ενρικε Πελκας Καμπος Μπισε και λοιπα παλτά...
Το καδρόνι που έχουμε για σέντερ φορ και για αλλαγη του τον πρωην ποδοσφαιριστή.
Έτσι χάσαμε πέρσι το πρωτάθλημα, έτσι θα γίνει και φέτος.
Εδω μας κουβάλανε τον χασογκόλη για μεταγραφη που κάναμε αμάν να τον διώξουμε
τι να λέμε τώρα...
- GiorgosAtha
Για "αγριεμένο" στοπερ ο Ευγένιος νομίζω πως είναι μια χαρά...
Η ομάδα -θεωρώ πως- κάνει σωστές και προσεκτικές κινήσεις... και καλά κάνουν!
Μη παρασύρεστε που οι άλλοι το "τρέχουν"... η ζέλα πρέπει να φτιάξει ομάδα από το μηδέν -και χωρίς λεφτά-, η κούλα να δείξει πως θέλει να το παλέψει για τους ομίλους Ch.L.*, ο gay το ίδιο με την ζέλα -με περισσότερα λεφτά όμως-.
Εμείς έχουμε έτοιμη ομάδα που απλά πρέπει να μπούνε 3-4 ποιοτικές πινελιές...
Διερωτηθήτε το εξής και θα καταλάβετε γιατί οι άλλοι το "τρέχουν"... βγάλτε τις μεταγραφές που γίναν ως τώρα και πείτε μου ποια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στους ομίλους Ευρωπαικής διοργάνωσης!
Εμείς και μετά ακολουθεί ο gay... κούλα και ζέλα θα μένανε εκτός Π Α Ν Η Γ Υ Ρ Ι Κ Α!
Αυτούς που έκλεισε η κούλα -χώρια που αν εμείς θέλαμε τέτοιους φέρναμε 15- αν τους παίρναμε το ban εδώ μέσα θα πήγαινε σύννεφο! Και τώρα που παίζουμε προκριματικά Europa... δεν το συζητάω για Ch.L.! ΣΦΑΓΗ!
Mak, Rey, Khacheridi, χαφαρο... και μπύρες μέχρι το πρώτο παιχνίδι.
ΥΣ.
Η ομάδα -θεωρώ πως- κάνει σωστές και προσεκτικές κινήσεις... και καλά κάνουν!
Μη παρασύρεστε που οι άλλοι το "τρέχουν"... η ζέλα πρέπει να φτιάξει ομάδα από το μηδέν -και χωρίς λεφτά-, η κούλα να δείξει πως θέλει να το παλέψει για τους ομίλους Ch.L.*, ο gay το ίδιο με την ζέλα -με περισσότερα λεφτά όμως-.
Εμείς έχουμε έτοιμη ομάδα που απλά πρέπει να μπούνε 3-4 ποιοτικές πινελιές...
Διερωτηθήτε το εξής και θα καταλάβετε γιατί οι άλλοι το "τρέχουν"... βγάλτε τις μεταγραφές που γίναν ως τώρα και πείτε μου ποια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στους ομίλους Ευρωπαικής διοργάνωσης!

Εμείς και μετά ακολουθεί ο gay... κούλα και ζέλα θα μένανε εκτός Π Α Ν Η Γ Υ Ρ Ι Κ Α!
Αυτούς που έκλεισε η κούλα -χώρια που αν εμείς θέλαμε τέτοιους φέρναμε 15- αν τους παίρναμε το ban εδώ μέσα θα πήγαινε σύννεφο! Και τώρα που παίζουμε προκριματικά Europa... δεν το συζητάω για Ch.L.! ΣΦΑΓΗ!
Mak, Rey, Khacheridi, χαφαρο... και μπύρες μέχρι το πρώτο παιχνίδι.
ΥΣ.
Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο που είχα...K_geo έγραψε:...που ειναι αυτα τα ωραια που εφτιαχνες με το ροστερ; σε παρασύρανε μου φαίνεται...

- WestBlock4
To 95% εδω μεσα εχετε τρελαθει με τον αγνωστο Ρευ... ελπιζω αν κλεισει με το καλο να ειστε το ιδιο δικαιοι με γκελες που μπορει να κανει και να μην διαβαζω γιατι δε πηραμε οτσοα...