Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Δημοσίευση από sourmenetes »

EbToXG4 έγραψε:Μόνο εμενα μου άρεσε ο Κάτσε σήμερα; Και την σεντρα του γκολ εβγαλε, και ωραιο φαουλ χτυπησε, ωραιο δυνατο σουτ εν κινηση εκανε στην καθετη του καμπος (αν θυμαμαι καλα), το κραξιμο που δεχεται ειναι επειδη το πολεμαει περισσοτερο οταν παει να του φυγει καποιος αντιπαλος η κανει κατι αλλο λαθος ποδοσφαιρικα που εγω δεν ειδα;
Δεν εχεις για μενα αδικο.το συστημα βοηθαει τον κατσε,λογω τρεξιματων,να φαινεται συνεχεια.απλα το ζητημα ειναι κατα ποσο μπορει να βοηθησει στην προωθηση του ματς.με χαμηλης δυναμικοτητας αντιπαλο,οπως χθες,φανηκε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

teod1980 έγραψε:
desperando έγραψε:Σχετικά καλή εμφάνιση αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι το πρώτο φιλικό μετά απ τις πρώτες πολύ επίπονες προπονήσεις και όχι απέναντι σε καφενεία όπως συνηθίζαμε να κάνουμε στο πρώτο φιλικό αλλά απέναντι σε κανονική ομάδα.

...........................

Μακάρι να μπορέσουμε να βρούμε αυτές τις 2-3 πινελιές που χρειάζεται για να εκτοξευθεί η ομάδα
Πραγματικά τόσα χρόνια μετά από σκληρές προπονήσεις το πρώτο φιλικό ήταν με ερασιτέχνες και σερβιτόρους της περιοχής, ενώ φέτος παίξαμε έστω και με Β εθνικής ομάδα.
Πιστεύω με τα καλά φιλικά να μπορέσει να βγάλει κι άλλα συμπεράσματα ο προπονητής πέρα από την αξία των παικτών, γιατί αλλιώς να βλέπεις να παίζουν άλλου τύπου ποδόσφαιρο και αλλιώς να βλέπεις να παίζουν αυτό που θες εσύ με τις οδηγίες σου.

Πιστεύω ότι πέρα από τέρμα και μακ σίγουρα θα πάρουμε παίκτη στο κέντρο και στα σεντερ μπακ.

Μπορεί κάποιος να πει δυο λόγια για Δεληγιαννίδη; Που έπαιξε και τι μας άρεσε;
Για δεληγιαννιδη: επαιξε στο πρωτο ημ.δεξι μπακ και στο δευτερο αρ.μπακ.
Εγω αυτο που διεκρινα ειναι οτι μιλαμε για κανονικο παικτη,οχι πιτσιρικα.δεν εχασε μονομαχια,δεν τον περασε ποτε αντιπαλος και ειχε και ανεβασματα.
Μ αρεσε απο περυσι ο παικτης και θεωρω πως πρεπει να μεινει να παρει ματς.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας.
Ο ΠΑΟΚ έχει το μειονέκτημα του νέου προπονητή και της νέας φιλοσοφίας και νέου τρόπου
παιχνιδιού που πρέπει να παίξει.
Για να παίξουμε αυτό το σύστημα χρειάζονται χαφάρες.Αναμένω έναν ποιοτικό χαφ και έναν
εξίσου ποιοτικό στόπερ.Συν βέβαια τερματά και Μακ.Εναν παίκτη σε κάθε γραμμή όπως είπε
ο Μίχελ.Τώρα αν έρθει και το κερασάκι (Βιεϊρίνια) έστω και τον Δεκέμβριο, καλώς να έρθει.
Το ένα κρίσιμο συστατικό θα είναι αυτό.Η ποιότητα των παικτών που θα έρθουν.

Το άλλο συστατικό θα είναι το συνολικό παιχνίδι της ομάδας και πως οι παίκτες πρέπει
να πειθαρχήσουν σ'αυτό.Συνεχές τρέξιμο και αλληλοκάλυψη σε φάση άμυνας και συνεχές
τρέξιμο και κίνηση σε ανοικτούς χώρους (όχι στατικότητα) σε φάση επίθεσης ώστε ο παίκτης
που έχει τη μπάλα να βλέπει συνεχώς μπροστά του επιλογές για πάσα.Το παιχνίδι μας θα είναι
πολύ πιο γρήγορο και αθλητικό.Ετσι θα είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του γυμναστή φέτος,
αλλά και η θέληση και η προσπάθεια των παικτών.
Ωραία φαίνεται η θεωρία του Στανόγιεβιτς, μένει να αποδειχθεί και στην πράξη.Αν τα καταφέρει
θα απολαύσουμε μπάλα φέτος.
EbToXG4

Δημοσίευση από EbToXG4 »

sourmenetes έγραψε:
EbToXG4 έγραψε:Μόνο εμενα μου άρεσε ο Κάτσε σήμερα; Και την σεντρα του γκολ εβγαλε, και ωραιο φαουλ χτυπησε, ωραιο δυνατο σουτ εν κινηση εκανε στην καθετη του καμπος (αν θυμαμαι καλα), το κραξιμο που δεχεται ειναι επειδη το πολεμαει περισσοτερο οταν παει να του φυγει καποιος αντιπαλος η κανει κατι αλλο λαθος ποδοσφαιρικα που εγω δεν ειδα;
Δεν εχεις για μενα αδικο.το συστημα βοηθαει τον κατσε,λογω τρεξιματων,να φαινεται συνεχεια.απλα το ζητημα ειναι κατα ποσο μπορει να βοηθησει στην προωθηση του ματς.με χαμηλης δυναμικοτητας αντιπαλο,οπως χθες,φανηκε.
Για μενα ο Κατσε ειναι ο αντιστοιχος Ζεκα του Παναθηναικου στον ΠΑΟΚ πολλα τρεξιματα, κοφτης και εχει ποδι διαβητη για τις στημενες φασεις, αν εξαιρεσεις πως καμια φορα κανει ατσουμπαλα μαρκαρισματα με αποτελεσμα να δεχεται καρτες. Ο Ζεκα ηταν πολυ σημαντικος στον Παναθηναικο με το 4-4-2 που επαιζε ο Ουζουνιδης, αρα θα συμφωνησω πως το συστημα αυτο μαλλον του ταιριαζει περισσοτερο.
Ειναι πολυ ικανος παικτης που ομως θεωρω εχει αδικηθει αρκετα (ειδικα απο τον ιβιτς που τον εβαζε να παιζει μονο απεναντι σε ομαδες τυπου κερκυρα, βεροια), για μενα αξιζει την ευκαιρια του ακομα και στην Ευρωπη οταν παιξουμε πριν τον βγαλουμε σκαρτο οπως κανουν καποιοι αλλοι φιλοι πιο πανω.
Επισης για να προλαβω καποιον που μπορει να πει πως ειναι 'καρτο-μαγνητης', να υπενθυμισω πως και ο Ενρικε και ο Ματος παιζουν αρκετα δυνατα (με τον προηγουμενο να αγγιζει τα ορια του αντιαθλητικου παιχνιδιου) αλλα δεν δεχονται την ιδια κριτικη μονο και μονο επειδη ειναι ενα κλικ πιο ποιοτικοι.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Από inpaok.com: Ένα νέα πρόβλημα προέκυψε για τον ΠΑΟΚ λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία.
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού του, και μάλλον δε θα συμμετέχει ούτε στο απογευματινό πρόγραμμα του Δικεφάλου.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα θέμα με το νύχι του, το οποίο ήταν γνωστό στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά σήμερα (5/7) τον έπιασε και πάλι ο πόνος στο συγκεκριμένο σημείο.

Τι να πω γι αυτο το παιδι, ακομα και το νυχι του προβλημα εχει.Κριμα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αμάν Ρε παιδί μου :(:(

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν το ειδα το παιχνιδι, ακουσα αποσπασματικα καποιες στιγμες απο το ραδιο(οταν επιανα σημα),οποτε εχω πληρως διαμορφομενη αποψη.
Δεν μου αρεσε καθολου η ομαδα το σκορ ειναι πλασματικο πιστευω.
Πιο δικαιο θα ηταν ενα 4-3 καθως καναμε συχνα λαθη που απλως δεν μπορουσε να τα εκμεταλευτει το καφενειακου επιπεδου καφενειο που παιζαμε.
Ελπιζω να συνελθουμε γρηγορα απο την σφαλιαρα γιατι η συνεχεια ειναι πολυ δυσκολη.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Μαθαίνεις γρήγορα paokovie :lol:
Μεγάλο φροντιστήριο το παοκμανια :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

paokovios1974 έγραψε:Δεν το ειδα το παιχνιδι, ακουσα αποσπασματικα καποιες στιγμες απο το ραδιο(οταν επιανα σημα),οποτε εχω πληρως διαμορφομενη αποψη.
Δεν μου αρεσε καθολου η ομαδα το σκορ ειναι πλασματικο πιστευω.
Πιο δικαιο θα ηταν ενα 4-3 καθως καναμε συχνα λαθη που απλως δεν μπορουσε να τα εκμεταλευτει το καφενειακου επιπεδου καφενειο που παιζαμε.
Ελπιζω να συνελθουμε γρηγορα απο την σφαλιαρα γιατι η συνεχεια ειναι πολυ δυσκολη.
Τυχερος εισαι που δεν το ειδες. Τουλαχιστον 10 παιχτες ειναι για διωξιμο και ο προπονητης βαρια μεχρι δεκαπενταυγουστο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το μονο σχολιο που θα κανω για το χθεσινο πρωτο φιλικο της ομαδας ειναι : καλα; ακομα εδω ειναι ο στανογεβιτς; :shock: :P :lol:

σοβαρα τωρα, ελπιζω οσοι...φοβοντουσαν το ...442 να καταλαβαν οτι δεν υπαρχει αυτο το..θεμα με τα συστηματα καθως μιλαμε για εντελως μεταβλητα/ρευστα συστηματα, ειδικα επιθετικα... χθες ουσιαστικα παιζαμε με 4222 που γινοταν και 4213...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγω νομίζω παίζαμε με ένα παίκτη σε κάθε θέση και άρα παίζαμε το
1-1-1-1-1-1-1-1-1-0-1

το μηδέν ο κλάους
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο τα φιλικά μας δε τα μεταδίδει κανένα κανάλι, ενώ την ίδια στιγμή η νόβα διαφημίζει εδώ και μια βδομάδα τα φιλικά του γαύρου και του βάζελου (πιθανόν και της κούλας απλά δεν έτυχε να το δω σε διαφήμιση)??? Θεώρησε ότι δεν είμαστε μεγάλο εμπορικό όνομα? Κρύβεται τίποτα άλλο?

Οικονομικά συμφέρει τον ΠΑΟΚ να φύγει από την νόβα (αν μπορεί νομικά φυσικά) και να δημιουργήσει το PAOK TV? Δηλαδή θα μπορέσει να καλύψει το ποσό που του δίνει η νόβα με το PAOK TV (προφανώς με συνδρομή ανά ματς ή ετήσια).

Και κάτι ακόμα. Προχτές στο φιλικό με την Τουμπιζ το παρακολούθησαν σε κάποια φάση περίπου 14000. Είχαμε κάποιο όφελος σαν ΠΑΕ από το προχθεσινό? Δηλαδή αυτή η τηλεθέαση που είχαμε πως μεταφράζεται οικονομικά? Μας συνέφερε που το κάναμε ή θα ήταν προτιμότερο να το δώσουμε στη νόβα ή οπουδήποτε αλλού?
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Θα τα δώσει ο Ιβάν στο MEGA
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Πότε ειπώθηκε αυτό? Για τα υπόλοιπα που ρώτησα γνωρίζεις κάτι?
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Υποθέσεις καφενείου κάνω, στο πρωτάθλημα φέτος δεν έχουμε ακόμη συμβόλαιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”