Ναι, ειναι στην αποστολή και λογικα προοριζεται για βασικος.sourmenetes έγραψε:Ο ρευ ειναι στην αποστολη της γοδου;;;
Ο αγωνας ειναι σε δυο ωρες.
Ναι, ειναι στην αποστολή και λογικα προοριζεται για βασικος.sourmenetes έγραψε:Ο ρευ ειναι στην αποστολη της γοδου;;;
Φιλαράκο είσαι μπριζομένος χωρίς λόγο θεωρώ. Λες με αυτή την ομάδα δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Να σου θυμίσω πήρες... φέτος. Ας όψεται το κοράκι σε Καραισκάκι κ Βέροια. Άρα κανένα ρόστερ δεν σου φταίει. Επίσης είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ ότι θα μείνουμε με αυτή την ομάδα?omerta76 έγραψε:Πολλοί θα πανηγύριζαν και άλλοι θα έβριζαν. Απο ολα όσα είπα αυτα είχες να απαντήσεις;ABALAEA2 έγραψε:Αν έπαιρνες εσύ αυτούς που πήραν αυτοί τι θα γινόταν εδώ μέσα τώρα...omerta76 έγραψε:H κουλα που πήρε εφτα παίχτες, μαλλον τόσους ειδε οτι της λείπουν τόσους πήρε. Με τα ψέματα ομως δυο χρονια πήρε ενα κύπελλο και έφτασε κοντα και σε ενα δευτερο και σου άρπαξε και το CL φετος,οπότε μην την υποτιμάμε και πολυ.
Και σε τελική ανάλυση, εγω λεω οτι με αυτήν την ομάδα δεν παίρνω πρωτάθλημα, μέσα στην ΠΑΕ το πιστεύουν.
Αν το πιστεύουν λοιπόν ας το αποδείξουν και με πράξεις, αυτη ειναι η γνώμη μου και δεν εχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα.
Και που ειναι ο παιχτης;obanebane έγραψε:Ο Ματεους και κλεισμένος ήταν και ήρθε.
Καλά ρε συ ομερτά άλλη ομάδα υποστηρίζεις,συ γνώμη δηλαδή αλλά ότι ο Ματεους είχε υπογράψει προσύμφωνο και είχε έρθει στην πόλη το ξέρουν και οι πέτρες.
Υπάρχουν βίντεο και ντοκουμέντα.
Το ιδανικοτερο θα ηταν ακριβως αυτο που περιγραφεις. Τα κεντρικα χαφ θα εχουν πολυ δουλεια στο φετινο 4-4-2 του Στανογεβιτς αποτι φαινεται, οποτε χρειαζομαστε και βαθος αλλα και πολυ ποιοτητα στην θεση αυτη.sourmenetes έγραψε:Εφοσον μενει ο Μαλεζας λεω εγω
1στοπερ
1τερματας
2 χαφαρες
1επιθετικογενης (Μακ)
Ιδανικα θα ηθελα και αντελινο αλλα ειναι πολυ νωρις για αυτον ακομα.
Αυτό λεω και εγω, για να παίζει σήμερα, μαλλον βρωμίσε το πράγμα.obanebane έγραψε:Skalon το έχεις γράψει 100 φορές ρε φίλε,ο Μιχελ ήταν ξεκάθαρος,δεν έχει κλείσει.
Το ότι μπορεί να υπάρχει μια προφορική συμφωνία με έναν παίχτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο δε σημαίνει απολύτως τίποτα.
Μακάρι αύριο να μπει στο αεροπλάνο, το βλέπω πολύ δύσκολο πάντως.
Είχε γράψει ο joshua σχετικά αν θυμάστε.
Παίχτης που δεν παίζει για να μην τραυματιστεί και χαλάσει η μεταγραφή,ξαφνικά ξανά παίζει (θα το δούμε σήμερα βέβαια) τότε κάτι βρωμαει,να μη πω οτι χάλασε οριστικά και γίνω απόλυτος.
Στα συρταρια μαζι με τις μετοχεςomerta76 έγραψε:Και που ειναι ο παιχτης;obanebane έγραψε:Ο Ματεους και κλεισμένος ήταν και ήρθε.
Καλά ρε συ ομερτά άλλη ομάδα υποστηρίζεις,συ γνώμη δηλαδή αλλά ότι ο Ματεους είχε υπογράψει προσύμφωνο και είχε έρθει στην πόλη το ξέρουν και οι πέτρες.
Υπάρχουν βίντεο και ντοκουμέντα.