Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
skalon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από skalon »

Αν μείνει ο Μαλεζάς, εγώ για φέτος βλέπω 3ο τον Πούγγουρα και 4ο τον Μαλεζά.
Άρα πιστεύω ότι ο Πούγγουρας θα πάρει 20-25 παιχνίδια τουλάχιστον (7-8 στο κύπελλο, 2-3 στην Ευρώπη και καμιά 10αρια στο πρωτάθλημα).

Σκοπός είναι να έρθει στόπερ ΚΑΛΥΤΕΡΟ των Κρέσπο-Βαρέλα, να ανεβάσουμε επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ο Μιχελ τους ειπε οτι θα εχουμε νεα μετα το παιχνιδι και μου φαινεται οτι τους τρολαρει στα σιγουρα...Αποκλειεται να μην τον πλησιασαν οι ΑΡΔ να τον ρωτησουν για μεταγραφες μετα το παιχνιδι...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Τι νεα να τους πει, σαμπως αυτος αποφασιζει τι παιχτες θα ρθουν και ποτε θα ρθουν..
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

simba έγραψε:
paokpantou έγραψε:ο ζαιρο ειναι καλος για το γιαννενο...
σε καμια περιπτωση δεν μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ
paokpantou έγραψε: με το χερι στην καρδια....φορ εχουμε....κλαους κουλουρη περειρα τιαμ και τζαλμα καμπος!!!

Σας εγραψα χτες το απογευμα Τιαμ και μια χαρα ταμαμ...
Ελπιζω να εχεις το κοκκαλακι του πετρωτου[/quote αν δεις την δημοσιευση θα καταλαβαινες πως για τους φορ περσι εκανα καζουρα και πλακα...
:D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

mbison έγραψε:Απορριφθηκε ο Περειρα ως 2ος φορ πλαι ή πισω απ τον Πριγιο, λογω χαρακτηριστικων. Προτιμηθηκε ο Ζαιρο, τον ειδαμε, οπως και τον Κλαους.
Δεν καταλαβαινω
Δηλαδη απο ενα 45' σε φιλικο τα καταλαβες ολα;;;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

omerta76 έγραψε:Τι νεα να τους πει, σαμπως αυτος αποφασιζει τι παιχτες θα ρθουν και ποτε θα ρθουν..
Αρα περιμενουμε ποτε θα δωσει το οκ ο Ιβαν εαν καταλαβαινω σωστα...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Φιλε δεν γνωριζω τιποτα απλα εχω διδαχτει απο την ιδια ιστορια καθε καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να φανταστω περυσι αποφασισε αλλος δηλαδη..
Λεμε καποια πραγματα αλλα να βαζουμε και τη λογικη καμια φορα.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Βρε τον ζαιρο...βρε...
.....σε σχεση με κατι Κλαους και Τζαλμα που εχουμε που παιρνουν και. 800 :oops: …...παικταρας ειναι....,

Τι να λεμε....για πλακα τους εχει

Βρε θα κανει μεγαλες "" ζημιες"" φετος βρε ....το βραζιλιανικο αλογατο.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
omerta76

sourmenetes έγραψε:Να φανταστω περυσι αποφασισε αλλος δηλαδη..
Λεμε καποια πραγματα αλλα να βαζουμε και τη λογικη καμια φορα.
Σωστα, να βαζουμε την λογικη λεω και εγω και οχι κατευθειαν να την λεμε στον αλλο.
kos

Δημοσίευση από kos »

η ιστορια με το κεντρο της αμυνας ειναι ακριβως ιδια με την ιστορια στο κεντρο της μεσαιας γραμμης.
εχουμε επαρκες (οχι σουπερ, απλα επαρκες) αμυντικο διδυμο, οπως και στην μεσαια γραμμη εχουμε καλα χαφ, ομως συνολικα η 4αδα των στοπερ οπως και των χαφ ειναι κατω του μετριου. οτι ισχυει για την 4αδα κρεσπο, βαρελα, πουγγουρα και μαλεζα, ισχυει και για κανιας, τσιμιροτ, σακχωφ και κατσε.
το βασικο λαθος που κανουμε ειναι οτι κρινουμε ατομικα, ενω κατα την γνωμη μου θα επρεπε να κρινουμε συνολικα.
καλος ο βαρελα, καλος και ο κρεσπο. φιλοτιμος και μαχητης ο μαλεζας, εξελιξιμος ο πουγγουρας. στη σουμα ομως για μια ομαδα που παιζει σταθερα τα τελευταια χρονια 50+ ματς τα στοπερ μας, οπως και τα χαφ μας ειναι μετρια. του 6+.
αυτο πως το αντιμετωπιζεις? θα παρεις καλυτερες ρεζερβες? βαρια βαρια, αν σου βγουν οι επιλογες, το 6+ να γινει 7- ή στην καλυτερη 7.
ολα ξεκινουν απο τον στοχο που εχουν θεσει για την επομενη χρονια. σταδιακη βελτιωση vs ραγδιαια βελτιωση.
την πρωτη την χτιζεις, την δευτερη την πληρωνεις.
με την πρωτη ελπιζεις να χασει ο γαβρος το πρωταθλημα, με την δευτερη πας για να το κερδισεις.
με την πρωτη κοιτας κληρωση ομιλων, με την δευτερη κοιτας κληρωση 32.

ΥΓ. οι δηλωσεις μιχελ για βιερινια, αυξανουν τις προσδοκιες για την φετινη μεταγραφικη περιοδο. ερθει δεν ερθει ο βιερινια (δεν κοβω και φλεβες) ο μιχελ εχει δειξει τα μεγεθη στα οποια θα κινηθει η ομαδα. το περι οικονωμικων ειναι ανοησια. δεν μπορει να εχεις εισηγηθει να ερθει ενας παικτης η αποκτιση του οποιου ειναι ανεφικτη. δεν εισαι μελος σε οπαδικο φορουμ να βαζεις λινκ απο το τρανσφερμαρκτ. γενικος κουμανταδορος εισαι. δεν μπορει να μιλας για παικτες των 2εκ (μεταγραφη και παικτης) και να μεινεις σε εσωτερικες λυσεις (ζαιρο κτλ). θα ειναι ξεκαθαρη κοροιδια. επειδη λοιπον δεν τον εχω για παπατζη, εξακολουθω να κραταω μεγαλο καλαθι και να θεωρω οτι θα ερθουν σοβαροι παικτες.
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

Εγώ δεν πιστεύω οτι ο Καμπος και ο Ζαιρο είναι οι παίκτες που θα πρέπει να βασιστεί η ομάδα για να πάρει πρωτάθλημα.Χρειαζόμαστε ποιοτικότερους και ουσιαστικότερους παίχτες για να το πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πολύ σωστά,συμφωνώ με kos,το έγραψα και εγώ πάνω κάτω,θεωρώ ότι ψάχνει και θα φέρει καλύτερους από τους υπάρχοντες,έστω και αν χρειαστεί να περιμένει πολύ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο το θελω αλλους 2 παικτες, εκτος του τερματοφυλακα δεν μου αρεσε καθολου κοουτς, γιατι αν υποθεσουμε οτι ο ενας ειναι ο Μακ και ο αλλος στοπερ, ηχουν καμπανες στα αυτια μου πως δεν ψαχνουμε χαφ...
Άβαταρ μέλους
omerta76

joshua έγραψε:Αυτο το θελω αλλους 2 παικτες, εκτος του τερματοφυλακα δεν μου αρεσε καθολου κοουτς, γιατι αν υποθεσουμε οτι ο ενας ειναι ο Μακ και ο αλλος στοπερ, ηχουν καμπανες στα αυτια μου πως δεν ψαχνουμε χαφ...
Αν δεν πουλησεις Τσιμιροτ χαφ δεν βλεπεις.....εκει θα πεθανουμε.με αμυντικά χαφ 1,75!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”