Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Αυτος δεν ηταν να δωσει ενα μερος του συμβολαιου του σε φιλανθρωπικες οργανωσεις η κατι τετοιο αν συνεχιζε να εχει κακη αποδοση ; Το εκανε για να του αποδωσουμε τα αναλογα ευσημα;
Το εκανε.
Άρα περιμένουμε τα εύσημα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκεί που βρισκόταν πάντα επειδή το κυνηγούσε συνεχώς και με εξυπνάδα, τώρα βρίσκεται μόνο κατά λάθος...
Μυαλό μπερδεμένο, πόδια ασήκωτα, πάθος ανύπαρκτο...Πραγματικά τον λυπάμαι που έχει τέτοια εξέλιξη...
Υ.Γ. Ούτε ακίνητο τερματά δεν αντέχει πια να προσπεράσει...
Στο 42 στο πρώτο ημίχρονο , που βγήκες μόνος τετ α τετ με τον τερματά, τι ακριβώς έκανες?
Ήταν σουτ? Ήταν πάσα? Ο άλλος ήταν ακίνητος και περίμενε να τον περάσεις και να το καρφώσεις και συ τον λυπήθηκες και του την έδωσες στα χέρια?
Οταν γραφω οτι με αυτα που ποσταρει καθημερινα δειχνει ζωαρα celebrity ο οποιος δε δινει δεκαρα για την αγωνιστικη του ανασταση μου απαντουσατε "τι μας νοιαζει τι κανει, διακοπες κανει κλπ κλπ"... ΚΙ ΟΜΩΣ, ειναι ευκολο να διαβασεις τι ζωη θελει να δειξει ο καθενας με αυτα που ποσταρει καθημερινα. Ο Κλαους ολο αυτον τον καιρο τι εκανε? Μπουζουκια, παραλιες, βιντεακια ινστα με τη γκομενα, χαζοβιντεο ενω οδηγαει, συμπεριφορες 12χρονου μαζι με χαριση και κωνσταντινιδη και φωτο σπο προσωπικες στιγμες με τη γκομενα... αν εσεις ειστε οκ με την εικονα αυτη ενω εξακολουθει να δειχνει βετερανος, τοτε εχουμε αλλη αντιληψη του τι πρεπει να ειναι ο αρχηγος
Γιατί ρε παλικάρι μου έχεις γίνει τόσο χεστης,?
Η ενέργεια σου στο γκολ του Ενρίκε δείχνει τον φόβο σου να παίξεις ποδόσφαιρο.
Μάγκα αν δεν μπορείς πες το στους υπεύθυνους δεν είναι ντροπη