Αν πιστεύουν τον Πούγγουρα... ναι είναι Α Χ Ρ Ε Ι Α Σ Τ Η η μεταγραφή 2 στοπερ.simba έγραψε: Προφανως κανεις δε λεει οτι το 4ο στοπερ πρέπει να ειναι του ιδιου επιπεδου..Απλα να εχει κανει τα αγροτικα του..
Τοσο αριθμητικα οσο και ποιοτικα, οταν εχεις 60 ματς, με τιμωριες (ειδικα στα πλειοφ, πχ 2 αγωνιστικες λογω 7 καρτων) και 1 θλαση (θεμα βαρελα κοιλιακους), ενδεχομενο πολυ ρεαλιστικο, δεν ειναι διολου απιθανο να αναγκαστεις να παιξεις με Πουγγου σε σημαντικα ματς..
Και τοτε θα δουμε ποσο Α Χ Ρ Ε Ι Α Σ Τ Η ! ειναι η υπαρξη ενος μπακαπ στοπερ τυπου μαλεζα-φυτανιδη, με σχετικη εμπειρία που θα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπως. Και ποσο "κριτικες" ηταν οι ανησυχιες και πόσο υπερβολες τα περι ρεαλ και μπάρτσα.
Οποτε επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μας, οταν ομαδες με 40 αγωνες εχουν 4 στοπερ για να'ναι ησυχες, ειναι φρονιμο, εσυ με περισσοτερες υποχρεώσεις, να εχεις 5.
Υ.Γ. τα ίδια γραφονταν για τη θεση του 6 περσι. Που μαλιστα, θεωρητικα υπήρχαν επιλογες, πχ κατσε
Γιατί? Γιατί αν τον πιστεύουν θα τον βάλουν -έστω στην ανάγκη- να παίξει σημαντικό παιχνίδι βασικός.
Το ότι ζητάνε κάποιοι 2 στόπερ μεταγραφές είναι επειδη δεν πιστευουν στον Πούγγου... και όχι γιατί δεν είμαστε καλυμένοι αριθμητικά. Πόσο πιο απλά να το εξηγήσω? Βάλτε στην άκρη την προσωπική σας άποψη και δείτε το "στεγνά" (αυτό έκανα και εγώ αφού και εγώ θέλω κάτι καλύτερο θεωρητικά)... γιατί πολύ απλά άλλοι αποφασίζουν και όχι εμείς. Αν αυτοί αποφασίσουν ότι τους κάνει το επίπεδο του νεαρού για 4ο στόπερ τότε πολύ απλά ΔΕΝ θα πάρουν 2ο στόπερ. Μεγάλη μέρος της "κριτικής" είναι γιατί βάζουμε την προσωπική μας άποψη πάνω από την άποψη των ειδικών. Θεωρούμε ότι εμείς ξέρουμε καλύτερα και "κριτικάρουμε" αν κάτι δεν συναυδει με μας. Αυτό όμως είναι λάθος, ακόμα και αν η απόφαση των ειδικών αποδειχτεί λάθος.
Αν πάρουμε και 2ο στοπερ αυτόματα δείχνουν ότι δεν υπολογίζουν στον Πούγγουρα. Απλά πράγματα.
Εννοείτε πως θέλω το καλύτερο για την ομάδα και θα ακολουθήσω όποια απόφαση πάρουν ακόμα και αν διαφωνώ... αλλά δεν θα "κριτικάρω" πριν καν δω επειδη θα κάνουν κάτι άλλο από αυτό που πιστεύω βασιζόμενος σε εικασίες, θεωρίες και "αν".
ΥΣ.1 Sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά τα απογεύματα μου ανήκουν στην κόρη μου...

ΥΣ.2 Εννοείτε πως θέλω να παραμείνει ο Στελάρας... και όχι για αγωνιστικούς λόγους.

ΥΣ.3
Η Real με 60+ παιχνίδια έχει 4 στόπερ...simba έγραψε:...οταν ομαδες με 40 αγωνες εχουν 4 στοπερ για να'ναι ησυχες, ειναι φρονιμο, εσυ με περισσοτερες υποχρεώσεις, να εχεις 5...