Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Αν παιζουμε ρομβο, στην κορυφη του θα ειναι ο Μπισε, αλλιως θα παιζει αριστερο χαφ και πιθανων να εναλλασεται με τη θεση του δευτερου επιθετικου με τον Ενρικε η Μακ.
Κοροβέσης. Η μόνη θέση που θα μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟΚ.analog έγραψε:Στο 4-4-2 του Στανό ποιος θα παίζει αριστερό χαφ?
Μπισεσβαρ? 4-4-2 με ανάποδο πόδι το αριστερό χαφ?
Οκ ας πούμε ότι θα συγκλίνει για να οργανώσει το παιχνίδι άρα θα πάρει όλη την πλευρά ο Λεοβατς
Πρόπερσι με Τουντορ ο Λεοβατς φάνηκε ότι είχε πρόβλημα ως φουλ μπακ. Πιο πολύ θα κολλούσε να ήταν από την άλλη πλευρά με Ματος.
Οκ ας πούμε ότι θα συγκλίνει για να οργανώσει το παιχνίδι άρα θα πάρει όλη την πλευρά ο Λεοβατς
Πρόπερσι με Τουντορ ο Λεοβατς φάνηκε ότι είχε πρόβλημα ως φουλ μπακ. Πιο πολύ θα κολλούσε να ήταν από την άλλη πλευρά με Ματος.

Πορκυ στο 3-4-3 όντως αριστερά είναι αυτοί που λες
Μακαρι...γιατι κακα τα ψεματα,κλειδωνεις πρωταθλημα ετσι. Ελπιζω ο Μακ να λογιζεται ως δευτερος φορ και οχι ως αντι-βιερινια.Rizla έγραψε:Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαιρι.
Το καλο ειναι πως ο Βιερινια δεν επιγει αμεσα.Μπορουμε με το υπαρχον ροστερ και τις μεταγραφες να βγαλουμε ανετα τα προκριματικα
Και με τον βιερινια τίποτε δεν κλειδώνεις, το θέμα είναι να έχουν χημεία οι παίκτες μεταξύ τους γιατί ποιοτικοι είναι.... Όλα θα φανούν στο χόρτο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι η ιδέα μου ή για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι χάνουμε ένα μήνα περιμένοντας έναν παίκτη σε νευραλγική θέση ο οποίος είναι προφανές ότι ψάχνει κάτι καλύτερο από εμάς;
Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς περιμένουν ότι θα κάνει ο Οτσόα αν έρθει και τον παρακαλάνε τόσο πολύ.
Εν τω μεταξύ έχει ενδιαφέρον να δούμε τα πρώτα δείγματα της ομάδας, μακάρι να μη δούμε αλχημείες γιατί μέχρι και για Κοροβέση διαβάζω πλέον κι έχω λαλησει
Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς περιμένουν ότι θα κάνει ο Οτσόα αν έρθει και τον παρακαλάνε τόσο πολύ.
Εν τω μεταξύ έχει ενδιαφέρον να δούμε τα πρώτα δείγματα της ομάδας, μακάρι να μη δούμε αλχημείες γιατί μέχρι και για Κοροβέση διαβάζω πλέον κι έχω λαλησει
Γνώμη μου είναι ότι περιμένουμε όντως, αλλά το Λοντίγκιν κι όχι τον Οτσόα.
ναι εννοουσα ροστερ πρωταθληματος.Διοτι περσι ειχαμε προβλημα στο 9αρι και στο βαθος παγκου στα χαφeorptol1 έγραψε:Και με τον βιερινια τίποτε δεν κλειδώνεις, το θέμα είναι να έχουν χημεία οι παίκτες μεταξύ τους γιατί ποιοτικοι είναι.... Όλα θα φανούν στο χόρτο
Για Ζαιρο και Κοροβεση ακουω και με πιάνουν τα νευρα..... Ειναι δυνατον. Ρε πρωτάθλημα θελουμε οχι να βγούμε Ευρώπη.