Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Ας ήτανε ο Πελκας συμβασιούχος διεθνής 11αδατος στην Εθνική ανεξαρτήτου απόδοσης , όπερ σημαίνει και "σιγουριά, πίστη στον εαυτό μου, βελτίωση αναγκαςτικα λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών αφού αναγκαςτικα ειμαι συμβασιούχος, ανήκω στο ΠΟΚ και με σέβονται κτλ." κ τότε θα μπορούσα να τους συγκρίνω.
Ενώ το Πελκακι το πολυ πολυ να γίνει συμβασιούχος ΠΑΟΚτσης και να βγάλει τίποτα ψυχολογικά δείχνοντας τα balls του σε ξέσπασμα του σε νίκη στο 93.
Μεγάλη διαφορά γενικά η αντιμετώπιση σε παίκτη του ΠΟΚ με παίκτη του ΠΑΟΚ.
Δεν λέω απαραίτητα πως ο Πελκας ειναι καλύτερος αλλά ηθελα να τους συγκρίνω στα ίσια, οχι με το στρωμένο δρόμο που έχουν φτιαξει στον Μάνταλο.
Υ.Γ. 1 Εαν ειςαι βασικός εθνική μήπως γίνεσαι βασικός κ στην ομάδα σου;
Υ.Γ.2 Εαν ο Πελκας έπαιζε στο ΠΟΚ μήπως θα ήταν βασικός η με πολλές συμμετοχές στην Εθνική;
Υ.Γ.3 Νέος συμβασιούχος εθνικής = Κουρμπελης.
Ενώ το Πελκακι το πολυ πολυ να γίνει συμβασιούχος ΠΑΟΚτσης και να βγάλει τίποτα ψυχολογικά δείχνοντας τα balls του σε ξέσπασμα του σε νίκη στο 93.
Μεγάλη διαφορά γενικά η αντιμετώπιση σε παίκτη του ΠΟΚ με παίκτη του ΠΑΟΚ.
Δεν λέω απαραίτητα πως ο Πελκας ειναι καλύτερος αλλά ηθελα να τους συγκρίνω στα ίσια, οχι με το στρωμένο δρόμο που έχουν φτιαξει στον Μάνταλο.
Υ.Γ. 1 Εαν ειςαι βασικός εθνική μήπως γίνεσαι βασικός κ στην ομάδα σου;
Υ.Γ.2 Εαν ο Πελκας έπαιζε στο ΠΟΚ μήπως θα ήταν βασικός η με πολλές συμμετοχές στην Εθνική;
Υ.Γ.3 Νέος συμβασιούχος εθνικής = Κουρμπελης.
Παιδιά πότε θα κάνουμε καμιά κουβέντα στο web radio για μεταγραφές, να γίνει χαμός;

Μάλλον έχω παραισθήσεις από τη ζέστη και το topic δε λέγεται Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 αλλά Πέλκας-Μάνταλος-Ουάρντα.
Μετα την σημερινή εμφανιση οτσοα ,πέταξε το πουλάκι ήδη ακούγεται για ναπολι ,μαρσειγ κτλ ,άρα βλεπω να κλείνουμε τον ροντριγκαρο . Για τον Γάλλο Μπακ ίσως φεύγει ο μαλεζας και για αυτο ξαναβρήκε το θεμα παλι
Eτσι και αλλιως θελουμε στοπερ, ανεξαρτητα απο το τι θα γινει με τον Μαλεζα.
- PaokPatraG4
Κοίτα μην κλείσει και ο Ροντριγκαρος πουθενά αλλού και έρθει κανας Πασχαλακης και γουστάρουμε φάση μετά.....ace1979 έγραψε:Μετα την σημερινή εμφανιση οτσοα ,πέταξε το πουλάκι ήδη ακούγεται για ναπολι ,μαρσειγ κτλ ,άρα βλεπω να κλείνουμε τον ροντριγκαρο . Για τον Γάλλο Μπακ ίσως φεύγει ο μαλεζας και για αυτο ξαναβρήκε το θεμα παλι
Δε νομίζω ότι του οτσοα θα κριθεί στην μια καλη η κακη εμφάνιση του
Προτιμώ ρει λογω μεταπωλητική σ αξίας αλλα κ οτσοα μεγαλη μετεγγραφη
Μανι ήδη ακούγονται τια προτασείς απο ισπανια και ιταλια σιγα μην απαντήσει στον ΠΑΟΚ,θα έξαντλησει τις πιθανότητες του για το τελευταίο του καλο συμβόλαιο,όσο για τον ρευ το παλλικαρι θέλει να έρθει και για μένα αυτο τα λέει ολαMANIAKOS έγραψε:Δε νομίζω ότι του οτσοα θα κριθεί στην μια καλη η κακη εμφάνιση του
Κι ο Πασχαλάκης θέλει πολύ να έρθει...Πιέζει μάλιστα τον ΠΑΣ για δανεισμό του με οψιόν αγοράς τουλάχιστον ...
Υ.Γ. Έτσι λέει ο Che δηλαδής...

Υ.Γ. Έτσι λέει ο Che δηλαδής...

- kataramenos5
Μακαρι .ace1979 έγραψε:Μετα την σημερινή εμφανιση οτσοα ,πέταξε το πουλάκι ήδη ακούγεται για ναπολι ,μαρσειγ κτλ ,άρα βλεπω να κλείνουμε τον ροντριγκαρο .
Αυτός ο στόπερ ο Καμπερνές, πώς διάολο τον ελένε, σαν Κατσικάς με λίγο πιο πυκνό μούσι με φαίνεται... 

πραγματικά δεν ξέρω τι κολλημα εχει φαει η ομάδα μας με τον Οτσόα..για να το παλευουμε τοσο καιρό σημαίνει οτι ειναι πιθανό..τωρα απο μια καλουτσικη εμφάνιση να μας φυγει μεσα απο τα χερια λιγο απιθανο αλλα θα ναι κριμα
.οποιος ερθει απο τους 2 καλως να έρθει..ο καθένας εχει να δώσει διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα αλλα αυτό που έχουν κοινό και οι δυο ειναι οτι είναι αξίπιστοι κανονικοί τερματάδες.
Ο Σκιάς πιστεύω θα τα φτιάξει ολα κομπλέ..επιτελους ενας ΤΔ με γνώσεις ξεκαθαρο πλανο και κονέ.
σιγά σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο απο χαβαλάδες στο ρόστερ και με την συμβολή του Στανό θα χουμε φυσέκι ομάδα
μονο που θα χω λογικά Μακ Πριγιο μπροστά και Μπισεσβασ Ενρικε στα ακρα ..αυτη η 4 αδα με πωρώνει
εχουμε καιρό ακόμα..εξαλλου τι θα χουμε να λεμε the whole summer
.οποιος ερθει απο τους 2 καλως να έρθει..ο καθένας εχει να δώσει διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα αλλα αυτό που έχουν κοινό και οι δυο ειναι οτι είναι αξίπιστοι κανονικοί τερματάδες.
Ο Σκιάς πιστεύω θα τα φτιάξει ολα κομπλέ..επιτελους ενας ΤΔ με γνώσεις ξεκαθαρο πλανο και κονέ.
σιγά σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο απο χαβαλάδες στο ρόστερ και με την συμβολή του Στανό θα χουμε φυσέκι ομάδα
μονο που θα χω λογικά Μακ Πριγιο μπροστά και Μπισεσβασ Ενρικε στα ακρα ..αυτη η 4 αδα με πωρώνει
εχουμε καιρό ακόμα..εξαλλου τι θα χουμε να λεμε the whole summer
Δικές μου προτασεις απο το ερεμπρο νορσοπιγκ σημερα 4-2
https://www.transfermarkt.de/filip-dage ... ler/270905
https://www.transfermarkt.de/brendan-hi ... ler/411302
https://www.transfermarkt.de/filip-dage ... ler/270905
https://www.transfermarkt.de/brendan-hi ... ler/411302
Ο Μάνταλος τα 198 παιχνίδια και τα υπόλοιπα στατιστικά, σε ποια κατηγορία?