όχι δεν είναι τελικά.Napoli4 έγραψε:10άρια είναι και οι 2 ρε sick, μια χαρά συγκρίνονται.
Ο Μάνταλος είναι 10αρι κι ο Πέλκας κρυφός επιθετικός
όχι δεν είναι τελικά.Napoli4 έγραψε:10άρια είναι και οι 2 ρε sick, μια χαρά συγκρίνονται.
Προφανώς εσύ είσαι μέσα στα νεύρα για αυτά που σου έγραψα.εγω μια χαρά ήρεμος είμαι.Sick Bastard έγραψε:Δεν ηρεμείς λέω γω καλύτερα;desperando έγραψε:Ωραίος τρόπος να πεις ψέματα σε κάποιον που δεν γνωρίζει.Sick Bastard έγραψε:Μάνταλος και Πέλκας δεν παίζουν στην ίδια θέση για να μπορούν να συγκριθούν.
198 ματς ο Μάνταλος 38 γκολ 43 ασσίστ
138 ματς ο Πέλκας 28 γκολ 16 ασσίστ
χωρίς Μάνταλο η κούλα δεν βλέπεται, ο Πέλκας είναι παγκίτης
Συγχαρητήρια έχεις το σπάνιο χάρισμα των αρδ και των πολιτικών
Άντε μπράβο καλοκαιριάτικα.
εσύ είσαι μέσα στα νεύρα γιατί ψάχνεις ευκαιρία να μου την πεις (με το μυαλό σου)desperando έγραψε: Προφανώς εσύ είσαι μέσα στα νεύρα για αυτά που σου έγραψα.εγω μια χαρά ήρεμος είμαι.
Αλλά όταν κάποιος γράφει άλλα ντ άλλων θα παίρνει και την απάντηση του
Ρε σεις κάντε κάνα κρύο μπάνιο. Σας έκαψε ο ήλιος. Ηρεμήστε ρε.Sick Bastard έγραψε:εσύ είσαι μέσα στα νεύρα γιατί ψάχνεις ευκαιρία να μου την πεις (με το μυαλό σου)desperando έγραψε: Προφανώς εσύ είσαι μέσα στα νεύρα για αυτά που σου έγραψα.εγω μια χαρά ήρεμος είμαι.
Αλλά όταν κάποιος γράφει άλλα ντ άλλων θα παίρνει και την απάντηση του
κάνω ένα δύο ποστ την εβδομάδα ξέρω γω, εσύ ποστάρεις κάθε μέρα
κι μόλις ''τολμήσω'' να πω κάτι, που δεν συμφωνείς αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς
λες και σε έθιξα προσωπικά. Έχει ξαναγίνει τις προάλλες.
Αυτός που και καλά δεν έχει νεύρα και είναι ντεμέκ ήρεμος
δεν γράφει στον άλλο ότι λέει ψέμματα κι έχει το χάρισμα των ΑΡΔ και των πολιτικών
απ το πουθενά.
GoMaRoS έγραψε:El Napoli de la Serie A podría meterse a la puja por el portero
http://laaficion.milenio.com/seleccionm ... 01466.html