8. Amr Warda
- Παλαιολόγος
Re: 7.Amr Warda
αν ισχυουν οσα γραφονται αυτες τις ημερες
να τον στειλουν σε γερμανικη ομαδα β εθνικης
με προπονητη καποιονν πρωην συνταγματαρχη,θαυμαστη του μαινσταιν και του κουτουζοφ
και καλη επιτυχια με αυτο
να τον στειλουν σε γερμανικη ομαδα β εθνικης
με προπονητη καποιονν πρωην συνταγματαρχη,θαυμαστη του μαινσταιν και του κουτουζοφ
και καλη επιτυχια με αυτο
Μήπως υπερβάλεις λίγο τώρα ρε αδερφέ Χάσιο?hasio_john έγραψε:Καλά εμείς γελάμε εδώ, αλλά σε 20κάτι μέρες παίζεις Ευρώπη, έχουμε κάνει μια μεταγραφή, τα κάνουμε μαντάρα με έναν υποσχόμενο παίχτη (που όσο να ναι είχε αρχίσει να συνηθίζει/δένει στην ομάδα και στο Ελλ. πρωτάθλημα) και πάμε με τον σταυρό στο χέρι... ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με τις μαλακίες.
Ο τελικός όμως που θα τον πιει δεν θα είναι ούτε ο αφάνας, ούτε ο προπονητής, ούτε ο Ιβάν, αλλά ΕΓΩ ΘΑ χάσω πάλι την ηρεμία μου, την ησυχία μου, την υγεία μου, τα νεύρα μου, τον ύπνο μου, την όρεξή μου!
Κατ αρχάς μην κλέβεις, κάναμε δύο μεταγραφές (Λημνιό και Λεβέκ) κι όχι μία...

Για κάθε χρόνο τις ίδιες μαλακίες πάλι που λες, σε διαψεύδει η περσινή χρονιά τουλάχιστον...

Όσο γι αυτά όλα που λες ότι θα χάσεις, για μόλις τον έναν απ τους 40+ που διαθέτει η ομάδα τι να πω?

Ούτε 19άχρονη Αιγύπτια φοιτήτρια του Α.Π.Θ., μόνιμη κάτοικος Θεσσαλονίκης, η οποία τον είδε στον ύπνο της βάζοντας κουφέτα κάτω απ το μαξιλάρι της, δεν θα χανε τόσα όσα εσύ νομίζω ρε φίλε...

Υ.Γ. No offense ε? Καλαμπούρι κάνουμε να περνάει η ώρα μας, αφού από μεταγραφές ΔΕΝ, αδερφέ μου...

Υ.Γ. 2...Ευχαριστώ για τα συχαρίκια στο "Κοινωνία ώρα 0"...Θα τα μεταφέρω στα παιδιά...

- hasio_john
Απλά είδα κάτι μεγάλο στο παλικάρι αυτό και όχι ... δεν ήταν η αφάνα του!
Δεν ξέρω ρε συ γκόραν αν υπερβάλω, αλλά το ξέρεις και συ όταν πάμε να φτιάξουμε κάτι καλό, είτε αυτό είναι θέμα προπονητή, είτε παιχτών, είτε δεν ξέρω και γω τι άλλο, τότε κάτι θα κάνουμε στο τέλος για να το χαλάσουμε!

Δεν ξέρω ρε συ γκόραν αν υπερβάλω, αλλά το ξέρεις και συ όταν πάμε να φτιάξουμε κάτι καλό, είτε αυτό είναι θέμα προπονητή, είτε παιχτών, είτε δεν ξέρω και γω τι άλλο, τότε κάτι θα κάνουμε στο τέλος για να το χαλάσουμε!
Εντάξει δεν έβγαλε και μάτια με την απόδοση του, μην τρελαθούμε. Αν είναι και ασόβαρος όπως λέγεται, χίλιες φορές Δημητριάδης.
καλο θα του κανει ο δανεισμος χασιο.
κ εγω ειδα αυτο που λες στον ουαρντα.αλλα απο την αλλη οποτε τον εβλεπα στην αρχικη συνθεση στα ντερμπι ξενερωνα.πολυ σοφτ ακομα.κ σε τετοια παιχνιδια θελει μαγκια που ακομα δεν την εχει.ξερει οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να του δωσει τα παντα για να φτιαξει καριερα.ταλεντο εχει.του λειπει το πεισμα.αν ξεμπλοκαρει λιγο το μυαλο του ,οταν επιστρεψει θα πρεπει να μασαει σιδερα για να μεινει κ να προχωρησει μπροστα.
στην τελικη ο ζαιρο αξιζει επισης να δοκιμαστει.εβαλε το κεφαλι κατω, δουλεψε κ ηταν ο καλυτερος παικτης τους.τωρα θα ερθει ως παγκιτης ρολιστας να αποδειξει οτι ειναι για παραπανω.κ με εναν ενρικε να ειναι μιση χρονια υπερβολικος κ σαψαλης κ εναν ΠΑΟΚ που για δευτερο επιθετικο εχει μονο κουλουρη(που πρεπει στανταρ να παει ξανα δανεικος κατα τη γνωμη μου) θα εχει ευκαιριες.
κ εγω ειδα αυτο που λες στον ουαρντα.αλλα απο την αλλη οποτε τον εβλεπα στην αρχικη συνθεση στα ντερμπι ξενερωνα.πολυ σοφτ ακομα.κ σε τετοια παιχνιδια θελει μαγκια που ακομα δεν την εχει.ξερει οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να του δωσει τα παντα για να φτιαξει καριερα.ταλεντο εχει.του λειπει το πεισμα.αν ξεμπλοκαρει λιγο το μυαλο του ,οταν επιστρεψει θα πρεπει να μασαει σιδερα για να μεινει κ να προχωρησει μπροστα.
στην τελικη ο ζαιρο αξιζει επισης να δοκιμαστει.εβαλε το κεφαλι κατω, δουλεψε κ ηταν ο καλυτερος παικτης τους.τωρα θα ερθει ως παγκιτης ρολιστας να αποδειξει οτι ειναι για παραπανω.κ με εναν ενρικε να ειναι μιση χρονια υπερβολικος κ σαψαλης κ εναν ΠΑΟΚ που για δευτερο επιθετικο εχει μονο κουλουρη(που πρεπει στανταρ να παει ξανα δανεικος κατα τη γνωμη μου) θα εχει ευκαιριες.
σιγα τον υποσχομενο παικτη ρε μαγκες. Εχει καλη τεχνικη και αυτο ειναι. Μηδεν προσωπικοτητα,μηδεν ταχυτητα. Δανεικος μπας και βαλει μυαλο και βλεπουμε,αν και ετσι οπως τον κοβω,θα προσπαθησουν να τον πουλησουν απτου χρονου.
Το οτι ειναι υποσχομενος παικτης δεν σημαινει τιποτα απολυτος.Και ο Κουτσιανικουλης υποσχομενος παικτης ηταν,αλλα δεν θελουμε να περναει εξω απτην Τουμπα. Κριμα για τον ιδιο πρωτον και μετα για τον ΠΑΟΚ.
Και κλεινοντας,για μενα επρεπε να δοθει δανεικος ασχετως με αυτα που λετε περι ξενυχτιων και λοιπα.Ελαχιστα πραγματα εδειξε οσο επαιξε και το ροστερ φετος ειναι υπερφορτωμενο στην επιθεση-επιτελικα χαφ που ουτως η αλλως απλα θα γεμιζε το ροστερ.ο Πελκας επαιξε δανεικος μια χρονια στην Πορτογαλια,εδειξε πραγματα και τον φεραν.Ας κανει και αυτος το ιδιο φετος.
Το οτι ειναι υποσχομενος παικτης δεν σημαινει τιποτα απολυτος.Και ο Κουτσιανικουλης υποσχομενος παικτης ηταν,αλλα δεν θελουμε να περναει εξω απτην Τουμπα. Κριμα για τον ιδιο πρωτον και μετα για τον ΠΑΟΚ.
Και κλεινοντας,για μενα επρεπε να δοθει δανεικος ασχετως με αυτα που λετε περι ξενυχτιων και λοιπα.Ελαχιστα πραγματα εδειξε οσο επαιξε και το ροστερ φετος ειναι υπερφορτωμενο στην επιθεση-επιτελικα χαφ που ουτως η αλλως απλα θα γεμιζε το ροστερ.ο Πελκας επαιξε δανεικος μια χρονια στην Πορτογαλια,εδειξε πραγματα και τον φεραν.Ας κανει και αυτος το ιδιο φετος.
Το ξέρω ρε συ Χάσιο...Δυστυχώς κάπως έτσι είναι, περίπου όπως τα λες...Τα χαλάμε στις λεπτομέρειες δηλαδή...
Προσωπικά όμως αν και καίγομαι για μεταγραφές βασικών παιχτών που μας λείπουνε, λέω να δώσω στον Μίχελ το χρονικό περιθώριο, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου είναι μέχρι τις 10-15 Ιουλίου, περιμένοντας όμως ταυτόχρονα κινήσεις για μεταγραφές τέτοιων παιχτών, οι οποίοι θα αλλάξουν όντως το επίπεδο της ομάδας...
Το σίγουρο πάντως είναι ότι την νοοτροπία της διοίκησης την έχουμε δει πέντε χρόνια τώρα και την ξέρουμε, η οποία είναι να μην ξοδεύουμε για αγορές παιχτών περισσότερα απ όσα είναι τα έσοδα μας από πωλήσεις τους...
Για να δούμε λοιπόν πότε και πώς θα ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ του εν δυνάμει Πρωταθλητή Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Προσωπικά όμως αν και καίγομαι για μεταγραφές βασικών παιχτών που μας λείπουνε, λέω να δώσω στον Μίχελ το χρονικό περιθώριο, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου είναι μέχρι τις 10-15 Ιουλίου, περιμένοντας όμως ταυτόχρονα κινήσεις για μεταγραφές τέτοιων παιχτών, οι οποίοι θα αλλάξουν όντως το επίπεδο της ομάδας...
Το σίγουρο πάντως είναι ότι την νοοτροπία της διοίκησης την έχουμε δει πέντε χρόνια τώρα και την ξέρουμε, η οποία είναι να μην ξοδεύουμε για αγορές παιχτών περισσότερα απ όσα είναι τα έσοδα μας από πωλήσεις τους...
Για να δούμε λοιπόν πότε και πώς θα ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ του εν δυνάμει Πρωταθλητή Π.Α.Ο.Κ.!!!!

αντω τωρα εσυ να απαντησεις χωρις να παρεξηγηθει ο αλλοςOdi έγραψε:Εντάξει δεν έβγαλε και μάτια με την απόδοση του, μην τρελαθούμε. Αν είναι και ασόβαρος όπως λέγεται, χίλιες φορές Δημητριάδης.

Δεν ξέρω τι από όλα όσα γράφονται για την συμπεριφορά του έχει βάση γιατί είμαι αρκετά μακριά για να τα ξέρω. Για μένα θέματα εξωγηπεδικής ζωής δεν έχει νόημα να τα χειρίζεσαι με πρόστιμο αφού αν για υπόθεση εργασίας πούμε ότι η έξοδος τους κοστίζει 500 ευρώ, όποιος θέλει να την κάνει μπορεί να είναι αποφασισμένος να γίνει και "ζημιάρης" με 3500 ή 5500 ή 10500 με το πρόστιμο μέσα. Θέλει διαφορετική προσέγγιση που θα κάνει τον παίκτη να αισθάνεται ότι μένει εκτός. Αν η προσέγγιση αυτή είναι να μην βλέπει 11άδα ή να αισθάνεται παροπλισμένος εμένα με καλύπτει και ας σκεφτεί ο ίδιος τους λόγους για τους οποίος γίνεται αυτό.
Σε πειθαρχικά θέματα και για λόγους ισορροπιών θα πρέπει τα πράγματα να είναι αυστηρά. Οπως το βλέπω εγώ, ο νέος προπονητής για τους δικούς του λόγους (αξιολόγηση ρόστερ; να τεστάρει πειθαρχίες και συμπεριφορές σε μια μη αρεστή απόφαση; και τα δύο;) αποφάσισε να κόψει 3 μέρες διακοπές από όλους τους παίκτες και να τους φέρει νωρίτερα από όσο είχαν προγραμματίσει. Ολοι τους ήρθαν νωρίτερα, ακόμη και οι διεθνείς που έπαιξαν μετά τον Ουάρντα. Ο Ουάρντα είναι ο μόνος που δεν πέρασε το τέστ και δεν παραχώρησε ούτε μέρα από όσες είχε αρχικά στην άδεια του. Δεν ζήτησε μια επιπλέον μέρα αλλά κράτησε όλο το αρχικό πακέτο ημερών αδείας. Αν η ΠΑΕ συναίνεσε ή τον κάλυψε δεν το ξέρω. Αν με την "υποδοχή" που είδαμε στα βίντεο της προπόνησης που του ετοίμασαν οι συμπαίκτες του κάτι ήθελαν να πούν ή να αποφορτίσουν την εύνοια δεν το ξέρω. Τελικά όμως για λόγους ισορροπίας και πειθαρχίας μές την ομάδα και για να μην έχουμε στις επόμενες άδειες φαινόμενα αιτήσεων για συναίνεση ή κάλυψη επιπλέον μερών αδείας, θεωρώ σωστή την εξέλιξη που θα κρατήσει και τις ισορροπίες και θα κάνει τους παίκτες να σκέφτονται διπλά τις συνέπειες απειθαρχίας.
Και αγωνιστικά τέλος με το συμβόλαιο του να λήγει το 2020 θα συμφωνήσω με αυτό:
Σε πειθαρχικά θέματα και για λόγους ισορροπιών θα πρέπει τα πράγματα να είναι αυστηρά. Οπως το βλέπω εγώ, ο νέος προπονητής για τους δικούς του λόγους (αξιολόγηση ρόστερ; να τεστάρει πειθαρχίες και συμπεριφορές σε μια μη αρεστή απόφαση; και τα δύο;) αποφάσισε να κόψει 3 μέρες διακοπές από όλους τους παίκτες και να τους φέρει νωρίτερα από όσο είχαν προγραμματίσει. Ολοι τους ήρθαν νωρίτερα, ακόμη και οι διεθνείς που έπαιξαν μετά τον Ουάρντα. Ο Ουάρντα είναι ο μόνος που δεν πέρασε το τέστ και δεν παραχώρησε ούτε μέρα από όσες είχε αρχικά στην άδεια του. Δεν ζήτησε μια επιπλέον μέρα αλλά κράτησε όλο το αρχικό πακέτο ημερών αδείας. Αν η ΠΑΕ συναίνεσε ή τον κάλυψε δεν το ξέρω. Αν με την "υποδοχή" που είδαμε στα βίντεο της προπόνησης που του ετοίμασαν οι συμπαίκτες του κάτι ήθελαν να πούν ή να αποφορτίσουν την εύνοια δεν το ξέρω. Τελικά όμως για λόγους ισορροπίας και πειθαρχίας μές την ομάδα και για να μην έχουμε στις επόμενες άδειες φαινόμενα αιτήσεων για συναίνεση ή κάλυψη επιπλέον μερών αδείας, θεωρώ σωστή την εξέλιξη που θα κρατήσει και τις ισορροπίες και θα κάνει τους παίκτες να σκέφτονται διπλά τις συνέπειες απειθαρχίας.
Και αγωνιστικά τέλος με το συμβόλαιο του να λήγει το 2020 θα συμφωνήσω με αυτό:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχουμε την πολυτέλεια να διαθέτουμε πολλούς παίκτες, ώστε να μην μας πειράξει η παραχώρηση του Αιγύπτιου. Αν εκεί που θα πάει βάλει μυαλό, έχει καλώς. Θα υπάρξει συνέχεια στον ΠΑΟΚ και θα θαυμάσουμε όταν θα ξετυλίγει το ακατέργαστο ταλέντο του. Αν όχι θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει, όπως και άλλοι πριν από αυτόν...
- Dimitris_L4
Ειπε οτι Θα παει στην γκρασχοπερς...εδω θεωρει οτι δεν μπορει να κανει την καριερα που θελει γιατι δεν θα τον δουν αλλες ομαδες απο μεγαλυτερα πρωταθληματα..μαλιστα ξαναλεω οτι ο ιδιος εφυγε...κρατηστε το αυτο..
Dimitris_L4 πως ακριβως γνωριζεις τι θεωρει και τι οχι? Ποια ειναι η πηγη σου?
Παντως αν ισχυουν αυτα που λες,η καταρα των αιγυπτιων καλα κρατει και θα παει ακλαφτος.Προφανως η Γαλατα,η Ζενιτ,η Βολφσμπουργκ,η Λεβερκουζεν δεν ειναι αρκετα μεγαλες ομαδες για τον Ουαρντα.
Παντως αν ισχυουν αυτα που λες,η καταρα των αιγυπτιων καλα κρατει και θα παει ακλαφτος.Προφανως η Γαλατα,η Ζενιτ,η Βολφσμπουργκ,η Λεβερκουζεν δεν ειναι αρκετα μεγαλες ομαδες για τον Ουαρντα.
- Dimitris_L4
Σημερα παιχτηκε χοντρο επεισοδιο με τον αιγυπτιο...εχω μιλησει και παλιοτερα μεσω μειλ με μοντ και ξερει απο που εχω καποιες φωνες...σημερα ο αιγυπτιος που ειναι αραγε ξερει κανεις??ειναι θεσσαλονικη??
- back in black
Από ότι φαίνεται ο Ουάρντα είναι μια αγορά με μεγάλο ρίσκο. Πήρε τις ευκαιρίες του για ένα εξάμηνο και μάλιστα σε σημαντικά παιχνίδια και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει , ήρθε και η προβληματική συμεριφορά και έδεσε το γλυκό. Ίσως αν δοθεί δανεικός σε σοβαρό πρωτάθλημα να μπορέσει να επιστρέψει με αξιώσεις,αν πάει σε Κέρκυρες και "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις" , τελείωσε.